|
|
#661 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]()
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam nei ma Twojego zdjecia.nie musisz sie legitymowac,prawda? Po prostu podajesz nr a potem imie i nazwisko.Jesli podam ci moj nr personalny i imie i nazwisko mozesz przyjsc ,zrobic zakupy i nikt sie nei zdziwi.Wiec jest prawdopodobne,ze jesli ktos zna twoj nr i personalia to zrobil zakupy na twoje konto.I mogla to byc tez konsultantka ktora nr swoich zamowien nie miala dawno i nie chciala placic oplaty w COKu a znala skas nr np.od liderki.
|
|
#663 |
|
Zadomowienie
|
Masz rację.
|
|
|
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny może mi pomożecie... co to za torebka i jaka byla jej cena...
(ona miała jeszcze kwiatek)
|
#666 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Postaram się jutro ale własnie zczaiłam że ona jest tak ogromna ze nie zastruga się jej normalną zacinką tylko trzeba kupić tą co jest w katalogu na tej samej stronie
To dobrze, że mi powiedziałaś, niby mam w domu strugawkę na te grube kredki, ale nic nie wiadomo ![]() A co sądzicie o idealnie trwałym podkładzie?
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
Fajną masz konsultantkę
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Wizażanek orientuje się, jaki odcień pomadki Pro-To-Go jest zbliżony (może być odcień jaśniejszy
) do odcienia Champagne Glow szminki nabłyszczającej? Widziałam zdjęcie próbek tej pomadki, ale na "sucho", nie widząc odcieni na żywo ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić.Byłabym wdzięczna za odpowiedź Buziaki |
|
|
|
#672 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do tej podwójnej temperówki kredka nie wchodzi te kredki big colour były ok nie wiedziałam że ta bedzie taka ogromna
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#674 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sory za post pod postem :/ Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-18 o 21:31 Powód: prosze nie pisac postu pod postem! |
||
|
|
|
#675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- poczekam na nowe big colour lub wezmę którąś z kaszmirowych . Z k09 planowałam nie brać nic ale sytuacją mnie zmusiła i wzięłam masło po opalaniu i balsam naturals mango i pass..Masło rzeczywiście jest świetne - zapach- migdał z mleczkiem kokosowym . Skóra po nim jest aksamitna i nawilżona ,wcześniej mogłam pisać białe krechy.Tak mi przypadł do gustu ,że używam go nie tylko po opalaniu , po prysznicu również.Z k10 wzięłam zestaw liiv, serum solutions to nowe , krem do stóp z silikonem i naszyjnik Mandy. Kremiki Liiv jeszcze nie testowałam , czekają w wolne miejsce w łazience ,żel po 1 użyciu nic mi nie mówi.Serum jest godne plecenia , użyłam raz i rano skóra była śliczna , gładziutka i promieniująca.Będę je stosować na szyje i dekolt bo znowu nie zdążę zużyć w terminie ważności jak poprzednie. Krem do stóp z silikonem pachnie najładniej z całej serii tradycyjnej i też jest fajne |
|
|
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyszła dziś paczka z K10. Mgielka PS jest okropna - wypróbowalam raz i odłozyłam do zwrotu: nie mam skóry skłonnej do podrażnień, a ta mgiełka ją podrażniła. Skóra piekła i była zaczerwieniona Nie ma składzie denaturatu, ale ale i tak jest nieciekawy - owe "minerały" to tylko sól morska na ostatniej pozycji składu ![]() Opócz mgiełki do zwrotu pójdzie balsam arbuzowy do stóp, mozaika brazujaca i mgiełka LBD
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Na katalogach wkleiłam zdjęcia tuszu do kresek CT violet bloom.
W poniedziałek powinnam mieć paczkę z k10-postaram się porobić zdjęcia |
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
hej! jestem nowa i chcialam sie przywitac
Wczoraj dostalam paczke i ... Woda Tokyo - pachnie przecudnie!! Jestem bardzo zadowolona Na lato w sam razZel lagoon- pachnie o wiele ladniej niz poprzedni niebieski ,cos w podobie do wody ktora kiedys byla w ofercie i tez miala w nazwie lagoon ... Woda z demo Make me wonder pachnie identycznie jak seria Naturals Jezyna i wanilia. Musze przyznac ze troche mnie rozczarowal ten zapach ![]() Krem do stop z silikonem- posmarowalam stopy na noc ,a rano nadal byly miekkie i nawilzone chyba sie polubimy Ps. Czy ktoras z Was uzywala blyszczyka Color Trend w pudeleczku? Jak wrazenia? ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#679 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
make mi wonder jak jezyna i wanilia? to lipa, po co komu perfumy, które pachną jak naturalsy Tokyo wąchałam tylko ze strony zapachowej i też mi się podobał.... Czy pachnie tak samo jak na stronie zapachowej?
|
|
|
|
|
#681 |
|
Przyczajenie
|
Tokyo pachniej ladniej niz na strnie zapachowej
Tak slodko i owocowo .. Czuc i ananasa i wisnie pozniej. Przypomina mi jakiś zapach ale nie moge dojsc ktory. Na nadgarstku trzymal sie jakies 6 godzin ,wiec nie tak zle![]() A mak me wonder .. ja tam czuje jezyne i wanilie. Mam jogurt o tym zapachu z serii Naturals i pachna tak samo Pozdrawiam
|
|
|
|
#682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie na stronie Tokyo jest taki wiśniowo-pudrowy ananasa za bardzo nie czuję. Ale na razie i tak nie kupię, bo mam już za dużo perfum avonu
|
|
|
|
|
#683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kusisz tym tokyo zapach ze trony mi się podoba tylko martwię się o trwałosć, wody z tej serii raczej nią nie grzeszą
|
|
|
|
|
#684 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką Tokyo od paru dni. I też muszę przyznać że zapach w rzeczywistości wypada lepiej niż na stronie, chociaż już w katalogu mi się podobał. W pierwszym kontakcie czuję watę cukrową, potem soczyste owoce - wiśnia i ananas, dopiero potem wychodzi ten zapach który był na kartce w katalogu i utrzymuje się on naprawdę długo. Na drugi dzień po wypróbowaniu, rano czułam go jeszcze na skórze.
|
|
|
|
#685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam za dużo perfum, mam za duzo perfum.... tak będę sobie powtarzać
|
|
|
|
|
#686 |
|
Konto usunięte
|
tak jak mowilam- mgielka z PS za dobra nie jest...
|
|
|
|
#687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widziałam wczoraj na żywo w COK-u i w tamtym świetle był taki srebrzysto-grafitowy, czyli to by się zgadzało z opinią Ashivy, ale ja na fotach widzę właśnie taki zielonkawy akcent ;]dziewczyny, czy wody toaletowe też mają datę ważności? może głupie pytanie.....ale nie wiem
|
|
|
|
|
#689 |
|
Przyczajenie
|
Maja
Generalnie 3 lata od daty produkcji
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
też mi się tak wydawało, ale moja siostra twardo twierdziła, że takie rzeczy się nie psują ;] Ostatnio wykopałam.... 6-letnią pur blancę i jakoś mniej mi się podoba niż dawniej, zastanawiałam się właśnie, czy zapach się "nie popsuł" ;]
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

kredka fajna przy czym ja używam kredek z avonu do ust juz jakiś czas jako baza pod szminkę bo wtedy mi się dłużej utrzymuje szminka bo sama kredka lekko tak jakby wysuszała usta ale daje fajny efekt i sama się długo urzymuje i co jest dla mnie ogromnym plusem nie zjadam jej 
bo u mnie zawsze najpierw podaje się swój numer personalny,a zaraz po tym nazwisko,bo sprawdzają czy się posługuje swoim numerem
tam nei ma Twojego zdjecia.nie musisz sie legitymowac,prawda? Po prostu podajesz nr a potem imie i nazwisko.Jesli podam ci moj nr personalny i imie i nazwisko mozesz przyjsc ,zrobic zakupy i nikt sie nei zdziwi.Wiec jest prawdopodobne,ze jesli ktos zna twoj nr i personalia to zrobil zakupy na twoje konto.I mogla to byc tez konsultantka ktora nr swoich zamowien nie miala dawno i nie chciala placic oplaty w COKu a znala skas nr np.od liderki.
co nie było faktem. Odrazu wyskrobałam do nich maila z zapytaniem jak to możliwe i kto się posłużył moim kontem to mi odp że tylko okręgowy i lider znają mój numer personalny albo jakaś konsultanka się pomyliła i podała mój ale i tak przecież to nie obciąża mnie kosztami.No i co z tego że nie obciąża?Wkurzyłam się bo to MOJE konto i BEZ MOJEJ ZGODY ktoś wpełzł na mój teren,pewnie moja okręgowa,jak tak można

) do odcienia Champagne Glow szminki nabłyszczającej? Widziałam zdjęcie próbek tej pomadki, ale na "sucho", nie widząc odcieni na żywo ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić.

te kredki big colour były ok nie wiedziałam że ta bedzie taka ogromna
- poczekam na nowe big colour lub wezmę którąś z kaszmirowych
. Skóra po nim jest aksamitna i nawilżona ,wcześniej mogłam pisać białe krechy.Tak mi przypadł do gustu ,że używam go nie tylko po opalaniu , po prysznicu również.