![]() |
#571 |
Rozeznanie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Opowiedz jak to u Was było
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc teraz juz nie bo zwlaszcza on sie wycwanil i trudno go sprowokowac ![]() hmm... no poznalam go w grudniu 2006 xD przez fotke... i napisalam... bo po prostu wygladal .. ![]() noo... i odpisal... a potem sie okazalo ze dodatkowo jest cholernie inteligentny ![]() potem sobie znalazl dziewczyne... potem ja mialam mature i nie widzialam swiata poza tym ;x nooo i tak to bylo ![]() matura ladnie zdana, dostalam sie na studia.. co dalej sie zobaczy ![]()
![]() |
#573 |
Rozeznanie
|
A wiesz, że my też poznaliśmy sie przez fotkę?
![]() Pochwal się, jakie tam sobie studia wymarzyłaś ![]() Ale jak to u Was jest ![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co prawda wczesniej chcialam na sgh ale jakos po drodze zmienily mi sie plany i to PRZYPADEK (!!) ze on tam mieszka ![]() oczywiscie ![]() ale mi sie Wroooclaw straasznie podoba ; ) co do spotkania.. ost tam bylam ale nie wyszlo... ![]() ale on sobie zdaje sprawe z tego ze bede tam studiowac.. ![]() ale nic oficjalnego a fotka to nawet fajne miejsce na znajomosci tylko ze ten... debili tam mnoooostwo
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
a ja patrze w lustro i myśle :
a po co on miałby się nawet kumplować z taką kupą jak ja? boże, jak ja źle wyglądam.. i tym coraz bardziej samą siebie zniechęcam do tego żeby go w ogóle poznać :| głupek.. |
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dlaczego jestes tak niepewna siebie ![]()
![]() |
#577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam to samo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
Villemka... Wrocław ślicznie
![]() ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zadomowienie
|
a u mnie nadal wszytsko kwitnie
![]() nadal sie troche klocimy,ale co tam,czasem trzeba ![]() niedlugo razem zamieszkamy i ogolnie wszystko sie uklada ![]() tyle,ze jego plany zyciowe sa bardziej science-fiction,a moje realne,ale i tak lubie go sluchac jak snuje to ciekawe historie ![]() nie ma co, dzieki internetowi znalazlam narzyczonego ![]()
![]() |
#580 |
Wtajemniczenie
|
Natalee moje gratulacje
![]() ![]()
#581 |
Rozeznanie
|
Natalee to już narzeczony???
![]() ![]() ![]() Gratuluję ![]()
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i co xDD mam tam pociagiem 410 km ![]() dziewczyny.. co do braku pewnosci siebie.... hmm.. jak on mi mowil ze mu sie podobam to mu wierzylam ![]() nie ma co sie doszukiwac w tym jakichs.... innych rzeczy ![]() a mu sie podobno podobam bardzo... ale co to zmienia? ![]() Natalee, gratuluje, fajnie ![]()
![]() |
#583 |
Rozeznanie
|
:d
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
ehhh widze, ze i u was nie jest za ciekawie
![]() ![]() ja wczoraj bylam na randce z tym drugim chlopakiem, ehh wyglad - znow chudy, jeju nie ma juz wolnych wiekszych chlopakow? ![]() ![]() ![]() ![]() a co do chlopaka nr 1 to chyba dupa ![]() ![]() ![]() musialam sie wygadac, znow jest do dupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Rozeznanie
|
Floffii cieszę się, że spędziłaś wczoraj miły dzionek ![]() ![]() Chyba zakon to jednak najlepsze wyjście dla mnie ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
a ja lubię chudych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
hahaha, to widze, ze nie ja jedna
![]() ![]() ![]() obu poznalam przez portal randkowy ![]() obaj chlopcy to zupelne przeciwienstwa - jeden - mega kultura, elegancik, malo alkoholu, z mojego miasta, drugi - tez kultura, ale bardziej na luzie jest, kompletnie nie w moim guscie ![]() ![]() ![]() ![]() ale nie rozumiem, jesli nie chce utrzymywac kontaktow, to po co sie odzywal codziennie... a jak ja probuje sie odzywac, to albo cisza, albo suche smsy... ciekawe czy odezwie sie tylko w sprawie jutra (mielismy sie spotkac). a co do figur ![]() ![]() ![]() im sie cholera nie dogodzi. a ten twoj to mnie zdenerwowal ![]() naprawde juz nie wiadomo jak z nimi postepowac, latac za nim zle, bo nachalna, nie latac zle, bo sie nie interesuje i koniec znajomosci... najlepiej tak pomiedzy ale niestety nie od nas samych to zalezy. z milym dniem to tez jest tak, ze po takich chwilach ma sie ochote na wiecej a wiem, ze nie ma tak dobrze i przez najblizsze dni pewnie bede smutna chodzic, az sie przyzwyczaje do tego, a za jakis czas zapewne powtorka z rozrywki, metlik w glowie powstaje wtedy, dlatego nie ciesze sie zbytnio na te randki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Rozeznanie
|
:d
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
spotykam się z nim o 18.30 :O :O ratunku, zaraz padne na twarz z nerwów. jeszcze 2 tyg. temu mogłabym się z nim spotkać za 10min.. teraz już nie jestem taka pewna, przez to, że on na początku nie chciał. ale coś czuje, że to spotkanie zakończy naszą znajomośc.. boże, ja mam wrazenie ze on mi powie, ze jestem za brzydka i za gruba :O
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Rozeznanie
|
Może i ja co nieco napisze,czytam ten wątek dość długo ale jeszcze się nie wypowiadałam.Poznałam chłopaka przez neta i myślałam sobie przecież to niemożliwe aby tak można było poznać fajną osobę.A tu miła niespodzianka.Przed ustaleniem dnia spotkania rozmawialiśmy na różne tematy i było fajnie,bałam się czy będzie o czym rozmawiać "na żywo".Umówiliśmy się tydzień temu ,miał być 2 dni,został tydzień.Wczoraj odprowadziłam go na dworzec,ach ta bariera zamieszkania
![]() ![]() Na początku bałam się jak to wyjdzie,ale teraz wiem że niepotrzebnie.Też miałam obawy,ale one miną przy pierwszym spotkaniu. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny które są jeszcze przed spotkaniem.
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Wtajemniczenie
|
Kropka.
Stan zakochania ? ![]() Myslisz ze to mozliwe ?
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnie Kochanie ![]() Będzie dobrze ![]() Pierś do przodu i idziesz na spotkanie dumna i seksi ![]() Czekamy na wrażenia!!! ![]() Uważaj, żebyś się nie przewróciła! ![]() Ja się do swojego nie odzywam wcale, za to co wczoraj powiedział ![]() Kropka opowiadaj szczegółowo ![]() P.S. Wiecie co dziewczynki jest taki wątek, na który kiedyś trafiłam "czy można zakochać sie prowadząc długie rozmowy noce" czy coś w tym stylu ![]() ![]() Link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=126506
![]() |
#593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm ciężko powiedzieć,narazie tego słowa nie chce używać.Wolę bardziej"Zaczarowanie".Al e czuje przy nim jak w niebie,myśle cały czas o Nim i tęsknię. W życiu wszystko jest możliwe;D
"Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich, to oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka, to zaufanie bez reszty, to odsłonięcie swoich słabości..."Zapuszczam paznokcie dzień:2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Rozeznanie
|
![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem co robić, najchętniej bym odwołała. poza tym nie wiem czy sie wyrobie w domu...wrrr..
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Wtajemniczenie
|
Nastusiu,
ja usycham z tesknoty. Kurde, jestem chyba jakas psychiczna!!!!! ![]()
#597 |
Rozeznanie
|
Psycholog potrzebny na wątek!
![]() Zamawiam pierwszą wizytę w kolejności ![]() Spokojnie, spokojnie dziewczyny nie bić, za mną są miejsca ![]() P.S. to taki żarcik ![]()
- W poszukiwaniu... ![]() - Znalazłam? ![]() - Tak! ![]() Kocham! ![]() Edytowane przez MalinowaNastka Czas edycji: 2009-05-29 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Wtajemniczenie
|
ja sie na to pisze.
jestem druga w kolejce ;p ech!
#599 |
Zakorzenienie
|
no to i ja sie wpisze na liste, bo zwariowac mozna......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2008-11-13 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.