![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Dziewczyny, macie może w swoich zbiorach coś po włosku ?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
Ja mam tylko takie. Może Ci się przydzadzą.
![]() * Non si ricardano i giorni, si ricaldano solo gli attimi. - Nie pamięta się dni, pamięta się tylko momenty. * Amare e' cosi breve e dimenticare cosi lungo - Kochanie trwa tak krótko a zapomnienie tak długo. * Cio' che finisce non meritava di continuare - To co się kończy, nie zasługuje na kontynuację. * Tutti siamo angeli con un` ala sola. Dobbiamo abbracciarci se vogliamo volare - Wszyscy jesteśmy aniołami o jednym skrzydle. Aby móc latać musimy się obiąć. _____________________ "Czasami dochodzimy do momentu, w którym robi się tak źle, że można uczynić tylko jedno z dwojga - śmiać się albo oszaleć." KCMisiu ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
xoxo
|
Dla nas w planach jest raczej spacer po tęczy.
Kawałek po kawałku ona odbierała mi Ciebie. Żyjmy tak jakby jutro miała nie być. Nie mogę Ci pozwolić tak odejść. Wierzę w Nas Pomyśl, jutro może nie być rana. Jesteś jak to rozbite lustro, umarło w Tobie życie. Zadowolenie widać z kilometra. Bez Ciebie życie by było bez celu. Kochaj życie bo dwa razy się nie umiera. Kocham to miasto i nienawidzę go Nie ma lekarstw na to co siedzi w kobietach Blisko Ciebie to moje ulubione miejsce. To prawda, nie znam wszystkich jego twarzy. Kamienie, które widziały tak wiele, powietrze pachnące niedorzecznie. Jesteś jak najlepszy i najdroższy szampan.
#2644 | |
xoxo
|
Cytat:
że na tobie skończy się mój świat... jego zdaniem wyszłam z mody. tylko, że on nie pamięta.. lub nie wie.., że moda się powtarza. gdy powróci moda na mnie - dla niego będzie za późno!! One day you're going to wake up and realize how much u care about me and when that day comes I'll be waking up with the guy that already knew... Pewnego dnia obudzisz sie i dojdzie do ciebie ile dla ciebie znacze, i kiedy ten dzien nadejdzie ja obudze sie obok chlopaka ktory o tym juz One day your name just didn't make me smile. // Któregoś dnia twoje imię nie wywołało uśmiechu na mojej twarzy I ktoś kiedyś prosił o coś o plotkach: The shit u hear about me could be true, then again it could be as fake as the bitch who told u. To co o mnie slyszysz moze byc prawda ale moze byc tak samo falszywe jak ta su*a co ci to powiedziala. Plotka zdąży obiec pół świata zanim prawda włoży buty.
![]() |
#2645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() może ktoś jeszcze? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to Edyta Górniak "List" przepiękna piosenka.... jej słowa wzbudziły we mnie wiele wspomnien... polecam jest śliczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
It's like 10 000 spoons when all you need is a knife...
Walk away this time with my head up high.. Walk away just me and myself.. Każdy mężczyzna zasługuje na drugą szansę, ale... już u innej kobiety. These wounds won't seem to heal, this pain is just too real... Tylko ten smutek ściskający żołądek.. I okropny niedobór energi życiowej.. Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends He wanna add me to his life, like a 'MySpace' friend We fell in love, and at some point, the people we love forgot to love us back. I want my battery charged & I want you in my zone Wrapped in all of the promises, that no one seems to keep Najmocniej przywiazuja mysli. Graj,graj,graj, piosenke radosci graaaaj ! Codzienność? Izba wytrzeźwień dla upojonych nadzieją. I'm starting to believe it should be illegal to deceive a woman's heart... i znowu me serce i marzenia w poniewierce Once you get what you want..you got something to lose
![]() |
#2648 |
Raczkowanie
|
dziękujęęę Plotkaraa ! ;*
![]() a teraz coś ode mnie ^^ ___________ Nie potrafię_ i nie chcę wciąż czekać ! :/ ..i zostawić to,co kiedyś było wszystkim.. Nie potrafię już zaufać.. Zastanawiam się czy to wszystko ma jakiś sens.. ![]() Marzenia już dawno straciły swój kolor.. Nie ma szans. Rozdział trzeba zamknąć. ! A ja powracam myślami do naszych miejsc.. :C Tak trudno jest zacząć nowy dzień... Powróciło ? -Nie, raczej nigdy nie minęło..:< Ludzie mówią mi |dorośnij !| -tylko po co ? Gorzka cząstka pomarańczy...
#2649 | |
xoxo
|
Cytat:
ejjj Jak piszesz opisy po angielsku to tłumacz je rownież. Z resztą wszystkich się to tyczy ; ) _________________________ ___ ` Bo miłość to prywanta impreza, na którą nikt poza głównymi bohaterami nie dostaje zaproszenia. 'Przestajesz mnie fascynować-zaczynasz mnie wkur.wiać.'
![]() |
#2650 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
xoxo
|
I miss you - tęsknie za tobą.
dotyku twego brak wciąż to czuje stęsknione serce przesięknięta tęsknotą brak muśnięć dłoń niedobór ciebie skończyło się brakuje mi tego czuję niedosyt Mam nadzięję, że Ci się spodoba ; ))
![]() |
#2652 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Hej mam prosbe. : "I wszystko twoje, dla ciebie (...) nic a nic od siebie" takie cos. Nie pamietacie jak calkowicie lecial ten opis?? pliska o pomoc =)
bla bla bla zabawa w życie trwa. Hey Hi Hello ^^ ![]() ` chcę wiedzieć co jest za tęczą Zakochałam się w każdym z Twoich słów, więc proszę, wypowiedz je znów. tysiące lat cywilizacji nie zdołały powstrzymać ludzkiej łzy... Miłość bywa taka śmieszna,szara,mala-cala zaplakana... Ostatnia rzecz jakiej jesteś wart to moje łzy... ....włócze sie to tu to tam... / ***$m$*** PRZYJAŹŃ to uczucie ktore jest czescia szczecia...
![]() |
#2654 |
Rozeznanie
|
Dziewczeta drogie
![]() ![]() ![]()
#2655 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
Raczkowanie
|
Ponawiam: agattee, Michalinka89, agata1608, Elliannia
Kocham wasze opisy...takie <mysli>...aż brak słów ;d no jak posłodziłam ;d to mogłabym Was prosić o opisy takie...w waszym stylu ;d o tym że mam dosyć niejasności z byłym i dosyć gry (bo chyba tak się "bawimy") tylko szczerze pogadać, usłyszeć co on czuje i co ja "mogę" czuć do niego....że chyba ja jednak coś czuje... tylko może nie dosłowne i pare takich śmiesznych... A : Frizzelicious MarcelinKaaa AnusiaPn bardzo dziękuję boskie ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żegnaj mój rozumie, spotkamy się jutro // impreza. z kimś, gdzieś, robiąc to co zwykle % boogie 2night... potrzebuje jakiegoś powera. i nie mam na myśli redbulla (; weekendowe szaleństwo. sobotnia gorączka // imprezowo. starośc nie radośc, mlodosc nietrzeźwośc ![]() jakie spanie ?! tego nie ma dzisiaj w planie ![]() lans bejbe, lans. WEEKEND - We Can D...rink. nocny odlot. twarz się śmieje, drin się leje, co się dzieje? wytrawni melanżownicy nie znają granicy xD upijam rozum. pomogłam na ile mogłam, może się przyda, pozdrawiam (;
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Słuchaj jak 2 serca biją i w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2659 |
Zakorzenienie
|
A macie może opisy odpowiadające mojej sytuacji:
Facet, z którym myślałam, że może łączyć mnie coś więcej niż przyjaźń powiedział, że kocha i swoją dziewczynę i mnie tylko na inny sposób ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
xoxo
|
Cytat:
. 100% szaleństwa to jest jej opcja . Wytrawni melanżownicy nie znają granicy xD prowadzimy łajdackie życie - depczemy cudze ogródki warzywne i pijemy piwo. Zwariowały by sprzety przy badaniu alkomatem ;D |imprezaa
![]() |
#2662 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zatańcze z diabłem dziś, we mgle będę z nim broodziła Znów przed nami noc pijana wyłączam ciało, dziś zmysły powiedzą najwięcej A na parkiecie pachnę szaleństwem Stracę dziś kontrolę, z Tobą nie z Tobą, never mind, grunt że stracę ;D kiss me before I Sober up/ pocałuj mnie zanim wytrzeźwieje Dziś będziemy tymi ludźmi przed którymi ostrzegali nas rodzice Wszystkie są od Frizz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Rozeznanie
|
Ahattee i plotkarkoo dziekuje bardzo
![]()
#2664 |
Raczkowanie
|
Pocałunek tworzy kochanków. <3
Oddycham tańcem, ćpam muzyką, wydycham rytm i czuję to uzależnienie.! (: To nie jest niezależność lecz samotność. Nie mylmy pojęć.! Tęsknota niszczy mój świat. Po szyje w chmurach po kolana w oceanach ![]()
![]() |
#2665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy spotyka go serce i brzuszek płonie. Kiedy przy mnie jesteś słowa tańczą razem z dźwiękiem. Po klawiszach szczęścia. Lubię ten czas, gdy do siebie nam blisko. Kiedy jesteś blisko mnie tęsknię już za Tobą Tęsknota we mnie siedzi. Jak drucik z miedzi. ----------------------------------------------- Ważka ma trzysta tysięcy luster w oku, uwierz w to. Urodziła się z wadą serca co nie chciało bić w samotności Urodziły się z wadą słuchu, bo do szczęścia brakuje im ciszy. Każdego dnia rodzi się szansa na miłość szczęśliwą. Kto postanawia, Że jedyny raz na Ziemi Na jedną chwilę, ty i ja Odnajdujemy się I zwykłe to zdarzenie może odmienić cały świat?
![]() ![]() |
![]() |
#2666 | |
xoxo
|
Cytat:
I'm going to be happy, damn happy.
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Drogie Moje
![]() a jakieś opisiki o weekendowym wyjezdzie? tak zeby zakomunikować że do niedzieli znikam.. :P "dźwięczna" bym była.. ![]() ![]() P I L N E! |
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Rozeznanie
|
Kochane mam problem i błagam Was o pomoc..
Otóż: 1 Niedługo jadę na wakacje i potrzebuję czegoś o tym, że tęsknię, że będę tam grzeczna i mimo wszystkich tych bajerów(słońce, plaża, nowi znajomi) będzie mi źle, bo jego tam nie będzie ![]() 2 Potrzebuję opisów o tym, że zdrady się nie wybacza i nie zrobię dla nikogo wyjątku. Że nie warto korzystać z okazji, chwili wolności, bo mnie traci się bezpowrotnie, nawet gdybym życie za niego oddała.. 3 Mam dosyć jego idiotycznych żarcików, czasami jest mi przez nie bardzo przykro. On myśli, że głupie przepraszam pomoże, jednak w serduchu i tak zostają mi wszystkie jego niemiłe słowa ..z góry dziękuję za opisy.. ![]() i kilka opisów: ..nie zrobiłeś nic, wypuściłeś ją. Nie wróci Moje serce? Głaz. Nieruchomy. Pokaleczony. Ale silniejszy. Dzięki
..już nigdy więcej nie pozwolę by ktoś mnie zranił, tak jak ty zraniłeś mnie it's getting too emotional ..now I have to pretend that I don't really care MY? Niemożliwe. Dwa razy nigdy nie popełniam takich samych błędów ..bo ja Cię to na "k", no wiesz... ![]() miss independent. you are the music in meee..! ![]() I gotta leave but I'll miss you.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam dziewczyny.
![]() Macie może opisy dotyczące pewnej sprawy przez którą właśnie przechodzę....? A może któraś z was też miała bądź też ma taką sytuację? Przyjaźń-Miłość A mianowicie uwielbiam spędzać czas z pewnym X, nocami siedzimy na ławce w lesie, rozmawiamy na miliony tematów, śmiejemy się, drażnimy, żartujemy... I bardzo mi na nim zależy. W sumie to sama nie wiem, czy to tylko przyjaźń i osoba z którą mogę praktycznie wszystko, czy miłość. Pewnego razu dostałam smsa od niego, że mnie kocha i że w życiu nie spotkał takiej osoby jak ja...i gdyby miał kiedyś nadejść ostatni dzień świata to chciałby go spędzić właśnie ze mną... ![]() ![]() ![]() A ja mam mieszane uczucia bo nadal nie wiem co czuję. Bo on znajduje się pomiędzy przyjaźnią a miłością. Brakuje mi "tego czegoś" i tylko z tego względu powiedziałam, że ja nic nie czuję. Ale nie chcę go stracić na tak długi okres czasu. Nie wyobrażam sobie tego. Za bardzo się przywiązałam. ![]() Macie jakieś opisy co do tej sytuacji, że cierpię, nie mam pojęcia co będzie dalej, ale wiem, że nie chcę go stracić? Byłabym wdzięczna bardzo. I przepraszam, że się tak rozpisałam, bo pewnie i tak nikomu nie będzie się chciało czytać moich wypocin, ale akurat najlepsza przyjaciółka znajduje się w Berlinie i nie mam jak się jej wypłakać i poradzić. ![]() Z góry dziękuję. _________________________ __________ Coś ode mnie... Z piosenki Ani Szarmach. ![]() "Tyle opowiedzą sobie, że będą jak jedno, a On przecież jej szuka też...." "Jak krople dwie, które nie mogą się, na dwóch policzkach spotkać..." " Mija ją gdzieś i nie powie znów, że chce zamieszkać w jej oczach, na dnie. ![]() "Ich usta się łączą bez słów..." "Lecz przyjdzie ten dzień kiedy spełni się sen i pocieszy te dusze dwie...." |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 |
Raczkowanie
|
A to taki dłuższy tekst
![]() Jestem gdzieś indziej, zatrzymałam się na dłużej gdzieś, gdzie mnie nikt nie znajdzie. Potrzebuję słów, słów, ale nie tu. Wolę po cichu wyrzucać z siebie swoje myśli, póki ich nie ułożę, póki nie wpadnę na złoty środek i będę mogła wszystko poskładane powiedzieć. Wolę gdzieś, gdzie jest cicho, gdzie nikt nie napisze mi: nie martw się, bo nie potrzebuję tego. Nie potrzebuję żalu i litości. Nie potrzebuję pocieszenia, ale samotności, chyba samotności. Nie chcę niczego, bo niczego nie ma. Znowu popełniłam ten sam bląd, znowu. Milczę i cichutko tupię nóżkami, bo mogę... Niekiedy ludzie z niewyjaśnionych przyczyn oddalają się od siebie. Życie nie calkiem układa się według naszych marzeń. [jestem za mała na setkę myśli] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.