![]() |
#31 |
BAN stały
|
Dot.: SZOK! Facet w szpilkach
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;8266637]ja tez ogladalam byc moze to nie ten sam facet ale to byl wykladowca ktory wlasnie smigal w spodnicy i na szpilkach ...tak i wyznawal zasade antyfacetowa.jego sluchacze do tego sie przyzwyczaili ale sam mowil w tym programie ze jak idzie przez swoja dzielnice to dantejskie sceny sie dzieja....nawet zeby to udowodnic wzial ze soba kamere i pokazywali w tv jak ludzie a szczegolnie mlodzi ludzie reaguja na niego......malo tego oprocz szpilek i spodnicy nosil tez damskie swetry..dla mnie to odchyl spoleczny bo jakos nie wydaje mi sie to normalne
![]() ![]() O właśnie to bylo to,niestety nietolerancyjni ludzie niszczyli mu samochód. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krzywda jakas ci sie dzieje w zwiazku z tym? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Jeszcze wogóle macie czelnośc powiedziecie ze jestescie tolerancyje
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Sprawdz lepiej w slowniku co oznacza ten termin |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
termin tolerancja oznacza tolerowanie wszystkiego co innym nie robi krzywdy (nie musi ci sie podobać to co dana osoba robi, udajesz ze nie widzisz i tyle, a nie pietnujesz kogoś tylko dla tego ze jego zachowanie nie mieści sie w twoich ramach) a ja tutaj nie widze zeby w wyniku tego zachowania komuś się działa krzywda, chce chodzic w szpilkach jego sprawa jezeli mu to sprawia przyjemność, jak lubi moze i boso po ulicy biegać ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
To samo sobie pomyślałam!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
to chłopak z mojego miasta.
widuję go przynajmniej raz na miesiąc i mnie to już wcale nie dziwi. ale ludzie mają różne reakcje, nie raz nie dwa dostał od tych "super tolerancyjnych" :/ kiedyś klikałam z Nim na czacie, oprócz tego, że lubi nosić szpilki nie ma w nim nic dziwnego. normalny chłopak. Mini1991, nie przesadzaj. Mam nadzieję, że jak dorośniesz trochę to już mniej rzeczy będzie Cię w świecie dziwić ![]() poza tym sam się do gazet nie pcha. to oni szukają taniej sensacji i tyle.
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
A zdziw się że mam czelność powiedzieć ze jestem tolerancyjna są przypadki że ludzie nie urodzili się w ciele takim jak by chcieli np mężczyzna czuje się kobietą i od najmłodszych lat ubiera się jak kobieta i wygląda maluje się itp itd że to jest nie do poznania to akceptuje to ale facet który wygląda jak 100% facet a chodzi w butach na obcasach jakoś dla mnie to jest szok i tyle.
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2013-07-13 o 23:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
ej a tak btw, to troche nie fair dla facetow
![]() no bo kobitki moga chodzic w spodniach, butach takich typowo meskich, moga nosic krotkie wlosy a gdy facet ubralby spodnice, buty typowo damskie, i nosilby dlugie wlosy to juz dewiant, dziwak itd. ![]() niesprawiedliwosc spoleczna;p
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam po co własciwie jest ten watek? Facet w szpilkach to takie dziwowisko? No bez przesady...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Agula 88, skoro nic Ci do tego to po co te głupie teksty?
Brak słow ![]() Luba, przeszło mi to juz nie raz przez myśl.
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak mi babcia opowiadala, jak to za jej czasow nie do pomyslenia byla spodnica przed kolano, ba, spodnie "na kobiecie"!
He, zgadzam sie, nogi ma calkiem, calkiem ;-). Ja ma ochote tak wyjsc, droga wolne, ale tak jak juz ktos zauwazyl, mysle, ze nasze spoleczenstwo na tyle jest nietoilerancyjne, to dalekoby nie zaszedl ![]() A mi to rybka, niech se tak chodzi jak ma ochote ![]() ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Głupie teksty? wyrażam tylko moją opinie od tego jest ten wątek czy się może mylę?Tu zawsze opinie muszą być kolorowe i pozytywne nic mi do tego to jego życie ale mnie to nie przekonuje i tyle i mysza89 trochę wyluzuj .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
popieram
![]() jego sprawa w co się ubiera ![]()
![]() |
#46 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na gazeta.pl też rok czy 2 lata temu był o nim wątek,w którym się zresztą wypowiadał...i pisał sensownie,normalnie-jak normalny chłopak,a przede wszystkim kulturalnie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
poznaję tego faceta. widziałam jego profil na fotce. tam tez był poprzebiarany w damskie ciuchy i miał czarne szpilki. niestety jego profil zablokowali czy cos takiego. na moje oko to transwestyta a nie jajcarz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Agula 88, sory ale Twoje teksty są nie na miejscu i świadczą o kompletnym braku tolerancji dla ludzi.
To wy wyluzujcie z tekstami palant, wybryk natury? mnie to szokuje...
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
agula widze ze mnie rozumiesz..a ty mysza sie opanuj dobra? my wyrazamy swoje zdanie co nie mozna? nie podoba Ci sie? to prosze nie wchodzic na to forum nikt Cie tu nie zwiazał. Agula ma racje ze tu na wizazu musi byc wszytko kolorowe dziewczyny boja sie wypowiadac swoje zdanie bo te co siedza tu dosc długo zaraz sie bulwersuja opanujcie sie troche
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niech się ukrywa, żeby "normalnym" nie przeszkadzało. Świetne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Mini1991, hmm jak by na to nie patrzec ja tez wyrazam swoją opinie....
Ale raczej teksty którymi sie posugiwałas wczesniej raczej obrazają i nie są na miejscu.
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
sam sie wypowiadał ze boi sie chodzic bo juz raz dostał.. nikogo nie nauczycie takiej tolerancji.. powinien sie dostosowac do srodowiska.. matko Boska dziwi sie ze pracy nie moze znalezc
!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ze ktos nie jest chamski i nie wyzywa innych to zle?? Jestes hipokrytka ,bo uwazasz sie za tolerancyjna a jednoczesnie wyzywasz niczego nieswiadomego czlowieka.Robisz afere i na dodatek pokazujesz jego zdjecia Co cie to obchodzi,zajmij sie swoim zyciem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
moze i jestem złosliwa ale nie reaguje tak na homoseksualistów. Przynajmniej sie do tego przyznaja.. a ten on jest 100% facetem.. ta jest..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
lo ludzie
jestescie tolerancyjne i mozecie wyrazac wlasne zdanie, tak tak tylko widzicie.. mnie sie np. nie podoba stroj typu : dres i zloty lancuch na szyi i gdyby ktos sie mnie zapytal, czy taki stroj mi sie podoba, odpowiem - nie. ale nie zakladam na ten temat watku i nie nazywam kogos, odzianego w stroj, ktory nie lubie, mianem - dna, wybryku natury itd. ;/ uwazam, ze kazdy ma prawo odziac sie tak, jak mu sie podoba. widzicie roznice miedzy moja tolerancja... a Wasza?:p no wlasnie.
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Mini1991, powiedz dotyka Cie to az tak bardzo? nie patrz na niego i jak napisała bess zajmij sie swoim życiem.
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
k
Edytowane przez Agula 88 Czas edycji: 2013-07-13 o 23:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
ciesz się, że sufrażystki nie chciały się dostosować...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
afra ale szpilki i sukienka to atrybuty kobiety nie tak?? i nagle sie taki pojawia co chodzi mimo wszytko w czyms innym no ok.. spoko u mnie w miescie tez chodzi taki i co nie zabiłam go do tej pory.. denerwuje mnie tylko to ze wpycha sie pod kamere i na tym forum pokazuje jak był dzis ubrany no ludzie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.