Wszystko o Avonie 4 - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 17:19   #661
nelson40
Raczkowanie

GG do nelson40 Send a message via Skype™ to nelson40
Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Ja mam odcień pink kredka fajna przy czym ja używam kredek z avonu do ust juz jakiś czas jako baza pod szminkę bo wtedy mi się dłużej utrzymuje szminka bo sama kredka lekko tak jakby wysuszała usta ale daje fajny efekt i sama się długo urzymuje i co jest dla mnie ogromnym plusem nie zjadam jej bp szminki i byłyszczyki zjadam już po jakichś 5 minutach na powieki jeszcze nie próbowałam
Ktoś mi wreszcie odpowiedział Jeżeli możesz przetestuj ją na oczkach będę meeega wdzięczna
Stary 2008-07-18, 17:25   #662
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o konsultantkę to chyba się pomylilibo u mnie zawsze najpierw podaje się swój numer personalny,a zaraz po tym nazwisko,bo sprawdzają czy się posługuje swoim numerem
Wten sposob nie sprawdzaja raczej czy ktos sie posluguje swoim numerem tylko czy wie do kogo nalezy tam nei ma Twojego zdjecia.nie musisz sie legitymowac,prawda? Po prostu podajesz nr a potem imie i nazwisko.Jesli podam ci moj nr personalny i imie i nazwisko mozesz przyjsc ,zrobic zakupy i nikt sie nei zdziwi.Wiec jest prawdopodobne,ze jesli ktos zna twoj nr i personalia to zrobil zakupy na twoje konto.I mogla to byc tez konsultantka ktora nr swoich zamowien nie miala dawno i nie chciala placic oplaty w COKu a znala skas nr np.od liderki.
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 18:03   #663
Emilkaa
Zadomowienie

Masz rację.
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 18:31   #664
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy weszłam do strefy konsulantki na stronce AVON-u i w historii zamówień mam wpis że 9 lipca robiłam zakupy w sklepie co nie było faktem. Odrazu wyskrobałam do nich maila z zapytaniem jak to możliwe i kto się posłużył moim kontem to mi odp że tylko okręgowy i lider znają mój numer personalny albo jakaś konsultanka się pomyliła i podała mój ale i tak przecież to nie obciąża mnie kosztami.No i co z tego że nie obciąża?Wkurzyłam się bo to MOJE konto i BEZ MOJEJ ZGODY ktoś wpełzł na mój teren,pewnie moja okręgowa,jak tak można
Mogla to być też zwykła osoba z miasta. Jak się robi zakupy w COK-u zawsze kolo lady ktoś stoi. Wystarczy podsłuchać numer i nazwisko. Potem już zawsze można kupować na kogoś jakieś rzeczy. Takie stojace obce osoby obok kasy sa prawie zawsze. I w ten sposob maja dla siebie zakupy z upustem. Proste, ale nieuczciwe.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 19:05   #665
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

dziewczyny może mi pomożecie... co to za torebka i jaka byla jej cena...

(ona miała jeszcze kwiatek)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0320.jpg (72,4 KB, 44 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Yovitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 19:39   #666
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Ktoś mi wreszcie odpowiedział Jeżeli możesz przetestuj ją na oczkach będę meeega wdzięczna
Postaram się jutro ale własnie zczaiłam że ona jest tak ogromna ze nie zastruga się jej normalną zacinką tylko trzeba kupić tą co jest w katalogu na tej samej stronie

Cytat:
Napisane przez Yovitka21 Pokaż wiadomość
dziewczyny może mi pomożecie... co to za torebka i jaka byla jej cena...

(ona miała jeszcze kwiatek)
Ta torebka była prezentem dla konsultantek za co już nie pamiętam w katalogu jej chyba nie było
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 19:40   #667
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Ta torebka była prezentem dla konsultantek za co już nie pamiętam w katalogu jej chyba nie było
o dzieki... wlaśnie dostałam ja w prezencie od mojej konsultantki

"Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?"
H. Opfer

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 19:49   #668
nelson40
Raczkowanie

GG do nelson40 Send a message via Skype™ to nelson40

Postaram się jutro ale własnie zczaiłam że ona jest tak ogromna ze nie zastruga się jej normalną zacinką tylko trzeba kupić tą co jest w katalogu na tej samej stronie

To dobrze, że mi powiedziałaś, niby mam w domu strugawkę na te grube kredki, ale nic nie wiadomo

A co sądzicie o idealnie trwałym podkładzie?
Stary 2008-07-18, 19:49   #669
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
o dzieki... wlaśnie dostałam ja w prezencie od mojej konsultantki
Fajną masz konsultantkę
Stary 2008-07-18, 19:51   #670
Yovitka21
Zakorzenienie

GG do Yovitka21

Cytat:
Fajną masz konsultantkę
wiem... co jakiś czas cos od niej dostaje

H. Opfer

Stary 2008-07-18, 19:54   #671
natasha18
Raczkowanie

Czy któraś z Wizażanek orientuje się, jaki odcień pomadki Pro-To-Go jest zbliżony (może być odcień jaśniejszy) do odcienia Champagne Glow szminki nabłyszczającej? Widziałam zdjęcie próbek tej pomadki, ale na "sucho", nie widząc odcieni na żywo ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić.

Byłabym wdzięczna za odpowiedź
Buziaki
natasha18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 19:55   #672
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:

To dobrze, że mi powiedziałaś, niby mam w domu strugawkę na te grube kredki, ale nic nie wiadomo

Strugaczka musi mieć 15-16 mm średnicy otworu do tej podwójnej temperówki kredka nie wchodzi te kredki big colour były ok nie wiedziałam że ta bedzie taka ogromna
Stary 2008-07-18, 19:56   #673
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
wiem... co jakiś czas cos od niej dostaje
ja od swojej też czasami coś w prezencie dostaje ostatnio ciągle coś z serii foot works
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:15   #674
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natasha18 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Wizażanek orientuje się, jaki odcień pomadki Pro-To-Go jest zbliżony (może być odcień jaśniejszy) do odcienia Champagne Glow szminki nabłyszczającej? Widziałam zdjęcie próbek tej pomadki, ale na "sucho", nie widząc odcieni na żywo ciężko jest mi cokolwiek stwierdzić.

Byłabym wdzięczna za odpowiedź
Buziaki
Hmmm nie widziałam na żywo tej szminki ale widziałam i używałam pro-to-go. może nude peach? jest taka brzoskwinkowo-cielista z lekki rozowawym akcentem, jesli Ci to nie przeszkadza. dla mnie jest super ;] classic beige juz chyba bedzie za ciemna....tylko tę widzę jako zblizoną

Cytat:

użyłam próbki i myślę, że jest świetny

sory za post pod postem :/

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-07-18 o 21:31 Powód: prosze nie pisac postu pod postem!
alexandra84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:30   #675
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
ja też to zcziłam tyle ,że trochę wcześniej zanim napaliłam się na tę kredkę. Niedawno kupiłam nowiuśką temperówkę podwójną i teraz by pasowało nową - jumbo , bo avon wymyślił sobie taką niestandardową wielkość kredki.I żeby nie wiadomo jak kusiły mnie kolorki i cena to jej nie kupie - poczekam na nowe big colour lub wezmę którąś z kaszmirowych.

Z k09 planowałam nie brać nic ale sytuacją mnie zmusiła i wzięłam masło po opalaniu i balsam naturals mango i pass..Masło rzeczywiście jest świetne - zapach- migdał z mleczkiem kokosowym. Skóra po nim jest aksamitna i nawilżona ,wcześniej mogłam pisać białe krechy.Tak mi przypadł do gustu ,że używam go nie tylko po opalaniu , po prysznicu również.

Z k10 wzięłam zestaw liiv, serum solutions to nowe , krem do stóp z silikonem i naszyjnik Mandy.
Kremiki Liiv jeszcze nie testowałam , czekają w wolne miejsce w łazience ,żel po 1 użyciu nic mi nie mówi.Serum jest godne plecenia , użyłam raz i rano skóra była śliczna , gładziutka i promieniująca.Będę je stosować na szyje i dekolt bo znowu nie zdążę zużyć w terminie ważności jak poprzednie.
Krem do stóp z silikonem pachnie najładniej z całej serii tradycyjnej i też jest fajne - jestem b.zadowolona z zakupów.

gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 20:38   #676
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Mogla to być też zwykła osoba z miasta. Jak się robi zakupy w COK-u zawsze kolo lady ktoś stoi. Wystarczy podsłuchać numer i nazwisko. Potem już zawsze można kupować na kogoś jakieś rzeczy. Takie stojace obce osoby obok kasy sa prawie zawsze. I w ten sposob maja dla siebie zakupy z upustem. Proste, ale nieuczciwe.
Albo jakas koleżanka

Przyszła dziś paczka z K10. Mgielka PS jest okropna - wypróbowalam raz i odłozyłam do zwrotu: nie mam skóry skłonnej do podrażnień, a ta mgiełka ją podrażniła. Skóra piekła i była zaczerwieniona Nie ma składzie denaturatu, ale ale i tak jest nieciekawy - owe "minerały" to tylko sól morska na ostatniej pozycji składu

Opócz mgiełki do zwrotu pójdzie balsam arbuzowy do stóp, mozaika brazujaca i mgiełka LBD

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 20:50   #677
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Na katalogach wkleiłam zdjęcia tuszu do kresek CT violet bloom.
W poniedziałek powinnam mieć paczkę z k10-postaram się porobić zdjęcia
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 21:11   #678
KiciaMisia
Przyczajenie

hej! jestem nowa i chcialam sie przywitac
Wczoraj dostalam paczke i ...
Woda Tokyo - pachnie przecudnie!! Jestem bardzo zadowolona Na lato w sam raz
Zel lagoon- pachnie o wiele ladniej niz poprzedni niebieski ,cos w podobie do wody ktora kiedys byla w ofercie i tez miala w nazwie lagoon ...

Woda z demo Make me wonder pachnie identycznie jak seria Naturals Jezyna i wanilia. Musze przyznac ze troche mnie rozczarowal ten zapach
Krem do stop z silikonem- posmarowalam stopy na noc ,a rano nadal byly miekkie i nawilzone chyba sie polubimy

Ps. Czy ktoras z Was uzywala blyszczyka Color Trend w pudeleczku? Jak wrazenia?

pozdrawiam
KiciaMisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 21:20   #679
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Albo jakas koleżanka

Przyszła dziś paczka z K10. Mgielka PS jest okropna - wypróbowalam raz i odłozyłam do zwrotu: nie mam skóry skłonnej do podrażnień, a ta mgiełka ją podrażniła. Skóra piekła i była zaczerwieniona Nie ma składzie denaturatu, ale ale i tak jest nieciekawy - owe "minerały" to tylko sól morska na ostatniej pozycji składu

Opócz mgiełki do zwrotu pójdzie balsam arbuzowy do stóp, mozaika brazujaca i mgiełka LBD
Oj Hosenko dobrze że piszesz bo chiałam zamówić ten zestawik spa a teraz chyba się obęde

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-18, 21:21   #680
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KiciaMisia Pokaż wiadomość
Zel lagoon- pachnie o wiele ladniej niz poprzedni niebieski ,cos w podobie do wody ktora kiedys byla w ofercie i tez miala w nazwie lagoon ...

Woda z demo Make me wonder pachnie identycznie jak seria Naturals Jezyna i wanilia. Musze przyznac ze troche mnie rozczarowal ten zapach
Krem do stop z silikonem- posmarowalam stopy na noc ,a rano nadal byly miekkie i nawilzone chyba sie polubimy

pozdrawiam

make mi wonder jak jezyna i wanilia? to lipa, po co komu perfumy, które pachną jak naturalsy Tokyo wąchałam tylko ze strony zapachowej i też mi się podobał.... Czy pachnie tak samo jak na stronie zapachowej?
Stary 2008-07-18, 21:27   #681
KiciaMisia
Przyczajenie

Tokyo pachniej ladniej niz na strnie zapachowej Tak slodko i owocowo .. Czuc i ananasa i wisnie pozniej. Przypomina mi jakiś zapach ale nie moge dojsc ktory. Na nadgarstku trzymal sie jakies 6 godzin ,wiec nie tak zle
A mak me wonder .. ja tam czuje jezyne i wanilie. Mam jogurt o tym zapachu z serii Naturals i pachna tak samo
Pozdrawiam
Stary 2008-07-18, 21:34   #682
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
Tokyo pachniej ladniej niz na strnie zapachowej Tak slodko i owocowo .. Czuc i ananasa i wisnie pozniej. Przypomina mi jakiś zapach ale nie moge dojsc ktory. Na nadgarstku trzymal sie jakies 6 godzin ,wiec nie tak zle
A mak me wonder .. ja tam czuje jezyne i wanilie. Mam jogurt o tym zapachu z serii Naturals i pachna tak samo
Pozdrawiam
Dzieki za odpowiedź Dla mnie na stronie Tokyo jest taki wiśniowo-pudrowy ananasa za bardzo nie czuję. Ale na razie i tak nie kupię, bo mam już za dużo perfum avonu
Stary 2008-07-19, 05:12   #683
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:

pozdrawiam
witamy
kusisz tym tokyozapach ze trony mi się podoba tylko martwię się o trwałosć, wody z tej serii raczej nią nie grzeszą
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 08:01   #684
alehcar
Rozeznanie

Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką Tokyo od paru dni. I też muszę przyznać że zapach w rzeczywistości wypada lepiej niż na stronie, chociaż już w katalogu mi się podobał. W pierwszym kontakcie czuję watę cukrową, potem soczyste owoce - wiśnia i ananas, dopiero potem wychodzi ten zapach który był na kartce w katalogu i utrzymuje się on naprawdę długo. Na drugi dzień po wypróbowaniu, rano czułam go jeszcze na skórze.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 09:50   #685
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką Tokyo od paru dni. I też muszę przyznać że zapach w rzeczywistości wypada lepiej niż na stronie, chociaż już w katalogu mi się podobał. W pierwszym kontakcie czuję watę cukrową, potem soczyste owoce - wiśnia i ananas, dopiero potem wychodzi ten zapach który był na kartce w katalogu i utrzymuje się on naprawdę długo. Na drugi dzień po wypróbowaniu, rano czułam go jeszcze na skórze.
nie kuście!! mam za dużo perfum, mam za duzo perfum.... tak będę sobie powtarzać
Stary 2008-07-19, 09:54   #686
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

tak jak mowilam- mgielka z PS za dobra nie jest...
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 10:53   #687
Yen.not
Raczkowanie

GG do Yen.not

Cytat:
Napisane przez alexandra84 Pokaż wiadomość
sory za post pod postem, ale uparłam się i sprawdziłam teal appeal nawet na fotach wydaje mi się wpadający w taką butelkową zieleń. TEAL to cyraneczka - zielona kaczka (wiem, jestem upierdliwa ) Jeden z pigmentów MAC ma nazwę Teal i jest butelkowo szarozielony......Czyli jednak coś z tą zielenią jest
Generalnie Teal to też kolor. http://en.wikipedia.org/wiki/Teal_(color) I to jest właśnie taki "kontrowersyjny" kolor, co to niektórzy powiedzą, że bardziej zielony, a niektórzy, że bardziej niebieski. I to by wyjaśniało, dlaczego Ty widzisz tam coś zielonego,a ja nie, raczej niebieskie
Stary 2008-07-19, 11:08   #688
alexandra84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yen.not Pokaż wiadomość
Generalnie Teal to też kolor. http://en.wikipedia.org/wiki/Teal_(color) I to jest właśnie taki "kontrowersyjny" kolor, co to niektórzy powiedzą, że bardziej zielony, a niektórzy, że bardziej niebieski. I to by wyjaśniało, dlaczego Ty widzisz tam coś zielonego,a ja nie, raczej niebieskie
ok ok Widziałam wczoraj na żywo w COK-u i w tamtym świetle był taki srebrzysto-grafitowy, czyli to by się zgadzało z opinią Ashivy, ale ja na fotach widzę właśnie taki zielonkawy akcent ;]

dziewczyny, czy wody toaletowe też mają datę ważności? może głupie pytanie.....ale nie wiem
Stary 2008-07-19, 11:37   #689
KiciaMisia
Przyczajenie

Maja Generalnie 3 lata od daty produkcji
Stary 2008-07-19, 11:39   #690
alexandra84
Raczkowanie

Dzięki też mi się tak wydawało, ale moja siostra twardo twierdziła, że takie rzeczy się nie psują ;] Ostatnio wykopałam.... 6-letnią pur blancę i jakoś mniej mi się podoba niż dawniej, zastanawiałam się właśnie, czy zapach się "nie popsuł" ;]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości