2018-03-30, 07:11 | #1861 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2011-07
Wiadomości: 5 970
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
O, jadłam tą zupę pani green, naprawdę dobra. Jeszcze poluję na tą czerwoną.
Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
2018-04-01, 00:16 | #1862 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2014-08
Wiadomości: 307
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Zauważone dziś w Piotrze i Pawle
|
2018-04-01, 21:28 | #1863 |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2016-05
Lokalizacja: B-stok...
Wiadomości: 1 932
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
o jaaaaaaaaaa ale fajne, ciekawe jaki ma skład i ile kosztuje bo lubię Bounty... Dzięki za info
__________________
absolwentka prawa pani magister |
2018-04-01, 22:42 | #1864 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2009-04
Wiadomości: 607
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Serwatka (z mleka), cukier, odtłuszczone kakao w proszku, olej kokosowy, suszony syrop glukozowy, czekolada mleczna (3%), cukier, masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, masa kakaowa, laktoza i białko z serwatki, tłuszcz palmowy, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny ekstrakt waniliowy, odtłuszczone mleko w proszku, aromaty, stabilizatory (guma guar, E466, E304i, E339ii, E452i), środek przeciwbrylujący (E551), kokos (1%), regulator kwasowości (E331), białko z mleka, naturalne aromaty, sól, emulgator (lecytyna sojowa, E471), słodzik (sacharynasodowa).
|
2018-04-02, 00:51 | #1865 | |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Cytat:
11.99
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
|
2018-04-03, 19:25 | #1866 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
|
2018-04-03, 19:30 | #1867 |
Bang Bang Lucky Luck !
Zarejestrowany: 2007-10
Lokalizacja: z daleka :)
Wiadomości: 10 033
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Chce podwójne paluszki !
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2018-04-04, 00:16 | #1868 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2014-08
Wiadomości: 307
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Czy któraś z Was jadła góralski sernikowe? Jestem ciekawa opinii.
|
2018-04-04, 13:45 | #1869 |
Mama małej Rubi
Zarejestrowany: 2010-02
Lokalizacja: Wrocław
Wiadomości: 180
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Góralków sernikowych jeszcze nie ma, a przynajmniej nie w takim wydaniu. Były limitowane z jasnym waflem.
Podwójne paluszki tracą urok i sens, gdy jest ich cała paczka. Sztuka polega na tym, żeby wyłowić je z morza zwykłych pojedynczych.
__________________
Chcesz poczytać o słodyczach?
Najeść się wzrokiem? Poczuć smak gałką oczną? -> www.livingonmyown.pl <- |
2018-04-04, 15:13 | #1870 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2006-11
Wiadomości: 1 485
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Treść usunięta
|
2018-04-05, 00:14 | #1871 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2014-08
Wiadomości: 307
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Dziękuje serdecznie za odpowiedzi.
Taki wynalazek spotkałam w Intermarche |
2018-04-05, 00:29 | #1872 |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2013-02
Wiadomości: 5 461
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Kiedyś były takie czeko-dżemy, widocznie wróciły teraz po kilku latach
Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2018-04-05 o 07:21 |
2018-04-05, 08:22 | #1873 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2009-05
Lokalizacja: zach. Polski
Wiadomości: 3 864
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Ja skusiłam się na gorącą czekoladę Bounty, moim zdaniem nie warto. W smaku najzwyklejsze kakao z bardzo delikatną nutą kokosa. Nic specjalnego
__________________
"Zrozum siebie i noś mniej. Najlepszym sposobem, żeby się ubrać, jest dążenie do eleganckiej prostoty." G. Armani http://pajacyk.pl/ http://pustamiska.pl/ |
2018-04-05, 18:02 | #1874 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2012-06
Wiadomości: 6 203
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;8269995 6]Kiedyś były takie czeko-dżemy, widocznie wróciły teraz po kilku latach [/QUOTE]
Też pamiętam takowe kilkanaście lat temu Osobiście nie jadłam, ale reklamę swietnie pamiętam. Też robił je Łowicz a grafikę do dziś mozna znaleźć w necie np bananowy z białą czekoladą |
2018-04-06, 06:24 | #1875 | |
Konto usunięte
Zarejestrowany: 2013-02
Wiadomości: 5 461
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Cytat:
Podobno już 10 lat temu je wycofali, ale ten czas leci Pamiętam, że były mega słodkie, aż mdlące _________________________ ____________ BOUNTY MIESZANKA DO WYPIEKU CIASTECZEK ze strony sklepu Piotr i Paweł https://www.e-piotripawel.pl/towar/b...steczek/284707 Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2018-04-07 o 01:19 |
|
2018-04-08, 09:09 | #1876 |
Pani Mizantrop
Zarejestrowany: 2010-07
Lokalizacja: Sydney
Wiadomości: 59 407
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Uwielbialam je z 15 lat temu Ten bananowy wlasnie byl moim ulubionym.
__________________
In a world of choices I choose me. My favourite season is the fall of the patriarchy. |
2018-04-08, 17:35 | #1877 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2012-06
Wiadomości: 6 203
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
|
2018-04-08, 19:18 | #1878 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Edytowane przez asllee Czas edycji: 2018-04-08 o 19:42 |
2018-04-08, 20:57 | #1879 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 88 472
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Wafel wedlowski jest w mlecznej czekoladzie?
__________________
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2018-04-10 o 16:59 |
2018-04-10, 13:51 | #1880 |
Mama małej Rubi
Zarejestrowany: 2010-02
Lokalizacja: Wrocław
Wiadomości: 180
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
__________________
Chcesz poczytać o słodyczach?
Najeść się wzrokiem? Poczuć smak gałką oczną? -> www.livingonmyown.pl <- |
2018-04-12, 19:23 | #1881 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Nowy KIT KAT Ruby to pierwszy na świecie baton w odkrytej ponad pół roku temu, nowej czekoladzie o naturalnej rubinowej barwie. To także triumf innowacyjności w podejściu do produktu. Od odkrycia czekolady rubinowej â najmłodszej w rodzinie z dotychczas znanych czekolad: gorzkiej, mlecznej i białej, do stworzenia pierwszego produktu z jej wykorzystaniem minęło tylko kilka miesięcy. Nestlé to pierwszy na świecie producent, który umożliwi degustację rubinowej czekolady konsumentom na całym świecie w formie kultowego batona KIT KAT. W styczniu baton zadebiutował na rynku japońskim i południowo-koreańskim. W Polsce produkt dostępny będzie od połowy kwietnia, w wybranych sklepach. http://www.hurtidetal.pl/article/art_id,21926-95/kit-kat-ruby-%E2%80%93-pierwszy-na-swiecie-baton-z-czekolada-rubinowa-od-nestl%C3%A9/ +_+ |
2018-04-12, 20:02 | #1882 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Te cukierki do żucia Juice friut są w biedrze
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
2018-04-15, 00:18 | #1883 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2008-11
Lokalizacja: K-ce/Ch-ów
Wiadomości: 15 816
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
nowe smaki i nowe objetosci: ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- sa jeszcze 3 nowe smaki: Lody CIASTO RABARBAROWE, czyli wyśmienite połączenie lodów o smaku maślanych ciasteczek z soczystym sorbetem z rabarbaru. Lody BEZOWE Z SOSEM Z MALIN to kremowa kompozycja lodów o smaku bezy, przekładanych sosem malinowym. Lody PISTACJOWE - klasyka smaku. Delikatny, oryginalny smak zielonych orzechów i idealnie kremowa konsystencja. ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------
__________________
Życie bez pandzi to nie to samo |
2018-04-15, 06:31 | #1884 |
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-08
Wiadomości: 5 534
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Ten sok do wody limonka, cytryna to moja miłość heh Szkoda, że jest tylko na okres wiosenno letni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2018-04-15, 08:12 | #1885 |
Rozeznanie
Zarejestrowany: 2014-12
Wiadomości: 630
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
A w Biedronce będzie:
|
2018-04-15, 18:51 | #1886 |
Raczkowanie
Zarejestrowany: 2011-02
Wiadomości: 305
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Jej wreszcie będą werthersy eclairs!
|
2018-04-15, 19:51 | #1887 |
Wtajemniczenie
Zarejestrowany: 2008-09
Wiadomości: 2 679
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Jejuniu, jakie pyszności, jeszcze gdybym wiedziała, gdzie to wszystko dostać!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
__________________
bloguję. Instagram: czokomorena " Nie mów mi nigdy, że za zło trzeba płacić Są takie rzeczy, które robię dla zwykłej draki" |
2018-04-15, 20:52 | #1888 |
Bang Bang Lucky Luck !
Zarejestrowany: 2007-10
Lokalizacja: z daleka :)
Wiadomości: 10 033
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Mega Monte ! Super ciekawe jaka cena
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
2018-04-15, 21:06 | #1889 | |
Zadomowienie
Zarejestrowany: 2013-03
Wiadomości: 1 424
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Cytat:
|
|
2018-04-15, 21:10 | #1890 |
Bang Bang Lucky Luck !
Zarejestrowany: 2007-10
Lokalizacja: z daleka :)
Wiadomości: 10 033
|
Dot.: Nowości kulinarne cz. IV
Dziękuję
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.