![]() |
#4681 | |||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Miłego plażowani. I zwiedzania. I cokolwiek tam planujesz - miłego!
Cytat:
![]() Dzięki. ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja wywaliłam, oczywiście. Żal mi, bo wywaliłam też zaproszenie na uroczyste rozdanie dyplomów z informacją, że miałam najwyższa średnią na wydziale. Wtedy wydawało mi się to zwyczajne i oczywiste. Teraz żal. ![]() Cytat:
Moich wymarzonych Vanille Tonka (z które zdążyłam już zebrać gratulacje ;]) jednak nie będzie. Po pięciu dniach od wpłaty zadzwoniłam zapytać, dlaczego nie mam jeszcze w ręku paczki. Poszły poza aukcją. ![]()
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
#4684 |
Czekam na Ragnarok
|
Prawdopodobnie tak, bo mam od wczoraj awizo, ale nie mam kiedy odebrać. Może jutro mi ktoś odbierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Serdeczne pozdrowienia z upalnej Turcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozdrowienia z nieupalnego Wrocławia ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4688 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Nosek! ![]() ![]()
![]() |
#4689 |
BAN stały
|
Nosku super
![]() ![]() Wczoraj rozmawiałam z kolegą na gg, uśmiałam się jak nie wiem co ![]() No i otrzymałam komplement : "Chciałabym żeby moja żona miała oczy takie jak Ty" ![]() No ale miło coś takiego przeczytać, nie powiem, a bardzo lubię tego kolegę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | ||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nosku
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4692 |
Zakorzenienie
|
Ano nie chwaliłam się. To kopertówka
![]() Ba, dzisiaj jeszcze kupiłam biustonosz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
Tymeno - potwierdasz tezę stanikową
![]() Co do kopertówki - pokaż, pokaż, jak już będziesz miała aparat ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak najbardziej potwierdzam ![]() Kopertówkę wkleję jutro. O to samo się martwię Madziczko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Nie martw się - będzie git. Trzeba być chyba przy tym trochę bardziej skupionym - mnie w którymś momencie zawsze skupienie "puszcza" ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4696 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------- Wszystkim życzę miłego weekendu. Trochę się porobiło w moim życiu ostatnio, a nie mam wpływu na niektóre sprawy, wydarzenia i za dużo myślę, więc postanowiłam wpaść na Perfumy, aby dać odpocząć zmęczonemu mózgowi. Teraz zafunduję sobie domowe spa i miłego masażystę w postaci osobistego męża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio udało mi się wybrać genialny stanik w La Senzy (uwielbiam ich bieliznę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mam to szczęście, ze na Wyspach nie ma problemu z dużą rozmiarówką ( w końcu Angielki wg badań to najbardziej biuściaste Europejki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale mnie muszka w rękę uje.... nie dość że piecze niemiłosiernie, to zrobiła sie wielka czerwona plama i na środku tam gdzie ugryzione spuchło. Już raz byłam tak ugryziona, to boli cały dzień i w nocy jeszcze będzie bolało. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zakorzenienie
|
ua pomozcie
![]() Kupilam rozowy gorset, barbiorozowy. I nie, nic mi sie nie stalo. Kupilam go z zamyslem zalozenia na moje ulubione rockparty. No i o ile wiem co zaloze na gore i na nogi to nie wiem na co sie zdecydowac dupnie. Od razu mowie, ze ta impreze jest taka jaka jest, dziwkarskie, krotkie stroje nikogo nie dziwia. A ja po tygodniu noszenia spodni w kantke czuje sie swietnie mogac przebrac w to co lubie. Ktory zestaw najlepiej sie wam widzi? Wg mnie ten z falbanka ssie palke ale dala bo w sumie tez zdjecia zroibilam. Co do stanika La Senzy tego z zelem... musze w koncu zmierzyc. A - wczoraj rano przyszlam duzo za wczesnie do roboty wiec przegladajac pudla sluchalam sobie muzyki (glosno az sie nioslo po cichym biurze), po jakims czasie podchodzi do mnie koles zajmujacy sie quality i finansami. 'Mags co masz na ipodzie', wiec mowie, ze w sumie to rock, metal, punk... myslalam, ze mi walnie pogadanke jak to brzmi i jak mozna tego sluchac. A on - moja dziewczynka!! ja soich synow zabieram na koncerty, patrz czego ja slucham - Meta, Disturbed ... Normalnie az mi sie milo zrobilo ![]() PS - na zdjeciach wygladam jak w ciazy bo obzarlam sie wlasnie kebabem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Na muszkę spróbuj pić wapno, albo nawet przyłożyć papkę z pastylki. Albo okład z liscia kapusty...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wolność staników! ![]() Pokój i perfumy. ![]() Angielskie 30D to odpowiednik polskiego 65D, czasami w zakupach internetowych pomaga również to A także stare kochane All I Wizaż ![]() Truskawko, jak będziesz kiedyś w Anglii, to bez problemu 28D ![]() ![]() Zmykam. BTW hecate, z szortami ładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta jak widac na zdjeciu to ja zbyt wiele w biuscie nie mam. dziekuje - sama do szortow chyba najbardziej przekonanam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
Zakorzenienie
|
Hecate, mi sie najbardziej podoba 2. Odwazna jestes.
![]() Wcale nie wygladasz jak w ciazy, na zadnym ze zdjec... ja tam zadnego brzuszka nie zauwazylam. Udanej imprezy! ![]()
#4707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dla przeciwwagi tych moich ciuszkow imprezowych kupilam sukienke za pol ceny w jane norman - w czarno-biala krateczke, przewiazana czerwona szarfa. Dziewczeca i sliczna. Aczkolwiek do roboty krotkawa ale na jakies kulturalne wyjscie gdzies bedzie wygladac dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4708 |
Zadomowienie
|
Hecate - nr 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4709 |
Zakorzenienie
|
Hecate - podoba mi się z tą spódniczką na zdjęciu pierwszym
![]() Narobiłaś mi smaka tym kebabem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.