|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Finlora - iiile zdjec
(a tak poza tym chyba worow pod oczami nie widzialas i gdybys o nich nie napisala nie zwrocilabym uwagi najmniejszej)Virka - Bardzo ladne, kto by sie smial.. Na miejscu coreczki bylabym bardzo zadowolona ![]() Karla - Mozliwe, ze anemia, ale nie wiazalabym tego z niejedzeniem miesa. Ja sie z anemii wygrzebalam calkiem, mialam mniej wiecej polowe najnizszej prawidlowej wartosci zelaza we krwi - w konsekwencji zawroty glowy (czasem ustac nie moglam) bladosc a i lekka arytmia - bo wszystko to minelo jak reka odjal kiedy zaczelam sie odzywiac "jak trza" ![]() Co do widywanych wlosow - jest tutaj w centrum trzy razy wiecej ludzi niz w Krakowie, wszelkich ras i narodowosci. Czesto Japonki nosza dlugie, proste wlosy. Wiem, ze niektore z was lubia czasem wlozyc peruke (jak Estelle ) a co sadzicie o spinkach, gumkach ze sztucznymi wlosami? Ja wlasnie mam wlosy spiete w kucyk, z dopietym nowym nabytkiem - pasma ciemnego brazu i blondu z dodatkiem dluzszych, cienkich warkoczykow Uzyskalam tym duza objetosc zamiast mysiego ogona
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
Noo, nie odzywam..
Bylam w Trondheim. Wczoraj. Bylam Ze dwa kilometry od kola polarnego, dzisiaj. Rzuce pare fotek...Fiordy, norweska skocznia, Malysz tam byl xDD skacze sie ponad 150m, Ja z moja mama. I ja w samochodzie z zaskoczenia |
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fiordy piękne |
|
|
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
Dorotko, ale jestes do mamy podobna!
bardzo ladne widoczki ta peruka naprawde Ci pasuje swietnie w niej wygladasz. no i moja obsesja-masz bardzo fajne brwi
|
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wolno Ci myśleć, że jest inaczej ![]() Ślicznie tam masz w tej Norwegii! Widoki są powalające - chciałabym kiedyś zobaczyć coś takiego na zywo I już to pisałam ale się powtórzę - za każdym razem jak patrzę na Twoje zdjęcia myślę sobie "Rany, jaka ona jest śliczna!"
|
|
|
|
|
|
#637 |
|
Zadomowienie
|
Lanessa - Widoki piekne a i Ty wygladasz bardzo ladnie. Uwazam tak jak Noell, ze jestes bardzo podobna do mamy
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
I z jednej, dorobiłam się czwórki, a to wszystko przez doniczkę.... I na pieluchach Musimy to ustalić na PW, bo ja sie przeprowadziłam 200 km od poprzedniego miejsca zamieszkania...a być może w Twoją stronę... ![]() Tak ![]() Dokładnie ![]() Cytat:
![]() Ale próbuj sama, to nie jest trudne, a bardzo wciągające, i daje cholerną radochę, a efekt końcowy bardzo cieszy Chodziłam dzisiaj jak głupia do pokoju córci z kilkanaście razy i patrzyłam na doniczkę i pudełko (dla samego faktu, żeby sobie popatrzeć)...
|
|
|
#639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie za dużo emotek
![]() Cytat:
Bardzo lubię taką dłubaninę 5 kochana ![]() Jak się mój stary dowie, to na zawał padnie Tak jest, a jakże Już zacznijcie ustalać termin ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to Twoje ogromne podobieństwo z Mamą ![]() Po drugie - za każdym razem kiedy wklejasz zdjęcia, zachwycam się jak wspaniale wyglądasz w tej peruce ![]() No i widoki oczywiście też niezwykłe ![]() Od dzisiaj jak się ktoś zapyta skąd się biorą dzieci to powiem - Z DONICZKI
|
|
|
#640 | |||
|
Zakorzenienie
|
A widzisz, o tym nie pomyślałam
Cytat:
![]() Albo w tę przeciwną i będzie jeszcze dalej ![]() A co Cię podkusiło, zeby aż tak daleko się przeprowadzić? Juz ja go urządzę, hehe ![]() Cytat:
![]() Nie możemy się doczekać Będzie imprezka! I okazja do włosomaniaczkowego zlotu ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mnie podkusiło?? Mąż pochodzi z tych okolic i tutaj wybudowaliśmy dom, a jako, że nikt (niestety) już mnie w Krakowie nie trzyma, to przeprowadzka za nami ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyzwyczaiłas się już?? ![]() Też myślałam o przeprowadzce do innego miasta tylko jeszcze nie wiem do jakiego ![]() Do Wawy bym chyba nie chciała... Tylko ciiiicho ![]() Albo miałabyś nas dosyć jakby Ci się tyle włosomaniaczek nagle zwaliło do domu Stworzyłaś ten wątek więc stworzyłaś potworki
|
|
|
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to jestesmy Twoimi decuwymi dzieciaczkami z decujaca mamcia. a potem zyli dlugo i szczesliwie przyzdabiajac doniczki misiami, pieskami i i w ogole calym zwierzyncem
|
|
|
|
|
|
#644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja w Krakowie i tak jestem dość często, więc nie jest źle ![]() Ale generalnie ja całe życie marzyłam aby mieszkac na wsi )Milczę jak zaklęta ![]() Cytat:
![]() Potworki...
|
|
|
#645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet sobie sprawy nie zdajesz... ![]() Cytat:
![]() Tyyyyle dzieci - dobra jest, nie? |
||
|
|
|
|
#646 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Hej ho, co tam? Nie mam siły czytać zaległości, ale fotki zarąbiaste, Porcelain
Idę sobie potęsknić... |
|
|
|
|
#647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet te, które wydają się być nierealne... Cytat:
![]() Toś mi ładnie dołożyła...
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast tęsknić posiedź z nami Chociaż jest późno i pewnie wszystkie zaraz pouciekają ![]() Więc jest jakas nadzieja ![]() Tylko nie mów nic mężowi bo zawału dostanie |
|
|
|
|
|
#649 |
|
|
Posiedzę a jak, ale juz pozno i pewnie wszytskei do wyrka sie szykują.
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ciągu tego tygodnia jak dostałam w swoje łapki laptopa z internetem codziennie kładę się spać 2-3 a rano wstaję nieprzytomna ![]() Niestety brat wraca w sobote i bedzie koniec wizażowego raju... |
|
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
owszem, szykuja, szykuja
spijcie slodko maniaczki virtual-napisz cos wiecej co u Ciebie
|
|
|
|
|
#652 |
|
|
Nic w sumie, siedze w domu i czekam na wakacje, wybieram sie w 2 tyg sierpnia, sprzatam i probuje sobie znaleźc zajecie byle sie tylko nie uczyc do poprawki. Jestem na etapie planowania soboty, urodziny mam, spedze sama jak zwykle
Kolezan ki ze studiow byly u mnie wczoraj, a to znaczy ze w sobote sie nikt nie pojawi, rano musze do dermatologa a wiczorem hm... myslałam nad KFC i na basenik do nocy tak sobie podumać nad tym lecącym czasem w jacuzzi to chyba dobry plan No i tesknie za moim extz Nie daje znaku zycia, nikomu, nasi wspolni znajomi tez sie z nim nie kontaktują, sie martwie i wogole to nie tak miało byc
|
|
|
|
|
#653 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, my z mama to blizniaczki, acz ona wyzsza ![]() Ladne brwi? ;> Ja ciagle chce je oskubac, bo wydaja mi sie..za grube? Cytat:
Ojej, ale mi milo..az glupio.. Cytat:
Cytat:
Ja tez, dopiero dzisiaj dojrzalam... nad tym fiordem, zesmy bardzo podobne. I dobrze, bo moja mama to piekna kobieta... Agus i co z Wladyslawowem? Wczoraj wzielismy na stopa dwoch facetow... jak sie okazalo.. Polakow XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|||||
|
|
|
|
#654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz?? Nie wierzę! ![]() Nawet nie wiesz jak bym chciała... Dotrzymałabym Ci towarzystwa Ja piszę tylko prawdę ![]() Pokazywałam wczoraj Twoje zdjęcie mojemu TŻ i stwierdził, że śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() Cytat:
To tak jak ja 4 lata temu byłam we Włoszech, łapalismy stopa z kolegą i zatrzymał nam się polski TIR ![]() Chyba też się zbieram spać... TZ zostawił mi dzisiaj aparat więc może uda mi się zrobić jutro jakąś fotkę - o ile mi bateria nie padnie bo ładowarki juz mi nie przyniósł :rolleys: - więc muszę jakoś względnie wyglądac a nie jak zombik ![]() Dobranoc, kolorowych i włosowych snów |
||
|
|
|
|
#655 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie z imprezy wróciłam
![]() JUtro nadrobie zaległości z dzisiejszego dnia. Dobranoc wszystkim
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj poszlam trochę wcześniej spać niż ostatnio a i tak wygladam jak zombik Atsenka opowiadaj jak było na imprezie
|
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko- jakie śliczne zdjęcia
]Cytat:
Mamooooooo ja chem lizaka.........aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa [trzeba Ci było
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiu
Jak tam Twoje dzieciaki? ![]() A Marzenka jeszcze pożałuje, ze w ogóle wpadła na pomysł założenia tego wątku |
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje "młode" mają sie dobrze. Zuzka mi wczoraj zrobiła dowcip i uciekła z domu (mama ją nieopatrznie wypuściła koło 21). Zamartwiałam się okropnie (leje, noc a ona rzadko wychodzi sama). Na szczęście wróciła koło 2 w nocy [co się na rodzicielkę ofuczałam to moje ] A kuba jak to Kuba- rajski ptak- poszedl na dziewczynki. Zgłodnieje to wróci Ostatnio nie było go 3 dni to wrócił ze 2kg lżejszy [mówią, że sex wyszczupla
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Jakie ładne zdjęcia nam się pojawiły Aż muszę skomentować ![]() Lanessko tej Norwegii bardzo Ci zazdroszcze Jesteście jak dwie krople wody. A poza tym masz tak fajnie proporcjonalną twarzyczkę, że nic tylko Cię fotografować![]() Virko Twoje decu to istne dzieła sztuki Jak by Ci się bardzo nudziło to ja mam kilka całkiem zwyczajnych doniczekPorcelainn masz na głowie mój wymarzony kolor blondu Śliczna z TŻ-tem z Was parka, a do Chorwacji sama mam ogromny sentymentFinlorko zgadzam się z Emilią, że jesteś wprost urodzona dla koloru czerwonego Jej a ta bitwa pod Grunwaldem rewelacyjna Wyglądasz wśród tych małych domków poprostu uroczo![]() Miłego dnia Kochane |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

(a tak poza tym chyba worow pod oczami nie widzialas i gdybys o nich nie napisala nie zwrocilabym uwagi najmniejszej)
) a co sadzicie o spinkach, gumkach ze sztucznymi wlosami? Ja wlasnie mam wlosy spiete w kucyk, z dopietym nowym nabytkiem - pasma ciemnego brazu i blondu z dodatkiem dluzszych, cienkich warkoczykow

]