|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Serial "Beautiful People"
rany, ale z tym dzieckiem Chrisa mnie zamroziło
![]() i mi się wydaje, że Karen wygra ten konkurs i ten fotograf będzie jej robił zdjęcia i będą razem ![]() a Lynn w klubie to śmiech na sali
|
|
|
#62 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tez mi się wydaje ze Karen bedzie z fotografem... pasują do sibie. . i cos miedzy nimi iskrzy... np... podczas tej ich nieszczęsnej wycieczki autem... a już ten pocałunek..ekstra... szkoda ze Luke zadzwonił...
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
No i się skończył.. dziwnie bo dalej nie wyjasnione jest prawie wszystko....szkoda że Ben tak postapił z Karen... myślę ze należałoby się jej ta sesja... była ładniejsza od tej co wygrała...
... Chris ładnie postąpił z tą żoną brata... ale ona tak dziwnie pojawiała się w najważniejszych okolicznosciach... Sofii musiałaby mieć duzo nerwów... ja bym chyba nie dała rady... jak pojawiła się ta dziewczyna z dzieckiem na urodzinach... myslałam że to mąż Lynn... a tu surprise... szkoda ze koniec... ... serial inny niż wszystkie... choc za bardzo cukiereczkowaty... ...
|
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj byl ostatni odcinek?
Co Chris ma wspolnego z ta ruda kobieta i dzieckiem? bo zaspałam i ogladałam dopiero od pocałunki Chrisa i Sofii. Jego brat jest w wiezieniu??? |
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Chyba jestem jedynym chłopakiem tutaj
troche bez sensu koncowka tego serialu... szkoda ze obejrzalem tylko 2 odcinki ale serial i tak mi przypadl do gustu |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Ben jednak okazł się ch**
:P
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
fajne, a sofii wcale nie jest przesłodzona ja chciałabym tak wyglądać jak ona. Tylko szkoda że tak fajnie nie układa się w prawdziwym życiu (chodzi o chrisa i sofii) więc zostają tylko marzenia...
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wydawał sie taki fajny. Po co on to zrobił;/ Odpowie mi ktos na moje pytania.
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Beznadziejnie się skończyło, nic się nie wyjaśniło. Ani to jak Lynn rozwiąże sprawę z tą jej wspólniczką, ani to do kogo trafi Sophie, czy będzie z Chrisem, ani to co zrobi Karen, jak rozwinie swoją karierę... no bez sensu. ![]() Może jakaś petycja o kontynuację? |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
szkoda, że się skończyłoo
Cytat:
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie szukalem na Torrenty.org i nie ma
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieki, tak myslalam ze to nie jego dziecko. No juz raczej nie wznowia produkcji a szkoda
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm, no to kiszka. Bo właśnie szukam na tych zagranicznych stronach z torrentami i zamiast beautiful people wyskakuje mi the bold and the beautiful (moda na sukces
Edit: Znalazłam coś. to pierwszy odcinek: http://isohunt.com/torrent_details/2...le?tab=summary a na tej stronie jest reszta: http://isohunt.com/torrents/Beautifu...=&iht=-1&ihp=7 tylko nie wiem dokładnie czy to to ![]() ale obawiam się, że to będzie po niemiecku ![]() zresztą 0 seedów to też nie wiadomo czy się ściągnie
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Sofi jest ładna? yyy jest miła ale ma okrągłą buzie i wygląda jak mała dziewczynka, jej siostra jest dopiero ładna
każdy ma inny gust ..ale jak widziałam pierwszy odcinek to pomyślałam,że tytuł to "Piekni"a ta Sofi taka nieciekawa...
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, że to już koniec;/ Nic się nie wyjaśniło. A tak kibicowałam Karen i fotografowi:P
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
a jutro jest jeszcze odcinek pieknych czy juz jakis nowy?
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Wlasnie Sophie wedlug mnie jest bardzo ladna... nie jest jakas chudzinka tylko ma ladne ksztalty:P oczywiscie jednemu moze sie podobac drugiemu nie ale jesli chodzi o wyglad to dla mnie jest bardzo ladna. Zreszta z charakterem jest u niej jeszcze lepiej
szkoda ze malo jest takich dziewczyn?? czy duzo??:P bo wy (dziewczyny) pewnie lepiej wiecie ode mnie xD pozdrawiam
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
I co? Ja nie przeżyję bez tego serialu ;( Co teraz będzie leciało? Opisze mi ktoś?
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Hightower ja też mam ładne kształty
ale znam dużo fajniejszych dziewczyn niż Sophie, ona wydaje się być przesłodzona Palemka od jutra leci serial "Gorące Hawaje" ![]() A na onecie piszą o nim tak: W życiu dyrektora hotelu Jason Matthews (Kristoffer Polaha) wszystko zmienia się, gdy do hotelu przybywa Nicole Booth (Brooke Burns), nowa szefowa ds. obsługi klienta. Niegdyś Jasona i Nicole łączył romans. Nicole przyjeżdża tu w poszukiwaniu nowego życia. Jest córką potentata w branży hotelowej i teraz chciałaby rozpocząć samodzielną karierę. Właściciel hotelu Vincent Colville (James Remar) obawia się, że ich dawny związek może utrudniać im wypełnianie obowiązków zawodowych. jakieś mało hawajskie
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie dopiero teraz skapowalem ze to forum cale jest dla kobiet
ale po co przy rejestracji w takim razie byla opcja mezczyzna??:P jak ktos znajdzie caly sezon do sciagniecia po polsku albo chociaz z napisami to ja prosze o kontakt kochana-plotkara ksztalty z tego co widac na zdjeciach ladne sa hehe...
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a opcja taka była właśnie po to, żeby taki rodzynek bezbronny się zabłąkał i wpadł po uszy ![]() a dziękuję ![]() a sezonu będe szukać
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, jeny jak aj widze tego chrisa to piszcze...
Co do chłopaków na wizażu to spotkałam już paru, wiec za rodzynka ja cie nie uważam:P
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no, ja też spotkałam, ale taki przykład dałam
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
spoko
![]() własnie nzalazłam jakieś jego fotki, bo w ogole żandych w necie nie ma, bo on mało znany...
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale faktycznie szkoda, że tak się skończyło beznadziejnie, nie lubię się angażować w jakiś serial, bo potem się głupio kończy zwykle (tak jak w życiu na fali, co marissa zginęła )
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
niestety zamknełam strone... Jutro poszukam ejszcze raz, no bo przecież bd musiałą się w niego conajmniej 10 minut pogapić i powzdychać;]]
Idem spać, dobranoc * P.S Ciekawe co ja jutro ze sobą zrobie o godzinie 12...
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Będziesz oglądać "Gorące Hawaje"
dobrej nocki
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ale jakoś czytajac recenzje tego to mnei nei zachęciło... Zapewne żadnych ładnych aktorów nie ma, no bo niby ten szef zapewne dawno po 40...
A jak już mnie Orlando Bloom przestał pociągać to znaczy, ze musze znaleźć sobie młodszych do ubustwiania xDD
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Chris jest naprawdę fajny. To macie jego [niestety malutką] fotkę.
http://www.gazillionmovies.com/Actor.../sean-wing.jpg
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

... Chris ładnie postąpił z tą żoną brata... ale ona tak dziwnie pojawiała się w najważniejszych okolicznosciach... Sofii musiałaby mieć duzo nerwów... ja bym chyba nie dała rady... jak pojawiła się ta dziewczyna z dzieckiem na urodzinach... myslałam że to mąż Lynn... a tu surprise...
troche bez sensu koncowka tego serialu... szkoda ze obejrzalem tylko 2 odcinki ale serial i tak mi przypadl do gustu

Ani to jak Lynn rozwiąże sprawę z tą jej wspólniczką, ani to do kogo trafi Sophie, czy będzie z Chrisem, ani to co zrobi Karen, jak rozwinie swoją karierę... no bez sensu.