My Style Diary V - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 22:28   #1741
paula78
Zakorzenienie

Dot.: My Style Diary V

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość
ale bosko wygladaszjak gwiazda sliczna ta torba,idealnie pasuje do tbarow, i te wlosy, oddaj!

A ja wlasnie wrocilam ze spacerku i tak jak obiecalam tez wklejam zestaw nie moglam wybrac jednego zdjecia, wiec mix jest
wygladasz super ;-)

skad masz kurteczke i torebke ? choruje na taka kurtke od dawna :-(

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:38   #1742
beoneself
Zakorzenienie

Karo, zestaw fajny, ale zupełnie nie pasuje mi w nim ta bluzka.
Bardziej podobałaby mi się jakaś jednolicie ciemna

Marzy mi się ta kopertówka
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:51   #1743
ojalika
Wtajemniczenie

Nasteczka
jesteś moim guru modowym :P wszystkie prezentowane przez Ciebie zestawy są z klasą, przemyślane... tego niestety brakuje mojemu "ubieraniu się"

moge zapisać zdjęcie na kompie?
Stary 2008-07-17, 23:07   #1744
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
Nasteczka
jesteś moim guru modowym :P wszystkie prezentowane przez Ciebie zestawy są z klasą, przemyślane... tego niestety brakuje mojemu "ubieraniu się"

moge zapisać zdjęcie na kompie?

Dziękuję Bardzo mi miło ! Oczywiście, że możesz zapisać
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 00:19   #1745
zuza678
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
to teraz ja. zestaw akurat na aktualną pogodą.. a tak tęsknię za krótkimi spodenkami i spódniczkami^^.

Edit:
Pralinko, bosko wygladasz. właśnie na zdjęcia takich dziewczyn jak Ty wchodzę na ten wątek.
Pyra1990, mm111111,nasteczko, anies5 i Aniu17- może czas już coś dodać?;p
Ładny zestawik

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
To taki mój codzienny, chyba lepiej byłoby bez paska
( przy okazji dla dziewczyn, które chciały zobaczyć torbę w rzeczywistości )

P.S proszę wybaczyć minę, śpiewałam

EDIT:

Lotuus Fajny zestawik, tylko zrezygnowałabym z bransoletek Dlaczego się odchudzasz? masz fajną figurkę
P.S Wybacz, że się "wcięłam" nie zauważyłam Twojego postu
Bardzo ładnie wyglądasz, śliczna dziewczyna z Ciebie A torba jest spora... (ja mam mniejszą - czarną), ale bardzo fajna.
Cytat:
ale bosko wygladaszjak gwiazda sliczna ta torba,idealnie pasuje do tbarow, i te wlosy, oddaj!

A ja wlasnie wrocilam ze spacerku i tak jak obiecalam tez wklejam zestaw nie moglam wybrac jednego zdjecia, wiec mix jest
No jak zawsze śliczny, dopracowany zestawik. Wzorowo Ta fryzura świetnie Ci pasuje

Moja strefa, mój blog
http://sannas-land-of-illusion.blogspot.com/
zuza678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 05:33   #1746
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
wpadam tylko na chwilkę, bo musze przelew zrobić
kochana, jestem wyluzowana jak nigdy dotąd!! w końcu wakacje są
nie wiem dlaczego odebrałaś moją wypowiedź, że jest w takim tonie, bo nie jest - nie znoszę wazeliniarstwa i nie napiszę dziewczynie że świetnie wygląda gdy tak nie jest, a że to bardzo zgrabna dziewczyna i młodziutka to dlaczego ma nie wyglądać jeszcze lepiej?? może przeczytaj jeszcze raz, na spokojnie moj wpis, na spokojnie jej napisałam (bez wyzwisk, obrażania) i to się nazwya konstruktywna krytyka - przynajmniej za moich czasów tak to się zwało, bo ja już stara jestem

Może odebrałam ją dlatego ze była w tonie wyroczni mody, którą zdaje sie ze nie jesteś. Fakt, ze Tobie sie nie podoba nie oznacza ze wszystkim musi sie nie podobać. I nie nazwałabym konstruktywną krytyką wypowiedzi która zawiera teksty "cóż Ty sobie najgorszego zrobiłaś" "taka młoda a tak się postarzyła" i "ciotka klotka". To zupełnie tak jak ktoś by któryś z Twoich zestawów skrytykował tekstem "taka stara a tak się próbuje odmłodzić zakładając mini" "dzidzia piernik" etc. Nie chciałabym zebys odebrała moją wypowiedź jako atak personalny na Ciebie, chciałam Ci tylko uzmysłowić jak się mogła poczuć Mags, która jest naprawdę fajną wizażanką. Poza tym pierwszy raz spotkałam się w tym jakze długim wątku zeby ktoś wypowiadał sie na temat czyjegoś zestawu w taki własnie mogący sprawić przykrośc sposób. Na tym watku od dawna pojawiaja sie zestawy udane i mniej udane jednak jesli kazdy uzywałby Twojej "konstruktywnej krytyki" ten watek umarłby juz dawno, dawno temu. Ode mnie tyle.

Pozdrawiam i zycze udanego urlopu
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 08:07   #1747
mm111111
Wtajemniczenie

Kashmirka

Niestety nie zgodzę się z Tobą, nie wiem jak Ty rozmawiasz z innymi dziewczynami, ale mi wydaje się że takie są właśnie "babskie" rozmowy z tekstami typu "coś ty najlepszego zrobiła" itd. Może nie znamy się w rzeczywistości, ale jest tu tylko babskie grono, także takie rozmowy z pazurem nie wydają mi się niczym dziwnym, zwłaszcza, że sama zainteresowana (Mags) jakos nie była tym specjalnie poruszona. Może właśnie ma troszkę takiego dystansu do całego tego wizazu którego Tobie właśnie brakuje. Poza tym dzięki właśnie takim wypowiedziom coś się tu dzieje, bo oprócz "wyglądasz cudnie" niektóre dziewczyny liczą na pomoc i konstruktywną opinię, a Gabi akurat zna się na rzeczy, dlatego zawarła głos w tej sprawie i przeprosiła, jeśli kogoś uraziło to co napisała. A Ty dalej ciagniesz temat i piszesz coś w stylu "Ty wyrocznią mody na pewno nie jesteś". Po co takie złośliwości, to tutaj jest naprawdę zbędne. Więc zanim udzielisz się w sprawie która Cię w ogóle nie dotyczy i będziesz chciała to zrobić w taki sposób, zastanów się 2 razy . Pozdrawiam

Aha i chciałam jeszcze dodać, że jeśli uważasz że Gabi wygląda staro to chciałabym zobaczyć Ciebie po urodzeniu dziecka itd. (oczywiście to nie jest personalny atak na Twoją osobę Wydaje mi się że taki wiek jest właśnie najlepszy do noszenia tego typu sukienek, bo nie wygląda to wulgarnie. Gabi wygląda świetnie i widać, że jest świadoma swojej kobiecości dlaczego więc ma to ukrywać...?
The End
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 08:37   #1748
201604250957
Konto usunięte

nie uważam ze Gabi wyglada staro czy jest stara napisałam tylko analogiczną wypowiedź do tego co ona napisała Mags zeby jej pokazac ze to konstruktywna krytyka nie jest. poza tym nie mów mi prosze ze mam sie nie udzielac w sprawie która mnie nie dotyczy, bo skoro udzielam sie na tym forum to pisane na nim rzeczy tez mnie dotycza, poza tym paradoksalnie kierując sie Twoim tokiem rozumowania, Ciebie ta sprawa tez w ogole nie dotyczy a mimo to zabrałaś głos. I nie udzielaj mi prosze rad w stylu ze mam sie zastanowic zanim cos zrobie/ powiem poniewaz zawsze mowie to co myśle i myślę co mówię. Równiez pozdrawiam
Stary 2008-07-18, 08:42   #1749
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Może odebrałam ją dlatego ze była w tonie wyroczni mody, którą zdaje sie ze nie jesteś. Fakt, ze Tobie sie nie podoba nie oznacza ze wszystkim musi sie nie podobać. I nie nazwałabym konstruktywną krytyką wypowiedzi która zawiera teksty "cóż Ty sobie najgorszego zrobiłaś" "taka młoda a tak się postarzyła" i "ciotka klotka". To zupełnie tak jak ktoś by któryś z Twoich zestawów skrytykował tekstem "taka stara a tak się próbuje odmłodzić zakładając mini" "dzidzia piernik" etc. Nie chciałabym zebys odebrała moją wypowiedź jako atak personalny na Ciebie, chciałam Ci tylko uzmysłowić jak się mogła poczuć Mags, która jest naprawdę fajną wizażanką. Poza tym pierwszy raz spotkałam się w tym jakze długim wątku zeby ktoś wypowiadał sie na temat czyjegoś zestawu w taki własnie mogący sprawić przykrośc sposób. Na tym watku od dawna pojawiaja sie zestawy udane i mniej udane jednak jesli kazdy uzywałby Twojej "konstruktywnej krytyki" ten watek umarłby juz dawno, dawno temu. Ode mnie tyle.

Pozdrawiam i zycze udanego urlopu
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Kashmirka

Niestety nie zgodzę się z Tobą, nie wiem jak Ty rozmawiasz z innymi dziewczynami, ale mi wydaje się że takie są właśnie "babskie" rozmowy z tekstami typu "coś ty najlepszego zrobiła" itd. Może nie znamy się w rzeczywistości, ale jest tu tylko babskie grono, także takie rozmowy z pazurem nie wydają mi się niczym dziwnym, zwłaszcza, że sama zainteresowana (Mags) jakos nie była tym specjalnie poruszona. Może właśnie ma troszkę takiego dystansu do całego tego wizazu którego Tobie właśnie brakuje. Poza tym dzięki właśnie takim wypowiedziom coś się tu dzieje, bo oprócz "wyglądasz cudnie" niektóre dziewczyny liczą na pomoc i konstruktywną opinię, a Gabi akurat zna się na rzeczy, dlatego zawarła głos w tej sprawie i przeprosiła, jeśli kogoś uraziło to co napisała. A Ty dalej ciagniesz temat i piszesz coś w stylu "Ty wyrocznią mody na pewno nie jesteś". Po co takie złośliwości, to tutaj jest naprawdę zbędne. Więc zanim udzielisz się w sprawie która Cię w ogóle nie dotyczy i będziesz chciała to zrobić w taki sposób, zastanów się 2 razy . Pozdrawiam

Aha i chciałam jeszcze dodać, że jeśli uważasz że Gabi wygląda staro to chciałabym zobaczyć Ciebie po urodzeniu dziecka itd. (oczywiście to nie jest personalny atak na Twoją osobę Wydaje mi się że taki wiek jest właśnie najlepszy do noszenia tego typu sukienek, bo nie wygląda to wulgarnie. Gabi wygląda świetnie i widać, że jest świadoma swojej kobiecości dlaczego więc ma to ukrywać...?
The End
Dziewczyny, proszę, było minęło Każdy może tu wypowiedzieć swoje zdanie, po to umieszcza się tu zestawy aby uslyszeć opinie o nich - pozytywna bądź nie. Owszem - jak przeczytałam na samym początku wypowiedź Gabi to byłam może nie tyle wkurzona co smutna i zła ale przespałam się z tym i mi przeszło. Był to dla mnie taki bodzieć zeby faktycznie spojrzeć na siebie krytyczniej i coś podziałać, aby było lepiej. I było lepiej bo mój kolejny zestaw został bardzo miło i pozytywnie przyjęty Z drugiej strony wizaż nie jest dla mnie żadna wyrocznią. Jeśli JA będę czegoś pewna to nawet krytyka innych tego nie zmieni. I tyle. Przestańmy się kłócić. I dawać tu więcej zestawów bo w robocie mi się nudzi, a nie mam co oglądać
Stary 2008-07-18, 08:50   #1750
Pyra1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
dziękujęnie wiem czy schudłam, ale raczej nie...a co tak grubo wyglądałam żeby chudnąć?
Co ty ale tak jakos szcuzplej wygladasz

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:17   #1751
Paulina1000
Rozeznanie

Cytat:

EDIT:

Lotuus Fajny zestawik, tylko zrezygnowałabym z bransoletek Dlaczego się odchudzasz? masz fajną figurkę
Bosko
Paulina1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:53   #1752
mmaggiee
Rozeznanie

Cytat:

EDIT:

super zestaw, swietna torba ale Ty jestes sliczna, o jaa nie ucinaj juz sobie nigdy glowy wklejajac kolejne zestawy, ok?

Cytat:

juz psa zmienilas, bo o ile pamietam poprzedni byl innej maści ? i widze,ze ostatnia bryke tez wymienilas na kolejny pojazd,tym razem bardziej ekologiczny i przyjazny dla srodowiska wracajac do rzeczy-super zestaw

Cytat:
Napisane przez shatin Pokaż wiadomość
No to ja tak skromnie po dwóch gwiazdach
ladnie
mmaggiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 09:55   #1753
beoneself
Zakorzenienie

Nasteczko, pamiętaj co obiecałaś.... więcej zdjęć Twoich boskich włosów
Stary 2008-07-18, 09:56   #1754
rzesa20
Rozeznanie

Cytat:

EDIT:

ślicznie wyglądasz!!! mnie się podoba z paskiem.

Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim...
rzesa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:12   #1755
praline
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz ja. zestaw akurat na aktualną pogodą.. a tak tęsknię za krótkimi spodenkami i spódniczkami^^.

Edit:
Pralinko, bosko wygladasz. właśnie na zdjęcia takich dziewczyn jak Ty wchodzę na ten wątek.
dziękuję
Co do Twojego zestawu- wszystko fajnie dopasowane, jedynie nałożyłabym chyba ciut dłuższą bluzkę pod spód

Cytat:

EDIT:

uhuhuuuu zaszalałaś lejdi
Bosko! a bluzka jest cudna- moze już Ci się znudziła?

Cytat:

bardzo podobała mi się ta tuba, ale w końcu jej nie kupiłam Posłuchałam się chłopaka, który powiedział, że w restauracji pomylą mnie z kelnerką hehe gupek! często ma takie komentarze, ale później widzi, że jednak te retro ciuszki nie sa złe

Mam tylko małe pytanie- czy wygodnioe chodzi Ci się na codzień z taką torebką bez rączki? na imprezkę to rozumiem- choć też nie za wygodnieJa bym się bała, że gdzieś ją zaraz zgubię! no i ta ciagle zajęta dłon...

Cytat:
śliczna tuniczka! ciągle na taka poluję. Ty masz czarną, tak? ja szukam białej lub fioletowej w rozm.8

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
odbiło Wam czy co? żeby się tak ładnie ubierać Dobrze, że tylko Praline jest z Lublina, bo miałabym presję Nastko, Parline, Lotuus ślicznie.

Btw. Nastko -jesteś dla mnie absolutnym uosobieniem dziewczęcości i klasy.
hehehe, nie przesadzaj- sama się ładnie ubierasz skromnisiu

Cytat:
Napisane przez Pyra1990 Pokaż wiadomość
Co ty ale tak jakos szcuzplej wygladasz
Może to wina zdjęć z góry, które sama sobie qwcześniej robiłam? Rozmiar ciągle noszę ten sam i mam nadzieję, że tak zostanie bo 34/36 najbardziej mi odpowiada
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 10:47   #1756
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
nie uważam ze Gabi wyglada staro czy jest stara napisałam tylko analogiczną wypowiedź do tego co ona napisała Mags zeby jej pokazac ze to konstruktywna krytyka nie jest. poza tym nie mów mi prosze ze mam sie nie udzielac w sprawie która mnie nie dotyczy, bo skoro udzielam sie na tym forum to pisane na nim rzeczy tez mnie dotycza, poza tym paradoksalnie kierując sie Twoim tokiem rozumowania, Ciebie ta sprawa tez w ogole nie dotyczy a mimo to zabrałaś głos. I nie udzielaj mi prosze rad w stylu ze mam sie zastanowic zanim cos zrobie/ powiem poniewaz zawsze mowie to co myśle i myślę co mówię. Równiez pozdrawiam

Wg. mnie to byla konstruktywna krytyka, tyle że dosadnie powiedziana, najwyraźniej Gabi ma taki sposób bycia/ charakter, ale tak jak Mags powiedziała, przeszło jej już:P Nie potrzebnie kontynuujemy ten temat, ale jest jeden morał z tej historii ...nie traktujmy wszystkiego tak śmiertelnie poważnie bo moda, ciuchy, styl mają być zabawą i takie "poważne wywody" są tu niepotrzebne ...kashmirka dziękuję za wymianę zdań, pozdrawiam
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:27   #1757
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
ślicznie! na prawdę super wyglądasz w tej tunice, z resztą już wcześniej komentowałam ją na Tobie
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:30   #1758
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zuza678 Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie wyglądasz, śliczna dziewczyna z Ciebie A torba jest spora... (ja mam mniejszą - czarną), ale bardzo fajna.
Dziękuję bardzo Też myślałam o czarnej, ale mam już dwie więc starczy, a ten kolor mi się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez Paulina1000 Pokaż wiadomość
Bosko
Dziękuję !

Cytat:
Napisane przez mmaggiee Pokaż wiadomość
super zestaw, swietna torba ale Ty jestes sliczna, o jaa nie ucinaj juz sobie nigdy glowy wklejajac kolejne zestawy, ok?
Dziękuję, dziękuję ! Wkleję, wkleję, za tydzień ślub więc będzie weselny koloru pink

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
Nasteczko, pamiętaj co obiecałaś.... więcej zdjęć Twoich boskich włosów
Pamiętam, pamietam, ale, żem dopiero wstała więc wkleję pewnie wieczorem, jak mi TŻ zrobi

Cytat:
Napisane przez rzesa20 Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz!!! mnie się podoba z paskiem.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
uhuhuuuu zaszalałaś lejdi
Bosko! a bluzka jest cudna- moze już Ci się znudziła?
Dziękuję lejdi nr 2 A bluzeczka się nie znudziła, pokochałam ją
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:45   #1759
martarr
Raczkowanie

moj dzisiejszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.JPG (43,7 KB, 268 załadowań)
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 11:48   #1760
Poppet
Zadomowienie

widzę, że lubisz tę bransoletkę, ale ona nie jest jakaś specjalnie atrakcyjna. Za to ogólnie wyglądasz bardzo dobrze! ładny żakiecik.

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:51   #1761
martarr
Raczkowanie

a szkoda ze nie pasuje moglam zamiast zielonej wziaśc zwykła drewniana a kupiłam ja w reserved tak jak zakiecik
martarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 11:54   #1762
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Wg. mnie to byla konstruktywna krytyka, tyle że dosadnie powiedziana, najwyraźniej Gabi ma taki sposób bycia/ charakter, ale tak jak Mags powiedziała, przeszło jej już:P Nie potrzebnie kontynuujemy ten temat, ale jest jeden morał z tej historii ...nie traktujmy wszystkiego tak śmiertelnie poważnie bo moda, ciuchy, styl mają być zabawą i takie "poważne wywody" są tu niepotrzebne ...kashmirka dziękuję za wymianę zdań, pozdrawiam
ok, kazda z nas ma swoje zdanie na ten temat, powiem tylko ze ja znam Gabi już dość długo i dosyć dobrze a ze do tej pory nie spotkałam sie z tym zeby krytykowała w taki sposób stąd moja reakcja, no ale moze ja ją opacznie zrozumiałam... pozdrawiam
Stary 2008-07-18, 12:04   #1763
Ania17
Zadomowienie

Cytat:

ślicznie

Cytat:

Edit:
Ładny zestaw

Cytat:

Też mam tą tunikę, fajnie wyglądasz

Cytat:

Ładna tunika
Ania17 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 12:55   #1764
beoneself
Zakorzenienie

Ania17, kiedy wkleisz coś nowego?
Stary 2008-07-18, 13:19   #1765
Ania17
Zadomowienie

No to wklejam coś:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7182473.JPG (96,7 KB, 376 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182474.JPG (92,9 KB, 315 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182476.JPG (97,4 KB, 296 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182485.JPG (98,0 KB, 258 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182455.JPG (96,8 KB, 446 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182458.JPG (94,2 KB, 336 załadowań)
Stary 2008-07-18, 13:20   #1766
Ania17
Zadomowienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7182464.JPG (101,7 KB, 209 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182465.JPG (95,5 KB, 252 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P7182448.JPG (97,0 KB, 543 załadowań)
Stary 2008-07-18, 13:22   #1767
edytka0123
Raczkowanie

Ania17 cudnie cudnie i jeszcze raz cudnie

"You may say I'm a dreamer,
but I'm not the only one,
I hope some day you'll join us,
And the world will live as one.
"
edytka0123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 13:31   #1768
sydunia
Zakorzenienie

Ania17 skąd ta czarno-biała sukienka?
njabardziej mi się podoba zestaw z nią i białymi butami i ten z zielonym sweterkiem.

no i piękne włosy masz
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 13:41   #1769
babciamalina125
Rozeznanie

Ania17 śliczne zestawy
Stary 2008-07-18, 13:42   #1770
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
No to wklejam coś:
Cytat:
Napisane przez Ania17 Pokaż wiadomość
ooooo ja................
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości