![]() |
#2071 |
Rozeznanie
|
Dot.: essence
ze sweet t. tylko roz jakos mnie zainteresowal, ale z bohemia.....
![]() no a teraz czekam na puder, cienie i papierki matujace z urban j. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
dimiti, na stronie essence można obejrzeć nowe limitowanki
![]() ![]()
#2074 |
Zakorzenienie
|
no to zaraz bede podziwiac
![]() ![]()
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Łał
![]() ![]() Sweet Temptation: - róż - trio eyeshadow Bohemia: - shimmer spray (musi być super ![]() - i ewentualnie bronzing powder chociaż kupiłam wczoraj już z Rimmela ![]() ![]() Catrice: - paseczki! oba! oba! cudowne ![]()
#2076 |
Raczkowanie
|
Wow, mOna01 ja byłam wczoraj z koleżanką we Wrocławiu, bo składała papiery na uczelnię.
![]() Co do nowych limitowanek, to aż dziw, że nic mnie nie zachwyciło. Nic a nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdzie indziej nie widziałam.
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
hihih zdrada
![]() ![]() A tak z ciekawości czystej na co składałaś? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Uniwersytet Ekonomiczny
![]() A w ogóle dziwne że tych szaf Essence tak mało... Kraków, Wrocław, duże miasta a tylko po jednej ![]() ![]()
#2083 |
Raczkowanie
|
w takim razie gratuluję dostania się, i życzę powodzenia na studiach
![]() U mnie były swego czasu aż dwie Natury ale jedną nie wiedzieć czemu zlikwidowali i została tylko jedna... w ogóle jakoś tych Natur ubywa z każdym rokiem. A coraz więcej Rossmann'ów się pojawia |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję że sobie będę dawać radę
![]() ![]() A co do Rossmanów... Lubię Rossmana ale mogłoby być więcej szaf ;D w moim jest ich i tak sporo, bo aż 10 ale niestety Essence wśród nich nie ma :<
#2085 |
Raczkowanie
|
ja w żadnym Rossmanie nie widziałam Essence. Ostatnio miałam też okazję być w paru Super-Pharm'ach ale też nie ma tam Essence. Dowiedziałam się od pani, że kiedyś mieli stoisko z akcesoriami do rąk i paznokci ale to już dawno zniknęło. A szkoda bo to jedna z ciekawszych firm, tania i widać po naturach jak szybko znikają kosmetyki z szaf.
Co do studiów dasz sobie radę. Nowe doświadczenia, nowi ludzie. Mozna zacząć wszystko od początku. To w tym jest najfajniesze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Troszkę mniej jestem zadowolona z tzw. utrwalacza opalenizny. Myślałam, że to mniejsza wersja wielkiego, matującego brązera, a okazał się być czymś innym ![]() Na twarzy bardzo słabo go widać, jedynie minimalne drobinki. Pachnie chemicznie i nie spełnia funkcji brązera, którym można by było fajnie wymodelować twarz. Także zakup trochę pochopny ![]() Mam ogromną chrapkę na ten wielki brązer...Nie wiem co mi odbiło,że go nie wzięłam ![]() ![]()
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
Kicia, jaśniejsze paseczki to te, z białym paskiem na górze? Jeśli tak, to mam tę samą wersję i dziś miała swój debiut - również jestem zadowolona z efektu, jaki daje
![]() ![]()
#2088 |
Zakorzenienie
|
Ojej, kilka dni mnie ni ebyło na forum, nei wiem czy jest sens jechać do mojej natury czy juz mi wszytsko wykupiłyście
![]() z nowych limitowanek chcę lakier i eyeliner z ST a z B pożądam pojedynczego cienia ![]()
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Essence sprawia nam taką radość tymi limitowankami...szkoda tylko, że tak rzadko ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: nie kupiłam pudru w puszku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny była któraś z was dziś w naturze? są jakieś nowości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
ja właśnie wróciłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Raczkowanie
|
Witam,
![]() Od dłuższego czasu przeglądam forum o kosmetykach firmy Essence i strasznie korci mnie, żeby również sie w nim udzielić. Oglądając wasze zbiory, nabierałam coraz większej ochoty, by zaopatrzyć się w jakiś kosmetyk Essence. Cóż, ta chęć powoli zamienia się w jakieś opętanie, ale jeszcze się powstrzymuję... Zobaczymy na jak długo. Póki co jestem posiadaczką 3 kredek, błszczyka i paseczków z kolekcji Sun Club. Mam nadzieję, że mój zbiór będzie systematycznie się powiększał. W moim mieście - Częstochowie, jest tylko jedna Natura. Jest zarazem jedynym sklepem, gdzie stoi szafa Essence. I odnoszę wrażenie, że chyba nie chce im się jej uzupełniać, bo za każdnym razem, kiedy jestem w Naturze to nie ma częsci rzeczy, ale dzisiaj postanowiłam zaatakować z rana i zakupiłam kilka kosmetyków. Oczywiście niektórych rzeczy brakował, ale nie zdziwiło mnie to, bo jest to w szafie tej firmy standard. U mnie podobnie jak i u was Sun Beach trzyma się niewzruszenie, mimo iż jest już całkowicie przegrzebane, ale ku mojej uciesze pojawiło się Sun Club, na które gorąco czekałam. Z tej serii zaiteresowały mnie jedynie paseczki, wybrałam te jaśniejsze. Żele, chusteczki do ciała były strasznie złote. Natomiast pudry brązujące stały nienaruszone, ale szkoda, że oba były takie jasne. Zapomniałabym... Były oczywiście błyszczyki i puder w pędzlu, ale one też mnie nie skusiły... Dlatego pewnie tak jak Wy czekam na kolejne limitowanki... Zamieszczam zdjęcie mojego mini-zbiorku, który mam nadzieję wkrótce urośnie... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
wywaliło mi wątek ze subskrypcji
![]() Poźniej wrzuce fotke co mam z Essence ![]() Jest juz u mnie ta nowa limitowanka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy w gronie Essencemaniaczek ![]()
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Och, nowe limitowanki, z Bohemia chcę wszystko, ze Sweet Temptation conajmniej cienie i róż.
![]() Całej Sun Club nie widziałam na żywo, bo nie mam czasu na zakupy (może dziś się uda ![]() ![]() ![]() Mam z Essence dwie kredki do powiek i musze powiedzieć, że im jest cieplej, tym gorzej mi służą. Czarna pod wpływem gorąca srobiła się tak miękka, że się aż kruszy,zostawiając kawałeczki na powiece. Zepsuło mi się opakowanie mojego ukochanego brązera z Beach Club ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Raczkowanie
|
ja też witam
![]() Kadunia mówisz o limitowance Sun Club czy jakiejś innej? |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2100 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.