|
|
#1231 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Blaira - kciuki za wizytę !
Cytat:
![]() Cytat:
Spełniają swojego zadanie, mają pasek na całej szerokości, chyba... W każdym bądź razie bdb się trzymają ![]() Cytat:
za KTG - ja jadę jutro.Cytat:
![]() Dziś w planie prasowanie i dopakowanie torby do końca. To mój ostatni tydzień spokoju, tak myślę
|
||||
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Niud nie ma ryzyka nie ma zabawy
To ostatni rok, przeszłam na indywidualne - no muszę sobie poradzić, mam brzuszkową motywację Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja serio zaczęłam się bardzo bardzo bać ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
No a niby tak się miały te cukry normować na końcówce ... a idź pan w uj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żadnych zwiastunów stres tylko mam na wysokim poziomie a tak to nic kompletnie ... dziękuje ze pytasz A Ty jak sobie radzisz z tym swędzeniem ? Coś pomaga ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- dziękuje Kochana zza te słowa ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Rybcia , Amarela- dziękuję ![]() u mnie wszystko ok Blaira - kciuki za wizytę fajnie że tak szybko. Domii- to imię Aniołka więc ja też bym nie chciała nazwać tak córeczki. Szybki ten Twój mąż. Miłego dnia Aaaa Domima , Ty już tak nie zaciskaj tych nóg. Otwieraj się ![]() ![]() ![]() Grosia - jak się spało po podróży ? Pewnie nie ma jak to swoje łóżko co ? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to piękna miałaś pobudkę nie cierpię tych pobudek bo coś się przyśni bo potem zmuś Dziecia do spania ... No jak ? ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira kciuki!
Domii to sie mąż obudził :/ ja bym chyba sie juz nie zgodziła na zmianę imienia jesli to drugie juz zostało nadane. Skorpio dobrze ze tesciowa sie chociaz zapowiada Rybcia a kiedy chciałabys sie bronic? Teraz w czerwcu czy raczej wrzesień? Jejuuu spaac... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2018-04-09 o 09:05 |
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Hej tak na marginesie, ale ja niewychowana jestem
![]() Blaira kciuki za wizyte. Mnie w nocy strasznie brzuch rozbolal ale wypilam nospe, magnez, zalozylam luteine i przeszlo ale pierwszy raz taki bol.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1241 |
|
Wtajemniczenie
|
No i u mnie zaskoczenia nie ma jest opóźnienie
![]() 2 osoby jeszcze ( w tym jedna w trakcie wizyty) Groszku, dobrze ze dotarliście cali i zdrowi do domciu wczoraj, odpoczywaj dziś ![]() Discreet już od dawna dla mnie za cienkie, używam różowe z biedronki, są ofoliowane od dołu,maja tez wersje limitowana fioletowa tez mi podpasowala. No i polecić mogę te duże always o których pisze Polasia, tez ofoliowane i chłonne. Kinia, daj znać koniecznie jak u lekarza oby już minęły te Twoje dolegliwości bo to trochę już za długo. Domii, myśle ze musisz wziąć męża na strone i powiedzieć mu ze to imie rozdrapuje u Ciebie świeżo zabliźnione rany...jestem zdania ze powinien to zrozumieć. Rumianku, Ty tu teraz pilnujesz kolejek także wiesz ![]() Kciuki trzymajcie jeszcze przez chwilkę ... jeszcze czekamy w poczekalni. Standardowo młody poszedł w kimę, także pewnie znów dziś nie będziemy mieć zdjęcia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coraz bardziej mnie przeraza, ze teraz juz w kazdej chwili mozemy zaczac sie rozpakowywac a z drugiej strony nie moge sie doczekac Chyba dzis dopakuje torbe zeby miec ten spokoj psychiczny, ze w razie czego jest gotowa. Domima, bedzie dobrze Lece zaraz na autobus, odezwe sie po ktg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wkładek to ja używam biedronkowych, takie różowe opakowanie. I jak dla mnie są fajne. Nie odklejaja się i nie przepuszczaja niczego. I dodatkowo tanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1244 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Mi nie , więc pasują ![]() O której do lekarza ? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody w przedszkolu, przy okazji wywiozlam tesciowa do fryzjera. Mam wolna chate, robimy impreze?
🥂![]() Dotarlo do mnie ze niedlugo rodze wiec dzis ostatni raz robie krokiety ze slodkiej kapusty. Niewiadomo kiedy znow bede mogla poczuc ten smak w ustach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1247 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ale dziś ciepełko - także jak nie macie co robić zapraszam na kawę
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() blaira kciuki za wizytę stokrotka kciuki za ktg Cytat:
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;8279110 1]Spać to się za bardzo nie da 😏 Blaira trzymam kciuki za wizytę 😙 Domii z tym imieniem to ciężka sprawa 😞 Ciekawe czy się w tym tygodniu ktoś rozpakuje? 😄 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] No bardzo ciekawe czy ktos rozwiąże worek ![]() ?Cytat:
|
||
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
śniły mi się ostatnio żaby - i tak właśnie sennik obczajam
Żaba Znaczenie podstawowe Jest to symbol płodności i erotyzmu, a także strachu przed rzeczami, które powinny być zmieniane.
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powodzenia na ktg ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i się poryczalam .... Boszszszsz nie wytrzymam ze sobą .. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malinko, a rozwarcie postępuje, czy się zatrzymało? |
|
|
|
|
#1254 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Stokrotka, kciuki za ktg! Malinka, cieszę się, że już w domku i że maluch tłuściutki i ma się dobrze )Rybcia i Domima, chwalcie się sesjami od razu jak tylko coś dostaniecie! My się fotografujemy 21.04. Domima, myślę o Tobie codziennie, jak uzmysłowię sobie, że Tobie to już została jednocyfrowa liczba dni do porodu to aż mi serce szybciej bije ![]() Mój tata skończył pokój Flo, chłopaki poskładali meble, narazie jest bałagan, ale zaczyna mieć to ręcę i nogi. W tym tygodniu chcemy to jeszcze raz pomyć z zewnątrz i wewnątrz, zacząć prać i prasować. Aha no i może w końcu spakować tę nieszczesną torbę
|
|
|
|
#1255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Współczuje tego narastania stresu, ten czas jeszcze przede mną. Myślę, że od przyszłego tygodnia będę świrować... Trzymam kciuki, żebyś jednak rozpakowała się ekspresowo w tym tygodniu i w końcu odetchnęła |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nas nie wyrzuci Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1257 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lecę się ogarniać, bo planów full a nie mogę się doczekać co tam od piątku na wątku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2018-04-09 o 09:42 |
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
u nas weekend intensywny, więc dopiero nadrabiam
![]() basen, grill x2, lody, a w międzyczasie sprzątanie, pranie, odkurzenie auta, wymiana zimowych rzeczy na letnie w szafie. Nie wiem, to chyba magia słonecznej pogody, bo wszystko robiliśmy na spokojnie, a tyle nam się udało W taką pogodę nie odpuściliśmy grillowania. Z chęcią przygotowałam mięso i sałatkę sobotni i niedzielni goście też przygotowali pyszności.Zrobiłam karkówkę w musztardzie i majonezie, ze świeżym rozmarynem i bazylią. Jak rozbiję ją młotkiem, to jest cieniutka i cały tłuszcz się wytapia, wiec jak dla mnie- idealna ![]() Starszak się zajadał! Pisałyście o schabie na grilla- Mąż robił kiedyś takie większe kawałki, rozbite, w środek masło, czosnek, śliwka suszona. i zawijał w folię aluminiową. Wtedy nie były suche, takie ala zrazy. Dla mnie super. Jeszcze kiedyś marchewkę startą tak zawijał i plasterek boczku. DOMIMA- może i na sesji Twoje kiecki, ale za to jakie <3 ja bym się chętnie w takie odziała i pofotografowała hehe ![]() BRUNETKA- współczuję kaszlu... mnie ostatnio też jakoś złapało, że chciałam odkaszlnąć,a nawet wzięcie głębszego oddechu bolało pod brzuchem brrr zdrówka!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

maz juz nie moze ze mna wytrzymac, juz stwierdzil ze chyba dzis nadejdzie pierwsza noc kiedy bedziemy spac osobno co ja poradze, ze wole nie wstrzymywac, bo wtedy mam brzuch twardy jak kamien 
potrzebuję najlepiej takich z klejem na całej powierzchni ale bardziej chłonnych 

ależ się tej nocy z boku na bok przewracałam.
jak żyć...a zaliczyć trzeba, obronić... 

stres tylko mam na wysokim poziomie

nie cierpię tych pobudek bo coś się przyśni bo potem zmuś Dziecia do spania ... No jak ? 
ale pierwszy raz taki bol.