|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
Finlora - piekne zdjecia
![]() Jolie - No to ladnie "namieszalas" Wlosy musza byc zadowolone. Co do olejoow i ich zmywania, nie wiem czemu z kokosowym zazwyczaj mam problemy, z rycynowym w ogole. Poza tym, o nawilzenie swoich wlosow tez walcze i mikstury przygotowuje.. Miodu natomiast nie dodaje, bo ten ktory tu jest ma idealna konsystencje, nie cukrzy sie i jeszcze jest w wygodnym plastikowym opakowaniu = podejrzany miod, ktory na pewno nie jest prawdziwy.. ![]() Wspomne jeszcze, ze codziennie widze tyle kobiet z dlugimi za biodra wlosami, pieknymi, gestymi.. Przynajmniej zazdrosc nie pozwala mi przestac dbac o wlosy
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale efekt mnie zadawala. Włosy odzyskały życie po ostatniej suszy fizjologicznej ![]() Nie ma to jak solidna, wizualna motywacja
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to byłby niezły interes dla tych dziewczyn : 5 zł za jedno zdjęcie moich pięknych włosów.
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Bylabym do tego zdolna
![]() Ale placic? nieee, wole z ukrycia wlasnie byleby mi kto telefonu/aparatu nie wyrwal na ulicy
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam te dwie fotki z czerwca - tak wybierałam się na chrzciny mojego drugiego chrześniaka
![]() Przynajmniej siostra nie mogła mi zarzucić, że ubrałam się znowu cała na czarno ![]() A na pierwszym zdjęciu można "podziwiać" moje worki pod oczami To moje ostatnie fotki przed wizytą u fryzjera - tak że teraz wyglądam zupełnie inaczej
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
Otworzyłam sobie piwko, zrobiła pięknego frencha na pazurkach u stóp i mogę pisać
![]() Zdjęć mam malutko, mieliśmy małe przejścia z aparatem Pierwsze spędziliśmy z TŻ tydzień we Włoszech, w Lignano. To niedaleko Wenecji, na włoskiej riwierze. Miasteczko jest dostosowane do turystów, raczej nie ma w nim zabytków, ale za to wspaniałe morze, czysta, piaszczysta plaża od której do hotelu mieliśmy rzut beretem. Dodatkowo hotel położony był w pięknym piniowym lasku, w którym panował przyjemny cień, a szyszki pinii (przywiozłam dwie) są wielkości dłoni i pięknie pachną. Pogoda była wymarzona. O ile większe wrażenia krajobrazowo robi na mnie Chorwacja i Grecja, to do Włoch warto jechać żeby nauczyć się stylu życia - ubierania, dekorowania wnętrz, gotowania, podawania potraw. Tam życie jest piękne, celebruje się je - Dolce Vita. Wracając z Lignano pojechaliśmy do miasteczka Udine - CUDO. Udine (Udineze) w większości składa się z pięknych, malutkich uliczek, które kojarzą mi się z labiryntem. Wspaniałe, różnobarwne kamieniczki, piękny renesansowy ratusz (!), cudowna ornementyka, rzeźby budynków - wszystko wygląda jak z jakiejś baśni. Miasteczko jest niesłychanie tajemnicze i urocze. Mam nadzieję, że jeszcze tam wrócimy z TŻ. Z Udineze pojechaliśmy Chorwacji na dwa dni. W tamtym roku zakochałam sie w nadmorskiej części Chorwacji - Makarskiej. W tym gościliśmy u znajomych rodziców TŻ - w jej górskiej części. Ci znajomi mają wykupiony ogromny obszar ziemi, położony w najdzikszym lesie. Chorwackie lasy mnie urzekły. Są dużo gęstsze, bardziej bujne niż nasze polskie. Roślinność jest przepiękna, maksymalnie nasycona, wszędzie biegają wiewiórki, kuny i... jest dużo niedźwiedzi Lepiej nie wypuszczać sie samemu.Strasznie romantyczny był ten wyjazd Chciałabym móc częściej podróżować wciągu roku. Pierwsze 3 zdjęciato Lignano, ostatnie dwa to Chorwacja.\Edit: Aguś- bardzo ładnie Ci w czerwonym, powinnaś jak najczęściej nosić ten kolor ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudowna podróż Pozazdrościć ![]() I masz śliczne włoski Cytat:
Brunetkom zawsze jest ładnie w czerwonym a ja już prawie znów jestem blondynką
|
||
|
|
|
|
#580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[przyćmiewasz zarówno widoki jak i relacje ]
|
|
|
#581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Odnóżami też ![]() I kolejne fotki wklejam - tym razem zwierzaki ![]() Na dwóch pierwszych moja Czarna, na kolejnym dwie kotki, które dokarmiam (znowu dorobiły się potomstwa) i na ostatnim też Czarna
||
|
|
|
|
#582 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakże to było przewidywalne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkich
|
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Poszedł już
![]() Cytat:
Pokazywałam dzisiaj TZ włosy Estelle - to samobójstwo prawda? Jej takie długachne a moje... ![]() Cytat:
![]() Jak tylko zrobię fotki... ![]() Ta szara to jest własnie ta kotka, o której Wam opowiadałam - ta od sąsiada psychopaty i to jej kociaka musiałam uśpić ![]() Jest niesamowicie kochana i powtarzałam to wielokrotnie ale jeszcze raz powtórze - strasznie bym chciała, zeby moja Czarna miała taki charakter jak ona |
||
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś- piękne kociaki. A powiedz, Czarna nie jest zazdrosna
Moja Zuza nadal od czasu do czasu strzela focha Cóż z babami tak już jest....![]() Ja uciekam spać- kolorowych
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Reksio jest tez strasznie zazdrosny o Czarną więc są kwita Kolorowych |
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł czas na fotki z Grunwaldu
![]() Najpierw moi ulubieńcy - Krzyżacy i ich konie rodem z Ku Klux Klanu A na ostatniej fotce wracają zmęczeni po przegranej bitwie ![]() Wiecie jak tam było gorąco?? A oni jeszcze w tych zbrojach - naprawdę współczułam im Ups, post pod postem
|
|
|
|
#587 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i te rzęsy...![]() Cytat:
![]() Dzień dobry |
||||
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już widziałam po raz czwarty ![]() Miałam wstac wcześniej ale jak zwykle siedziałam wczoraj do 2 i tak jakos mi nie wyszło ![]() Musze zaraz jechać do domu bo mama sobie ubzdurała, że okna są brudne i trzeba je umyć Pewnie jej sie nudzi bo od wczoraj ma urlop i ma za duzo czasu ![]() I tak pewnie będzie marudzić, że tak późno przyjechałam - w domu będę ok 10.40
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-17 o 09:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Wczoraj coś przełomowego się w moim życiu stało;/ Powiedziałam mojej drogiej rodzicielce że wyprowadzam się.
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(więc wiadomo, że nie ma się czegoś super spodziewać - jednak jak na pierwszy raz w zupełności zadowalające ). I na pewno nie ostatnie ![]() A tak w ogóle, to sobie wczoraj w nocy przypomniałam, że mi nie zacytowało Twojego posta, ale już stwierdziłam, że nie będę się z łóżka zwlekać Uwierz mi, że może ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
??Miłego dnia wszystkim maniaczkom
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry maniaczki
Aga zdjęcia jak zwykle wypas ![]() Agusia i co planujesz dalej?
|
|
#592 | |||
|
Rozeznanie
|
Porcelainnn-witam po przerwie, fajnie ze wrocilas
wyjazd-cudowny!!!!! bardzo Ci zazdroszcze! tez uwielbiam Wlochy, niestety bylam tam TYLKO 2 razy, ale jakie super to byly wyprawy! tez jestem urzeczona ich tym Dolce Vita i tak bardzo zaluje, ze polacy przewaznie nie umieja sie tak cieszyc zyciem i dostrzegac ich urokow, ale tak sobie wnioskuje, ze to przez ten brak sloneczka przez wieksza czesc roku no ale wracajac do tematu-piekna pogoda, piekne widok, weseli ludzie i dobre zarcie-to po prostu Wlochy! eeeeech rozmarzylam sie Cytat:
![]() Cytat:
(mam nadzieje, ze dojdzie do skutku, bo brat z ktorym mialam jechac-cos marudzi ze moze sie nie wyrobic z projektem )Cytat:
a do mnie wczoraj przyjechal kuzyn z niemiec z zonka, ktora jest fryzjerka, ktora na wejsciu mi krzyknela, ze mam niezla fryzure i swietna fryzure. nie powiem, czuje sie mile polechtana, bo przeciez sama sobie robie za fryzerke od pol roku i chyba wkoncu doszlam do wprawy scinanie zwlaszcza tylu to mordega czasami...chociaz wydaje mi sie, ze chciala byc mila, bo ostatnio jej marudzilam, ze chce sie pozbyc pofarbowanych wlosow jak najszybciej, ze nie sa w najlepszym stanie i tesknie za dlugimi wlosami...a po kilku driniaczach wpadlam na pomysl, ze jesli juz bede wychodzic za maz i plodzic dzieci to koniecznie musze sobie wybrac faceta z pieknymi kreconymi wlosami, zeby moja corka/i mialy wieksza genetyczna szanse na piekne lokowane wlosy ![]() a poza tym to ogralam ich w karty 20 zlociszy do przody ![]() milego dnia wszystkim zycze z rana ![]() EDIT: Estelle-dzieki za analize na watku skladowym jesli mozna zapytac-jestes oblatana w skladach itp i zawsze mnie interesowalo kim jestes z wyksztalcenia
Edytowane przez noell88 Czas edycji: 2008-07-17 o 11:32 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
|
#593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Ja takie widuję wyjątkowo rzadko![]() Cytat:
I po raz kolejny, widząc Twoje zdjęcia, musze napisać, że jesteś śliczna Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
porcelainn i finlora jak zwykle sliczne fotki |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#596 | |||
|
Zadomowienie
|
Płacz, telefony, zgrzyt, wyzwiska, ogólnie zrobila "niezły" jazz i pwoiedziała że najpeirw mój ojciec odzszedł a teraz ja.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|||
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia- trzymam kciuki żeby się wszystko poukładało. Toksyczne sytuacje w rodzinie nie są przyjemne. Dobrze, że podjęłaś taką decyzję
|
|
#598 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
O dziwo włoskom służyło to słońce, byłam jakaś radośniejsza i one chyba też ![]() Cytat:
Dziękuję. Ale... na naszym wątku nie ma nieładnych dziewczynCytat:
Świetne zdjęcia! Kiedyś dałabym dużo żeby zobaczyć coś takiego na żywo! Cytat:
Cytat:
Witaj ![]() Podziwiam, że sama sobie ścinasz włoski. Ja bym po czymś takim miała fryzurę jak Edward Nożycoręki (są tu jakieś fanki Deppa? ) Gratuluję wygranej w karty, a jak wśród znajomych będę miała jakiegoś przystojniaka z piękną kręconą grzywą to dam Ci znać ![]() Cytat:
(Wybrałam te zdjęcia na których jakoś wyszłam, oszczędziłam wam plażowych z półprzymkniętymi oczami i głupawym uśmieszkiem, bobyście jeszcze zabroniły wpisywać mi się w tym wątku )Dziękuję. Czytam Twój wątek o skrzypie i chyba dołączę ![]() Od rana sprzątam i pomagam mamie, dziś przychodzą do nas rodzice TŻ no i cały dom na nogi jest postawiony :/ Martwi mnie trochę zła pogoda, smutno jakoś, mało wakacyjnie Pojechałabym sobie na Kryspinów (zalew), a tu jest tak... jesiennie![]() Xyoko, Viruś- możeby tak w następnym tygodniu spotkanko?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze, dziewczyny, ale mialam zdjec do ogladania... piekne!
ekhem, moja sytuacja jest z lekka marna. nie wiem jak to sie stalo, ale na umk w toruniu, na ktory w tym roku bylo najwiecej chetnych sie dostalam. chemia, dzienne. ale na pg niestety nie z ug wynikow jeszcze nie mam, czekam do 24.szczerze? stwierdzilam, ze o marzenia [a moim zawsze bylo pomorze] trzeba walczyc wiec bede walczyc do konca a nie zadowalac sie tym co daja. biore udzial w 2 i 3 rekrutacji na pg, czekam na te wyniki z ug, na ktorym notabene najbardziej mi zalezy i jak bedzie trzeba to nawet napisze jakies odwolania. cholera, tam jest 220 miejsc... ja sie chyba modlic zaczne. na niczym mi jeszcze tak bardzo nie zalezalo! ![]() a na pg jestem poki co 172 na liscie rezerwowej, zobaczymy co sie do poniedzialku zmieni. swoja droga zabawne, od 3lat prog byl niziutki, wszyscy sie dostawali z braku chetnych a w tym roku na 120 miejsc bylo ponad 600 kandydatow. tak w ogole to witam i przepraszam za nieobecnosc, ale musialam sie pozbierac, wszystko przemyslec i dojsc do pewnych wnioskow i postanowien
|
|
|
#600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje , że się uda, bo juz dłużej nie wytrzymam, ale z drugiej strony pewna nie jestem;/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

upssss

Wlosy musza byc zadowolone. Co do olejoow i ich zmywania, nie wiem czemu z kokosowym zazwyczaj mam problemy, z rycynowym w ogole. 

Lepiej nie wypuszczać sie samemu.

Pewnie jej sie nudzi bo od wczoraj ma urlop i ma za duzo czasu