|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1231 |
Przyczajenie
|
Dot.: Meridia
witam czy u was tez bardziej odczuwalne dzialanie jest na wieczor?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Zakorzenienie
|
Witam ja powiem tak...nie wiem jak to dokładnie jest...czy to działa jak amfa możliwe ale...ja mam inne zdanie na ten temat ...dzisiaj wzięłam 14 tabletkę...i uważam że na początku owszem nie chciało się jeść...ale od 9 czy tam 10 tabletki odczuwam głód,fakt nie jakiś nie wiadomo jaki ale jednak...zjem nie dużą ilość i mam dość...na wieczór znów jestem glodna ale mimo to nie jem już nic od godziny 18...i sama muszę sobie odmawiać...racją jest że tabletki dają mi to że nie wiele muszę zjeść aby pojeść ale mimo wszystko silna wola i tak jest potrzebna...bez tego nie ma cudów bynajmniej nie w późniejszej kuracji...a po drugie uważam że osoby które strasznie dużo jadły będą miały problemy po odstawieniu...bo to może wrócić natomiast takie osoby co nie nie jadly dużo a po prostu utyły z jakiegoś powodu po odstawieniu raczej nie utyją...Stosowanie tego nie oznacza że ktoś idzie na łatwiznę...zważcie na to że nie każdy może ćwiczyć a na samej diecie nie ma takich efektów musi być ona połączona z ćwiczeniami...wiem to z autopsji...gdyby były aż tak nie do przyjęcia to uważam że nikt by ich nie przepisywał...czasami ludzie przesadzają biorąc te tabletki jeśli mogą ćwiczyć czy też nie mają z czego spadać..ale to już chyba każdy indywidualnie wie...na co się pisze i czy jest mu to potrzebne tak naprawdę czy nie...sorki za długi list...pozdrawiam ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1233 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty Teresko już ją długo bierzesz? Jak Ci idzie odchudzanie? Bo tak na razie to stwierdzam, że może mniej mi się chce jeść, ale jednak chce. Ale w sumie trzeba coś jeść, żeby jojo po wszystkim nie bylo i sobie organizmu nie rozregulować bo wtedy kaplica. Tak więc i tak silna wola oczywiście potrzebna i nauka jedzenia od nowa przede wszystkim. A za życzenia powodzenia dziękuję bardzo i też Ci tego życzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
Zakorzenienie
|
Blondynko, wiele racji jest w tym co piszesz
![]() ![]() ![]() Niestety i ja zauważyłam, że organizm po pewnym czasie przyzwyczaja się do Meridii i głód zaczyna być odczuwalny, może nie aż tak mocno, ale jednak, więc silna wola, tak jak napisałaś, jest bardzo wskazana ![]() ![]() Życzę Ci powodzonka Blondynko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje przerwy były spowodowane krwiodawstwem, żeby oddawać krew musiałam być "czysta" od jakichkolwiek chemikaliów i mieć morfologię w normie, więc i musiałam jeść w miarę normalnie, jednak niestety w miarę czasu rozkręcałam się i pozwalałam sobie na coraz więcej niezdrowych rzeczy, tuczących niestety ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1236 |
Raczkowanie
|
Moja siostra brała Meridię i to bardzo, bardzo długo. Tabletki są bardzo drogie, ale Magda wierzyła, że będą po nich jakieś efekty. No, i były, schudła jak nigdy w życiu, bo nie miała apetytu... Potem jednak zaczęła znowu tyć i dziś jest gruba tak, jak jeszcze nie była.
Poza tym po Meridii występuje wiele skutków ubocznych. Magda miała trądzik, ciągle ją coś bolało, była ospała, zmęczona w dzień, a nocy długo nie mogła zasnąć. NIE STOSUJCIE MERIDII !!! Po prostu trzeba nie jeść i/lub dużo się ruszać. ![]()
![]() |
#1237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmieniłam czcionkę:P Myślę że teraz będzie lepiej ![]() Cieszę się że się ze mną zgadzasz ![]() ![]() Wiem że nie podziała meridia na osoby z problemami hormonalnymi mam przyjaciółkę właśnie z takim problemem bidulka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że można schudnąć trwale, ale tylko i wyłącznie jedząc, jedząc rozsądnie i zdrowo, do tego ruch i dużo, dużo wiary w sukces ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm to super bo już się martwiłam ![]() Więc tak nie dawno ważyłam już 72 kilo przy wzroście...158cm...póżnie j jakoś spadłam do 65 i jak pisałam wcześniej tyłam nie wiadomo z czego no ale jak zaczęłam brać meridię to ważyłam 66...niby się powie niedużo...ale wiesz...naparwdę wyglądalam koszmarnie i już mi to każdy mówił...brzuch jak brzuch...ale nogi to koniec spodnie w udach przecierałam w miesiąc:/ nie wspomne o bolących ocieraniach na udach...eh...niektórzy tego nie rozumieją...nie robię tego dla wyglądu tylko po prostu muszę...teraz po meridi schudlam do 62 noi waga stoi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1240 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ćwiczysz czy to tylko dietka daje takie efekty?
![]() |
![]() |
#1242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytasz czy jakieś cwiczenia a więc ćwiczyłam 100 brzuszków dziennie,ważac 72 i nie jadłam po 18 to schudłam 7 kilo,lecz wiem że ćwiczyć nie mogę mam bardzo cienką siatkówkę w oku i grozi mi utrata wzroku jeśli bym dalej miała jakikolwiek wysiłek...tak więc nie mogłam ćwiczyć często miewałam zaćmienia i się wysraszyłam...a jak przestalam ćwiczyć to waga wracała...nie wiem sama dlaczego...dlatego też zastosowałam meridię...noi teraz tylko tabletki i ograniczam jedzenie... ![]() Aha...schudlam pół kilo waże już 61,5 ![]() ![]() Fakt jeśli masz z czego spaść i możesz ćwiczyć to proponuję ci takie ćwiczenia jak ja robiłam...czyli 100 brzuszków dziennie dodatkowo na uda można robić siedzenie w powietrzu jakby na krześle dużo pomaga na uda...ale żeby mieć trwały efekt i aby waga nie wracała to z rok byś tak musiała ćwiczyć systemaycznie...przynajmn iej moja siostra tak miała...schudła teraz jest szczupła je wszystko na co ma ochotę i już nie tyje ![]() ![]() A ty jaka waga? ![]() Pozdrawiam ciepło;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Raczkowanie
|
Post edytowany przez moderatora.
Edytowane przez Ludowa Czas edycji: 2008-07-16 o 18:51 Powód: Próba sprzedaży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Długo nie pisałam ale niestety brak czasu, wręcz chroniczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Zakorzenienie
|
Powyższy post zgłosiłam do moda, sprzedaż na wizażu jest zakazana!!! A koleżanka nie boi się sprzedawać tak poważnego leku? A gdyby ktoś kto go kupi miał uczulenie na jakiś składnik, albo przytrafiłaby mu się zapaść lub zgon po tym leku to droga koleżanko, jako sprzedawca nie wyszłabyś z więzienia przez długie lata!!! Warto tak ryzykować?! Tak poważne leki zapisuje lekarz po ówczesnym zbadaniu pacjenta, Meridia to nie cukierki, które można sobie brać kiedy ma się taki kaprys!
![]() |
#1246 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1247 |
Raczkowanie
|
nie polecam tej Meridy, mnie bynajmniej nie pomogła. Ale słyszałam, ze teraz na nasz rynek wchodzą takie jakies nowe tabletki Formoline, słyszał ktoś??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Raczkowanie
|
Ja troszku czytałam o tych Formoline
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1249 |
Zakorzenienie
|
Ale z drugiej strony wydawać prawie 100zł na coś co ma zniwelować nasze obżarstwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a ja zamówiłam sobie Zelixę 15 60 tabletek z apteki internetowej ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1250 |
Raczkowanie
|
no tak, bo najlepiej je brac przed jakims większym posiłkiem, po to żeby zmniejszyć kaloryczność jedzonka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1251 |
Raczkowanie
|
byłam wczoraj po pracy w aptece i zapytałam Farmaceutkę co się teraz bierze na odchudzanie... powiedziała, że sporo pań pyta ostatnio o te Formoline, o które ostatnio tu pytałam,
no i z tego co się dowiedziałam to, te tabletki działają mniej więcej tak, że wiążą w układzie pokarmowym większość tłuszczów z pożywienia i usuwają je z organizmu. Poza tym są pochodzenia naturalnego, z jakiegoś pancerza skorupiaków :P czyli samo zdrowie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1252 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co? Ta Meridia chyba działa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niemniej gratuluję Ci sukcesu, ale czy rzeczywiście trzeba było się faszerować tak silnymi lekami by osiągnąć wymarzony spadek?
![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Teresko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufffff, a ja myślałam, że brałaś Meridę przy wadze 58 kg ![]() ![]() Jednak dziewczyny to mają przerąbane z masywnymi biodrami i udami ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może kiedyś los się nad nami zlituje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Meridki to masz 100% racji mówiąc, że najpierw chudniemy bo nie mamy apetytu, a później to już efekty nas motywują, ja dokładnie mam tak samo jak Ty ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.