![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie przykre sytuacje w związku - czy zareagowałem adekwatnie?
Cytat:
![]() No też bym była zniesmaczona, jakby mnie chłopak tak potraktował przy koleżankach i wyszedłby z fochem. O resztę musiałabym zapytać mojego faceta, jak wróci z pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;82403001]
Przecież sam pisałeś, że dała ci taki wybór: iść na karaoke/wracać samemu do domu. Ale ty się sfochałeś, że to nie taki wybór jak ty byś chciał dostać.[/QUOTE] Sęk w tym, że w praktyce nie dawała mi wyboru; nie wyobrażała sobie że mogę nie zostać i fochała się o to, że wyszedłem, wypominała że zrobiłem cyrk przed jej koleżankami, bo każdy z ich chłopaków by został. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy Cie namawiali zebyś z nimi poszedł, i Ty sam przyznajesz w swoim pierwszym wpisie że byś w sumie poszedł, ale zrobiłeś dramę, bo dziewczyna nie wymówiła "magicznego zaklęcia" które wyroiłeś sobie we łbie. I postanowiłes zrobić na złość bo "tylko pantoflarz by został". Chłopie, po pierwsze: masz kompleksy i je sam sobie lecz, a nie ludzi nimi zatruwasz. Po drugie: tyle osób Ci tłucze do głowy ze nie miałeś racji, a Ty jak katarynka swoje. Mozesz sobie żyć w przekonaniu, że jestes ten pokrzywdzony, oszukany i masz okropna dziewczyne i musisz byc "maczo sraczo i pewnie jeszcze smalec alfa" . Tylko potem nie płacz że wiecznie jestes nieszczęsliwy. Bo sam sobie to robisz tym kijem w 4 literach.
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
Było tak, że 4 dziewczyny, które trochę wypiły (a ja nie), przez 5 minut mi jęczały nad głową, że jak to? Jak mam nie zostać? Ale przecież będzie tak fajnie i wgl! Naprawdę mi się spodoba itd! A moja dziewczyna jednym chórem z nimi, wplatając "co masz lepszego do roboty". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Nie no. Naprawdę nie ogarniam o co ci chodzi. Przecież niezależnie od jej zdania miałeś ten wybór: iść/nie iść. Ona ci go nie musiała osobno wyartykułować. Jeśli byłeś skłonny iść (czyli miałeś ochotę), to dlaczego nie poszedłeś?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Ty nigdy się alkoholu nie napiłeś? Te teksty są tak typowe, że koniec, a dla Ciebie to wielki powód do focha. Daj żyć.
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak po prawdzie, to co miałeś lepszego do roboty? To znaczy poza udawaniem sam przed sobą ze nie jesteś kapciem i robieniem dramy na pokaz? Wiesz co, każdy normalny facet/kobieta by został/a. Albo się wymówiła sennością, zyczyła dobrej dalszej zabawy i poszła spać bez fochów. A ty zrobiłeś cyrk i teraz te wszystkie dziewczyny załuja Twojej, ze ma takiego nieuzytka i dzika za chłopaka.
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Jakby mi facet powiedzial ze nie, nie zostanie bo woli isc spac/grac w gry/ dlubac w nosie ale zyczy mi dobrej zabawy i do zobaczenia w domu, to bym sie nie fochowala. Jakby mi odstawil szopke przy znajomych bo go zle poprosilam o dolaczenie do wspolnej zabawy, to tak byloby mi glupio i przed znajomymi, i przed sama soba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Według mnie, jak ustalasz z kimś, że nie idziecie razem na jakieś spotkanie, bo tak będzie wygodniej dla Was obojga, to nie wypominasz potem temu komuś, że nie chciał zostać... Cytat:
Edytowane przez elliotsmith Czas edycji: 2018-03-23 o 11:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to Ty, autorze, sprawiasz wrażenie jakiegoś rozchwianego control freaka. Ma być po Twojemu, wg Twojej koncepcji, a dziewczyna powinna się domyślić i dostosować.
Trochę niedobrani jesteście. Potrzebujesz uległej mimozy. |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na zasadzie "rob jak uwazasz ale jak zrobisz zle to sie obraze" ![]() Generalnie nikt sie z Toba tu nie zgadza ale przyjmimy na moment, ze ktos by Ci przyklasnal i powiedzial ze oczywiscie masz racje, dziewczyna zachowala sie karygodnie, no i co wtedy? Bedziesz jej prawil kazania i wychowywal do skutku az bedzie wreszcie chodzic jak w zegarku i zachowywac tak jak Ty chcesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Też mi się wydaje, że chciałeś odwalić szopkę albo sprawdzić swoją dziewczynę. Poszedłeś tam, żeby nie wracała sama po nocy, ale parę zdań namowy sprawiło, że nagle miałeś ja w tyłku i jej powrót samej przez całe miasto. Nie czaje tego. Jeśli by Ci zależało na jej bezpieczeństwie, to byś został nawet na te pół godziny i potem namówił ja do wyjścia.
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Za pół godziny to one by dokończyły pić dopiero dokupione kolejne piwo, potem przejście do innego miejsca no i karaokre. Wyszedłem po dziewczynę na chwilę przed godziną 23, a później wróciła z koleżanką grubo po pierwszej. Jakby to miało być pół godziny to nic by się nie działo takiego, przecież to tylko pół godziny. Edytowane przez elliotsmith Czas edycji: 2018-03-23 o 11:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;82404146]Skoro już to sobie wyjaśniliście, to po co ten obszerny wątas z pytaniem obcych ludzi o opinię na ten temat?[/QUOTE] Bo czuje, że zasluguje na lepsze i pokorniejsze przeprosiny i chce się uzalac nad sobą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Jeszcze jedno - jednym z innych argumentów, jaki się przewijał, było "Ej musisz zostać, bo kto nas obroni jak będziemy wracać i ktoś będzie chciał nas zgwałcić".
No to było poniżej pasa. Wyszedłem po dziewczynę z dobrej nieprzymuszonej woli, żeby jej wieczór zakończyć miłym spacerem przez miasto + żeby nie wracała sama, a nagle miałem być na usługach jej i jej koleżanek. Edytowane przez elliotsmith Czas edycji: 2018-03-23 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku nie znasz się na żartach. Masakra. ![]()
![]() |
#82 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
BAN stały
|
Cytat:
I dopuszczam możliwość, że niektóre moje zachowania były przesadzone, tylko nie zgadzam się z Waszymi uzasadnieniami, bo całkowicie wybielacie zachowanie mojej dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak swoją drogą to był jej argument czy koleżanek? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Gdy grzecznie tłumaczysz przez dłuższą chwilę, że nie masz raczej nastroju do zabawy i lepiej będzie, jak towarzystwo pójdzie się bawić bez ciebie, a ktoś rzuca Ci takim żartem, to najwyraźniej nie traktuje Cię poważnie.
Normalne traktowanie to jak ktoś Ci w końcu odpowie "no ok, szkoda, może następnym razem". [1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;82404526]Masz ujemne poczucie humoru. Tak swoją drogą to był jej argument czy koleżanek? [/QUOTE] Argument był jej koleżanek, a moja dziewczyna chichotała wtedy razem z nimi. Edytowane przez elliotsmith Czas edycji: 2018-03-23 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O rany kolezanki dziewczyny nie potraktowaly Cie na imprezie z nalezyta powaga i szacunkiem, tylko pozwolily sobie na zart ????? Jak mogly ![]() Edytowane przez Hjortonek Czas edycji: 2018-03-23 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
sentimental animal
|
Cytat:
![]() tylko skoro jesteś przekonany o tym, że masz rację, to po co ten wątek? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chłopie, WEŹ WYLUZUJ! Robisz z igły widły, masz kij w tyłku, robisz dramę z nieistotnych zdarzeń, nakręcasz się jakby było o co i przezywasz jak mrówka okres. To ze Tobie sie uroiło ze zostałeś poważnie znieważony, okłamany, coś tam, to jeszcze nie dowód, że tak jest. Przesadzasz. Ogarnij się.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.