|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Ja już tak mam co pewien czas... Odkąd jestem z TŻ-em tak nie robiłam, a postanowiłam to zrobić z kilku powodów:
- TŻ ma do tego stosunek który mnie wkurza i robię mu na przekór - TŻ powiedział, że wydaje pieniądze na jedzenie dla mnie, teraz się tłumaczy że chodziło mu o to, że jego życie jest kosztowne, ale ja uniosłam się honorem ![]() - chcę udowodnić TŻ-owi, że jestem uparta i mam silną wolę - trzeba się odtruć po sesji - chcę sobie udowodnić, że jeszcze potrafię - wstęp do odchudzania Potrwa do odwołania, jutro może zrobię wyjątek dla wódki z colą light . Nie bijcie . Będę walczyć by nie robić wyjątku... W każdym razie gdy TŻ pojedzie na obóz to przeprowadzę następną głodówkę.
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny kurce niby się nie znamy a się martwicie o mnie
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, ale już jestem wszystko już jest ok i suwaczki powróciły
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
dobra zapamiętam
![]() chciałam tylko napisać, że przez 2 dni naprodukowałyśmy blisko 250 postów
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
No to rzeczywiście oryginalny kierunek
A ja lecę oglądać "Hooligans" Buziaki i dozo A najmocniejsze cmoki dla Kasi![]() Acha pogodziłam się siostrą ufff... Moja siostrzyczka kochana ehh
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
No dobra ja zmykam, kasiu nie strasz nas na przyszłość jutro może w końcu zmniejszę zdjęcia z wyjazdu i jak będziecie chciały to wam kilka wrzucę.
Dobranoc
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dobranoc
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co normalnie nie ruszasz palcami u nóg
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Na noc muszę je plastem zakleić... Dziwne doświadczenie to nieruszanie, takie prądy mi po nogach chodzą... ![]() Dobra, lecę spać bo głodna jestem. Dobranoc
|
|
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
To jeszcze na sekundę ja
Ale Ci Anglicy mają seksowny akcent ehh
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uzależniłam się od Smirnoffa Ice .Co do tabletek - tydzień temu pożegnałam Yasmin, i przeszłam na Yaz. Są lepsze niż te pierwsze, ale i tak nie idealne. Z rana mam trampka w buzi - metaliczny posmak, jakbym ssała 10gr . Wracam do Diany, niedostpnej w USA, w Polsce 10zł za opakowanie, zero efektów ubocznych na mnie.Właśnie Tż wrócił z pracy (został dłużej niż ja). Wracając kupił bilety na musical za tydzień . Wspomniałam mu wczoraj w samolocie, że poszłabym. Kocham go .
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Hey
Nie nadrobilam tego co pisalyscie po poludniu. Ale powiem wam jedno : KCUKI I WASZE WSPARCIE POMOGLY Dziewczyny wczoraj mialam miec z kims innym godzinke jazdy ale ten ktos nie mogl i dostalam na zastepstwo Pana ktory tylko jezdzi kiedy ktorys z instruktorow nie moze. I czlowiek nie dosc ze w 5 minut wiedzial jaka jestem to jescze tak dobrze mi przekazal wiedze ze w godzine z nim nauczylam sie wiecej niz w 4 godziny z tamtym. Powiedzial Anitka nie martw sie jedziemy na miasto i ja sie przy nim nie balam, sama przejechalam 11 km najbardziej ruchliwie ulice w Szczecinie, ronda itp.. Zalapalam jak zmieniac pedaly, jak zmieniac biegi wszystkie..Co prawda czasem mi gasl samochod na swiatlach, ale tak naprawde to byla moja pierwsza godzina jazdy Bo czulam ze wszystko robie sama i wreszcie czuje ze potrafie i bede dalej pracowac A ten Pan wyczul i od razu powiedzial ze widzi ze bardzo przezywam ze wkladaam w to serce A ja do niego juz taka jestem hihi Wczoraj poczulam sie jakby ktos dal mi skrzydla, nie wiedzialam ze to tyle frajdy sprawia ha ha Dzis jazdy ciag dalszy, wiec mam nadzieje ze nie zapomnialam |
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Anitko, no widzisz, teraz będzie już z górki
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ja wyjeżdżam na weekend, bede przesylac mnostwo ciepłych myśli Dorince, bo bede bliziutko niej papa
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
Cytat:
Jazda autem to faktycznie prawdziwa frajda Dasz radę Anitko Przypomniał mi sie mój instruktor Pan Robert Pamiętam jak mi imponował ![]() Cytat:
A ciekawo jak tam Dorinka
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
||
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
a teraz na wakacje jest taka promocja, ze jak jedziesz do innego miasta to kupujesz bilet w jedną strone a w druga strone (tego samego dnia) masz za darmo
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak mam i TŻ strasznei to drażni;) Cytat:
Gdy jestem w domu maluję rzęsy, bo czuję się wtedy lepiej. Maskara to mój ulubiony kosmetyk tzw. kolorowy![]() Rav ja brałam kiedyś Diane na cerę. trwało to chyba 2,5 roku. Potem przeszłam na Jeanine (czułam się fatalnie) a potem Yasmine i było super. Diane są tanie. Gdy brałam receptę na nie od lekarza rodzinnego wychodziło taniutko. jednak Diane ma strasznie dużo hormonów (taką końską dawkę. Dlatego też w innych krajach wycofali ją z użytku). Słyszałam wiele różnych głosów na temat Diane ale wszyscy się zgadzają, że jak nie trzeba ich brać to lepiej wybrać inne tabletki. Co do TŻa to super niespodziankę Ci zrobił ![]() Jak ja się cieszę, ze jest weekend za tydzień jak dobrze pójdzie przeprowadzka. jak to szybko zleciało. Jeszcze tyle mam do załatwienia. Brakuje mi jeszcze tyle pierdółek do wykończenia jak np. fugi więc lece je kupić
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-07-19 o 11:30 Powód: dopisek |
||
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj pustki
![]() U mnie włąsnie przeszłą burza i pada teraz deszcz, ma swój urok taka pogoda, ale w lato powinno codziennie pieknie swiecić słoneczko, a nie ciemno, ponuro, szaro ![]() Ja już ugotowałam obiadek, leczo, pyyyycha ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
jak zwykle weekendowa cisza. nawet chyba Hania nie jest dzisiaj w pracy
![]() a Dorinka bierze dziś ślub.. nadal nie mogę uwierzyć, że to tak szybko minęło
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o której godzinie jest ta wielka chwila ?
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#267 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Glównym problemem jest to ze robilam go jak miałm 16 lat czyli 10 (prawie 11 lat temu). Wzór do bani wykonanie do bani...kiedys chciałam zrobic na nim cos innego zeby go zakryc ale chciałabym pojśc do prawdziwego artysty a nie rzemieślnika, a o takiego trudno. generalnie tatuaz tak ale przemyslany i zrobiony u fachowca. Cytat:
Miło.Cytat:
Cytat:
![]() Mielismy wczoraj niespodziewana parapetowę. Mielismy się tylko spotkac u nas napić po piwku o pojsc potanczyć. Po czym wypilismy morze ginu i wódki. Gotowalismy spagetti o 1 w nocy. Tanczylismy. Jak myłam gary znajomi postanowili zrobnic remont i poprzestawiali mi wszystko w pokoju. Wloącznie z przesunięciem lożka, komody, szafki z książkami, telewizora lampek itp. (byłam w ciezkim szoku )Siostra tancząc na łóżku w sypialni spadła na stolik nocy i rozbiła lampkę ![]() W całym domu na podłoce są poprzyklejane kluchy bo wszyscy jedli na stojąco..a nawet chodząco. Brat znalazł zbędna rurkę od zlewu i krzyczał przez nia jak przez megafon. Spiewali pioseki na klatce wychodząc z domu o 4...i o dziwo zaden sasiad się nie zbulwersował. Policji tez nie było. W sumie lipa..parapet bez policji...phi. Mąz własnie napisał na gg ze generalnie- HELPPPPPP. Czeka na mnie ze sprzątaniem bo sam nie wie od czego zacząć. ![]() KOCHAM MOJĄ RODZINĘ I PRZYJACIOŁ ![]() a tekstem wieczoru jest- NIE STAWAJ NA PIECHOTĘ.
|
|
#268 | ||||
|
Zadomowienie
|
Ja również nigdy nie farbowałam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Huh, wspieramy duchem Dorinkę Dzień dobry
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Widać po mnie, że jestem znerwicowana, ale ujawnia się to w dłoniach, a nie w stopach . Po prostu ta "obietnica" to rezultat tych naszych głupich gadek ![]() Niedługo się będę zbierać do TŻ-a, a potem na filmy . Byle nie padało, jednak wolę spać w namiocie, a nie w samochodzie...
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
ANITKO, zobaczysz że będzie coraz lepiej
ja już przy końcu jazd widzę, że problemy mam już tylko praktycznie z parkowaniem równoległym. A doszlifować muszę jeszcze zawracanie i nie uderzanie w krawężnik przy parkowaniu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

. Nie bijcie
. Będę walczyć by nie robić wyjątku... W każdym razie gdy TŻ pojedzie na obóz to przeprowadzę następną głodówkę.

a co normalnie nie ruszasz palcami u nóg