![]() |
#721 | ||
Nutka nie gryzie!
|
Dot.: Brak dziewictwa.
![]() Historia z drugim kontem jak dla mnie sprawe przeważyła na tyle żeby dalej nie brac pod uwage ani jednego argumentu wazonika. Wazonik nie filozofuj tak bardzo bo to zaczyna byc męczące..
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż mozna napisac z wielkiej ,kiedy znajduje sie na poczatku zdania. A TEN ,zeby bylo dobitniej(ten nie w sensie TAMTEN tylko TEN wlasciwy czyli wlasnie wg dziewczyny mąż lub jak wolisz MĄŻ) Rozumiem ,ze o Tobie jak bedziesz mezem trzeba bedzie pisac zawsze z wielkiej,a najlepiej drukowanymi,obojetnie w ktorej czesci zdania sie znajdziesz Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-06-19 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jednak się czepiasz szczegółów ,bo ci się argumenty skonczyły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Oj dziewczyny, dziewczyny
![]() ![]() ![]()
#726 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale ogólnie lubię jak ludzie, którzy się nie znają poprzez stosowanie w odpowiednich miejscach wielkich liter okazują sobie szacunek- to dobra kindersztuba (polor). Cytat:
Edytowane przez wazonik Czas edycji: 2008-06-21 o 02:02 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do aforyzmu - w tym tkwi Twój problem. Idź do ludzi, na imprezę, do pubu, galerii, muzeum, czytelni publicznej, teatru, kina, na koncert; pogadaj z różnymi osobami a może zrozumiesz, że Twoje filozofowanie to nic innego jak bezsensowne gadki o przysłowiowej dupie Maryni, zupełnie nieprzydatne w normalnym życiu.
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz ale pisanie Mąż w srodku zdania to blad , wiec mi nie wciskaj kitu ,ze to takie dobre wychowanie Póki co mąż to nie Bóg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale na prawdę nie warto się o to spierać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
A ja tam chłopaka rozumiem. Daj sobie z nią luz jak już nie będziesz dawał rady, i oby znalazła się jakaś piękna dziewica :P. Powodzenia, będzie dobrze.
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
dotrwałam aż do 21 strony
![]() słabo mi. jeśli to nie jest prowokacja...dzisiaj swojego faceta będe nosić na rękach i będe skakać z radości.bo nie jest taki jak ty. tak tak. wiesz co? traktujesz swoją kobiete jak przedmiot. widzisz problem tam gdzie go nie ma. tobie nibyna niej zależy?niby ją kochasz?.....phi. wolne żarty. na poczatku staralam się zrozumieć ciebie i twój "problem" im więcej stron czytałam tym kwaśniejszą mine miałam. teraz wyglądam mniej więcej tak ![]() wiesz co wazoniku.... mam nadzieję że Twoja dziewczyna otworzy oczy i cię zostawi. współczuję jej z całego serca.jest naprawdę biedna. ja sama nigdy nie chciałabym mieć takiego kompana jak ty do wspólnego życia. masz szczerą dziewczynę,powiedziała ci prawdę. tobie nie pasuje że miała innych.coż. życie. może znajdziesz tą swoją wymarzoną dziewice,może nie,może pogodzisz się że twoja partnerka nie jest nieskalana. nie wiem jak pójdą ci poszukiwania,nie wiem jak poradzisz sobie z tym "problemem" ....w sumie guzik mnie to obchodzi. mam nadzieję że takich osób jak ty w swoim życiu nie spotkam. mogłabym napisać więcej ale na publiczne forum sie to nie nadaje.
#733 |
Zakorzenienie
|
Ożesz, po co odkopywac te bzdury?
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
czytając inny wątek natnęłam się na ten.
i niestety odkopałam te bzdury i nakarmiłam trolla. nie zauważyłam że ostatni post jest z 22.06 ![]()
#735 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
A już miałam nadzieję, że wątek przepadnie w czeluściach
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
BAN stały
|
Ciekawe dlaczego wspaniałe moderatorki pozwalają na obrażanie uczestnika forum (znaczy mnie), ale sam to robią więc może to odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Wazon nie pograzaj sie bo mi slabo normalnie
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tego regulamin nie zabrania)a co chciałbys,żeby ci przytakiwano i poklaskiwano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
niestety
#741 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Sorry że zadaje pytania tak późno, nie chciałem ich zadawać ale nie wytrzymałem i musiałem się po prostu spytać... Bo mnie ciekawość zżarła... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Raczkowanie
|
widac ze czujesz cos do niej bo cie to interesuje i przezywasz to ze ona była z innym... ale teraz powinnes sie ceiszyc ze jestescie razem i ze jestescie szczesliwi a to jest najwazniejsze. !!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Jak można wymagać od kogoś ( nie wiem jaką drogą, może telepatia ) Żeby całe życie przeżyć i dla Ciebie trzymać wianek! Bezsens, może z koleżanką z piaskownicy tak... Może mój TŻ powinien był powstrzymać się od inicjacji seksualnej od czasu moich narodzin.... Koszmar i totalnie pomylony pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Ok, to ja napiszę ponownie ![]() BO NIKT Z NAS NIE WIE CO NAS W ŻYCIU CZEKA I W ZWIĄZKU Z TYM NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "CZEKANIE NA TEGO JEDYNEGO. Bo może się okazać, że "ten jedyny" wcale nie był jedynym i związek się rozleci. I nikt w związku z tym nie będzie się skazywał na celibat do końca swego żywota. No, chyba, że ma się perfekcyjnie działającą kryształową kulę, która nam powie kto właściwie będzie tym, na którego mamy "czekać" ![]() W sumie szkoda, że nie bzyknął jakiejś chętnej panienki, bo wtedy nie byłoby tego całego jojczenia. Coś mi się zdaje, że panom to najbardziej wadzi nie tyle fakt, że ona kogoś miała, co ten, że oni nie mieli nikogo, z nikim nie spróbowali, nie mają porównania, a ona przeciwnie. Nudne już to się robi... Chcecie, to sobie "czekajcie" (będziecie czekać, potem w końcu z kimś to zrobicie, po roku się odkochacie - bo, tak, miłość czasem mija i się kończy - i wtedy zobaczycie sami jak to jest z tym czekaniem), ale może już przestańcie zawracać tym głowę wszystkim i próbować przekonać, że "moja racja jest najmojsza" czy jak to tam szło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i tym oto sposobem dobrnęliśmy do sedna sprawy o co chodzi...
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ta ich pewnosc ,ze mogli by i mieli tyle okazji przewaznie jest tylko w glowie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A ty będziesz musiał ciężar jaki ona tobie na barki zrzuca dźwigać przez całe zmarnowane życie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znam same normalne albo trudne Kiedys znalam tez mnostwo dziewic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
BAN stały
|
No cóż, skasowałem ten post, aby zapobiec kolejnym dywagacjom.
Edytowane przez Szarp Czas edycji: 2008-07-17 o 20:00 Powód: Usunięcie posta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.