Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-15, 23:10   #4171
Guarana
Zakorzenienie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików

Cytat:
Napisane przez Serenite_ Pokaż wiadomość
A jestem takim chomikiem
Jeśli masz cerę naczyńkową, to nie wiem, ale Shimmer Rose to jest bardzo delikatny, rozbielony róż.
Ja Meteorytów raczej nie polecam, chyba, że jako bajer, niekoniecznie przydatny Ja mam 2 opakowania i właściwie ich nie używam. Nie bardzo znajduję dla nich zastosowanie, bo na poliki stosuję rozświetlacze, a resztę twarzy lubię mieć matową. A ja nie widzę innego efektu Meteorytów poza solidnym nadrobinkowaniem pyszczka.
Jak fajnie Nie potrzebuję ani Shimmerka ani Metorytów
Muszę się pochwalić małżowi, że jest coś czego nie potrzebuję. Pewnie nie uwierzy.
Guarana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 23:11   #4172
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Pierwsze dziwne objawy w maju. Swędzenie w okolicach oczu. Później spuchnięte powieki. Później wszystko wracało do normy przy tych samych kosmetykach itd. Teraz doszedł ból gałek, czasami lecą łzy i uczucie jakby w oku coś siedziało. Od tygodnia biorę jakieś tabletki od alergii, krople do oczu i maść i nie malowałam oczu. Nie za bardzo było mi lepiej mimo wszystko. Wczoraj niby nastapił przełom i poczułam się lepiej, więc dzisiaj lekko pomalowałam rzęsy i kapkę cienia dałam i po południu znów pojawiło się to uczucie jakby coś przy rzęsach siedziało w oku. Szybko zmyłam wszystko i zakropiłąm krople - piekły mocno, ale jak przestały to wrócił stan z wczoraj czyli na lepsze. I bądź tu człowieku mądry, co to jest ?

Może faktycznie to alergia na tusz....
Serenite_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-15, 23:18   #4173
Guarana
Zakorzenienie

Heloł Layla, widzę Cię

Mariola, a może to cień Cię uczula? Mnie tak Lancomowe cienie kiedyś uczulały.
Stary 2008-07-15, 23:54   #4174
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość
to ja cos powiem
przylecial shimmerowaty
zakochalam sie cuuuudo! jak tylko wrocilam i sie zorientowalam, ze przyszedl, to sie packnelam i mnie odswiezylo normalnie
kto nie ma niech poluje! Serenitka miala racje
o niee, nastepna kusicielka!!! w piatek bede w sephorze, no musze go oblukac chyba!!!

Cytat:
Napisane przez meri99 Pokaż wiadomość

Habibku: Nie wszyscy jeszcze się ujawnili na avku to nie ja -jestem mało fotogeniczna

meri
, natychmiast wrzucaj fotke, nie chce slyszec o zadnej niefotogenicznosci!!!!!

ehh moja dieta lekko dzis podupadla (juz 2 dnia hehe ) bo zjadlam fryciorki na kolacje ale za to bylam na basenie i potem na wycieczce rowerkiem, wiec to chyba usprawiedliwione troszke cioo?

dobranoc Wszystkim, slodkich snow

*nulka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 06:44   #4175
AsikS
Zakorzenienie

Doberek
Pochmurno, chyba spadnie z tego deszcz. Spać mi się chce, ale perspektywa 2 dni pracy i zbliżającego się urlopu postawiła mnie na nogi.

Miłej środy.
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 07:03   #4176
hihi
Zakorzenienie

Brym
Stary 2008-07-16, 08:06   #4177
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Mariola, a może to cień Cię uczula? Mnie tak Lancomowe cienie kiedyś uczulały.
Hmm, dziwne by to było, bo uzywam tych samych i raz jest uczulenie, a raz nie ?

Dziewczyny, czy możecie mi pomóc rozszyfrować co odpisałą mi tru w sprawie podkładu, który ma na ebay-u a na tru w tym kolorze nie ma. porosiłam, żeby wrzucili na go na swoją stronę i tak mi odpisali:

Unfortunately the item is currently out of stock as it is extremely popular, and despite our best efforts in checking with out suppliers locally and overseas we are unable to give a date for the arrival of new stock.

Please note however that most items on our site are replenished within 2-3 weeks so it"s worthwhile checking back regularly as we do re-list items as soon as new stock is received.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 08:18   #4178
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Dzieńdoberek!!!!

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
Ty nie mądruj się sama nie masz ochoty, hę?

oj ja mam wieką ochote na niego tak jak wiekszość !!!
Cytat:
Napisane przez chise Pokaż wiadomość
Tu przeważnie mówi się "nie chce", a potem ulega - przynajmniej ja tak mam i boję się wchodzić, bo będziecie czymś kusić
A co do shimmera to ja go ubóstwiam Rose świetnie wygląda na bladej twarzy Ostatnio mam fazę na makijaż mocne fatalowe rzęsy i shimmer i jest gut
noo zachęcajcie jeszcze bardziej żeby już spać nie mogłam!!!!

Cytat:
Napisane przez Reese Pokaż wiadomość
ja też Mogłabym tak 24h na dobę siedzieć i oglądać filmy Mam takie ulubione, które oglądałam już ok 30 razy i często do nich wracam
ja tak samo mam kilka co ogladam a jeden musiałam sprowadzić z niemiec bo już w Polsce go nie było
Cytat:
Napisane przez m-habibi Pokaż wiadomość

Dla mnie shimmer to cos w stylu PI + roz ale jeszcze cudniejsze bedziesz zadowolona
noo koniec umarłam już
Cytat:
Napisane przez dynia18 Pokaż wiadomość
Witam was moje kochane przyjaciółeczki I Kamisiu. Ja tylko na chwilę. Zobaczcie co ja dzisiaj jadlam, więc w te pędy i wam tu przynioslam. nie ma co sie diet trzymac, bo szkoda życia......
jejku jaki pękny torcik!!!
Cytat:
Ja używam wszystkich kolorków razem.
Ja też pamiętam Twoje polowanie na Shimmerka meri

Okropna będę, ale ja już mam 2 Shimmerki-różowy i złoty, a trzeci do mnie już leci-różowy na zapas To mój ukochany kosmetyk

Ja długo nie mogłam się przyzwyczaić do zdjęcia w avku Czekamy na meri i hihi
no ładnie chomik!!!
Cytat:
Dziewczyny czy miałyście kiedyś uczulenie na tusz do rzęs ? Jeśli tak to jak to się u Was objawiało ? Bo jak od tygodnia walczę z bólem gałek ocznych i pod powiekami mam podobno jakieś bąbelki świadczące o alerii (diagnoza okulisty). Boję się czy to przypadkiem nie na tusz do rzęs Clinique HI
Cytat:
Pierwsze dziwne objawy w maju. Swędzenie w okolicach oczu. Później spuchnięte powieki. Później wszystko wracało do normy przy tych samych kosmetykach itd. Teraz doszedł ból gałek, czasami lecą łzy i uczucie jakby w oku coś siedziało. Od tygodnia biorę jakieś tabletki od alergii, krople do oczu i maść i nie malowałam oczu. Nie za bardzo było mi lepiej mimo wszystko. Wczoraj niby nastapił przełom i poczułam się lepiej, więc dzisiaj lekko pomalowałam rzęsy i kapkę cienia dałam i po południu znów pojawiło się to uczucie jakby coś przy rzęsach siedziało w oku. Szybko zmyłam wszystko i zakropiłąm krople - piekły mocno, ale jak przestały to wrócił stan z wczoraj czyli na lepsze. I bądź tu człowieku mądry, co to jest ?
no na 100 % uczulenie ja miałam kiedyś na tusz i na Cienie i często na płyn do demakijażu!!!
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 08:22   #4179
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
no na 100 % uczulenie ja miałam kiedyś na tusz i na Cienie i często na płyn do demakijażu!!!
Też tak myślę - ja kiedyś dostałam nagłej alergii na tusz, którego używałam od lat, bo reakcja alergiczna czasami występuje przy jakimś katalizatorze, którym może być wszystko.

Mnie zaczął uczylac active C oczny, który pięknie nawilżał przez pierwszy miesiąc, a teraz na powiekach mi skóra złazi, marszczy się i jest czerwona Wyglądam jak babuleńka
Stary 2008-07-16, 08:40   #4180
*nulka*
Zakorzenienie

Dziendoberek u mnie tez pogoda kiepskawa, ale to nawet dobrze bo mgr pisac trzeba zaraz lece na sniadanko i sie zabieram!

Stary 2008-07-16, 08:44   #4181
AsikS
Zakorzenienie

Doberek: Hihi, Mariolko, Leanko, Nuleczko
AsikS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 08:45   #4182
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *nulka* Pokaż wiadomość
Dziendoberek u mnie tez pogoda kiepskawa, ale to nawet dobrze bo mgr pisac trzeba zaraz lece na sniadanko i sie zabieram!
U mnie pogoda tez pod psem...
Jezu, za rok się bronię, a nic nie napisałam
Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Doberek: Hihi, Mariolko, Leanko, Nuleczko
Cześć
Stary 2008-07-16, 08:50   #4183
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Własnie wypatrzyłam na truskawie perfumki które ostatnio mnie zauroczyły. Jak mi tylko kasa z nieba spadnie to od razu je biore:
http://pl.strawberrynet.com/productD...2446&CatgId=17

Dobrej nocki wszystkim.

Pięky flakon

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
to
dziewczynki przepraszam,że ja o tym samym,nieprzyjemnym,
ale chciałam zapytac czy przy wyrywaniu tej 8-ki to stusuję znieczulenie czy narkoze czy jak? czy są do tego jakies przeciwskazania?
Moja młodsza siestra miała usuwaną 8 na znieczuleniu

Cytat:

Lipek musi odreagować podróż i czterogodzinne wcielanie się w rolę Dobrego Człowieka. Padło na Ciebie. Pech.
Taaaak! Taaak było!

Witajcie Truskawianie

Dziś zaczynam testowac filtry - na pierwszy igień Iwostin Solecrin 30 SPF (Nulko)

Moja pralka wydaje dziś baaardzo dziwne odgłosy Jakby coś tak zawadzało w silniczku? Mam nadzieję, że nie wybuchnie i przed wyprowadzką się jeszcze nie rozwali

Lipglossjunkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 08:55   #4184
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, czy możecie mi pomóc rozszyfrować co odpisałą mi tru w sprawie podkładu, który ma na ebay-u a na tru w tym kolorze nie ma. porosiłam, żeby wrzucili na go na swoją stronę i tak mi odpisali:

Unfortunately the item is currently out of stock as it is extremely popular, and despite our best efforts in checking with out suppliers locally and overseas we are unable to give a date for the arrival of new stock.

Please note however that most items on our site are replenished within 2-3 weeks so it"s worthwhile checking back regularly as we do re-list items as soon as new stock is received.
Taaaa...... Oczywiście nie dotarło o e-bayu...Piszą, że ten kolor cieszy się wyjątkową popularnością, szukają go u swoich dostawców, ale nie są w stanie powiedzieć, kiedy się uda go zdobyć. Warto sprawdzać ich stronę regularnie

Oni wiedzą, co czynią, to tak jak z jednym Shimmerkiem dziennie. A propos, dostałam dziś SS na Shimmera, a tam data wysyłki----

i notka: zostanie wysłany, jak otrzymamy produkt od dostawcy. Czyli ten Shimmer nie miał prawa mi się wtedy kliknąć
Stary 2008-07-16, 09:00   #4185
*nulka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
U mnie pogoda tez pod psem...
Jezu, za rok się bronię, a nic nie napisałam
Cześć
hihi, ja sie bronie we wrzesniu a mam na razie 5 stron wiec nic sie nie martw

Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie Pokaż wiadomość
Pięky flakon

Dziś zaczynam testowac filtry - na pierwszy igień Iwostin Solecrin 30 SPF (Nulko)

Moja pralka wydaje dziś baaardzo dziwne odgłosy Jakby coś tak zawadzało w silniczku? Mam nadzieję, że nie wybuchnie i przed wyprowadzką się jeszcze nie rozwali
niuchalam kiedys te perfumki J.Lo cudne na lato, takie... slodkie, tropikalne, mmm

ciekawa jestem jak tam filtry Ci podpasuja Lipku i trzymaj sie lepiej z dala od pralki hihih

Cytat:
Taaaa...... Oczywiście nie dotarło o e-bayu...Piszą, że ten kolor cieszy się wyjątkową popularnością, szukają go u swoich dostawców, ale nie są w stanie powiedzieć, kiedy się uda go zdobyć. Warto sprawdzać ich stronę regularnie

Oni wiedzą, co czynią, to tak jak z jednym Shimmerkiem dziennie. A propos, dostałam dziś SS na Shimmera, a tam data wysyłki----

i notka: zostanie wysłany, jak otrzymamy produkt od dostawcy. Czyli ten Shimmer nie miał prawa mi się wtedy kliknąć
ale kombinatorzy z tych zoltkow noo!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 09:01   #4186
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
trzymaj sie lepiej z dala od pralki hihih

Mieszkanie , które wynajmuję jest takie mikro, że jak wybuchnie pralka, to ja razem z nią nawet jak będę w innym pokoju

Stary 2008-07-16, 09:05   #4187
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1

Cytat:
Mieszkanie , które wynajmuję jest takie mikro, że jak wybuchnie pralka, to ja razem z nią nawet jak będę w innym pokoju
hahaha no wiesz to lepeij ją wyłać szkoda będzie płacic za stroć np albo może jest nowszy model ale znjąc z życia pralki zawyczaj stare i używane mocno jakieś 20 lat
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:07   #4188
dor6
Wtajemniczenie

Cytat:

Napisali ci, że na nieszczęście produkt, który zamówiłaś, nie jest teraz dostępny i, mimo ich ogrrromnych wysiłków w znalezieniu go u różnych dostawców także zamorskich, nie są w stanie podać daty nowej dostawy.
Informują cię jednocześnie, że produkty na ich stronie są uzupełniane co 2 - 3 tygodni, sprawdzaj więc ich stronę regularnie aż trafisz.

Guarana, kulek Guerlaina POTRZEBUJESZ, nie broń się przed oczywistością. Shimmmer Amber też by ci się przydał.
Stary 2008-07-16, 09:07   #4189
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
hihi, ja sie bronie we wrzesniu a mam na razie 5 stron wiec nic sie nie martw
No dobra
Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-16, 09:25   #4190
Serenite_
Zakorzenienie

Cytat:
Lipku, nie wybuchaj

Ja dziś jadę do Rodziców-sprzedali właśnie nasz stary dom, bo wybudowali nowy. I muszę przebrać wszystkie moje "skarby" z dzieciństwa...
Nowy dom jest super-ładniejszy, wygodniejszy, w pięknym miejscu...Ale teraz jakoś dziwnie się czuję... Spędziłam tam 25 lat. Mama starsznie była podniecona nowym domem, ale wczoraj zadzwoniła z płaczem i powiedziała,że znalazła mój tornister z I klasy i zeszyty "do rysunków" z przedszkola...
Stary 2008-07-16, 09:34   #4191
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez leana1 Pokaż wiadomość
hahaha no wiesz to lepeij ją wyłać szkoda będzie płacic za stroć np albo może jest nowszy model ale znjąc z życia pralki zawyczaj stare i używane mocno jakieś 20 lat
Ta pralka ma 1,5 roku...Ale już wiem co jest grane! Wyświetlił się błąd 5E = Wyczyścić filtr Wyłaczyłam badziewie

Cytat:
Lipku, nie wybuchaj

Ja dziś jadę do Rodziców-sprzedali właśnie nasz stary dom, bo wybudowali nowy. I muszę przebrać wszystkie moje "skarby" z dzieciństwa...
Nowy dom jest super-ładniejszy, wygodniejszy, w pięknym miejscu...Ale teraz jakoś dziwnie się czuję... Spędziłam tam 25 lat. Mama starsznie była podniecona nowym domem, ale wczoraj zadzwoniła z płaczem i powiedziała,że znalazła mój tornister z I klasy i zeszyty "do rysunków" z przedszkola...
O nie Moi rodzice też grożą, że sprzedadzą chatę ,bo chcą zbudowac na starość taki parterowyi mały, żeby nie latać po schodach Serenitku, dużo siły ( którą przecież masz):dzie kuje-kwiatek: Trochę to potrwa, ale w końcu się przyzwyczaisz

Stary 2008-07-16, 09:37   #4192
dor6
Wtajemniczenie

Mariola13 to rzeczywiście wygląda na uczulenie, ale wcale nie musi być związane z tuszem czy cieniami. Kiedyś dostałam potwornego uczulenia, spuchły mi powieki, skóra schodziła z nich płatami i okazało się, że to alergia, ale spowodowana lakierem do paznokci. Sprawdż, czy nie pojawił się w twojej kolekcji jakiś nowy lub czy nie zaczęłaś używać jakiegoś po dłuższej przerwie.

Serenite - odrywanie się od korzeni zawsze jest przykre
Stary 2008-07-16, 09:41   #4193
martaboy
Zakorzenienie

Cytat:
Umarłam
Jak mogłam to przeoczyć

Nie strasz mnie, do mnie Bambus podąża. Niech ominie Bytom, niech ominie Bytom, niech ominie Bytom.....
Niech ominie Bytom. I mój Bambus też niech ominie Bytom

Cytat:
Witam was moje kochane przyjaciółeczki I Kamisiu. Ja tylko na chwilę. Zobaczcie co ja dzisiaj jadlam, więc w te pędy i wam tu przynioslam. nie ma co sie diet trzymac, bo szkoda życia......
Mmmmmmmmmm

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
to dobey sposób i podejście, w sumie kiedys też tak wygrałam z kilogramami

dziewczynki przepraszam,że ja o tym samym,nieprzyjemnym,
ale chciałam zapytac czy przy wyrywaniu tej 8-ki to stusuję znieczulenie czy narkoze czy jak? czy są do tego jakies przeciwskazania?

Znieczulenie. Ja już mam tylko trzy, przy wyrywaniu pan dentysta krzyczał na mnie, jak nie potrafiłam powiedzieć, czy mnie boli, czy to tylko nacisk czuję... Durnyj. A teraz wyszła mi jeszcze jedna, dwie schowane. Ja muszę rwać, bo mam zęby bardzo ciasno ułożone i ciężko je doczyścić, więc łatwo się psują między sobą. Gnojki

Miłego dnia

Strona z portfolio - makijażowo
martaboy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-16, 09:42   #4194
Guarana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Guarana, kulek Guerlaina POTRZEBUJESZ, nie broń się przed oczywistością. Shimmmer Amber też by ci się przydał.
Oczywiście, że potrzebuję. JA WSZYSTKO POTRZEBUJĘ.
Ale sobie odpuszczę - taka jestem wspaniałomyślna dla sojego portfela
Mam naczynkową cerę więc Shimmerek raczej nie dla mnie, a co do Meteorytów, to Serenitka mnie przekonała, że nie mam klikać.
I tej wersji będę się trzymać.
No chyba żeby na prezent...takie ładne cacuszko....

Cytat:
Oj Kochana, Ty się też popłaczesz. Gwarantuję.
Takie porządki do prawdziwy powrót do przeszłości.

Cytat:
Uciekaj!!!!!!!!!!
Stary 2008-07-16, 09:44   #4195
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:

Uciekaj!!!!!!!!!!

Sytuacja opanowana Teraz muszę znaleźć jakiegoś ochotnika, który przeczyści mi filtr , bo w instrukcji grozili gorąca wodą

Stary 2008-07-16, 09:45   #4196
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Sytuacja opanowana Teraz muszę znaleźć jakiegoś ochotnika, który przeczyści mi filtr , bo w instrukcji grozili gorąca wodą
Nie poradzisz sobie??
Stary 2008-07-16, 09:49   #4197
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Nie poradzisz sobie??

MAM się narażac???:n uda:

I tak nie będe miała wyjścia Ale poczekam do wieczora - powinna ostygnąć

Stary 2008-07-16, 09:51   #4198
Guarana
Zakorzenienie

Słuchajcie, ja od pwnego czasu nie dostaję esesmanków. Przesyłki są wysyłane, bo sprawdzałam na stronie. Wy też tak macie? Przestali wysyłać, czy co?
W spamie nie mam.
Lip, ubierz się skromnie (w sensie ilości ciuszków), jakaś mini, dekolcik, szpileczka wyjdż przd dom i krzyknij: Potrzebny ochotnik, do przetkania filtra!!!!!!! Zlecą się
Stary 2008-07-16, 09:52   #4199
dor6
Wtajemniczenie

Cytat:
Lip dasz radę sama, no chyba że to taki wabik . Otwórz taką małą klapkę z przodu na dole, najczęściej jest po prawej stronie. Wyciągnij to cóś i przemyj pod bieżącą wodą. Jeśli nie robiłaś tego przez 1,5 roku, to przygotuj się na mało estetyczny widok, któremu też może towarzyszyć adekwatny do widoku zapach.

Guaranao właśnie ze względu na twoją naczynkową cerę napisałam, że Shimmer Amber byłby dl;a ciebie idealny

EDIT: U mnie też pojawił się problem z SS, OC było od razu (na Shimmer tak na marginesie), a SS nie pojawił się w ogóle, chociaż pisałam do Fabryki Cudowności i odpisali, że wyślą. Paczka już opuściła HK, więc się nie czepiam
Stary 2008-07-16, 09:55   #4200
Lipglossjunkie
Zakorzenienie

GG do Lipglossjunkie

Cytat:
Lip, ubierz się skromnie (w sensie ilości ciuszków), jakaś mini, dekolcik, szpileczka wyjdż przd dom i krzyknij: Potrzebny ochotnik, do przetkania filtra!!!!!!! Zlecą się

Tak, tylko pewnie źle mnie zrozumieją

A aj SS też już długo nie dostaje Nie martwiulkaj siem.

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Lip dasz radę sama, no chyba że to taki wabik . Otwórz taką małą klapkę z przodu na dole, najczęściej jest po prawej stronie. Wyciągnij to cóś i przemyj pod bieżącą wodą. Jeśli nie robiłaś tego przez 1,5 roku, to przygotuj się na mało estetyczny widok, któremu też może towarzyszyć adekwatny do widoku zapach.

Dzięki Całe szczęście zadzowniło do mnie Pogotowie Pralnicze

Edytowane przez Lipglossjunkie
Czas edycji: 2008-07-16 o 10:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości