|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
ja też dzisiaj po dentyście wpadłam zobaczyć co słychać w sh i te 3 rzeczy upolowalam za 3.99 ![]() Pumpy Zara w kwiaty 6-9 Msc Pudrowa sukienka Next 9-12 msc Spodnie miętowe w motylki Hm rozm. 74IMG_20180323_193040.jpgIMG_20180323_193012.jpgIMG_20180323_192951.jpg Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-03-23 o 19:33 |
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Camelitos,Bursztynek bardzo ładne ubranka!
Kto ogląda mecz? |
|
|
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z synem.w pizamach.
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba zaraz dostanę wlewu z nerwów,no zaraz padne.
Zmieniłam sobie profilowe na nakładkę, że nie popieram zaostrzenia ustawy antyaborcyjnej.. Właśnie wrzuciłam z podwórka sąsiada, a dokładnie mój tata go wyrzucił.. Wiedziałam, że jest on jaki jest, ale teraz to po prostu pokazał jakim jest kretynem. Zadzwonił do drzwi, otworzyłam a ten do mnie z ryjem, że mam w tej chwili zmienić te profilowe odszczekac to, że popieram czarny protest, że będę się smażyć za to w piekle (on i jego rodzina są bardzo bardzo wierzący wręcz chyba fanatycznie) że mam się nie zbliżać do jego dzieci 😂 że ciekawe ile przed tą obecną ciąża wyszkrobalam chorych albo niechcianych dzieci, bo się pewnie dupcze od 16 roku życia (no tutaj z wiekiem trafił 😂 ![]() I tutaj wkroczył mój tata bo akurat wrócił z piwnicy zwabiony krzykami.. No co za czubek.. Nawet nie miałam szans mu czegoś odpowiedzieć bo nie zdążyłam ![]() Ale normalnie jestem wściekła, ale też rozbawiona cała sytuacja w pewnym sensie... On ma szczęście, że M. Pojechał w trasę i go w domu nie ma.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka co.za człowiek??!!!Brak.słów!
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska, I ode mnie szczere gratulacje udziału w książce! Jaki będzie tytuł?
![]() Co do książek to właśnie kończę "mocno mnie przytul" . Rodzicielstwo bliskosci chyba jednak bardziej mi podeszlo ale i jedna i druga ksiazka warta przrczytania . Muszę zastanowić się, co czytać dalej ![]() Cytat:
)Co do napiętej skóry to tez mam tak Camelitos, Bursztynek- cudne ubranka Blanka, współczuję sąsiada ![]() My oglądamy mecz w tle i gramy ze znajomymi w planszówki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak na serio to co za idiota, mieliście z nim już jakieś większe problemy? Zawsze możesz to zgłosić że cię nachodzi i jeszcze obraża patafian jeden. I w ciąży kobietę tak denerwować aż mi się udzieliło. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Oglądam piąte przez dziesiąte, teraz leżę w wannie.......relax Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mieliśmy większych problemów z nimi, bo szybko wyszło, że za bardzo chcą wszystkim wciskać swoje poglądy, ogólnie raz byliśmy tam na kawie, to oburzeni, że nie chcemy się z nimi modlić przed kawa i ciastkiem, aby podziękować Bogu za spotkanie.. Potem 3/4 spotkania to były tematy religijne, jak to teraz młodzież jest zła, że seks przed ślubem uprawiają, że w czystości żyć nie potrafią, robili uwagi mojej mamie, że żyje pewnie w grzechu, bo jestem bardzo wyzwolona 😂 Ze do ginekologa chodze,a do ginekologa chodzą tylko kobiety które współżyja... (spotkałam sąsiadke u mojej gin) że jak oba może się na to godzić..Spotkanie zakończyło się bardzo szybko 😂 To młodzi ludzie, ledwo po 40,a słuchać się ich nie da. Wiec od tego czasu kontaktów nie utrzymujemy.. Kiedyś utrzymywałam kontakt z ich siostrzenica, mieszka też obok mnie jest rok starsza , ale nie dałam rady.. Dziewczyna problemy ginekologiczne, które widać na kilometr, do ginekologa iść nie mogla, bo jej mama nie pozwalała... Efekt taki, że dziś jest bezpłodna. U nich jest normalna modlitwa przed seksem. No długo mogę opowiadać, ale szkoda czasu, nie mój świat, a dzisiaj pokazał jakimi są czubkami w 100% Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-23 o 21:50 |
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Bardzo dziwni, dlatego się z nimi nie zadaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że masz takie podejście ![]() Ja do dziś dziękuję, że mam z mamą taki super kontakt i pomimo tego, że życie seksualne rozpoczęłam bardzo szybko, mogłam jej o tym powiedzieć, porozmawiać i poszła zemna do ginekologa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taka więź zaowocuje w przyszłości i mam nadzieję że mój kontakt z nią będzie taki jak ty masz z mamą 😃. Ja ze swoją takiego nie miałam, jednak niektóre tematy u nas w domu to były tematy tabu. Ale tak czy inaczej uważam że dobrze mnie wychowali 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Blanka szokujące zachowanie sąsiada chyba bym go postraszyła policją dobrze ze Twoj tata zareagował. Aż trudno uwierzyć co fanatyzm może zrobić z człowieka. chyba przyjrzę sie programowi szkolnemu szczegolnie po Waszych infomacjch o wychowaniu do zycia w rodzinie z pewnoscia bede chciala uchornic syna przed praniem mozgu i sama mu wrecze prezerwatywy kiedy uznam za stosowne
|
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnisz ile córka ma lat??A to, że już mówi, że się cieszy, że macie taki kontakt to naprawdę super! Docenia to dziewczyna ![]() Ja odkad pamiętam mogę i do mamy i do taty przyjść ze wszystkim, o wszystkim powiedzieć.. Nigdy nie było u mnie tematów tabu, oczywiście wszystko dostosowane do wieku, nigdy też nie wciskano mi bajek i bociana, albo że dzieci się znajduje w kapuscie ![]() Znów u męża temat seksu nie istniał, dopiero jak M. Miał te 16lat to mu tata dał paczkę prezerwatyw, ale w sumie bez słowa komentarza. M. Na początku był w szoku, jak słuchal jak się u nas rozmawia, czy żartuje o seksie ![]() Dla przykładu, moja mama całe życie brała pigułki teraz je musiała odstawić kilka miesiescy temu iii przyszła do mnie, żebym jej wytłumaczył jak to wygląda ze sluzem w dni płodne, albo coś w temacie owulacji zapytać, żebym jej wyjaśniła bo na internecie to cuda mozna wyczytać .. Tak samo nie miała oporów, aby zapytać o żel nawilżający do okolic intymnych 😂 wiem, że dla kogoś to może być przesada.. Ale dla mnie to temat jak każdy inny,dla niej tez.. Moja mama znów miała ciężko z moją babcia w tych tematach...jak miała 17lat to ja babcia wróciła z podwórka, jak miała iść do kina na dirty dancing, bo jakaś koleżanka na pytanie na co idą odpowiedziała wirujacy seks... No i nie było zmiłuj, nigdzie nie idziesz i koniec. Jak rozmawiała o seksie z koleżanką a mama się gdzieś kręciła w wieku 13-14lat to rozmawiały po niemiecku z koleżanką,aby mama nic nie rozumiała.. Pomimo tego, że między mama, a babcia było 19 lat różnicy, to mur dzielił je duży ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-23 o 22:59 |
|
|
|
|
#3799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie zaczyna się u niej okres dojrzewania więc już mamy za sobą rozmowę o miesiączce, rosnących piersiach, już wybrałyśmy pierwsze staniki ( co prawda sportowe bo jeszcze nie ma na co nałożyć 😉 ale ważne że jest z tego tytułu szczęśliwa i się nie krępuje np na wf-ie. No i teraz 5 kwietnia idziemy do ginekologa dziecięcego bo chyba złapała infekcję. Także o wszystkim mi mowi, co ja martwi a ja jej jak tylko potrafię wszystko tłumacze dokładnie 😃 Mój mąż też jest typem człowieka u którego nie ma tematów tabu i też ma dobry kontakt z córką co mnie bardzo cieszy, ale są jednak tematy z którymi zwraca się do mnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj pamiętam to jak kupiłam z mamą pierwszy stanik ale ja się wtedy ważna czułam! I taka dorosła ![]() U super, że tak trzymasz rękę na pulsie jeśli chodzi o takie intymne sprawy.. Bo niektóre osoby to myślą, że w tym wieku takich dziewczynek to nie dotyczy.. Ja też byłam z mamą u gin. W wieku chyba 13lat, bo miałam problem z nadmierna ilością śluzu, taka moja uroda od dziecka, a jednak mama wolała sprawdzić i mieć czyste sumienie.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-23 o 23:30 |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zadomowienie
|
Kochane jestem z Wami myślami na prawdę, ale teraz porządki lrzy świętach i trudno mi nadrobić 😣 Mam nadzieję, że jeszcze mnie tu zaliczacie?
Blanka nie forsuj się odpoczywaj i powinno minąć! Co do macierzyńskiego idę od razu na rok. buziaki 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3802 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozytywna, nie martw się nic, pamiętamy o Tobie i czekamy aż wrócisz
![]() Dziewczyny, ludzie, jak ja się czuję, tragedia.. W sensie z niewyspania, bo obudziłam się przed 5tą i zasnęłam dopiero ok. 7:40, teraz musze wstawać, bo koleżanka już jedzie i będzie ok. 9. Jeszcze mąż obrażony na mnie, zwariować idzie.....
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Blanka fajnie,że masz takie dobre kontakty z mamą. Bursztynku plus za stworzenie tak dobrych relacji ze swoją córką. Ja na razie też mam dobre z synem,mam nadzieję,że tak pozostanie. Mam nadzieję,że z córką też takie będę miała. Poztytywna czekamy na Ciebie! Norka ja się obudziłam nad ranem,miałam jakieś głupie sny ,ale na szczęście udało się usnąć. Co z mężem? Zaraz skoki!!!Biorę się za krojenie warzyw. |
|
|
|
#3804 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Jak rzadko, witam się prosto z łóżka. Po wczorajszych odwiedzinach znajomych jestem masakrycznie zmęczona. Siedzieliśmy do 1 w nocy żeby skończyć grę i ja juz ledwo dawałam radę. Zdecydowanie moja pora spania to 22-23.00 maksymalnie. Dziś ma nas odwiedzić kolega tz z zaproszeniem na wesele w maju. Jak wszystko będzie dobrze to chcielibyśmy pójść ![]() Norciu, co z mężem? |
|
|
|
#3805 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na to piękne obiecywane słońce Blanka fajna macie relacje też pamietam swój pierwszy stanik, jak pękałam z dumy z moją mamą też mam pod tym względem fajną relację
|
|
|
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my dzisiaj jedziemy pod Kielce do kuzynostwa mam nadzieję że tam też tak ładnie ja u mnie Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka masz bardzo fajna relacje z rodzicami!
Cześć Dziewczęta! Wykopałam sie cześciowo spod kartonów, walizek i pudel. Przepraszam ale nie dam rady nadrobić az tyle napisałyście. Zaraz poczyta, ile mi czasu starczy. Czekam na dostawę pralki i rolet wiec mam chwilkę na odetchniecie. Czwartek i piątek okropnie mnie plecy bolały od schylania. Dzis juz na spokojnie. Kuchnia juz gotowa, salon jako tako tez. Pozostały tylko ubrania ale to juz od poniedziałku. Okolica jest strasznie spokojna. Nie ma wcale zadnego hałasu. Tylko ciuchcię parowa slychac co jakis czas z oddali. Sąsiadów tez wcale nie widze. Poznałam dopiero dwoch. Reszta sie chyba chowa .Teraz zabieram sie za nadrabianie . Teraz moge zaczynać robic pokoik dla maluszka i nareszcie kupować wyprawkę. Pokoj juz wybrany od południa. |
|
|
|
#3808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pojechaliśmy na spacer na trzy stawy w Kato, teraz na obiad i dalej w planach łapanie słoneczka
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dziś spokój przy takiej pogodzie
u mnie słoneczko cały dzień.. pojechaliśmy do Castoramy za kilkoma drobiazgami, potem lody a i skusiłam się na leginsy z h&m, na cieplejsze dni będą jak znalazł ![]() a teraz relax
|
|
#3810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam! Mam dwa kolory i teraz do wysokich kozaków i swetra dały radę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

ja też dzisiaj po dentyście wpadłam zobaczyć co słychać w sh i te 3 rzeczy upolowalam za 3.99 

.
.