![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka Na Urodziny !!
Oj muszę być taka, bo i mój TŻ taki sam, więc jak on mi takie prezenty robi to nie chcę być gorsza
![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście fajne pomysły
![]() ![]()
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam problem co moge kupic narzeczonemu na urodiznki moze cos podpowiecie ?
nizej napsize wsyztskie prezenty jaki mu kupilam -tzn te kotre pamietam bokserki pamietakowy album z naszymi zdjeciami ukladane mizernie preznertacje w power poincie na nasza rocznce ubrania cyzli jakies gacie koszule krawaty tshirty swetry bluzy dlugopis z wygrawerowanym imieniem i nazwiskiem torbe taka do pracy do garnitura aparat do telefonu pierodlki do aparatu fotograficnzego masyznke do strzyzenia włosów chomika bo bardzo chial miec w dziecinstwie a rodzice sie nie zgadzali co sie zmienilo ![]() no i teraz mi sie pomysły wyczerpały prosze o pomoc
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
zapomnialam dodac ze ksiazki tez juz dostal oraz piecozne ciasta ktore sama pieklam oczywiscie
na 25 urodizny zorbilam mu przyjecie niespodziajke hihi z kotrej sie hcyba najbardzije ucieszyl ![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
![]()
pomóżcie mi proszę !
mój chłopak ma za niedługo urodziny, a konkretnie to za dwa dni... mamy w zwyczaju ze zawsze sobie robimy prezenty własnoręcznie, wiec nie mam problemu z pomysłem, chce mu zrobić poszewkę na poduszkę typu Jasiek z jakimś fajnym tekstem... i tu jest pies pogrzebany bo nie wiem za Chiny co mam mu tam wyszyć... jeżeli znacie jakieś nie za długie cytaty, albo macie jakieś pomysły proszę piszcie ![]() moj nr gg na który możecie sie włączyć to 3867197 z góry dziękuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
No co ty tekst to musi być z takiej okazji napewno od serca napisany przez ciebie cokolwiek to będzie ,będzie najpiękniejsze.Nie jakieś górnoloten gotowce .Nasze ewentualnie pomysły to jak komercja szczególnie że chodzi o kogoś tobie najbliższego.Uwierz tylko ty możesz mu coś od siebie zadedykować i napewno zrobisz to świetnie.Mogą być dwa słowa ,trzy ale od siebie dla niego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
tak wiem, myśle i myśle i mam tyle pomysłów co by tam napisac, ale boje sie ze to, to nie to... dlatego potrzebuje małego na kierunkowania, albo potwierdzenia moich "myśli"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
Słyszałam ze dziwczyny kupują mp3 wydaje mi sie ze nawet to nie jest taki zły pomysł.
Powodzenia
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
Moj chłopak za ok. miesiac ma urodzinki
![]() ![]() Myslalam o tym aby zamowic na allegro portrecik rysowany ołowkiem ze zdjecia, oczywiscie naszego wspolnego( format a4 ok.40 zl i z tego co widzialam bardzo ładny efekt ![]() ![]() No a do tego to myslalam zeby kupic mu podusie serducho taka dosc duza i wyszyc na niej jakis ladny napis ( chcialabym zrobic ro sama tyle, ze nie mam zbytnich zdolnosci i nie wiem czy mi sie uda... jesli nie, to sprobuje znalezc jakies miejsce gdzie cos takiego mi zrobia, moze Wy wiecie gdzie??) no i jeszcze myslalam zeby do tego zrobic mu (juz od poczatku do konca samej) jakas ladna duza kartke z zyczonkami, walne tam jakies nasze zdjecie czy cos, taka ladna od serducha, jeszcze dokladnego planu nie mam... co o tym myslicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Mi się pomysł podoba
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Aaania18
ja swojemu tżetowi też zamierzam zamówić portret ![]() ![]() a wyszywanie jest jest takie trudne jak je malują. poćwicz na kawałku materiału a później na poduszce. powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Na rocznicę dałam mojemu TŻ album naszego związku... Są tam nasze zdjęcia, cytaty, kalendarium naszego związku, bilety PKP, z kina, nawet etykietki z drinków, które kupiliśmy x) różne drobiazgi, a najfajniejsze to chyba 4 strony A4 kocham Cię za... i wymienione drobnym drukiem, jego zalety w kolejności alfabetycznej, moje też pisane jego ręką... dużo dużo rzeczy. Pracowałam nad tym ponad 3 miesiące, i opłacało się
![]() ![]() Z kolei na ostatnie urodziny zrobiłam mojemu TŻ niespodziankę, jakiej się nie spodziewał - przez 3,4 miesiące codziennie odkładałam pewną sumę, żeby potem na koniec kupić mu wymażony drogi perfum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
a ja natomiast przechodziłam juz chyba przez wszystkO
![]() zaczęło sie od banalnych rzeczy czyli perfumy , portfel , mp3 itp. ale im dłużej jesteśmy ze sobą tym prezenty są fajniejsze ;] np na walentynki : ja zrobiłam kalendarz ze swoimi zdjęciami.. takimi bardziej artystycznymi..z podtekstami ;] (zdjecia w załączniku) on : kiedy weszłam do swojego pokoju zleciały na mnie płatki róż.. i cały pokój był w płatkach ;] na rocznice : ja podarowałam mu album z naszymi zdjęciami on: fote którą zamieszczam w załączniku ;] [w duuużej antyramie ] na mikołaja : dostałam świetną fote..również w antyramie [załączam ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
BAN stały
|
Dziewczynyy a co moge dac chłopkowi tylko ze my jeszcze razem nie jestesmy haha
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
BAN stały
|
dodam ze on intersuje sie takimi wojskowymi sprawami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Jestem z siebie dumna. Wpadłam na Davidoffa, bo wiem, że mu się spodoba
![]()
make photos not war Edytowane przez pif p@f! Czas edycji: 2008-06-26 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent Dla Chłopaka
Dziewczynki liczę na waszą pomoc, bo widzę, że wszystkie jesteście bardzo pomysłowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Kup mu wojskowy beret, gulasz wojskowy albo opinacze a na kolację zrób grochówkę
![]() ![]() Cytat:
Jak mniej, a jesteś romantyczna to zrób podkładkę pod myszkę z Waszym zdjęciem, albo kup mu myszkę w kształcie serca (widziałam na allegro nawet takie które jak się kliknęło to pulsowały niczym serduszko)<-- z tym to chyba już przegięłam :P
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Tylko, że ja jestem zielona jeśli chodzi kompy, części itp
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
To poszukaj czegoś innego wśród książek Coehlo
![]() A skoro jesteś zielona, to nie martw się. W sklepach komputerowych na pewno mogliby Ci pomóc.
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
![]()
Kupiłam mu rybkę i małe akwarium( z wyposazeniem:P) i wsadziłam mała buteleczke po jakims winku z listem miłosnym
![]() ![]()
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny przyszła kolej i na mnie. Mam co prawda pomysł tyle, że niedokończony i tu właśnie potrzebuje waszej inwencji.
Mój chłopak jest żołnierzem to po 1. jest potwornie zazdrosny to po 2. Dawno temu, jak wyjeżdżał na długo powiedział mi, że założył BOA (Biuro ochrony Anety) i, że wszyscy jego koledzy są agentami więc mam się strzec, bo będą mnie pilnować. Teraz chcę to wykorzystać. Wymyśliłam, że zrobię koszulkę z tyłu z nadrukiem takim dużym BOA i potrzebuję napisać coś z przodu. Chciałam, żeby to był właśnie tekst świadczący o jego zazdrości. Coś w stylu "Popatrz na nią, a przejadę Cię czołgiem". Ale ten jest długi i tak naprawdę w ogóle nie zabawny. Może któraś ma jakiś pomysł?
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Bądź Obcy Anecie
BO Agresywny będę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
tekst Alufy mi się podoba
![]() a ja obecnie haftuję samochód TŻ. Zdjęcie przerobione zostało w programie do haftu i tak powstał wzór. On kocha samochody a swój to już całkiem, więc jak dostanie obraz 50cm x90cm to myślę, że będzie zadowolony ![]()
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj z przodu węża Boa z akcentem na kiełki i napis ,,Bo ostro Atakuję'' lub ,,Będziesz Ostatnim Amantem'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Też mi się spodobało. Chyba wykorzystam.
A jak kiedyś spotkasz chłopaka z taką koszulką będziesz wiedziała, że to mój osobisty TŻ.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.