![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, YSL, Givenchy, HR i wiele innych... Zapraszam.
Cytat:
![]() niestety zapachy kompletnie nie moje, Casmir poleciał w świat, Gucci to tylko PH i brązowe, a tej wersji Opium niestety nie znam - mogłabyś przybliżyć, jak się ma do klasyka i czy w ogóle się jakkolwiek ma ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nuty w tej wersji to miedzy innymi: mandarynka, kwiat pomarańczy, przyprawy, chińska orchidea, jasmin, goździk, ambra, wanilia, paczula i irys... Ja czuje najbardziej ambre i paczule (bo te skladiniki po prostu lubie), nieco kwatow, przyprawy. Jak w przypadku innych limitowanek Opium, wszytkie sa dosc zblizone do klasyka, choc mniej nachalne - wedlug mnie. Ale nadal to duch Opium. No nic. Jesli nie uda nam sie wymiana teraz, to moze nastepnym razem troche bardziej sie postaramy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() oprócz HI rozważam też błyszczyk Nuxe i puder sypki Chanel;masz może jego zdjęcie na skórze? ciekawi mnie jak rozświetla i te drobinki ![]() jest jeszcze w perfumeriach? może przejde się na oględziny
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz cos za ktorys z pudrow sypkich??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Sleepy - nierowna bylaby taka wymiana roz Clinique, pedzle i serum na puder Chanel, tusz HI i Nuxe.
Tak mi sie wydaje... Najpierw jednak sprawdz sobie te kosmetyki i daj mi wowczas znac. Pudru raczej nigdzie nie znajdziesz, poniewaz to limitowanka. pola - nic nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Doroto, absolutnie nie chcę zagarnąć wszystkiego
![]() wymieniłam tylko rzeczy które mnie najbardziej zainteresowały już wiem,że puder sypki Chanel jednak nie dla mnie
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Kilka rzeczy mi wpadło w oko.
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Sleepy, ok.
![]() Daj znac, jak juz bedziesz wiedziala napewno, ktore rzeczy pasuja Tobie. Nie wyceniam wymian co do zlotowki, wiec spokojnie mozemy negocjowac sobie... protka, co Ciebie u mnie interesuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej wpadły mi w oko te rzeczy:
-puder sypki Les Voilettes 02 Guerlain jesny, cieply bez, 30 gr. ubytek ok. 25%, brak puszka. -sypkie pryzmy Givenchy Prisme Libre fresh rose-odcien niedostepny w polskich perfumeriach, ubytek ok. 5%. podklad Guerlain Divinora semi mat, 420 - jasny, cieply bez, ubytek ok.25% lakier do paznkoci Dior Addict 510 beige lumiere, uzyty raz, nie widac ubytku (niekoniecznie) Oczywiście nie muszę się wymienić za te wszystkie, które wymieniłam. ![]() Dziś jeszcze dodam sporo dokładek i brakujące zdjęcia. W ciągu najbliższego tygodnia też będzie sporo dokładek, bo zacznę dostawać rzeczy z wymianek, i pewnie nie wszystkie w 100% przypadną mi do gustu, także zapraszam do zaglądania - może coś sobie upatrzysz.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie: tusz High Impact Clinique czarny, nowy w kartoniku. znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dorota
![]() ![]() ![]() Foty mogę przesłać Ci wieczorem na @ Edytowane przez Contax Czas edycji: 2008-07-20 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za casmir?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260447 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Protko - poczekam na dokladki, nic nie znalzlam dzisiaj.
Mirra - u Ciebie podoba mi sie Hermes i roz Shiseido ![]() Contax - nie znam Nirmali, a za reszte podziekuje. Jaka ta Nirmala jest? Lemonnelle - podoba mi sie Etra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() paletka brazujaco-rozswietlajaca YSL, ubytek gora 5% -5 probek kremu Collistar matte finish , oil free, lacznie 15 ml. -zestaw Avene Cleance 25 ml tonik matujacy, 5 ml Cleance, 5 ml Cleance K, w kosmetyczce. zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Pierwsza dokładka zrobiona, następne wkrótce.
![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu sa jej recenzje na KWC KLIK! Dla mnie ona jest za slodka, zbyt doslowna i za zbyt ekspansywana, nie pozostawia pola do oddechu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm... jakas rozkojarzona jestem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
tompola - nic nie znalazlam
protka - poczekam na kolejne dokladki Contax - w ciemno to raczej nie zaryzykuje, bo jestem mistrzem nieudanym strzalow w ciemno. Kusi Twoj opis, bo lubie podduszanie przez Poeme i czarna Coco... pomysle o jutra i dam znac juz konkretnie, ok.? Mirra - rozumiem. Nic innego nie wynalazlam. Tetowalam dzis odcien rozu Shiseido i okazal sie nie dla mnie. Wciaz jednak chetnam na Hermesa. Moze Gucci rozowe w podobnej pojemnosci w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
ponieważ o etro już z kimś rozmawiam, odezwę się za kilka dni i dam znać jak się sprawy mają
![]() _________________________ ______________________ Zapachy na wymianę http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=260447 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Doroto, ponieważ nasze perfumerie są ubogie w niektóre odcienie i testery to ciężko jest sprawdzić niektóre kosmetyki
![]() ![]() Z góry dziękuję. a za błyszczyk jednak podziekuję; pozostaje ewentualny puder i tusz do negocjacji
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw sprobuje opisac, zdjecia wkleje najwczesniej w niedziele. Za chwile wyjezdzam i wracam w sobote noca, wiec jesli dam rade to zajme sie cykaniem zdjec w niedziele, jesli nie - to dopiero w poniedzialek, ok.? W kazdym razie w "eterze" jestem dostepna wiec na biezaco bedziemy w kontakcie ![]() Puder Chanel jest piekny. Ma niespotykany wsrod sypancow cieply, taki "puszysty" bez. Ani bardzo jasny, ani ciemny - taki posredni, naturalny. Jesli zalezy Tobie tylko na matowieniu to raczej odradzam, poniewaz ten puder delikatnie rozswietla. Nie ma jakis "choinkowych" drobin, ale jest rozswietlajacy, nie matujacy. Pryzmy sa w odcieniu 06, w Polskich perfumeriach nie uraczysz tego odcienia. Jest w tonacji rozowo/bezowej z przewaga rozowego. Taki odswiezajacy odcien, jasny. Nie robi zadnej "swinki", nic z tych rzeczy, ale jest w wersji wlasnie "fresh" To tyle opisu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
dzięki za opis
mam suchą skórę i nie szukam typowo matujących pudrów troche niepokojące jest to że pryzmy są bardziej różowe niż beżowe ![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Doroto,
intersuje mnie u Ciebie jeszcze paletka YSL. tylko pytanie czy ona daje perlowy, metaliczny efek? czy raczej matowy/ matowy z drobinkami? no i czy ewentualnie dobralabys cos do hermesika za nia i tusz HI? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Mirra - YSL to paletka o roznym zastosowaniu. Jest trojkolorowa. Ciemniejszy zloto/brazowy, zloty oraz roz. Daje naturalny efekt, bez jakis szczegolnych blyskow, raczej taki ladny satynowy efekt. Nasycenie koloru mozna stopniowac.
Niestety nie wiedze nic innego poza Hermesem, a z kolei nie oddam za 24F paletki, przykro mi. Moze nastepnym razem uda nam sie bardziej wymiana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sleepy, jak pisalam wczesniej cykne zdjecia najpozniej w poniedzialek, choc uwazam, ze one i tak niewiele pomoga. Efekt przy sypancach widoczny jest najbardziej miarodajnie "na zywo" na twarzy. Ale oczywiscie wkleje zdjecie pudrow na lapie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
-zestaw kremow przeciwzmarszczkowych Olay zel pod oczy 15 ml, nowy oraz krem na noc 50ml. Zestaw jest nowy, w kofrecie.
czy znalazłabyś coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.