Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 12:28   #4741
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Xantia, olunek, dziękuję za odpowiedzi ja kiedyś stosowałam sab-simplex jak Mati był mały, ale wyrzuciłam go właśnie po jakichś 3 miesiącach stania. Chyba teraz kupię ten espumisan ...
juleczka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 13:05   #4742
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

juleczko, fotki Matiego śliczne, ależ z niego słodziak!!!
A z tą drzemką, to musisz spróbować. Ja tez juz w te wakacje chciałam Maksa na jedna drzemkę przestawić, ale że poszłam do pracy, to odłożę to na wrzesień.

Cytat:
Napisane przez katia21 Pokaż wiadomość
juleczka - gumki i tylko gumki !!!
nie znoszę gumek, piguły odstawiłam kilka miesięcy wstecz... i nie stosujemy niczego.

Cytat:
Napisane przez iwka2002 Pokaż wiadomość
Czy WAsze dzieci jak się w nocy obudzą to do razu siedzą? Moja natychmiast do siadu i miauczy.

A ile kosztują wizyty u Waszych ginów, bo mój ostatnio zaśpiewał 150zł i to podobno norma w OLSztynie z usg, cytologią i badaniem piersi. W styczniu płaciłam 90zł i taka podwyższka mnie zaskoczyła.
Maks od razu na dwóch i drepta po łóżeczku bucząc po swojemu. wtedy muszę wstać, położyc go, dać pieluszkę, zasmoczkowac i dziecko śpi dalej.

Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość

mój dzidź śmiał się dziś na głos przez około 5 minut przez sen, obudziliśmy się z tżem i aż się popłakałam ze wzruszenia...

no pędzę kończyć kopiec kreta, bo dziś urodziny tżeta.
szkoda, że tego nie nagrałaś. to musiało byc świetne.
ale Ci się zrymowało.
No to najlepszego dla TŻ-ta Twego.

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Juleczka w czwartek za tydzien podpisujemy umowe a w piatek odbiór mieszkania.
średni mam humor to mało piszę.
Kanciu, to jak długo po przeprowadzce będziesz "mieć wolne" od wizażu??

Cytat:
ja to jestem dziwna w tych sprawach nie uznaję parapetówek, pępkowych i innych takich byle pretekstow do zabawy. Generalnie my z Tztem jestesmy dziwni ludzie tzn dla nas jestesmy normalni, dla innych dziwni. Nie pijemy alkoholu wcale, nie przepadamy za głosna muzyką i tłumami ludzi Lubimy swoje towarzystwo i bardzo kameralne przyjęcia

oo przepraszam, jedyne co raz na ruski rok wypiję to malibu z mlekiem, no z przewagą mleka
witaj w klubie dziwnych ludzi!!! my tez nie lubimy dyskotek, ani niczego w tym stylu... wolę spokojniejsze spotkania , w mniejszym gronie, przy kawie, przy grillu..., najlepiej w domu.
...a ja raz na ruski rok to piję martini ze spritem.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 13:13   #4743
passionfruit
Zakorzenienie

Dziewczyny, znów Was pomęcze pytaniami. Czy Wy też byłyście tak ospałe i otumanione na początku ciąży? Normalnie chyba zaraz zejdę z tego świata. Najchętniej to bym się połozyła spac i obudziła za 7 miesięcy.
Koszmar.
A z jedzeniem drugi. Choćbym zdychała z głodu to i tak nie tknę czegoś na co w danej chwili nie mam ochoty. Jak mam jazdę na banany (których normalnie nie lubię) to przez dni wcinam tylko banany.

Kiedy to się skończy?
Stary 2008-07-17, 13:20   #4744
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

lea

passionfruit, ja też tak miałam ze spaniem , około 5 miesiąca mi trochę przeszło, ale w dzień drzemałam codziennie raz do końca ciąży . A z jedzeniem to niestety nie pomogę, bo ja jadłam normalnie jak przed ciążą, nie miałam żadnych zachciewajek, może trochę częściej mi się chciało słodkiego i słonego, ale aż tak jak ty to nie .
Trzymaj się , im dalej tym lepiej.
Stary 2008-07-17, 13:23   #4745
Konto usunięte

passionfruit, ja też tak miałam ze spaniem, codziennie drzemka, ale tak około czwartego- piątego miesiąca ospałość minęła. (może dlatego, że zaczęła się wiosna??)
Z jedzeniem nie miałam żadnych problemów, jadłam wszystko tak jak wcześniej, w każdej ilości, .. jedynie częściej (czytaj: co wieczór), miałam ochotę na ciepły rosół.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 13:34   #4746
Patrilla
Zakorzenienie

Wink Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

passionfruit nostalgia mnie ogarnęła
ja miałam powera od początku, ale mogłabym jeść ciągle owoce i chlebek z masłem jak tylko rzygowinki mi minęły
Stary 2008-07-17, 14:37   #4747
Kancia
Zakorzenienie

lea nie wiem do kiedy, az podłaczą nam nowego neta.
Stary 2008-07-17, 14:57   #4748
ewa.nea
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Napisane przez Xantia Pokaż wiadomość
Ja zapowiedziałam wszystkim, że urodziny odbędą się w konkretnym terminie i tym samym każdy przyjął do wiadomości, że nie będę organizować wszystkiego 4 razy. W sumie u nas nie było tylko moich dwóch ciotek, w tym jedna z mężem. Nad czym nie ubolewałam zbytnio
My dopasowaliśmy termin tylko do mojej mamy, bo pracuje na zmiany, reszcie gości pasowało, bo to była niedziela.
Cytat:
A ile kosztują wizyty u Waszych ginów, bo mój ostatnio zaśpiewał 150zł i to podobno norma w OLSztynie z usg, cytologią i badaniem piersi. W styczniu płaciłam 90zł i taka podwyższka mnie zaskoczyła.
Ostatnio płaciłam 60 zł (z ugd tyle samo)
Cytat:
Napisane przez barwa Pokaż wiadomość

no pędzę kończyć kopiec kreta, bo dziś urodziny tżeta
Wszystkiego najlepszego dla męża.
Mój też ma dziś urodziny

Cytat:
Juleczka w czwartek za tydzien podpisujemy umowe a w piatek odbiór mieszkania.
średni mam humor to mało piszę.
Gratulejszyn
Cytat:
ja to jestem dziwna w tych sprawach nie uznaję parapetówek, pępkowych i innych takich byle pretekstow do zabawy. Generalnie my z Tztem jestesmy dziwni ludzie tzn dla nas jestesmy normalni, dla innych dziwni. Nie pijemy alkoholu wcale, nie przepadamy za głosna muzyką i tłumami ludzi Lubimy swoje towarzystwo i bardzo kameralne przyjęcia

oo przepraszam, jedyne co raz na ruski rok wypiję to malibu z mlekiem, no z przewagą mleka
Ja też nie lubię takich imprez. A coś takiego jak "butelki" przed ślubem wyśmiałam i ogłosiłam wszem i wobec, że czegoś takiego nie uznaję.

Alkoholu też nie piję. Tak samo jak Ty, raz na ruski rok jakiegoś drinka. Na weselach też nie piję.
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki mojego przystojniaka, żebyście nie zapomniały jak wygląda . Ta pierwsza to z ulubioną teraz zabawką, co przyprawia mnie o ból głowy po 2 godzinach tych dźwięków .
Nooo, przystojniak
Cytat:
Napisane przez izuniak Pokaż wiadomość
Juleczko - a czemu chcesz wypalankę? O wiele przyjemniejsze "doznania" w trakcie i po daje wymrażanie, a cenowo wchodzi chyba podobnie. W ogóle czytałam, że odchodzi się od wypalanek bo za bardzo niszczą nabłonek.
No właśnie, muszę w końcu iść na to zamrażanie
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8251238]
nie znoszę gumek, piguły odstawiłam kilka miesięcy wstecz... i nie stosujemy niczego.
[/quote]
Czyli pewnie trafnie zostałaś wytypowana do kolejnej ciąży
Cytat:
Napisane przez passionfruit Pokaż wiadomość
Dziewczyny, znów Was pomęcze pytaniami. Czy Wy też byłyście tak ospałe i otumanione na początku ciąży? Normalnie chyba zaraz zejdę z tego świata. Najchętniej to bym się połozyła spac i obudziła za 7 miesięcy.
Koszmar.
A z jedzeniem drugi. Choćbym zdychała z głodu to i tak nie tknę czegoś na co w danej chwili nie mam ochoty. Jak mam jazdę na banany (których normalnie nie lubię) to przez dni wcinam tylko banany.

Kiedy to się skończy?
Spać mi się chciało strasznie, ale nie pamiętam jak długo to trwało.
Jadłam normalnie.

Mamy jechać do komisu pooglądać samochody. Do wieczora.
ewa.nea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 14:59   #4749
Konto usunięte

ewa.nea. to pochwal się tu zaraz za jakim modelem się rozglądacie.
my wreszcie znaleźliśmy nasz samochodzik... chyba już wreszcie jutro będzie zarejestrowany.
Życzę owocniejszych (czyt: szybszych) niż nasze, poszukiwań i trafionego zakupu.
Stary 2008-07-17, 15:05   #4750
Kancia
Zakorzenienie

ewa a co to są butelki przed slubem ??

Juleczka Adrian tez łazi po chałupie ale musze co chwilke patrzec czy nie robi sobie kuku np włazac nałózeczko i na kompa nie siade bo zaraz przyłazi i włazi na kanape musze zajmowac sie czyms w kuchni ale ile czasu mozna obiad robic
Stary 2008-07-17, 15:11   #4751
juleczka1980
Zadomowienie

GG do juleczka1980

ewa, owocnych poszukiwań

kanciu, no ja mam z kolei problem z Matim w kuchni niby nie mam małej ani dużej kuchni, ale Mati włazi na piekarnik, próbuje wejść do zmywarki, chce grzebać w koszu na śmieci no i ostatnio wspinał się na krzesło, które ostatecznie się na niego zwaliło . Masakra jakaś... W pokojach to przynajmniej jest bardziej miękkie podłoże , bo na płytkach to mam cykora. Acha, i pozwoliłam mu upaść/przewrócić się kilka razy przez kilka dni przy wstawaniu lub próbie zejścia do siadu przy meblach i mój mały cwaniak już opracował swoje techniki upadku na pupę lub schodzenia na kolanka . A na kanapę to jeszcze nie włazi bo są dość wysokie a on nie ma o co nogi zahaczyć
Stary 2008-07-17, 15:17   #4752
Kancia
Zakorzenienie

Adrian w kuchni to wstaje przy meblach i idzie wzdłuż az do piekarnika, sciany z oknem przez lodówkę, pozniej przechodzi na taborety, stół, drzwi i opuszcza lokal przy taboretach to mam pietra bo wyhaczył, ze sie ruszaja i je popycha i cały sie z nimi kolebocze
a wyrznał na kafle jak dałam mu arbuza i soku naciekło, on chciał isc, wpadł w poslizg i właczył syrene
Stary 2008-07-17, 15:23   #4753
Konto usunięte

Cytat:
Adrian w kuchni to wstaje przy meblach i idzie wzdłuż az do piekarnika, sciany z oknem przez lodówkę, pozniej przechodzi na taborety, stół, drzwi i opuszcza lokal przy taboretach to mam pietra bo wyhaczył, ze sie ruszaja i je popycha i cały sie z nimi kolebocze
a wyrznał na kafle jak dałam mu arbuza i soku naciekło, on chciał isc, wpadł w poslizg i właczył syrene
..macie wejście do lodówki z dwóch stron...???

wpadł w poślizg!
Stary 2008-07-17, 15:29   #4754
Kancia
Zakorzenienie

lea skrót myslowy no oczywiscie, ze po obudowie no a poslizg az zahuczał
biedny syn

ps. przypomniało mi sie
wczoraj poszłam z małym do galerii zeby kuknąc w SMyku na skarpetki abs. Zrobilismy kóleczko po sklepie a on wyhaczył takiego duzego łosia pluszowego. Pokazuje tym swoim chudym paluchem i drze sie "aaa" "aaa" no to ide do łosia zeby sobie zobaczył. Adrian chciał łosiowi zrobic tuli tuli ( robi tak ostatnio z pluszakami, tuli sie do nich) no to ja juz lekki zonk mówie mu " Pusiek łos nie jest nasz nie mozemy tuli tuli" i odkładam Łosia na półke a Pusiek wara w podkowe i płacz ło mamo siara na pół sklepu bo wyrodna matka nie chce dziecku kupic łosia za 300 zł
ja spokojnym głosem mowie, ze łoś nalezec będzie do innej dzidzi i ze ma swoje zabawki w domu. Dałamsmoka w rozpłakana paszcze i opusciłam biegiem lokal
az sie boje co bedzie jak on zacznie chodzic połozy mi sie na srodku sklepu
Stary 2008-07-17, 16:11   #4755
biankaaa
Zadomowienie

Cytat:
l\

ps. przypomniało mi sie
wczoraj poszłam z małym do galerii zeby kuknąc w SMyku na skarpetki abs. Zrobilismy kóleczko po sklepie a on wyhaczył takiego duzego łosia pluszowego. Pokazuje tym swoim chudym paluchem i drze sie "aaa" "aaa" no to ide do łosia zeby sobie zobaczył. Adrian chciał łosiowi zrobic tuli tuli ( robi tak ostatnio z pluszakami, tuli sie do nich) no to ja juz lekki zonk mówie mu " Pusiek łos nie jest nasz nie mozemy tuli tuli" i odkładam Łosia na półke a Pusiek wara w podkowe i płacz ło mamo siara na pół sklepu bo wyrodna matka nie chce dziecku kupic łosia za 300 zł
ja spokojnym głosem mowie, ze łoś nalezec będzie do innej dzidzi i ze ma swoje zabawki w domu. Dałamsmoka w rozpłakana paszcze i opusciłam biegiem lokal
az sie boje co bedzie jak on zacznie chodzic połozy mi sie na srodku sklepu

Kancia, sory nie moglam sie powstrzymac. Swoja droga Blanka tez teraz robi wszytskiemu "tuli tuli", ostatnio tak tulila mokrego mopa BTW az sie boje co bedzie jak sie z Apusiem spotkaja, takie tuli tuli
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 16:27   #4756
Patrilla
Zakorzenienie

Wink Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy III

Kancia u nas jest gorzej Pola robi tuli tuli wszystkim dzieciom w piaskownicy niektóre reaguje dość dziwnie - Poli to nie przeszkadza no wiesz teraz to wyrodna jesteś pluszaczka za 300 zł nie chciałaś kupić oj Ty TY
Pola chodzi ale jeszcze ją takei rzeczy nie interesują w sklepie ufff
Stary 2008-07-17, 16:48   #4757
Konto usunięte

Kanciu, powinnaś oberwać... jak to tak można dziecku łosia odmówić??
ale generalnie przechlapane.
Maks jeszcze niczego nigdzie nie chciał, oby mu tak zostało.
W innym wypadku będziemy musiały dzieciaki w domu zostawiać i same na zakupy.

Pati, Maks tez wszystkich tuli. i tak jak piszesz, niektóre dzieci są troszkę zdziwione, inne od razu w bek, inne w te pędy do mamy uciekają, a jeszcze inne się cieszą.

ale tu dzisiaj cisza... a ja chyba muszę dzisiaj do 20:00 siedzieć.
Stary 2008-07-17, 17:40   #4758
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

oj cisza cisza....

Werka też nie ma materialnych zachcianek, ale ma ciągle potrzebę zabawy z mamą. Kiedyś potrafiła się sama ze 40minut bawić... ach... gdzie te czasy. Teraz potrzebuje ciągle nowych bodźców. Się rozwija czy co???

Powiem Wam w sekrecie,że do pracy mi się chce po trochu.

Właśnie się przyczołgała do krzesła i głaszcze mnie po nodze i jak do niej nie iść?

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 19:49   #4759
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
lea nie wiem do kiedy, az podłaczą nam nowego neta.
Będziemy tęsknić!

Dziś znów się widziałam z Amelką i Julią. Poszłyśmy sobie na piwko nad jezioro . Genialnie wzięłam aparat fotograficzny, ale jak się nad jeziorem okazało, nie włożyłam baterii , dlatego fotek niet. Ale mamy zamiar się spotkać jeszcze raz przed Julii powrotem do Poznania i wtedy mam nadzieję mieć komplet akcesoriów do robienia zdjęć

A wczoraj to w ogóle nic nie pisałam wieczorem, bo poszłam spać razem z Alą i spałam do rana , od 19.00 do 5.00 . Dziś za to nie wiem co mam robić

No i wreszcie, wczoraj dotarł mój Cylinder od Hadrysia!! Jest po prostu BOSKI!! Piękny, rewelacyjny, elegancki... No same ochy i achy!!

Szefowa wydziału ds. niemożliwych
Xantia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 19:54   #4760
Kancia
Zakorzenienie

ja tez będę Kancia bez wizażu to jak ptak bez skrzydeł
oh jak poetycko

Biankaa no będzie się działo chociaz Adrian raczej tak do zabawek niz do ludzi
Stary 2008-07-17, 22:17   #4761
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Kancia bez skrzydeł , nieźle

A co tu taka cisza?? Nikt nic nie pisze??

Ja wymyśliłam obchody chrztu w następujący sposób:

Chrzest właściwy, czyli ceremonia w kościele na 11.00 - będzie trwać do około 12.00. Potem pojedziemy do fotografa na profi-foty a po sesji na obiad i ciasto do restauracji. O 18.00 przwidziałam koniec imprezy, bo Ala idzie się kąpać i spać

Stary 2008-07-17, 22:23   #4762
minisia
Zakorzenienie

Witam was wieczornie

kanciu na poprawę humorku
Fajnie, ze wkońcu ta umowę podpisujecie
I gratki za nowe umiejętności Apusia

juleczko ja na brzuszek jak coś to daję Hani Sab-simplex
Matko nie zapomne tych kolek przez pierwsze 4 miesiące

Xantia foty Hadrysia juz mi tu

miniu w poniedziałek niestety do Was nie przyjedziemy, bo teściowa ma 50 urodziny. Miała to robić w sobotę - wzięłam sobie specjalnie wolne na ten dzień i jednak robi w poniedziałek W sumie też mam wolne, ale mieliśmy inne plany na ten poniedziałek - spotkanie z minia, a potem mieliśmy jechać do Wisły na 2 dni, bo oboje mamy wolne, a we wtorek to mamy 2 rocznicę ślubu No i musimy zmienić te plany Tak jakby nie szło tych urodzin zrobić w sobotę

Dziś pracowałam do 14:00, potem pojechaliśmy na grilla do moich i niedawno wróciliśmy. Ale sie objadłam

Aha zapomniałam Wam chyba powiedzieć, że byłam ostatnio w Lidlu na zakupach i tam są w sprzedaży takie wagi osobowe, szklane, elektroniczne, więc wzięłam i zważyłam Hanie i waży 9,8kg A w domu ją zmierzyłam i ma 76cm
We wtorek idziemy na szczepienie świnka-odra-różyczka

I NAJSZCZĘŚLIWSZA MAMA
http://suwaczki.maluchy.pl/li-19141.png
minisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:29   #4763
iwka2002
Wtajemniczenie

GG do iwka2002

To ja dla odmiany żegnam Panie.

Już po gościach, Werka grzecznie poszła kąpu-kąpu i spać o 19.30, a my jeszcze posiedzieliśmy. Gościnne to moje dziecko rozbawiła towarzystwo do łez, a komplementom nie było końca. Wszyscy jednak orzekli, że do TAty podobna co mnie nie martwi, bo to córusia tatusia będzie jak nic.

Spokojnej nocki.PApatki!!!

.
iwka2002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:30   #4764
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa

Juleczko
dziękuję za komplemenciory. A Mateuszek boski

Kanciu dla Apusia zdolniachy no a z netem żeby Wam nie zeszło jak kasi_mw

Lea

Katia fajnie, że wypad na jezioro się udał fotki śliczne.

Xantia no to cieszymy się razem z Tobą z Hydrysia

Barwa najlepszości dla TŻ

Dzisiaj znowu się chwalę Oliwcia zrobiła pierwsze kroczki przy pomocy jeździka-pchacza aż mi się łezka w oku zakręciła. Oliwcia zrobił mamusi cudowny urodzinowy prezencik

Serdeczne życzenia dla Apusia i Maksa
(spóźnione ale z serducha)
Stary 2008-07-17, 22:32   #4765
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Wszyscy jednak orzekli, że do TAty podobna co mnie nie martwi, bo to córusia tatusia będzie jak nic.

Spokojnej nocki.PApatki!!!
Ala też do taty podobna, ale mówi się, że dziewczynki "tatusiowe" są bardzo ładne

Spokojnej nocy!!

EDIT: A Hadrysia Cylinder może jutro wrzucę jakiegoś fotosa!!

Stary 2008-07-17, 22:40   #4766
evemamaoliwki
Rozeznanie

GG do evemamaoliwki

Cytat:
Ala też do taty podobna, ale mówi się, że dziewczynki "tatusiowe" są bardzo ładne

Spokojnej nocy!!
zgadzam się z przedmówczynią

edit
: Iwka Oliwcia też córunia tatunia, jak tylko go zobaczy to mało ze skóry nie wyskoczy i zaraz drze dzioba tym swoim tatatatata....

Zmykam spać, kolorowych snów kochane
Stary 2008-07-17, 22:42   #4767
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez evemamaoliwki Pokaż wiadomość
zgadzam się z przedmówczynią
No to można przyjąć, że jesteśmy w większości

ps.
wygońcie mnie spać

Stary 2008-07-17, 22:45   #4768
ewa.nea
Zakorzenienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;8252941]ewa.nea. to pochwal się tu zaraz za jakim modelem się rozglądacie.
my wreszcie znaleźliśmy nasz samochodzik... chyba już wreszcie jutro będzie zarejestrowany.
Życzę owocniejszych (czyt: szybszych) niż nasze, poszukiwań i trafionego zakupu. [/quote]
Na samochodach się nie znam, ale chciałabym cordobę. Małż nie wiem co, bo co chwilę zmienia zdanie.
Ale są dwa "ale" - po 1. były szef musi oddać mojemu małżowi zaległe pieniądze, a po 2. musimy sprzedać obecne auto.
Podsumowując - pewnie nie nastąpi to do końca wakacji
Cytat:
ewa a co to są butelki przed slubem ??
Przychodzą znajomi i dzień przed ślubem tłuką Ci butelki pod drzwiami domu
Cytat:
Napisane przez juleczka1980 Pokaż wiadomość
ewa, owocnych poszukiwań

kanciu, no ja mam z kolei problem z Matim w kuchni niby nie mam małej ani dużej kuchni, ale Mati włazi na piekarnik, próbuje wejść do zmywarki, chce grzebać w koszu na śmieci no i ostatnio wspinał się na krzesło, które ostatecznie się na niego zwaliło . Masakra jakaś... W pokojach to przynajmniej jest bardziej miękkie podłoże , bo na płytkach to mam cykora. Acha, i pozwoliłam mu upaść/przewrócić się kilka razy przez kilka dni przy wstawaniu lub próbie zejścia do siadu przy meblach i mój mały cwaniak już opracował swoje techniki upadku na pupę lub schodzenia na kolanka . A na kanapę to jeszcze nie włazi bo są dość wysokie a on nie ma o co nogi zahaczyć
No to Mikołaj też tak ma. Przejdzie już nawet z pokoju do kuchni podtrzymując się ściany. A ostatnio bardzo lubi bawić się ziemniakami Wyjmuje je z wiaderka, rzuca po kuchni, a potem zbiera.
Stary 2008-07-17, 22:49   #4769
Xantia
Zakorzenienie

GG do Xantia

Cytat:
Napisane przez ewa.nea Pokaż wiadomość
A ostatnio bardzo lubi bawić się ziemniakami Wyjmuje je z wiaderka, rzuca po kuchni, a potem zbiera.
Rolnik jaki czy cuś??

Stary 2008-07-17, 23:09   #4770
ewa.nea
Zakorzenienie

Cytat:
Rolnik jaki czy cuś??

Jurto idę na wieczór panieński, a chłopaków zostawiam w domu.
A teraz zmykam wyściskać urodzinowo mojego małża
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości