|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
No właśnie, do 8 a nie do 10 jak wcześniej napisałam. Gwiazdeczka jesteś bardziej na czasie z takimi praktycznymi informacjami, my podpisywaliśmy umowę rok temu
|
|
#2102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My dalej nie mamy zespołu, nie potrafię się zdecydować, jakoś nie urzekło mnie w 100% to co widziałam
|
|
|
|
|
#2103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a naprawdę te kg są zbędne, dowodem na to mogą być moje całkiem nowe spodnie którym aż w dwóch miejscach moja zaokrąglona pupa z biodrami pomogła wczoraj sie popruć, po prostu materiał puścił ale wstyd co do zespołu, to ciężka sprawa, a czas leci....potem zostaną same niechciane i nie najlepsze...
|
|
#2104 | |
|
Zakorzenienie
|
mnie by się przydało zrzucić z 5 kg, ale nie tylko z powodu ślubu, ale tak na zawesze, bo źle się czuję taka "większa".:/
Cytat:
Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2008-07-17 o 14:43 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby 5 kg do zrzucenia to nie jest dużo ale im mniej się ma tym trudniej to zrobić . U mnie jest tak: zapowiadam sobie "od dziś!" cały dzień mało jem, zamiast windy - schody, piechotka nie samochód czy autobus... i jest fajnie do czasu aż mój TŻ wróci z pracy i co? i zawsze mnie namówi na coś "złego" i moje starania biorą w łeb . I tak jest od paru miesięcy ale wciąż myśle.... jutro już się nie dam ![]() no cóż nie było mi dane
|
|
#2106 |
|
Zadomowienie
|
Aha jeszcze jedno
przepraszam, że tak post pod postem. Bo przyszedł mi do głowy taki pomysł że może każda wkleiłaby jakieś swoje zdjęcie, bo po 1) zupełnie inaczej się pisze jak sie wie jak ktoś wygląda (niż tylko z widoku jego avatara) no i po 2) można się doradzić co pasuje do danej twarzy/ figury - jaki makijaż, sukienka, fryzura (w końcu to wizaż ). Jeśli mój pomysł jest totalnie nietrafiony itp. to proszę o wybaczenie ![]()
|
#2107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
proponuje po prostu najzwyczajniej w świecie spotkanie w realu, wtedy będziemy wiedzieć jak wyglądamy a i fajniej i milej będzie się nam rozmawiało.... ewentualnie na popularnej Naszej Klasie możemy się odszukać dając namiary na imię i nazwisko w priv..... ps. avatarek to moje rzeczywiste zdjęcie
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy u naszego kamerzysty zobaczyć co ma nam do zaoferowania - po obejrzeniu kilku propozycji zdecydowaliśmy się od razu podpisać umowę. On się nas pyta skąd wzieliśmy namiary - czy od znajomych czy z internetu. No i ja mówię, że jest takie forum, gdzie można dużo informacji znaleźć i chyba powiedziałam, że wizaż, a on na to, czy ja czasem nie ukrywam się pod nickiem miss.hot - bo tak mnie skojarzył w trakcie rozmowy i stylu mówienia szok normalnieA spotkania to rzeczywiście fajny pomysł - polecam Wam szczególnie, że będziecie dużo pisać i "spędzać" na wizażu współnych chwil
|
|
#2109 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie bardzo nie fair. |
|
|
|
|
#2111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do spotkania,to kiedy cos planowałysmy,ale nie wyszło... A propo fotografów,kamerzystów ukrywających się pod nickami lub też podczytujacych nas...Ja tam im sie wcale nie dziwię.Też bym was podczytywała na ich miejscu...przecież takie forum to prawdziwa skarbnica wiedzy nie tylko dla par przygotwujacvych się do slubu,ale i dla takich panów fotografów i kamerzystów,których oczywiście seeeerdecznie pozdrawiamy Dzieki temu mogą sie dowiedzieć co klienci sadzą na ich temat,jakie są ich wymagania,co chcieliby zmienić w ich usługach itd...Dla mnie nie ma w tym nic dziwnego czy złego.No,a jesli któraś z nas nie chciałaby,zeby ktoś sie o czymś dowiedział,to od czego mamy Priva
|
|
#2112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żaden nas aż tak nie poruszyl no chyba że ex-solaris ale troche sie martwie bo oni nie wychodza do gosci i by na błogosławieństwie nie byli ale moze to i niepotrzebne.
|
|
|
|
|
#2113 |
|
Raczkowanie
|
U nas ma grać Stolat,mi osobiście się podoba i strona i to co widzieliśmy na płycie z wesela na którym grali
Strasznie drodzy nie są,bo za jeden dzień płacimy 2600
|
|
#2114 |
|
Raczkowanie
|
Nawet mi się spodobali ciekawe czy na następny rok taka sama cena
|
|
|
|
#2115 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() My dziś podpisaliśmy umowę z fotografami www.zdjęcia.lublin.pl powiem Wam że: -przystępna cena 1100zł na nasz termin za rok ( no już nie cały ), bo przeraziły mnie ceny 2000... u znanych fotografóww tym mamy fotoksiążkę za 100zł, a 1000zł za usługę i zdjęcia full: przygotowania, błogosławieństwo, ślub, wesele do "po torcie", plener, ilość ok 800-1000zdjęć -na prawdę mili Panowie (bracia), zdjęć dużo pokazali, dobrych, -jestem zadowolona, ze już to jest załatwione ![]() odbitki mogliśmy wziąć sto sztuk, za te 100zł zamiast książki, ale stwierdziliśmy ze już później zdecydujemy ile i jakie te odbitki, a pamiątka w postaci fotoksiążki będzie bardzo ładna zresztą ![]() idąc za ciosem poszliśmy do kilku jubilerów dziś, co drugi nie przetapia złota więc szybko zmienialiśmy lokale... ale w oko wpadło nam parę wzorów, TŻ zmierzył dziś pierwszy raz obrączkę i mówię Wam zrobiło mi się na prawdę miło jak go zobaczyłam z nią na palcu super jest mieć męża... tak mi się wydaje![]() za to ja mierzyłam wszystko za duże albo wcale bo mam rozmiar 16... brrrrrrr a te wzorcowe są męskie czyli za duże dla mnie a kobiece maleńkie jak komunijne........ nie wiem jakie ale za malutkie na mnie ![]() tak na prawdę żadna nie była na mnie dobra rozmiarem ![]() więc nie czułam się w żadnej dobrze... efekt taki że po powrocie Mój TŻ siedział w katalogach namiętnie i na necie oglądał, nawet na wizazu , i tylko o obrączkach..... a ja jakoś nie mam do tego weny, jak się pytał to powiedziałam że chcę taką samą jak On ![]() apel do podczytujących nas jubilerów poproszę o średnie rozmiary obrączek na wystawach!!!!!!!!!!!
|
#2116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2117 |
|
Przyczajenie
|
zapomniałam dodać, że ta stronka chyba w budowie i rzeczywiście nie działa - http://www.tomaszowicezajazd.pl/ :-( myślałam że coś może słyszałyście
|
|
|
|
#2118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, był taki jeden chyba the brox, mają swoją stronkę, bardzo, bardzo fajny, nie wiem jak z ceną, ale ten naprawdę nam się podobał...,ale niestety miał już zajęty nasz termin Weszłam na stronkę tego zespołu a-dax, chyba zespół jest z Czerniejowa?Jak dla mnie umiejętności, które pokazali na stronce są tragiczne, po przesłuchaniu ich stronki nigdy bym się na nich nie zdecydowała. Zazwyczaj pokazuje się w internecie, tak aby się zareklamować, mnie natomiast wystraszyli!Być może w realu grają lepiej...
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
A KASZTELAńSKI nie jest jeszcze w Płouszowicach? zawsze mi się wydawało ze bliżej Lublina...
nie wiem też co to za zajazd, a trasę przemierzam dość często
|
#2121 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a od studia Pana Słowika z Parczewa Ale to i tak mniej niż u Ciebie
|
|
|
#2122 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze odradzam ten zajazd od "kuchni" nie wygląda to dobrze nawet bym rzekła beznadziejnie. Jak kogoś interesuje coś więcej to na priv bo nie chcę ujawniać źródła mej wiedzy :P
|
|
#2123 |
|
Raczkowanie
|
Szukające zespołu na wesele, zajrzyjcie na tę stronkę:
http://www.sk-1.net.pl/ Słyszałam od kolegi z pracy same ochy i achy na ich temat, do tego stopnia że sam podpisał z nimi umowę na przyszły rok. Cen nie znam ale jak nie zapomnę to jutro się dowiem.
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2008-07-17 o 22:01 Powód: mała pomyłka |
|
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
Szczerze powiem, ze mnie te lubelskie zespoly tez nie urzekaja. Albo zmieniaja melodie, slowa albo po prostu nie umieja spiewac i to jest tragiczne. Jak ja bym miala wybierac zespol, to musialabym im dac wiele wskazowek, bo np nie lubie piosenek spiewanych w innym jezyku (tych nowych), poza tym lubie polskie przeboje lat 70,80 (Anna Jantar i te sprawy) i chcialabym duzo biesiady, a nie tylko disco polo lub najnowsze szlagiery.No ale ja jestem wybredna
|
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...jako,że mój zespół gra po weselach w całej rodzinnie,więc wiem,że z niczym takim mi nie wyskoczy i ja i moi goście bedziemy się świetnie bawić
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A jaki zespół gra u Ciebie?
|
|
|
#2127 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki tak z czystej ciekawości kogo polecacie (jaka fryzjerkę konkretnie
) u Ani na Fabrycznej? Tak się zastanawiam
|
|
|
|
#2128 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze nie graja tylko nowych i zagranicznych piosenek, ale tez duzo starych przebojow, przy ktorych moglabym potanczyc napisalam do nich i zobaczymy...
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ale my chcemy takie standardowe złote obrączki (zastanawiam się jeszcze nad białym złotem) tylko że ja bym chciała taką b. cieniutką... a dla TŻta grubszą. Niby obrączki powinny być takie same ale trudno ![]() a tak PS. Edytka wy się znacie ze swoim TŻtem od '83r???? wooooooow... ! ja sie wtedy jeszcze nie urodziłam
|
|
#2130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
znamy się od pieluchy nasze Mamy to koleżanki, ale mamy wyrwę kilkunastoletnią w okresie dorastania mieszkałam w innym mieście, a i tak się "zeszliśmy" sobie wykrakały nasze Mamy synową i zięcia
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Próbuje jeść mało ale to nic nie daje, ćwiczę i nic, biegam i nic... wszystko przez siedzącą pracę 
za 4 dni

Niby 5 kg do zrzucenia to nie jest dużo ale im mniej się ma tym trudniej to zrobić
. U mnie jest tak: zapowiadam sobie "od dziś!" cały dzień mało jem, zamiast windy - schody, piechotka nie samochód czy autobus... i jest fajnie do czasu aż mój TŻ wróci z pracy i co? i zawsze mnie namówi na coś "złego" 

, był taki jeden chyba the brox, mają swoją stronkę, bardzo, bardzo fajny, nie wiem jak z ceną, ale ten naprawdę nam się podobał...,ale niestety miał już zajęty nasz termin