|
|
#2371 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 9
Stokrotka dobre wieści 😍 ale na to ktg to się nabiegasz nieźle.
Idę na rekord! Od godziny w łóżku i już 3x wstawałam na siku 😆 Jeszcze raz i zabieram kołdrę i już tam zostanę profilaktycznie ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dawno nie dyżurowałam w nocy... wiec dzisiaj moja kolej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 03:30 ---------- Poprzedni post napisano o 03:20 ---------- Wszystkie śpia ? To ja sobie pośpiewam ... Szabada, szabada mydełko Fa ... ![]() ![]() ![]() Stokrotka gratuluje udanej wizyty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry 🌼
Ladymama, may_mummy - kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Rumians - ja na razie wstaje raz albo wcale na nocne siusiu wiec nie narzekam pewnie do czasu az synus obnizy swoje polozenie, ale to chyba jeszcze troche.Brunetka szkoda, ze nie moglas spac. Spalam cala noc z jedna mala pobudka na przewrocenie sie z boku na bok 😎 Cukier na czczo pozostawiam bez komentarza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja w drodze do laba.
Ladymama i may_mummy kciuki za dobre wieści! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2375 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Dziekuje za wsparcie Stokrotka Adas jaki juz duzy 😍 a jaki slodziak 😍😍😍 Rumians codziennie wstaje na siku 3 razy wczoraj zalozylam sie z mezem ile razy bede chodzic w nocy, on twierdzil ze 2, ja twierdzilam ze 3... Powinnismy sie zakladac czesciej bo bylam dopiero przed chwila ![]() Za dzisiejsze wizyty zaciskam kciuki! My z mezem dzisiaj znow wybywamy na Rzeszow, dostanie w koncu nowa pompe insulinowa. Bardzo sie ciesze bo ta ktora ma teraz juz jest stara i jest duze ryzyko ze w kazdej chwili moze sie popsuc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Kolejna noc z gorączka syna za mną, na szczęście nie rosła już tak mocno wiec mam nadzieję, że idzie ku lepszemu. Niud Domima nie ma co się martwić, jakby co.Lenka jest już donoszona. Ja czekam na ten 37tc. Dzisiaj zaczynam 35tc. za wszystkie dzisiejsze wizyty.
|
#2377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dobrze, ze maz dostanie nowa pompe 👍 Moja gin wczoraj powiedziala, ze jak mam cukrzyce ciazowa to predzej czy pozniej cukrzyca mnie dopadnie tylko kwestia tego kiedy 😞 tym bardziej, ze dziadek cukrzyk a tata niby nie, ale ciagle wyniki podwyzszone jednak ma. Taki ala stan przedcukrzycowy. Cytat:
Niud, dla Twojego tez Tez juz czekam az ciaza bedzie donoszona, na razie ciesze sie ze wszystko jest ok (poza tym glupim cukrem Kurcze musze cos wymyslic na zajaczka dla rodzicow, rodzenstwa i chlopakow od szwagra. Co roku kupujemy sobie po jakims drobiazgu. Dla szwagierki myslalam wziac w ikei moze jakis serwetnik + serwetki, ona lubi takie rzeczy. A tak to mam pustke w glowie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2018-03-27 o 06:03 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2378 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
)Aaaaa cały dzień do kitu, jak chodziłam to mi się kręciło w głowie i niewiele co byłam w stanie zrobić, jak się położyłam to spałam od razu i cały dzień na straty... tylko jeść wstawałam... Jeszcze nam się auto zepsuło, co dobiło zarówno mnie i Męża mechanicy zajęci... nooo lipa ogólnie, a dziś zapowiada się nie lepiej... ![]() Niemniej jednak życzę wszystkim zdrówka dla Was i rodzin, lepszego samopoczucia, miłego dnia i trzymam kciuki za wyniki badań z dzisiejszych labo i za wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, Skorpio niefajnie z tym samochodem... ale one zawsze sie psuja w najmniej odpowiednim momencie. Mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala lepszy dzien
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze
|
|
#2381 | |
|
Rozeznanie
|
Współczuję
ja na szczęście od kilku dni <90Cytat:
tzn. do tej pory byłam świadoma, że w ciągu 10-15 lat po cukrzycy ciążowej u ok. połowy pacjentek stwierdza się wystąpienie cukrzycy typu 2, ale zależy to od stylu życia, wagi i można jako tako na to wpłynąć dbając o zdrowy styl życia... u mnie w rodzinie nikt nie ma takich problemów, choć mama przy okazji moich pomiarów sobie zbadała, potem w labo i coś ma właśnie podwyższone na czczo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mówisz, że 3 tygodnie![]() dzisiaj przyjeżdża do mnie siostra, później muszę zacząć ogarniać się na jutrzejszą wizytę ( w końcu motywacja, żeby pomalować paznokcie )
|
|||
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
STOKROTKA, EDZKA dzięki Dziewczyny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2384 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2385 |
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana.
Niud i Edzka oby u Waszych dzieciaczków było już tylko lepiej. U nas ten wirus z gorączką szalał styczeń luty i dopadał nawet dorosłych, trwało to ze dwa trzy dni i koniec. Kciuki za dzisiejsze wizytujące i badające się. ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Wizaż nie zmienił czasu |
|
|
|
#2386 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2387 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa i oczywiście gratulacje wczorajszych wizyt bo widzę, że dobre wieści
|
|
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
ooo wiem kogo mi brakuje.... Blaira przepadła, mam nadzieję, że tylko gorsze dni jak u nas... odezwij się do nas jak będziesz mogła
|
|
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Tak zerkłam na tp i się dopiero zorientowałam, że z nas jestem trzecia w kolejce...
Jak Domima urodzi to mi się dopiero stres załączy Na innym forum z kwietnia już trzy urodziły i już mnie to rusza, ale to kwietniowe, a my jak ruszymy to dopiero będzie
|
|
|
|
#2391 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry bardzo
Ta zmiana czasu jest dla mnie nie do ogarnięcia - nie umiem się odnaleźć .. Eh .. Kciuki za wizyty - Ladymama i May Blaira - faktycznie zamilkła całkiem - jak tam u położnej ? Groszku - a jak u Ciebie? Wszystko dobrze ? ❤️ Ku pokrzepieniu serc wrzucam piękna foteczke ![]() IMG_2270.JPG Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2394 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i za naładowaną baterię na full |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Prawie tak mnie to przeraża jak moje ciśnienie z rańca ![]() Mój mąż mnie czasem totalnie zaskakuje. Regularnie raz w tygodniu po pracy wpadał do kumpla pograć w jakieś bzdury, a wczoraj się oficjalnie pożegnał z towarzystwem i powiedział, że no już nie da rady
|
|
|
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktg w szpitalu. Najgorsze, ze to nie jest na godzine... Zapis okolo 30-40min trwa i chyba po dwie osoby biora wiec jak pojade a np. beda juz 4 kobietki w kolejce to czekam sobie 1h20min i do tego 40min moje badanie tam. Cos czuje, zw bede tam przesiadywac po pol dnia. Ciekawe jak ogarne posilki cukrzycowe 😨 normalnie u nas ktg robia od 37+0 w poradni dla kobiet w ciazy w szpitalu, a ze ja mam szybciej miec robione to do tego 37+0 mam jezdzic na patologie ciazy a pozniej od 37+0 tam gdzie wszyscy. Cytat:
Ja tez cos po zmianie czasu nie ogarniam. Znowu przysnelam jeszcze i dopiero wstaje ogarnac sniadanie a tak to jadlam o 8 rano. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry.
Cytat:
Proszę dziś o kciuki w okolicy południa. Idę na to dodatkowe usg. Mam nadzieję, że ta wizyta mnie bardziej uspokoi niż zestresuje... Potem do kolejnego luxmedowego diablo po insulinę i może jakaś radę, chociaż jakoś w to nie wierzę Stokrotka - ja też pozostawi cukier bez komentarza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2398 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mechanik tak zawalony, że nie dał rady jeszcze przyjechać do nas... Wkurza mnie to, ale sama przecież nie naprawię. Kochana a może wygrzej pod prysznicem? Cytat:
Gratuluję przekroczenia magicznego progu 😘 [1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8248907 6]To się pokrzepiłam ![]() Prawie tak mnie to przeraża jak moje ciśnienie z rańca ![]() Mój mąż mnie czasem totalnie zaskakuje. Regularnie raz w tygodniu po pracy wpadał do kumpla pograć w jakieś bzdury, a wczoraj się oficjalnie pożegnał z towarzystwem i powiedział, że no już nie da rady [/QUOTE]Może i on poczuł syndrom wicia gniazda 😁 |
||||
|
|
|
#2399 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak w ogóle to bardzo mi przykro jak czytam o waszych dolegliwościach i zmartwieniach. Aż czasem mi głupio pisać, że ja mam energii za milion osób, że nie ciągnie mnie brzuch jak zrobię 7 km w ciągu dnia, że nie wiem co to zadyszka :O Trzymam za was kciuki, żebyście jakoś dotrwały bo to już naprawdę w zasadzie końcówka, zaraz Święta więc przeleci, zaczną się cieplejsze dni, kończenie ogarniania dzieciowych fatałaszków i dopinanie toreb... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:59.

pewnie do czasu az synus obnizy swoje polozenie, ale to chyba jeszcze troche.
wczoraj zalozylam sie z mezem ile razy bede chodzic w nocy, on twierdzil ze 2, ja twierdzilam ze 3... Powinnismy sie zakladac czesciej bo bylam dopiero przed chwila 

)
mechanicy zajęci... nooo lipa ogólnie, a dziś zapowiada się nie lepiej... 

Klopsik przytyl kilogram w miesiac - wazy 2486 (dzis 33+2), na opisie badania wyszlo ze jest tydzien do przodu wagowo, ale gin mowila ze jest w porzadku i mam sie nie martwic. Oczywiscie sie zaslanial raczkami - taki standard u nas, ale dalo sie uchwycic jedna fotke z wytknietym jezykiem
wrzuce na fb
na usg to zawsze lepiej widac niz na fotkach, ale zawsze jakas pamiatka
musze zaczac jezdzic na ktg co trzeci dzien, pozniej od 24.04 co drugi a od 8.05 codziennie jesli jeszcze nie urodze. Szybciej niz normalnie to.ktg ze wzgledu na cukrzyce i przyjmowana ilosc insuliny.
- No a potem jak dotarłam do domu to cukier mi zaczął szaleć ...
niedawni dopiero sprzedała mi kilka kopów ale tyle znowu moich nerwów ze szok - wiecznie coś ...
️
️ 

mechanik tak zawalony, że nie dał rady jeszcze przyjechać do nas... Wkurza mnie to, ale sama przecież nie naprawię.