|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Layla gratulacje
![]() , mnie się prawo zawsze kojarzyło, a przynajmniej tak zawsze słyszałam, że idą tam osoby, których rodzice mają kancelarię, jak pracę i tak mają z góry załatwioną,więc pewnie trochę ciężko się wybić. Poza tym studia mi się wydają trochę ciężkie, nauka tych wszystkich praw itp. A administracja szkoda, że tylko ten licencjat jest. Aha i od razu mówię, żeby Em, Fuksja i Pamelija zrobiły dużo zdjęć podczas tych swoich wyjazdów zrobiły Nawiązując do pytania Uhahanej u mnie pogoda beznadziejna:/ |
|
|
|
#3842 | |
|
po prostu Em :)
|
Coraz bardziej się boję..
Z jednej strony wiem, że to teoretycznie niemożliwe, żeby progi aż tak się podniosły, ale mogą wyniknąć jakieś niezaplanowane wydarzenia, źle mi policzą punkty czy coś.. ![]() A nie mam żadnej alternatywy i to mnie wkurza. layla, po przemyśleniu wzięłabym na Twoim miejscu prawo, tylko nie napalaj się na nie zbytnio teraz. ![]() Owszem. ![]() Cytat:
![]() Aa, a ja mam ochotę oglądnąć Presque rien. Widział ktoś? ![]() http://youtube.com/watch?v=-9tRDlYPud8 blaque, nie oglądaj, wiem co o tym sądzisz. EDIT: BTW, znam tę piosenkę od tak dawna i bardzo ją lubię, nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby ją interpretować w ten sposób, a teraz widzę, że wszystko, i tekst, idealnie pasują do trailera tego filmu.
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Em nawet gdyby źle policzyli punkty, to od tego są odwołania, jeszcze jednak resztki sprawiedliwości zostają na tym świecie
I to normalne, że się martwisz większość z nas już to przerabiała ![]() Filmu nie oglądałam, ba, nawet o nim nie słyszałam, ale może być ciekawy, oby tylko teraz taka moda nie nastała na filmy o takiej tematyce. Wstyd się przyznać, ale dopiero dziś mam zamiar obejrzeć ściągnięte Brokeback Mountain, jakoś nigdy wcześniej nie było okazji albo czasu albo ochoty heh. Chyba nigdy nie widziałam tylu filmów w tak krótkim czasie jak w te wakacje Z nadrabianiem zaległości to wiele wspólnego nie ma, bo nie lubię hitów tylko takie mniej znane, ale czas odchamiania nadszedł
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam ten trailer i chyba ciekawie zapowiada się ten film chociaż śmieszy mnie widok całujących się chłopaków... Może jestem dziwna ale jakoś nie przemawiają do mnie takie związki...
|
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu piszę z biblioteki mam tylko parę minut, ale
gratuluję wszystkim, które się dostały a dla tych, które się niestety nie dostały fuksjaa A ja wiem co to za uczelna i prawdopodobnie będziesz studiować z moją koleżanką, ale nie wiem czy ona w końcu podjęła ostateczną decyzję. Zawaliła rozsz. biologię, a chciała studiować fizjoterapię na AM. Wiem, że złożyła do tej szkoły co Ty na filologię ang. (chyba nauczycielską), ale od czasu, kiedy mi powiedziała, że tam złożyła nie rozmawiałam z nią.No, idę bo mi autobus odjedzie ![]() Na stażu spoko, dali nas - 3 stażytski do jednego pokoju jeszcze z dwiema innymi stażystkami, one już od paru miesięcy tam pracują, a my w 3 od dzisiaj. Dzisiaj cały dzień przerzucałyśmy papiery, z przerwami na kawę, drugie śniadanie, coś słodkiego i kilka wyjść do toalety
|
#3846 |
|
Zadomowienie
|
uhahana nie pamiętam dokładnie ale coś około 70 zł... ;/ zobacze póxniej i powiem dokładnie ale jeśli chodzi o sprawnoć to narzekam i to bardzo ,ale być może dlatego że mieszkam w dzielnicy i tu ogólnie są kiepskie łącza
![]() layla gratulacje ![]() Jutro jade do katowic sama i jade tam (prosze się nie śmiać) pierwszy raz w życiu No niby byłam w silesii ale no wiecie... Jak nic nie napisze wieczorem jutro to znaczy, ze mnie porwali albo się zgubiłam
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Ywonula jedziesz autem?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3848 | |
|
|
Cytat:
) i Gyllenhaala to prawdziwe mistrzostwo. Ryczałam na tym filmie jak głupia. ![]() I ja myślę, że moda nie nastanie. Ten francuski jest z 2000 r. i chyba nawet nie ukazał się w polskiej wersji. A tak w ogóle to przyszło mi do głowy, że strasznie podziwiam tych aktorów. Ja bym tak nie potrafiła. Co do filmów.. Ja najwięcej oglądałam tuż po zakończeniu roku szkolnego, w tym tygodniu przed maturami i potem między kolejnymi egzaminami. Ale jak widać, wyszło mi to na dobre.
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Kopiuję mój post z maturzystek, bo może jak nie one, to wy mi pomożecie
![]() Na stronie rekrutacji wyświetla mi się następująca informacja: Cytat:
A jeżeli jednak osoby nie zrezygnują albo zrezygnuje osiem i ja się już nie załapię, to mam tam jechać i odebrać dokumenty? |
|
|
|
|
#3850 |
|
|
Muszę wam to pokazać..
http://www.joemonster.org/filmy/9969...ne-z-zabawkami
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Ville moim zdaniem tak właśnie jest, że masz niby dostarczyć dokumenty, a jak się nie dostaniesz, to Ci je zwrócą. Ale kurde, głupie to...
Em
Choose life.' |
|
|
|
#3852 |
|
|
uhahana, mnie najbardziej zdziwiło to, że nie wzięła żadnego pluszaka. To po co ona tam wchodziła?
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
No rzeczywiście dziwne. Może się jej żaden nie spodobał
Choose life.' |
|
|
|
#3854 |
|
|
![]()
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Więc jak, koniec doła?
![]() Tylko nie każ nam się dziwić
Choose life.' |
|
|
|
#3856 |
|
|
No nie wiem, nie wiem, zastanowię się nad tym.
![]() Wy nie musicie, ja podziwiłam się za was wszystkie. W ogóle to nienawidzę tych co zajmują się rekrutacją!!! Jak szesnasty to szesnasty, a nie że ja sobie wchodzę wieczorem piętnastego żeby sprawdzić, że na pewno tych wyników nie ma, a oni mi tu wyskakują z czymś takim.. ![]() Kurcze, eks jedzie tramwajem, jeszcze pół miasta, a ja chyba umrę zanim dojedzie i sprawdzi co z nim.
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
em gratulacje...
uhahana noooo autem to ja nie bo niedość że mam kiepską orientacje, a z ojcem nie chce jechać... ;/Pociągiem.. I tak myśle bo pisze mi ze o 11:09 jestem w kato i zastanawiam sie czy zdąże to pozałatwiać do 14... W sumie chyba tak.. tylko zeby pociąg się nie spóźnił...ville musisz dostarczyć, bo u mnie na uś było tak, że te osoby co miały taką sama ilość punktów, niezależnie od limitu miejsc są przyjmowane, więc myśle że to o to chodzi... Żeby się wyjaśniło ilu kandydatów z tym samym wynikiem chce iść, żeby nie mieli przesycenia ![]() Wiecie, napisali mi że jestem w krk w przedziale 254-529 na liście rezerwowej i MUSZE dostarczyć do 7 dni oświadczenie czy dalej chce czekać na liscie.. A dodatkowo nie osiągnełam minimalnego progu 216,7, jestem poniżej 180pkt więc się okazuje żeby uzyskać max pkt musiałabym zdawać wszystko na rozszerzeniu czyli 4 rozszerzenia
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedź dziewczęta. Dostarczę te dokumenty, mam nadzieję, że rodzicom będzie się dobrze studiowało.
Muszę znaleźć te zdjęcia, bo podobno w domu jeszcze są te, które robiłam do dowodu. Jeżeli wymagają kserokopii dowodu, to mam zrobić je z obydwu stron? |
|
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
To ja się żegnam
![]() Życzcie mi świetnej pogony i rzadnych trzęsień ziemi, które były w okolicy.. Ines zdjęcia masz jak w banku ![]() Fuksja no to niestety nie będziemy w tych samych miejscach, ani również blisko siebie.. Buziaki |
|
|
|
#3860 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
pamelija, baw się dobrze!
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, z dwóch
)Wiedziałam!!!!!!!!!!!!!!! ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3862 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na wyniki na prawie muszę czekać aż do 29 lipca.. chyba złożę na administrację żeby mieć spokój a potem ewentualnie wybiorę dokumenty.. tylko czy mi wydadzą? ten Urz robi problemy przy takich rzeczach, nie chcą wydawać dokumentów bez poświadczenia, że człowiek dostał się gdzie indziej.. ale w końcu to ten sam wydział to może jest inaczej. no i dalej nie wiem, co wolę i tutaj już nikt mi chyba nie doradzi prawo kojarzy mi się z ogromem nauki, brak 'pleców' też za dobrze nie rokuje, znowu idąc na administrację mogłabym później żałować, ale wydaje mi się, że szanse na pracę byłyby większe. Widzisz Cytat:
Wreszcie komputer mam naprawiony, wczoraj późnym popołudniem zawiozłam go do serwisu i już naprawili, mam nadzieję, że nigdy więcej nie będę musiała iść do tej wstrętnej kafejki
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Layla ja tylko chciałam a temat tego wydawania dokumentów
No bo oni przecież jak zrezygnujesz to MUSZĄ Ci je wydać, siłą na zajęcia przecież nikogo nie zaciągną. Jedyne, z czym mogły by być ewentualnie problemy, to że będą to przeciągać i kwestie takzwane czasowe, ale ja bym na Twoim miejscu jednak nie ryzykowała i póki co złożyła sobie na tą adminstrację, a później ewentualnie zrezygnowała.
Choose life.' |
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie do nich dzwoniłam i dokumenty można donieść aż do 29 lipca, wtedy są też wyniki drugiej rekrutacji także mam dość dużo czasu na decyzję..
EDIT: na to https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1308 poszła część mojej pierwszej wypłaty w Krakowie
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2008-07-16 o 15:18 |
|
|
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu spałam w dzień Jednak zauważyłam, że podczas tej popołudniowej drzemki mam bardzo realistyczne sny. Realistyczne nie w sensie, że śni mi się, że idę po kanapkę, ale jakbym zasypiała między kolejnymi dniami, w którym wydarza się sytuacja, o której śnię. Dziś mi się śniło, że byłam w Egipcie (pomijam to, że jakiś zimny był ten Egipt), teraz się czuję, jakbym wczoraj wysiadła z samolotu, cholera, co za sny... |
|
|
|
|
#3866 |
|
|
Dziękuję, że we mnie wierzyłyście.
![]() Tak. layla, fajne zakupy, nie widziałam tych bluzek w Stradivariusie. ![]() W ogóle to maturzystki robią listę kto gdzie i jak na studia, może też coś takiego stworzymy, żeby nam się wiecznie nie myliło? ![]() Mogę się tym zająć, tylko piszcie co i jak. ![]() miasto - uczelnia - kierunek
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Em haha masz w sygnaturze 'tirówka' a ja zamiast pomyśleć od razu o tych paniach przy głównych krajowych trasach, to pomyślałam o 'ciężarówkach' czyli że tak mówią na siebie ciężarne lol
Jeżeli chodzi o listę, to na pewno się dopiszę, jak będę już pewna ![]() EDIT: Layla fajne zakupy, najlepsze 2 pierwsze bluzki i sweterek
Choose life.' |
|
|
|
#3868 |
|
|
uhahana, Ty się nie śmiej, ja najpierw też pomyślałam o kobietach w ciąży, walnęłam sobie na gygy taki opis a ex oburzony że mam go natychmiast zmienić i dopiero wtedy załapałam..
No ale cóż.. Jestem TiRówką, muszę jakoś z tym żyć.
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Co lepsze, jesteś tirówką z wyboru
A w ogóle to coś cicho ostatnio siedzicie wszystkie, no kurde spokojniej tu, niż w roku szkolnym było, mnie się to nie widzi
Choose life.' |
|
|
|
#3870 |
|
Zadomowienie
|
To ja tylko powiem że jestem cała
I nawet było spoko (widziałam fajne ciacha ale to nie na mojej uczelni )Zgubiłam się tylko raz, ale na dobre mi to wyszło bo przechodziłam koło poczty, am usiałam na leg wpłacić ![]() laylaaa podoba mi się ta bluzka z broszką em ja też jak będe już do końca pewna to napisze, w sumie nie mam szans na ten kraków no ale... % nadzieji jest ![]() Jutro ide pierwszy dzieńdo pracy. Trzymajcie kciuki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

, mnie się prawo zawsze kojarzyło, a przynajmniej tak zawsze słyszałam, że idą tam osoby, których rodzice mają kancelarię, jak pracę i tak mają z góry załatwioną,więc pewnie trochę ciężko się wybić. Poza tym studia mi się wydają trochę ciężkie, nauka tych wszystkich praw itp.

)
Z jednej strony wiem, że to teoretycznie niemożliwe, żeby progi aż tak się podniosły, ale mogą wyniknąć jakieś niezaplanowane wydarzenia, źle mi policzą punkty czy coś..