![]() |
#2491 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Super, będziemy w kontakcie ![]() A odnośnie bukietu - to ja też nastawiam się na lilie, jakoś tak sobie ubzdurałam na ślub... zapachu się nie boję a kwiaciarki podobno usuwają pręciki - to nie brudzą. Alternatywą dla lilii mogą być anemony bo prawie nie czuć zapachu podobno, ale nie wiem jak jest z dostępnością w Polsce w sierpniu.. Z tych trzech bukietów 3 i 2 pasuje mi do Twojej sukni ![]() Cytat:
![]() ![]() Kupiłam nieopatrznie w sklepie batonik - pawełek toffi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie PM2008
![]() Czytam Was juz od bardzo dawna, no i w koncu postanowilam sie przedstawic ![]() Moj ślub dośc nietypowo, bo w niedzielę 21 września. Jakoś tak nie chcielismy zwlekać ze slubem 2 czy 3 lata zeby móc załapac sie na jakas sobote... Co do przygotowan, to w zasadzie juz dosc duzo załatwione. Suknia zamowiona, garnitur kupiony wczoraj, połowa gości juz zaproszona, choc jeszcze kilka zaproszen zostało do zrobienia ![]() Nie jestem taka gaduła jak Wy, wiec bede udzielac sie troszke mniej ![]() Pozdrawiam wszystkie panny młode, te które czekaja na TEN DZIEN i te które maja go juz za soba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz ślub dzień po mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2496 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() Wasze kciukasy są niezastąpione ![]() ![]() ![]() ![]() cenowo wyszło dość sporo, ale teściowa nic nie mówiła ![]() garnitur 899 zł (po rabacie 849, czarniuśki, w delikatne paseczki, lekko błyszczący) koszula 109 zł ![]() buciorki 269 zł (czarne) wypożyczenie kazmizelki z krawatem kaskadowym 80 zł (biało-srebrna) podkoszulek 10 zł zostało jeszcze do kupienia skarpetki i gatki, bo spinki i pasek posiadamy ![]() jeśli dobrze policzyłam to wyszło 1317 zł, więc wydaje mi się, że jeszcze znośnie ![]() zakupy w ogóle były udane, bo i teściowa sobie kupiła kreacje i teść garnitur, więc są już gotowi na imprezę syna ![]() a Wu tyle dziś naskorbałyście, że nic już nie pamiętam ![]() ![]() o tych kobietach i mężczyznach to było boskie ![]() ![]() Wasze historie przerażające ![]() ![]() aaaaa no i witam nasza maluśka fasolinkę ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2008-07-17 o 19:41 Powód: zły opis garnituru :-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Raczkowanie
|
Oto zdjecia mojej sukni
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Księżniczkowata suknia z wcześniejszych stron też ładna, z tego nawału postów zapomniałam czyja jest! Niedobre! Ja jestem po zakupach: bielizna ( ale nie slubna) kolczyki, bluzeczki ![]() Szukam własnie zdjec ozdobionych slubnych samochodow i jak na razie nic nei znalazlam konkretnego. Ogladałyscie przed chwila Wyznania slubnych konsultantow na 2jce? O matko ![]() ![]() Byly tez wspomniane koszty wesela W Wlk Brytani, srednio ok 18 tys funtow. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-07-17 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
A my byliśmy dzisiaj w Costa i zakupiliśmy tablice rejestracyjne "Młoda Para" pisane jakby piórem i z małymi czerwonymi serduszkami, a także rozetki na zrobienie dwóch serduszek na tylnej szybie auta i ozdoby na klamki- kokardy.
![]() P.S U mnie wszystko okej. Wszystko się wyjaśniło.
![]() |
#2500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Zadomowienie
|
m.a.r.t.a. to świetnie,że się wyjaśniło wszystko,bo już myslałam,że trzeba Ci będzie zrobić wirtualną terapię antydżumiastą
![]() Zakupki fajne zrobiliście,mogłabyś się pochwalić tymi tablicami ![]()
![]() |
#2502 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ja przedwczoraj oglądałam tablice w sklepie z dekoracjami, ale nie mogłam się zdecydować i nie kupiłam ![]() i w tym sklepie były fajne dyplomy dla świadka i świadkowej, może warto takie coś zrobić i im wręczyć ![]()
![]() |
#2503 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rośnij zdrowo w Inkubatorku u Mamusi ![]() u nas B. będzie miał garnitur na zmianę bo ślub bierze w mundurze i po 1 tańcu się przebierze. Cytat:
![]() widzę, że z zakupami u nas podobnie-kupiłam sobie bluzeczkę dzisiaj Cytat:
![]() Cytat:
![]() przy nasmienisz się w gadułkę ![]() ![]() tu jest taka fajowska atmosfera Cytat:
![]() mnie tak dzisiaj wzywała kawka mrożona-a taka nachalna była, że nie mogłam jej odmówić ja o tym usuwaniu czytałam na atku o bukietach-pisała o tym ewalena ![]() lulu jak mi się podoba ten 3 bukiet-boski jest katia ![]() po zakupach czekałam na autobus i spóźnił się ponad godzinę- się popsuł ![]() już myślałam, że pocisnę na piechotkę kiniuś wstałaś z tej podłogi? ![]() m.a.r.t.a ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Wtajemniczenie
|
M.a.r.t.a aż mnie korci by powiedzieć "a nie mówiłam"
![]() Bardzo bardzo się cieszę ![]()
#2505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę m.a.r.t.a |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A dzisiaj nagle strasznie zapragnęłam zrobić niespodziankę gościom - coś w tym stylu jak juz było poruszane nw wątku - jakiś skromny pamiątkowy prezencik - należy im się skoro nie ma wesela nie... no i chyba kupię gipsowe aniołki.. tylko nie wiem czy je malować - a jeśli tak to jakimi farbami? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |||
Zakorzenienie
|
Winnym "pewnej rzeczy" podobno jest kolega, a ja całą winą obarczyłam partnera. Niby są dowody na jego korzyść, ale pewne wątpliwości nigdy nie dadzą mi spokoju. Od razu zaznaczam, że nie chodzi o zdradę fizyczną, flirty itp. bo takie akcje u mnie by nie przeszły
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak. I bardzo Wam za to dziękuje ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Raczkowanie
|
Gosiunia22 śliczna fasolka
![]() agulla suknia śliczna, poza tym witamy |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#2510 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie ma sprawy, piąstki będę trzymać i pozytywną aurę wysyłać w Waszym kierunku ![]() dziękować ![]() a z tymi aniołkami to nie pomogę ![]() jutro idziemy do USC, nareszcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |||
Rozeznanie
|
podpisuję si epod agunia82 - leżałam na podłodze po przeczyatniu tekstu o damach, kotkach, domatorkach itp...
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ZAZDROSZCZĘ!!!! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() DZIĘKI ZA NAUKE WIELOCYTOWANIA!!! UDAŁO SIĘ!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Martunia to genialnie ![]() ![]() ava, wczoraj jeszcze raz podesłałam 3 maile z utworkami, powiedz mi słońce czy doszły?
![]() |
#2513 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem piękna, pachnąca i wykąpana
![]() ![]() ![]() A teraz sobie tak myślę co by tu schrupać.... Może TZ śpiącego ??:P
#2514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
#2517 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Wtajemniczenie
|
soffera hehe mój Kamil to śpioch nieziemski
![]() ![]() Dam mu spokój dzisiaj tylko pogonię by pościelił łóżko ![]() Agulla piękna ta sukienusia ![]() ![]() Agunia82 teraz boję się cokolwiek innego o sobie powiedzieć bo postraszyłyście mnie narzędziem ogrodniczym a z szalonymi PM2008 lepiej nie zadzierać ![]() ![]()
#2519 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety nie wiem jak to zrobić może na forum:zrób to sama ktoś będzie wiedział? Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeżyłam właśnie chwile grozy- komputer mi się zawiesił i nie chciał uruchomić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.