![]() |
#4861 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX
Cytat:
![]() ![]() Zgadzam się co do tytułu ![]()
![]() |
#4862 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A cholerka by to ![]() A co do tż, wiem że przesadzam, no ale w tym konkretnym momencie powinien mieć cierpliwość aniołka i wziąć pod uwagę że od rana gdzieś ganiam. Nic to, zmykam spać; bawcie się dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Zabroniłam TŻ-owi dawania mi prezentów. Jak myślicie, ile dostanie mandatu? (samochód nie jego, na zdjęciu tylko tył auta, przekroczył 28 km/h) I lepiej iść czy pisać odwołanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Wiem, że nie dotrzyma. On też wie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Rozeznanie
|
Bry! To ja na chwilunie!
Przede wszystkim Lemoorce gratuluje! Huhu, pani magister, jak to dumnie brzmi. Super, ze dostalas prace i to wymarzona. ![]() Nie moglam wczesniej pisac, bo Tz zabral mi laptopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do tytulu, to ja wystapilam o powrot poniewaz jest intrygujacy, a wlasnie niekoniecznie adekwatny. No i duzo z nas wlasnie do tego watku zajrzalo ze wzgledy na tytul. Zajrzalo i zostalo. Reszta dziewczym poparla moja prosbe. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#4868 | |||
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj mi tż zepsuł wieczór. Mieliśmy iść na koncert zespołu, który bardzo lubię. Nie dość, że przyszedł z pracy dużo później, to jeszcze jak zadzwonił telefon z pracy, że jest jakaś reklamacja i powinni jechać do klienta, normalnie bez gadania pojechał i wrócił o 1 w nocy (nietrzeźwy z resztą). z koncertu oczywiście nici a on naiwny zamiast powiedzieć, że go nie ma w mieście, albo że wypił właśnie pół litra wódki albo jeszcze coś innego, to się zgodził (za darmo oczywiście). Ręce opadają. Siedziałam cały wieczór sama w domu wściekła na niego. A ja jeszcze wcześniej obiad ugotowałam, dziś będzie foch i strajk, musi mi to jakoś wynagrodzić |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miskowa, oj tak miesiąc w porównaniu z trzema miesiącami, to TYLKO miesiąc ![]() Dzien dobry ![]() Dzisiaj zapomniałam telefonu, mp3 i poszłam na pocztę o 7:30 chociaż otwierają o 8 , ale co tam! Po wczoraj mam świetny humor i pełna jestem pozytywnej energii ![]()
![]() |
#4870 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() Może się mylę i wystarczy nr rejestracji? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wczoraj spędzilam prawie cały dzień na projektowaniu toru dla BMX i skate parku ![]() ![]() Nic mi dziś nie popsuje humoru, wczoraj zadzwonili z Ikei i powiadomili mnie, że doszedł już panel, na który czekaam od 8. czerwca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wyręczania kogokolwiek w pracach domowych to też jestem do tego ostatnia. Jak słyszę czasem teksty mojej mamy albo jej znajomych że kobieta powinna podstawiać swojemu facetowi wszystko pod nos to się we mnie gotuje. Jeśli dziewczyna ma na to ochotę i lubi wykonywać prace domowe to nie mam nic przeciwko ale filozofia "służąca robi bo pan każe i siedzi przed tv" do mnie nie trafia. Nie jestem stworzona na bycie męczennicą za życia ![]() Co do zachowania Twojego TZ miskowa to też bym się zdenerwowała. Powinien nauczyć się asertywności.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
wiesz co, jeszcze jestem w stanie zrozumieć, że czasem trzeba coś dać od siebie w pracy i takie rzeczy się czasami zdarzają, ale wrócił śmierdzący alkoholem a to już nie był jego obowiązek. Dla mnie to brak odpowiedzialności i z tym ma niestety największy problem. Mama go tak rozpuściła, że on sobie nie zdaje sprawy czasem z tego, co robi, chociaż to już dawno dorosły facet
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wsiadlam za kolko i co..wielka doopa nic nie pamiętalam. Zapisalam sie na jazdy do instruktora. Wyjeżdzilam 6 godzin pan uznal ze mogę smiał wsiadac i jechać sama. TZ mial na ten temat inne zdanie. Kurcze ile walk bylo między nami o to auto..szok. On mowil ze sie o mnie boi..ja tam myslę ze bał się o auto ![]() Dopiero pa paru miesiacach pochwalil moje umiejętnosci i powiedził ze teraz ze spokojną glowa moze mnie wypuszczać samą w miasto. Ja Ci radzę nie zwlekać. Umowic sie ze szwagrem na parę przypominających godzinek wsiadac i jechać. Cytat:
W ogole nie zdawal sobie sprawy co to sa domowe obowiązki...W OGÓLE. Do tego jest jedynakiem więc rozpieszczone toto ze hej. Jego przyjemności były zawsze na 1 miejscu. Na szczęscie tak jak Dori napisała milośc potrafi gory przenosić. TZ bardzo sie stara. Jest już prawie idealnie. Chciałabym jeszcze zeby niektore sprawy sam zauwazał...mam czasem dosc proszenia wymyj, poukladaj. Cytat:
Po 10 min wyszlam z lazienki i oczom wlasnym nie moglam uwierzyć. Cały pokój dosłownie plywał w wodzie i pianie. ![]() Wlalł za malo wody i za duzo plynu. Pierwszy raz scierkę wycisnął, a jakże, ale 2 moczenie sciery polegalo na wkaldaniu sciery ze szczotką do miski z wodą, chlapanie ta woda naokoło i robienie generalnie jeziora na srodku pokoju. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak na poważnie w sylwestra czyli po 2 miesiącach. ..a nie znalismy sie wczesniej. Także wiesz nie znasz dnia ani godziny ![]() Ja tam tytul lubię. Cytat:
![]() ![]() Ja ta prośbę poparłam miedzy innymi ![]()
![]() |
#4876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
..ale mój TZ nigdy mnie nie olał . Ja zawsze jestem na 1 miejscu. Liczy sie z moim zdaniem, rozumie moje potrzeby wiem ze dla mnie stara się zmieniać swoje nawyki. On po prostu mnie slucha..a do tej pory nikogo nie sluchał. Byl totalnym autsaiderem indywidualisą i egoistą. Nikt nie miał prawa mowić mu co ma robić. Ja mam prawo, co wiecej on oczekuje tego ode mnie . Dlatego też to ze nie potrafi wymyc podlogi nie jest dla mnie aż takim problemem. Wiem ze z niektorymi zachowaniami i przyzwyczajeniami nie wygram...ale najwazniejsze mam...reszta to tylko drobnostki.
![]() |
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to coś się pojawiło ![]()
![]() |
#4879 |
Zadomowienie
|
Całe sedno.
To bardzo ważne, to najważniejsze... Kłotnie i sprzeczki zawsze będą, docieranie się - chociażby w sprawach porządkowych w domu, ale ZAWSZE trzeba pamiętać kto i co jest priorytetem. Przepraszam za post pod postem ![]()
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba jestem nienormalna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na deklaracje jeszcze macie czas ![]()
![]() |
#4882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
Cześć, chciałam się tylko z Wami przywitać, bo wpadłam tylko na chwilkę
![]() To po prostu skandal, że w czasie mojego urlopu większość czasu poświęcam na sprzątanie, pranie, prasowanie ![]() Co do aktualnego tematu Waszych rozmów, to sobie nie wyobrażam, żebym to ja wszystko robiła w domu... Na szczęście mój TŻ jest chętny do wszelkich prac domowych, chociaż czasem zdarzają mu się takie akcje, jak Hania opisywała z myciem podłogi itp ![]() ![]() P.S. Dziewczyny, lubicie lumpki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zadomowienie
|
Lubię, sama mam klasyczne białe Conversy i często w nich smigam
![]() o takie:
#4885 |
Zakorzenienie
|
Lumpki w sensie lumpeksy? Nie lubię, ale tylko dlatego, że drażni mnie zapach tam panujący i dlatego, że trzeba grzebać szukać a często są to stery różnych ubrań. Nawet jeśli tak są wyrzucone rzeczy w sklepie z nowymi ciuchami, nie oglądam ich. Wiem, że można tam znaleźć ciekawe, niepowtarzalne ciuchy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Omatko... za dużo komputera chyba ![]() ![]() Oczywiście, ze lubię lumpy, bardzo dużo rzeczy mam stamtąd ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wytrzymam bo go kochamy się do szaleństwa. Nigdy się na nim nie zawiodlam, jest moim jedynym przyjacielem, ufam mu, przy nim czuję się spelniona, spokojna i szczęsliwa...jego male wady to pikuś. Kurcze chyba na tym to polega zeby te male wady partnera najzwyczajniej w swiecie pokochać. lepiej sie z nich smiać i traktowac je jak hmm...swego rodzaju atrybut, znak rozpoznawczy, dodatek do idealnej calości ![]() Oczywiscie mowię to o drobnych wadach a nie kalmstwach, braku szacunku itp..wtedy to o związku mowy byc nie moze. Ja jestem furiatką, najpierw robie poźniej myślę, uparciuchem, bałaganiażem. Do tego zachowuję sie jakbym miała galopujące ADHD- o wszystkim wiecznie zapominam...i jakos ten biedny mąż musi ze mną żyć. Potrafimy smiac sie znaszych niedoskonalości, a także nad nimi pracować i to jest chyba najistotniejsze ![]() Obawy zawsze są i będą. Nigdy niczego nie mozna byc pewnym w 100%..ale czy nie lepiej po prostu żyć. Starać sie być szczęśliwym czlowiekiem a nie analizować, doszukiwac się problemów i generalnie jak to mowi moj mąż "defić" ![]()
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.