![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co lubimy w sobie
No wlasnie..
Ciagle tylko kompelsy, co jest nei tak, co zmienic powinnismy a tak na prawde zapominamy o tym co jest w nas ladne, co nam sie podoba. Mi sie podoba: - moje ccialo, to ze jest naturalnie opalone, jest jedrne( cwiczenia cos daja hihih), nie mam zadnych podraznien, - moje oczy, zielone kocie ![]() - moj biust, jedrny i opalony, - moje zaokragloen kstalty (nie plaska z przodu, tylu, boku jak deska) - moje wlosy mimo tego ze sa troche sorstkie to sa geste, szybko rosna ![]() A wam co sie podoba? Pochwalcie sie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co lubimy w sobie
Yeah! Czekałam na ten wątek!
No więc we mnie podobają mi się ![]() - włosy, ostatnio zadbałam o nie i terazślicznie błyszczą, są kręcone i ładne:P - cera, jest gładka, ma ładny, brzoskwiniowy kolor - usta - kocie, niebieskie oczy - piersi, choć czasem myślę, że mogłyby bvyć większe, ale to chyba moje jakieś zboczenie, bo nawet 70D jest na mnie za małe i mam problem z kupieniem stanika. Ale są jędrne i mają ładny kształt ![]() - brzuch (lata robienia brzuszków jednak coś dają:P ) - pupa, niektórym może wydac się za duża, ale ja własnie takie kształty lubię, moj TŻ zresztą też ![]() - stopy Dzisiaj idę na imprezę i zamierzam wszystkie atuty mojej urody ładnie podkreślić i wykorzystac ![]() Chwalcie się, laseczki! ![]()
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
-włosy, mimo lat rozjaśniania, są dobrze nawliżone i zdrowiutkie, i długaśne juz
![]() -figura, jestem szczupła naturalnie, a jem jak świnia ![]() - długie nogi [178 cm mam wiec......] -niebieskie oczy a reszte to nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Mnie się w sobie podoba tak:
* kolor skóry (2 lata picia Kubusia teraz dają pełnię efektu ![]() * figura (pomimo niewielkiego biuściku ![]() * włosy (ani nie proste, ani nie kręcone ![]() * dłonie (a tak mi się czasem nie chciało ich smarować kremem, ale jednak robiłam i robię to codziennie) łącznie z paznokciami, z którymi nigdy nie miałam żadnych problemów typu białe plamki, rozdwajanie itp. * moje nogi ![]() I jeszcze parę rzeczy z charakteru ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Różowy Jednorożec
|
Hm.
* moją karnację i miodowe piegi na polikach ![]() * smukłe dłonie i stopy * ciemne, czekoladowe oczy * dekolt i biust. ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Hmmm a więc:
-moje włosy, nigdy nie farbowane, grube, gęste, i pięknie układające się w fale -oczy, są duże i wiele osób mi mówi że mam 'śmiejące się oczy' -usta, duże -moje piersi, idealne 75 C jędrne,stojące i okrągłe ![]() -brzuch, płaski i lekko zarysowany -nogi, długie i zgrabne (175 cm wzrostu) -pupa, kiedyś jej nienawidziłam, bo mój toksyczny ex ciągle powtarzał że mam wielką i okropną:/, ale obceny tż nauczył mnie ją kochać i jemu bardzo się podoba i mnie w końcu też ![]() -figura, klepsydry i mocne wcięcie w tali, ogólnie w sam raz nie za gruba nie za chuda o kobieych kształtach Ogólnie się akceptuje i jestem z siebie zadowolona prócz 2 rzeczy no ale to nie w tym wątku ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
O to sobie teraz posłodzimy
![]() Więc: Lubie moje włosy, które ślicznie się błyszczą i mają ładny kolor ![]() Moje małe stopy, w których każdy bucik wygląda jak mini pantofelek ![]() ![]() Moje długie palce u rąk i nóg ![]() Oprawe moich oczu no i ich kolor w sumie też I lubię mój płaski brzuszek ![]()
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
-dlugie nogi
-carne oczka ![]() - kolor włosów -brzuszek, bo płaski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Taki wątek już jest,wyszukiwarka wizażowa też chyba działa.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=boskie
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Oj aż mi się lepiej zrobiło jak taki wątek zobaczyłam! Nigdy się nie zastanawiałam co mi się we mnie samej podoba i zauważyłam w sobie dużo plusów!
![]() Tak więc: - oczy - niebiesko-szare, te drapieżne spojrzenie... ![]() - piersi - nie duże, nie małe...w sam raz... - ciało, kształty - typowo kobiece, zaokrąglone... - nogi - mimo, że jestem średniego wzrostu nogi mam dość szczupłe, że rewelacyjnie prezentują się w szpilkach... - dłonie - smukłe i delikatne... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Lubię ogólnie swoją twarz
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A u mnie to wszystko sie zmienia
![]() pozatym lubie swoje wlosy, twarz ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Podobają mi się moje oczy, nos, kształt piersi, paznokcie i nogi.
Świetny wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tyle wam się podoba w sobie... musicie być naprawdę piękne...bo mi po ostatnich wydarzeniach chyba już nic się nie podoba... ewentualnie nogi i kolor oczów(niebieskie)...to wszystko.
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Biust(85D)
![]() Wciecie w tali okragłe biodra wydatna pupa dłonie, bo mam długie i szczuple palce Kocie zielony oczy usta nos wzrost Ogolnie cala swoja twarz lubie włosy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
nogi
ramiona dłonie
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Oczy. Ale tylko jak się do nich dobiorę i ładnie pomaluję
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
* oczy (duże, ciemne)
* uśmiech (przydaje się w wielu sytuacjach) * pazoorki (naturalne of course) ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
hm
a wiec tak : - oczy, niebieskie, przejrzyste doskonale wygladaja w czarnej oprawie - usta, delikatny blady roz. ladnie wykrojone - piegi (: - dluga szyja - chudy brzuch, delikatnie umiesniony - piersi , maly rozmiar, ale zadbane i jedrne (:
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
- włosy
- oczy - dłonie
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
biust; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hehe świetny watek
![]() jeśli o moje atuty chodzi to napewno (wdl mnie i hmm... plci męskiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
*Moje usta (dość wielkie)
*Oczy (nikt nie wie jaki mają kolor,coś pomiędzy niebieskim,zielonym a szarym) *Nogi (długie) *Paznokcie (moje naturalne paznokcie wyglądają jak sztuczne,są długie i śliczne) I to chyba wszytsko ![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
A więc:
*dziecinny wygląd połączony z seksapilem ![]() *ogólnie twarz *oczy niebieskie takie przenikliwe,ich oprawa *włosy blond *nosek *uśmiech ![]() *usta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
-pupę
![]() -biust, ale raczej jego kształ i jedrnosc. -uszy, które sa male i nie odstaja - delikatne kobiece dlonie i ladne wąskie pazurki (których i tak zresztą nie maluje ![]() -moje wciacie w tali ( 60cm) -rzesy dlugasne - oczy bo sa duże -moj r. buta 36 taka kobiaca malutka stópka ![]() -jak sobie cos przypomne to dopisze A czemu tylko o wygladzie piszemy ? ![]()
![]() |
#27 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmm moze dlatego zeby sie podbudowac ![]() ![]() -usta,sa duze i pelne -oczy,ksztalt i ich niebiesiutki kolor -pupcia,podobno ksztaltna i jedrna ![]() -piersi,nie za male,nie za duze,lecz w sam raz -paznokcie,sa dlugie i kazdy myli je z tipsami -ogolnie figura,mogloby byc lepiej ale nie nazekam No to by bylo chyba na tyle tego slodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
-duze kocie piwno-zielone oczy z naprawde gruba czarna obwodka
-ogolnei ciemna oprawa oczu ,dlugie geste rzesy i ladne brwi -maly nosek,ogolnie lubie swoja twarz tlyko wkurz amnie jak mi ludzie mowia ze wygladam jak taka laleczka z porcelany :P -mam jasno brzoskwiniowa cere , gladka,ale neistety przez o jak ja potre to sie czerwieni bo jest delikatna ( ale ci :P) - drobne dlonie i dlugie mocne pazurki -jedrne zgrbane peisi -w maire waskie biodra + odstajacu kragly tyleczek -plaski brzusio -geste , grube i dlugie wlosy po babuni :P szkoda tylko ze proste jak po prostownicy i ciezko je zakrecic acz staram sie :P
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
-oczy (zielone z odrboiną szarości i brazu)
-usta -pieprzyki -piegi -długość nóg -dłonie(długie,smukłe palce+mocne i szybkorosnące paznokcie) -pępek ![]() -zaczęłam lubić moją bliznę na nosie -zęby -czasami kolor włosów
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Świetny wątek. Ale nie dla takich jak ja... Wszystkie jesteście piękne - bo akceptujecie siebie. Tak 3majcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.