|
|
#3991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
Cytat:
głupio że smiesznie znaczy nie mogę się też każdego ślubu doczekać relacji, zdjęć, opowiadania. Szał
|
|
|
|
#3992 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez zwiebel Czas edycji: 2018-04-08 o 17:20 |
||
|
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej patrzcie jakie cuda! Czemu tego wcześniej nie znalazłam. I szyja te suknie w dzień, dwa na miejscu o.O
https://suknieboho.pl/kontakt-salon-sukni-slubnych/
|
|
|
#3994 | |||||
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
Cytat:
nawet szybciej zaczął niż ja trafiłam na wizaż. 🤪Cytat:
Imprezy w domu rodzinnym dziadków Tż Cytat:
Prawda, ja mam podobnie. O wielu rzeczach nie miałabym nawet pojecia gdyby nie to forum ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koszmar! (dla obu stron hehe) teraz one pewnie nie chcą mnie słuchać jak nawijam o wyższości koloru marsala nad brziskwiniowym różem i koncepcją zaproszeń. poza tym, mam ochotę na efekt zaskoczenia - mam spory materiał porównawczy i w swoim towarzystwie chciałabym zrobić swoje małe wow (stad moje dość zdecydowane zdania o weselach w klimacie boho, w kolorze różu i tym podobnych ostatnio modnych pomysłach (na elektronicznym harpersbazaar jest dziś artykuł który w 100% oddaje moje podejście))to prawda! tak sobie w pt pomyślałam, że ślubem adie ekscytowałam się bardziej niż ślubem przyjaciółki
|
|
|
|
#3996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3997 |
|
Zakorzenienie
|
wyślę ci privem, tu mi zaraz wyczaszkuje linka
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziołszki po weekendzie
![]() Powiem wam jedno, faceci są tacy prości
|
|
|
#4000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja się z tym całkiem zgadzam ![]() Jestem po spotkaniu przyszłych teściów z rodzicami. Wreszcie udało się spotkać wszyscy w komplecie. Mimo że było ok to dobrze mieć to z głowy ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Dziś był taki ładny dzień, wolałabym go spędzić z tż na jakimś spacerze czy wycieczce a nie przy stole ale cóż...
|
|
|
#4001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciągle coś, a to urodziny, święta, zapraszanie, bleeh... Marzę o weekendzie poranek w sobotę i pytanie "Piękna pogoda, co robimy, gdzie jedziemy?"Nic konkretnego, on ogólnie ma chorobę dwubiegunową, ale wnioskuję po tym, że seks rozwiązuje wszystkie jego sprzeciwy Cytat:
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki ![]() Jeśli chodzi o moje towarzystwo to u mnie raczej jestem jedną z ostatnich osób, które biorą ślub (część jest już po rozwodzie hehe), ale bynajmniej nie mam z tego powodu żadnego żalu, wręcz przeciwnie, uważam, że to jest 'ten' czas. W dość 'zaawansowanym' wieku rozstałam się z poprzednim facetem i tak po prostu wyszło. Mam jedynie obawy o dziecko, w sensie czy pójdzie gładko, bo nie chciałabym się nigdy zastawiać, czy gdybym podjęła decyzję wcześniej to coś by to zmieniło. Co mnie cieszy, wydaje mi się, że nawet mój TŻ 'dorósł' do dziecka, ostatnio stwierdził, że jak będzie córka to będzie Julka i zero dyskusji. Ehe, zobaczymy ![]() Kinder, to zawsze działa ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
. Najlepsze jest to, że moja przyjaciółka chce połączyć moja trzydziestkę (bez komentarza ) z panieńskim - aż się tego boję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
|
#4004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
choć mam swoje wybrane delikatne dodatkiWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiano się ze mnie, ponieważ poprosiłam moją siostrę żeby nas odebrała. TZ nie miał ochoty na powrót, więc trochę musiałam się nagimnastykowac żeby zechciał wsiąść do samochodu. Byłam zmęczona jego zachowaniem, bo wylał koledze sok na kanapę, potem się boksowali (niby na niby, a rękę ma sina), a potem karmili się chrupkami "e Kalino, rzucę ci chrupke ale musisz ją złapać nie używając rąk" 😐 Jedziemy w końcu autem i TZ krzyczy "gdzie mnie wieziecie, dokąd zabieracie?!", no i ryknelam "jak to gdzie?! Świnie do chlewu!!!".
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzruszyłam się na relacji adie A tu jeszcze tyle ślubów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4007 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ślub 3. października, w dzień naszej 7. rocznicy. Nie wierzę, jak ten czas szybko leci. Kilka dni temu uświadomiłam sobie, że zostało już tylko pół roku, a ja mam jeszcze tyle niepozałatwianych spraw Co do waszych dzisiejszych wiadomości (jakie Wy macie zawrotne tempo ): przeglądając stary rodzinny album też się spotkałam ze ślubem w domu. Najbardziej dziwiło mnie to, że mamy, siostry, czy babcie pary młodej, zamiast dobrze się bawić razem z resztą gości, to biegają i pilnują, żeby reszta gości miała smacznie, czysto i wygodnie Napisałam do Was, bo nie mam z kim pogadać na temat ślubu, a powoli dostaję już do głowy. Panikuję, że suknia to jednak nie to (a przecież jak ją kupowałam, to byłam nią oczarowana). I w ogóle we wszystkich sprawach łapie mnie panika lub wątpliwości. Jedynie przyszłego męża i fotografa jestem pewna Jak pisałyście o bukietach, to uświadomiłam sobie, że przecież już kilka tygodni temu miałam dostać od dekoratorki umowę, wycenę, projekt dekoracji i propozycję kwiatów, a tu nadal zero odpowiedzi. Nie wiem, czy dzwonić i poganiać, czy szukać innej
|
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- My po grillu i nas byli przyjaciele nasi i kuzyn tzta. Tydzień temu załapałam z jego dziewczyna super kontakt ze aż doprosilam na panieński ![]() Do dziś powiedzenie Przybycia A tylko jedna kumpela zadzwoniła ![]() Jutro rano mamy sesje narzeczenska ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z koleżanką średnio 2 razy w tygodniu piszemy sobie info-pocieszenie. "Faceci=debile."
To mi pomaga, bo zawsze mi się wydaje, że mam najgorszego faceta na świecie
|
|
|
#4012 |
|
Żona
|
No nie wiem..
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Haha mój jest wkurzajacy ale najlepszy na świecie mimo wszystko
|
|
#4014 |
|
Żona
|
U nas beznadziejne dni w związku. Mamy kryzys..
|
|
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie wybraliście! bardzo chciałam, żeby nam ślub wypadł w rocznice zaręczyn lub 1 randki (co by mój stary ze słoniowa pamięcią ogarniał :P), ale to niestety tu sala dyktowała warunki. jak nie jestem przesadna, to lubie taka magię ![]() Cytat:
tak pięknie było... czuje ze mi piegi wyjdą ![]() macie jakiś pomysł na sesje?
|
|
|
|
#4016 |
|
:)
|
Witam się po weekendzie, Kalinolistek wyluzuj faceci czasami tak mają mój też już śpi ululany
dzisiaj spędziliśmy super dzień z rodzinką, muszę stwierdzić że dzieciaki uwielbiają mojego tz nie chce mi się jutro iść do pracy jak cholera.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
@Sed - ej co jest? nie daj się temu, zróbcie coś razem ja luzaku bez codziennych nerwów
|
|
|
#4018 | |
|
:)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
U nas też jakoś ostatnio nerwowo w związku.....
Już od dwóch miesięcy ograniamy salę i nie mozemy jakoś dopiąć tego, chciałabym przynajmniej ten temat zamknąć, żeby ruszyć z resztą, już mnie to wkurza ;/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

nie mogę się też każdego ślubu doczekać 

nawet szybciej zaczął niż ja trafiłam na wizaż. 🤪
szczęśliwa Panna Młoda 

ciągle coś, a to urodziny, święta, zapraszanie, bleeh... Marzę o weekendzie poranek w sobotę i pytanie "Piękna pogoda, co robimy, gdzie jedziemy?"

. Najlepsze jest to, że moja przyjaciółka chce połączyć moja trzydziestkę (bez komentarza
) z panieńskim - aż się tego boję
choć mam swoje wybrane delikatne dodatki
Jedziemy w końcu autem i TZ krzyczy "gdzie mnie wieziecie, dokąd zabieracie?!", no i ryknelam "jak to gdzie?! Świnie do chlewu!!!".