![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: krem przeciwzmarszczkowy w jakim wieku?
Dziewczyny a komora hiperbaryczna? Moja koleżanka ma 32 lata i na to chodzi, podobno spowalnia procesy starzenia, słyszałyście?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wy sobie zdajecie sprawę, że te wszystkie kremy anty age, przeciwzmarszczkowe to bubel? Krem wam w życiu nie spowoduje opóźnienia starzenia skóry a już w życiu nie zniweluje zmarszczek. Jedyną drogą do tego jest dbanie o siebie, wysypianie się, uprawianie sportu i jak najmniej stresu, alkoholu i zero palenia. Nie ma sensu wydawać 50,100 czy 200 złoty a krem, który i tak nie da nic. O tym uczą już chyba na każdej uczelni, że to chwyt marketingowy. Nasza babeczka ma swoje laboratorium i bada właśnie te cudowne kremy i suplementy diety przeciw starzeniu się. Uwierzcie, nie warto. Nawilżenie i dokładne oczyszczenie twarzy - o tym trzeba pamiętać w każdym wieku. Jak chcecie być "młode na twarzy" to niestety zbierajcie już na batox lub operacje plastyczne
![]() a na koniec powiedzenie mojej 65 letniej mamy: "nie pomoże puder, tusz, kiedy morda stara już" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj zobaczyłam moją szefową po powrocie z urlopu gdzieś w ciepłych krajach. Babka lekko po 50, dziewczęcy typ urody, zmarszczek w zasadzie nie ma poza bruzdami od kącików ust wzdłuż brody. Przed urlopem miała jasną skórę, wróciła opalona i z przebarwieniami na twarzy. Wiecie jak to bardzo postarza? A zmarszczek wcale nowych przez te 2 tygodnie jej nie przybyło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.