![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II
oniaczeq ,puchatek
sliczne te Wasze obraczki ![]() Mnie podobalo sie kilka wzorow ale te najbardziej i noszone razem z pierscionkiem zareczynowym wygladaja super!tzn.mnie sie podobaja ![]() madziadominki -tak myslalam,ze bedziesz znac ten sklep ![]() ![]() ![]() Moze jeszcze kiedys dostane wilelki pierscien z bursztynkem od niej(ale to jak zasluze sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#513 |
Rozeznanie
|
hmm... ![]() troche mnie lubi wiec jest szansa,zobaczymy czy jak bede dobra zona dla jej syna to wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może lepiej przejdź się do Paryżanki albo Cymbeline i zmierz buty,jeśli akurat będzie model,który wybrałaś ![]() I tak z ciekawości - ile zapłaciłaś za Growikara przez net? Ja dałam w sklepie 195 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jutro przejdę sie do Paryżanki i zobaczę co i jak, chociaż wydaje mi sie ze 37 będą dobre...ale lepiej po raz 2 nie oddawać ![]() a co do ceny 170 razem z przesyłką...no plus teraz odsyłanie na swój koszt wiec wyjdzie podobnie hehe
![]() |
#516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
albo zapraszam do krakowa na przymiarki ![]()
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki bardzo was proszę o jakieś namiary na fotografa i kamerzyste mój TŻ jest wybredny i narazie nic mu nie odpowiada z tych propozycji które mi dałyście
Jeszcze raz proszę o pomoc ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://styczen-fotografia.pl/main.php albo jeszcze jeden (chyba z krakowa) może dojechać z tego co wiem http://www.adamtrzcionka.pl/index.ph...&id=3&Itemid=2
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
A sprawdzaliście Łukasika?
#520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Styczniowie sa bardzo oblegani, wiec im szybciej zarezerwujesz tym lepiej, ja jak dzwoniłam kilka m-cy temu to moj termin na 2009 mieli juz zajety ![]() Adam Trzcionka tez robi super zdjecia ale tez ceni sie baaardzo, mi napisał, ze za cały pakiet ponad 3000 zł a tylko takie zlecenia przyjmuje na 2009 rok wiec kasiaher mysle ze te 1500 za pełny pakiet, które Ci zaproponowął fotograf Doris to raczej standard
![]() |
#521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale trzeba przyznać ze robi niezłe zdjęcia i co mi się podoba u niego mimo że działa w photoshop to zdjęcia nie są takie sztuczne jak na niektórych zdjeciach u styczniów (przynajmniej mnie nie do końca sie podobają)
![]() |
#522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do zdjęć to rzeczywiście na niektórych widać bardziej dzieło photoshopa niz fotografa, Ci latający Panowie albo to piekne niebieskie niebo z chmurkami ![]()
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiście nie neguje ich profesjonalizmu i tego ze zdjecia są fajnie zrobione. ale ja osobiście wole bardziej naturalne
![]() |
#524 |
Raczkowanie
|
ja pisałam ogólnie, bo na stronach wielu fotografów widac choc na kilku zdjeciach taką nienaturalność, a Styczniowie cały czas mi sie podobają, kazda uroczystośc robiona przez nich jest inna, podobnie jak plener, czuc taką pasję w tych zdjęciach
#525 |
Raczkowanie
|
Ja tez pochwalę sie obrączkami, niestety zdjęcie nie wyszło najlepiej, ale zawsze coś widać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
ja tez już wrzuce swoje. troszke niewyraźne ale zawsze coś widac
![]()
#527 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny śliczne macie obraczki! My nasze kupilismy dosc wczesnie, bo w lutym. I od tego czasu troche przesały mi sie podobac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zadomowienie
|
a tak wogóle to chyba zdecydowalam sie na ostateczną fryzurę
![]() ![]() normalnie z niczym nie mam takigo problemu jak z wyborem fryzury ![]()
#529 |
Zakorzenienie
|
hmmmm.....a teraz ja sie wypowiem co do zdjęć Państwa Styczeń
![]() przejrzałam teraz ich całe portfolio no i .... kompletnie mi się one nie podobają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedynymi zdjęciami,które mi się bardzoooo podobają i po prostu rzucają na kolana są zdjęcia naszej koleżanki z forum-bodajże kartohinki. Te są bombowe i tylko od nich nie mogę oderwać wzroku. Nie wiem,może to kwestia odpowiednich modeli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Rozeznanie
|
kasiaher-fotografa z czystym sumieniem Ci polecilam,ogladalam tez jego zdjecia-super!co do kwoty ktora Ci powiedzial to mysle ze nie podal jej Tobie od tak sobie tylko faktycznie tyle teraz ta usluga kosztuje a jak sie nawet okazuje i wiecej(sporo wiecej)!
Nie mniej jednak poszukaj jeszcze i sama zdecyduj(tzn.z TZ ![]() fenomenka-obraczki sa super! Zreszta sadze ze kazda z nas tak mysli o swoich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeśli się komuś podobają to czemu nie ![]()
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
madziadominik-jestem pod wrazeniem Waszych zdjec!!! piekne,naturalne i takie ...radosne ![]() od razu widac ze jestescie para z poczuciem humoru ![]() gratuluje! |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#535 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale co tam, ja mam parę fotografów raczej początkujących (znajoma mojego Tzta i jej mąz), ich portfolio, to głownie zdjęcia artystyczne ale rozmawiając z tą dziewczyna czułam ze to bedzie dobry wybór, a na efekty poczekamy do nastepnego roku ![]() Dziewczynki sliczne macie obraczki!!!
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a masz moze jak to z tylu wyglada?
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
a gdzie zdjecia Kalex?????
|
![]() ![]() |
![]() |
#538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja nie miałam pomysłu na przód a dzieki tej fryzurce wreszcie go mam ![]() aha i to jest fryzura zrobiona z dosc długich włosów - takich do pasa ![]()
![]() |
#539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
[quote=DORIS0208;8257567]kasiaher-fotografa z czystym sumieniem Ci polecilam,ogladalam tez jego zdjecia-super!co do kwoty ktora Ci powiedzial to mysle ze nie podal jej Tobie od tak sobie tylko faktycznie tyle teraz ta usluga kosztuje a jak sie nawet okazuje i wiecej(sporo wiecej)!
Nie mniej jednak poszukaj jeszcze i sama zdecyduj(tzn.z TZ ![]() Zastanowię się jeszcze nad tym fotografem co mi poleciłaś, ale poszukam jeszcze kogoś może mi się uda. Dzięki dziewczynki za szybką odpowiedź ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.