|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Cytat:
Za to jestem pewna, że znajdą się osoby, które przyjdą na ślub nie z powodu sympatii do PM, a z czystej ciekawości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
kochany ten twój stary (młody?
) oaza spokoju hihiCytat:
a co do koszyczka to niestety planuje posiedzieć do 20-21 w fabryce ;/ tylko markety mi pozostają (zaraz zwalę temat na starego)
Edytowane przez pani_smith Czas edycji: 2018-03-30 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie umiem się dziś zmobilizować do pracy. Oglądam filmiki, jak mój syn był dzidzią i razem mamy bekę
Wkurza mnie tż. On ma pamięć złotej rybki. Czasem z nim gadam np. o serniku, on idzie do kuchni, wraca a ja pytam -To co, może chałwowy?" -Co chałwowy? -No sernik -Ale co z nim Nienawidzę tego, chyba moja cierpliwość jest na poziomie -20. Wczoraj mi powiedział-pamiętaj, załatw z tą piwnicą, bo już ci o tym mówię 3 tydzień! ![]() Piszę mu smsa, Piwnica załatwiona, odpowiedź "Jaka piwnica?" Nie daję rady z nim czasem. Często.
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plus pan żul, który przyjdzie wyżebrać flaszkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3425 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
U koleżanki przyszła grupka żuli, ale ojciec pana młodego zareagował od razu, powiedział im że mają robić w tył zwrot, bo tego pożałują
U wujka zaś, jak rzucali grosikami, zbiegła się grupka umorusanych dzieci i zaczęli to zbierać... Nie wiadomo, czy ich przegonić, czy dać 10zł żeby poszły, czy popłakać nad ich losem
|
|
|
#3427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze są turyści!
moi ulubieni mistrzowie drugiego planu. w czasie ślubu mojej przyjaciółki postanowili sobie wleźć i pozwiedzać kościół - wyobraźcie sobie przygrubego starego holendra w krótkich gaciach jak na ryby, kraciastej koszuli i sandałach-ortopedkach z obowiązkową beżową skarpą (nudziaki!? ), który się wgramolił na 2 plan pośrodku przysięgi... (pani fotograf robiła co mogła, ale kilka ujęć sromotnie zepsuł, stojąc jak wół w przejściu).(w kościele, w którym brała ślub odbywają się też koncerty, wystawy i przedstawienia teatralne - facet się nie obciął, że może się tam odbywać jakaś msza poza coniedzielnym porządkiem. szybko się go staraliśmy spacyfikować, ale zamieszanie, to zamieszanie. pan ochroniarz "no german", pan turysta "no english" i wyszło z tego jedno wielkie "no no")
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na szczęście praktycznie nie ma szans na turystów
|
|
|
|
#3430 | |
|
...
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3431 | |
|
Rozeznanie
|
Jeżeli chodzi o salę, to cena jest taka sama i w sylwestra i 29, nie potrafię podjąć decyzji, obie daty mają swoje wady i zalety, sylwester to taka znacząca data.....
Druga kwestia jest taka, że im więcej oglądam zdjęć sali, którą wybraliśmy, tym mniej ona mi się podoba, pierwszy raz jak do niej weszliśmy było "woooow", a teraz wydaje się taka zwyczajna, zauważam dużo wad, że np. będzie problem z ustawieniem stołów w sensowny sposób, bo sala jest taka asymetryczna, z jednej strony są filary, z drugiej nie itd., a po świętach mieliśmy już podpisywać umowy TŻ też się denerwuje, że mieszam mu w głowie i że jeździmy oglądać inne sale...Co do dzieci, to mnie przeraża perspektywa, że tańczę pierwszy taniec, a pod dogami plączą się dzieci, albo jak idziemy do ołtarza, to dzieciaki wyskakują przed nas.....a wiem, że tak się zdarza, a najgorsze, że rodzice nie wezmą tego dziecka i nie zwrócą mu uwagi, tylko jeszcze się cieszą i robią mu zdjęcia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3432 |
|
:)
|
Nigdy nie miałam żadnych doświadczeń z żulami na ślubach oby tak dalej
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Według mnie połowa historii o dzieciach na ślubach jest wyolbrzymiona, albo ja po prostu mam wychowane dzieci i rodziców w swoim otoczeniu. Na weselach w rodzinie za każdym razem dzieci które były zajmowały się same sobą i oczywiście nie w sensie,że rodzice bajladno a dzieciaki robta co chceta, tylko zawsze się bandowały i bawiły wspólnie. Tak samo kwestia kościoła, nigdy nie było ryku dziecka zagłuszającego wszystko i wszystkich. Nie wiem może ja mam inne podejście,ale takie problemy to dla mnie nie problemy.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3433 |
|
Zadomowienie
|
Za tydzień o tej porze będę hulać i tańcować 😊
Mam cielisty biustonosz, który teraz wygląda jak ecru przy mojej skórze. Dodatkowo widać ten jasny kolor przez górę sukni. Nigdzie nie mogę znaleźć body w kolorze opalonym 😞 może sobie rajstopy naciągne na biust Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() może już nerwy dają o sobie znać i wcale nie jest tak źle Adie? Jakoś sobie nie wyobrażam być tydzień przed ślubem choć wiem, że mnie też to czeka niebawem.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Żona
|
Cytat:
u mnie jak dziecko zaczynało płakać to rodzić ewakuował się natychmiastowo bo zazwyczaj stoją koło bocznych drzwi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niestety wiem, jak się potrafi rozedrzec mój chrzesniak w kościele Powiem jego rodzicom, żeby śmiało siadali z przodu, ale blisko bocznego wyjścia Ogólnie to myślę, że te sprawy, którymi się zamartwiamy wyjdą dobrze, a wtopy wypadną tam, gdzie się tego zupełnie nie spodziewamy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Żona
|
Hej
![]() Ja dziś do pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyna na grupie już pisałam. Obraziłam się na sensatiano, odpisali mi na zamówienie dopiero po 3 tygodniach mimo że dostałam informację wcześniej że buty idą do realizacji. I dopiero teraz mi napisali że max obwody miga zrobić 24.5 A ja mam 27... po porodzie dziewczyn stwierdziłam że chyba mają rację (dziękuję ) i zamówiłam inne buty. Jak dotrą to wam pokaże.Wczoraj zajęłam sie też tematem spinek do mankietów dla TZ, wysłałam zapytanie o wykonanie ich na zamówienie. Kolejny etap po świętach- kupić litery i koło na ściankę za nami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3439 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3440 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzień dooobry i na wstępie to Wesołych Świąt PeEmki
![]() dziękuję pięknie ![]() Cytat:
dziękuję Cytat:
ja starałam się schudnąć sama, nie szło mi coś, mimo że myślałam że wszystko robię dobrze, fit i w ogóle ah ah poszłam do dietetyka i w końcu waga drgnęła okazało się, że jednak brakowało mi czegoś w diecie, na co sama bym nie wpadła kilka produktów wprowadzonych do diety dobrze na mnie podziałało, szczególnie zdrowe tłuszcze, których jadłam mało i motywacją, żeby ciągle się pilnować ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- aaaa powodzenia!
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2018-03-31 o 11:08 |
|||
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam przygotowania do świąt? Dzisiaj gadałam z TZ-tem o ślubie - bo to już za dwa tygodnie. Jego w sumie też stresuje chyba najbardziej to, czy ktoś przypadkiem nie nawali z usługodawców.
Wciąż szukamy pomysłów na zabawy - mamy na pewno tylko test zgodności, chyba klasycznych oczepin nie będzie. Podpowiecie coś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3442 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Kurczę nie wiem co można z zabaw :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#3443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie mam 1700, ale miałam wcześniej od 1800 do 1600). Waga nie drga dalej ale to mogą być inne problemy z jakimś hormonem jednak
|
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt dziewczyny
|
|
|
|
#3445 |
|
Żona
|
A ja w pracy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesołych świąt dziewczyny ADIE- stresujesz się????
|
|
|
|
#3449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Adie ja cały czas myślałam że ty masz 2 kwietnia ślub, nie wiem czemu ;P A to w piątek. Jak stresik? W ogóle jak z wolnym? Tylko te 2 dni ustawowe czy wzięłaś bezpłatne? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

i zaczął je zbierać trzaskając przy tym niemiłosiernie, wyobraźcie sobie wielki głuchy kościół i trzask tych puszek, a oni mówią przysięgę. Aż mi się płakać chciało z ich powodu.

) oaza spokoju hihi

plus pan żul, który przyjdzie wyżebrać flaszkę.
11.10.2014

TŻ też się denerwuje, że mieszam mu w głowie i że jeździmy oglądać inne sale...

może sobie rajstopy naciągne na biust 

dziękuję pięknie