|
|
#721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jak śliwka w kompot ![]() Fajne fotki znalazlam na tej stronce: http://sedan.blox.pl/html - takie mroczne ![]() Tak to jest jak sie czlowiekowi nudzi ![]() Tzn nie wszystkie są fajne - duża część z nich jest naprawdę przegięta ale mozna znaleźć coś ciekawego bo zdjęć jest baaardzo dużo i o różnej tematyce ![]() Jak ja bym chciala wygladać jak te dziewczyny z niektorych gotyckich zdjec ![]() OMG marze o takich butach, hihi (teraz dopiero zauwazyłam, ze są lakierowane - wolałabym matowe )
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Boże, ale mnie TZ zdenerwował! I jego matka też
![]() Czasem myślę, że matki jedynaków powinno się wywieść na Sybir (...)
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skąd ja to znam ![]() Nie tylko matki jednynaków, nie tylko ![]() Ja z matką mojego TZ mam takie stosunki (a raczej ich brak), ze ostatni raz byłam u niego w domu jakies 5 lat temu... Baba uważa, że nie jestem odpowiednią dziewczyną dla jej syna i szczerze mówiąc wątpię czy w ogóle przyjdzie na nasz ślub - przyzwyczaiłam się, TŻ też, ale szkoda mi go bo wiem, ze będzie mu przykro
|
|
|
|
|
|
#725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym Twój TŻ się zajmuje Polityką...Cytat:
A co do włosków - hmmm a może jakieś płukanki przyciemniające ![]() Cytat:
Dzień dobry, miłego dnia Kochane |
|||
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Uczy angielskiego w gimnazjum - i chyba wszystko jasne ![]() Cytat:
![]() Już zaczęłam kombinować z miodem i płukankami z sokiem z cytryny i mam wrażenie, że ten kolor jaki mam na odrostach jest ładniejszy od mojego prawdziwego naturalnego - czyli mysio szarego Jeszcze się zastanowię ![]() Wstałam tak wczesnie bo jedziemy dzis z TŻ do Wawy na inscenizację bitwy. I jak pisałam Wam wczoraj to mój ostatni dzień u brata więc ostatni na razie na wizażu - ehh, ale super było móc być na bieźąco, chociaż raz Mam nadzieję, ze trafi mi się jeszcze taka okazja To ja się juz żegnam Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-19 o 08:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
a myślałam ze bedę dzis pierwsza!
witam! miłego dnia wszystkim!a ja niestety w pracy...
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
OMG! Ale się wkur.....!!!
![]() Normalnie trzymajcie mnie to nie wiem co zaraz zrobię! Pamiętacie - mówiłam Wam, ze te kotki,, które dokarmiam jakiś czas temu znowu dorobiły się kociaków - szare kotki urodziły się wczesniej a czarne później. Własnie dzwoniła do mnie mama - czarnych kotków nigdzie nie ma a wczoraj ktoś widział jak bachory z góry, takie w wieku 7-10 lat "bawiły się" tymi kociakami - już mnie coś tknęło , kiedy mama powiedziała "bawiły się kotami" a nie "z kotami". Nie chciała mi powiedzieć na czym ta "zabawa" polegała bo wiedziała jak zareaguję ale ją zmusiłam - tzn rzucały nimi do siebie, rzucaly nimi o ziemię, rzucały nimi o płot Boże, jak tak mozna!!!??? Przeciez to są zywe stworzonka do cholery!!! Rodzice słyszeli jak dostali w domu bicie ale to nie wróci życia tymm maluchom bo one nie żyją!!! No normalnie jakbym dorwała tych gówniarzy w swoje ręce to bym porozwalała łby na ścianach taka jestem wściekła! I nie obchodziłoby mnie, że pójdą na skargę do mamusi czy gdzieś tam! Matko, te kociaki były takie rozkoszne... To już nawet koty im przeszkadzają i trzeba je zniszczyć?? Boże, co się w ogóle dzisiaj dzieje, dawniej nie było czegoś takiego, nie słyszało się tak często jak teraz o przypadkach, ze dzieci zabijały zwierzęta dla zabawy! Boże, dla zabawy!! Niedawno czytałam o tym, że kilka nastoletnich dziewczynek maltretowało i zabiło szczeniaka, który należał do jednej z nich i chodził za nią krok w krok! Normalnie uwierzyć nie mogę w takie bezsensowne okrucieństwo... Jak tak w ogole można... ![]() I wiecie co, pamiętacie jak pisałam Wam w kwietniu o tym kociaku, którego musiałam uśpić, bo ta szara kotka gdzieś zniknęła?? Były dwa kociaki, czarny i szary - ten czarny zniknał gdzieś w nocy i tylko ten szaraczek wtedy sam został. Kilka dni później ten czarny kociak został znaleziony martwy za płotem - cały czas bylam pewna, że to ten sąsiad psychopata ale po tym co się teraz dowiedziałam, nie jestem już tego taka pewna ![]() Przepraszam jesli piszę trochę bez ładu ani składu ale jestem tak niesamowicie wściekła, że cała się trzęsę i nie mogę zebrać myśli... Na jakim my świecie zyjemy, że dzieci są zdolne do takiego okrucieństwa...
|
|
|
|
|
#729 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję...ale przynajmniej TŻ jest mądry. No i może jak będzie Wasz ślub to matka zmądrzeje, nie będzie chciała stracić syna i Cię zaakceptuje... poza tym nie wierze żeby nie miała się przekonać do tak ciepłej osoby jak Ty... Ja z matką TŻ mam oficjalnie dobre stosunki, ale jest to kobieta rozchwiana psychicznie i uwielbiająca narzucać innym swoje zdanie, styl życia, punkt widzeniai. Jej mąż to totalny kapeć a ona oczekuje od wszystkich uległości. A ja... jestem, delikatnie mówiąc, bardzo niezależną osobą. I o ile rady posłucham zawsze chętnie, to rozkazy mnie nie interesują. Przyjechali teraz do PL, nie są często. Dziś miała jechać do jednego ze swoich ulubionych polskich miasteczek. My z TŻ mieliśmy spędzić razem ładny dzień. Ale wczoraj o 23.30 dostałam telefon o treści, że jednak 'zdecydowała się wysłać tam męża z tż', a sama zostanie i liczy , że dotrzymam jej towarzystwa ![]() ![]() Wyznaczyła mi nawet konkretną godzinę! Nie dość , że wrobiła w coś takiego TŻ ( a i on dał się jak cielę w to wpakować), to jeszcze nie przyszło jej do głowy, że mogę mieć inne plany (nawiasem mówiąc miałam, rano chciałam załatwić sobie kurs w szkole językowej i kupić prezent dla taty na urodziny). Wrrrr... co za babsko Ja mogę być dla niej miła o ile nie widzę jej zbyt często. A teraz widziałam ją w wakacje, 2 dni temu była na kolacji u mnie w domu, dziś cudowny ranek z nią, a jutro jest zaproszona na obiad do mojej siostry ;] Sama radość Cytat:
Aguś może powinnaś porozmawiać z rodzicami tych dzieciaków, uprzejmie ale stanowczo, wcisnąć jakiś kit, że masz kontakt z Animalsem i że za takie przewinienia grożą kary. Nigdy nie dałabym skrzywdzić żadnego zwierzęcia, nigdy nie zrobiłabym tego sama, ale od jakiegoś czasu obserwuję, że dzieciaki robią się naprawdę okrutne i bezduszne :/Dzień dobry, zaraz wybieram się do tej kobiety ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
Finlora - Masz racje, ze czasem niewiele mozemy zrobic a zycia kociakom nic nie wroci. Nie raz jeden chcialam kogos rozszarpac za takie okrucienstwo i slyszac o czyms takim w mojej okolicy nie wiem czy balabym w stanie zachowywac spokoj. Jesli chodzi o bawienie sie zwierzetami, a nie z nimi niestety to nie jest odosobniony przypadek. Mozna to wytlumaczyc, kiedy male dziecko zrobi krzywde zwierzeciu bo czasem tego po prostu nie rozumie, ale rok czy dwa lata temu dwie moje kolezanki (w moim wieku) wziely chomika i rzucaly nim do siebie, o sufit, spadal on na podloge.. Co nie dziwi, zdechl tego samego dnia, a zadna z nich ani troche sie tym nie przejela. Skad sie bierze taka znieczulica? Wina wychowania, ludzi, czasow, mediow?
Edytowane przez Eyna Czas edycji: 2008-07-19 o 10:55 |
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam Wasze posty i jestem w szoku! jak mozna być tak okrutnym! i to dzieci! kim oni bedą za 15, 20 lat skoro teraz mają takie rozrywki... nie potrwfię sobie nawet wyobrazić takiej sytuacji... po prostu w głowie mi się nie miesci takie zachowanie... szok, po prostu szok...
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Kurcze jak fajnie, ze weekend, można się wyspać i nie trzeba na praktyki chodzić . W ogóle to został mi jeszcze tydzień Później kupuje karnet na siłownie i ostro będę tam ćwiczyć, trzeba nogi wyszczuplić .W ogóle dzisiaj rano przeglądałam sobie zdjęcia z teraz i 9 miesięcy temu. Dość urosły mi włosy, cieszę się tego bardzo, ale marzy mi się długość z przodu tak żeby zakrywały piersi. Może do grudnia(5 miesięcy to jeszcze) mi się uda. Jak myślicie, przyrost mam taki jak na zdjęciach. Pierwsze zdjęcie 9 miesięcy temu, drugie 8, a pozostałe są z teraz. |
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
Zawsze byłam wrażliwa na los innych osób/zwierząt. Niewiem czy słyszałyście kiedyś historię jak 2 kolegów dało 3 kwas do wypicia i chłopak zmarł No normalnie jakbym takich 2 dorwała to bym im ten kwas na oczy wylała! Wiem że to okrutne, ale mnie już tak wqrza to wszystko co się dzieję żę wytrzymać nie mogę. Albo co tą dziewcyznkę rozebrali koledzy w klasie... Po co? Taką frajdę im to sprawiło że się przez nich zabiła? Ludzka głupota nie zna granic... Naprawde nie mogę uwierzyć w to wszystko. A ja jestem taka szczęśliwa... Siostra mi wczoraj napisała że ktoś na mnie czeka w Anglii i o mnie pyta ciągle Ja mam zaraz jazdę a tu burza szaleje Ale może dam radę![]() Miłego dnia wszystkim życzę EDIT: Oleczka ale z Ciebie laska W ogóle mi nie rosną. Farbowałam gdzieś pod koniec maja odrosty i mam tylko 1,5 cm Co byście poleciły na szybszy porost?
Świat jest książką i ci, którzy nie podróżują, czytają tylko jedną stronę 💖 http://instagram.com/through_the_world_ Edytowane przez atsenka Czas edycji: 2008-07-19 o 11:05 Powód: dopiska |
|
|
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gdzie byli ich rodzice. Kto ich tak wychował? To nie jest normalne zachowanie 7-10 latka. Krew mi zmroziło Sk***synki małe. Bezstresowe wychowanie............Co do zdjęć Ago- zupełnie inaczej wyglądasz. Moim zdaniem tak jak teraz jest lepiej, ładnie Ci w takiej fryzurze. Olu- śliczne włsoki
|
|
|
#735 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
E dziękuje, aż się zaczerwieniłam . 3 lata i do zapięcia stanika ? Moje teraz z tyłu są do zapięcia. A ja myślałam, że mi przeciętnie rosną. Mi na przyrost najbardziej pomaga seboradin niger i wax zagraniczny.dziękuje |
|
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do gimnazjalistow, zachowania.. Co by nie bylo, zawsze starsi na mlodszych narzekali. Takie zachowania byly zawsze, nikt nie powie ze w osmioletnich podstawowkach wszyscy grzecznie siedzieli na lekcjach. Jak bylo, tak jest. 13-latki w ciazy czy ubrane wyzywajaco to margines, chociaz zalezy pewnie jeszcze gdzie. W mojej szkole nie ma chamskiego zachowania, wyzywajacych ubran, odzywek, nekania mlodszych.. Takich "dyskotekowych dziewczyn" nie ma wlasciwie wcale.
|
|
|
|
#737 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mnie pocieszacie z tymi włosami, dziękuje .
|
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam podobny charakter i nie znoszę jak stawia się mnie przed faktem dokonanym. Cóż zaciśniej zęby.... wytrzymasz. Lepiej z nią mieć jako takie kontakty niż mieć ją za wroga.Cytat:
|
|
|
#741 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzięki
Cytat:
Cytat:
... Tylko nie wiem, czy mimo pewnej dozy ekstrawagancji wystarczy mi odwagi by je założyć...Cytat:
brak słów po prostu, mnie też to przeraża.Tak ja pisała Porcelainnn, zawiadomiłabym Animalsów/Straż dla Zwierząt i skontaktowała się z gazetą, doniesienie na policję też by się przydało. U mnie w regionie niedawno była podobna sytuacja - bachory podpaliły szczeniaka husky i jeszcze to wszystko nagrywali telefonem... Masakra. Są nieletni, więc sąd niewiele może zrobić, ale może ciąganie po sądach i groźba poprawczaka, szum medialny czegoś gnojków nauczy... U mnie sytuacja była taka, że po zdarzeniu gówniarze życia na wsi nie mają... Na ulicy potrafi to to dostać w zęby od sąsiada... ktoś na forum podał ich personalia. Sąd może nie zadziała skutecznie, ale środowisko potrafi samo sprawiedliwość wymierzyć ![]() Poza tym, zastanawia mnie jednak, dlaczego twoja mama nie zareagowała, skoro widziała, co się dzieje ![]() Cytat:
Kulturalnie, ale po swojemu. Miałam już kiedyś przeprawy z matką TŻ, która była bardzo apodyktyczna i chyba do końca mnie nie akceptowała i w takich sytuacjach, kiedy nie była dla mnie miła i próbowała coś mi narzucić wyraźnie dawałam jej do zrozumienia, że nie ze mną te numery... Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry... i zmykam do sprzątania
|
||||||
|
|
|
|
#742 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak piszą dziewczyny zgłosiłabym to odpowiednich służb, najpierw rozmawiając z rodzicami tych "małych potworów"... To jest straszna, że w tak małych istotach tyle okrucieństwa...Wierzyć się nie chce... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pozdrawiam wszystkie maniaczki i idę sprzątać
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Wedlug mnie od zakazow i nakazow, "trzymania krotko" duzo wiecej daja rozmowy i wpojenie jakichs wartosci. Owszem, ze latwo mowic, kiedy posiadanie dzieci jest abstrakcja, ale jak wiadomo zakazany owoc lepiej smakuje.
|
|
|
#744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oj, czepiacie się
Cytat:
Jak powiedziały wcześniej dziewczyny, zawiadomiłabym Animlasa czy podobną organizację i powiedziała rodzicom, jak się bawią ich pociechy. Tego nie można tak zostawić. Jeżeli nie spotka ich kara, to wiadomo, co następnym razem zrobią? Ja bym we własnym zakresie zajęła się wychowaniem takich bachorów, ale nie bierz ze mnie przykładu ![]() Przepraszam za skrócenie Twojej wypowiedzi, ale uznałam, że trochę za dużo do cytowania jest ![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało Daj znać jak Ci poszło Cytat:
Swoją drogą, śliczna jesteś ![]() Cytat:
Jeżeli taka potańcówa remizowa, to nie puściłabym w takim wieku(sama ciut starsza jestem ). Niech spotyka się z rówieśnikami, jakieś tam zabawy pod opieką odpowiedzialnych starszych, ale nie swawolka. Można powiedzieć, że w tym wieku takie wypady to jeszcze nie, ale impreza z rówieśnikami owszem
|
|
|
#745 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje Cytat:
Chodziło mi o remizową . Najgorsze są zarzuty takich nastolatek "ale koleżanki chodzą, ja też chce!"Mój dostał przepustkę na dzisiaj .
|
|||
|
|
|
|
#746 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W głowie się nie mieści Ja bym chyba rozszarpała tych.....![]() Cytat:
I napewno urosną Z tą opalenizną wyglądasz tak egzotycznie![]() Cytat:
Wole słuchać, poznawać te osoby, a nie sama się odzywać. Często dlatego że sie wstydze![]() Cytat:
Cytat:
Oczywiscie bez zgody i wiedzy rodziców. Całe szczęście że nie wypaliło, bo raz że mogłoby to się skończyć tragicznie, a dwa podejrzewam że bym się delikatnie mówiąc czuła tam jak gówniara Zresztą adekwatnie do zachowania![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
|
#747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
to potworne![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#748 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zgadzam się z Twoim podejściem, trzeba robić swoje, nie pozwalać na za dużo, jednak trzeba być też miłym, nie obrażać jej...a taki złoty środek jest ciężko znaleźć . Może kiedyś się przemogę... bo ojca TŻ uwielbiam. A Ty się przemogłaś? I czy Twoja teściowa też? ![]() Też sobie to czasem powtarzam, na pocieszenie ![]() Było 'miło', bez zgrzytów, tyle, że ja cały czas musiałam strasznie panować nad sobą, a teraz czuję sie jak po praniu mózgu, otworzyłam piwo i staram się dojść do siebie. Kciuki pomogły Dziewczyny, to może się wydać dziwne. Ale dziękuję, że mogłam się tu wygadać i za wasze zainteresowanie tą sprawdą...naprawdę mi lepiej. Rozmawiam o tym z mamą, ale nie chce jej zamartwiać, ona wszystko bardzo bierze do siebie. Przed koleżankami mi głupio tak nadawać na rodzinę TŻ. Dziękuję ![]() ![]() Aha, Estelle, ona chciała żebym jeszcze przyjechała dziś pod wieczór, ale stwierdziłam, że już basta i się wymówiłam pod jakimś pretekstem ![]() Jeszcze co do tych jedynaków- chodzi mi przede wszystkim o matki jedynaków, chłopców, beznadziejnie w nich zakochanych i idealizujących synka, nie chcących wypuścić dziecka spod swoich 'skrzydeł'
|
|||
|
|
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilkę.
MAM pytanie do dziewczyn używających Waxa. Jak wy go stosujecie?? Bo ja już dawno nie używałam, na opakowaniu pisze że po umyciu nałożyć na włosy, ale wydaje mi się że ja używałam przed myciem... tylko nie pamiętam czy na suche czy na mokre włosy. Może mi któraś doradzić?
|
|
#750 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
![]() Masz pw |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

To dopiero byloby poetyckie

Czym Twój TŻ się zajmuje
Polityką...

Daj znać jak Ci poszło