|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |||
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
![]() ![]() My się przestawiliśmy na zakupy we wtorki / środy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cześć dziewczyny!
Martusia! Wooow! Piękna kolekcja ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Shopping Queen
|
Pozdrowienia z Krynicy
![]() IMG_5150.jpg IMG_5116.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Hej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa, chodziłam wczoraj w różowo-nudziakowych szpilkach i jest ok. Co prawda po 3 godzinach zaczęłam czuć kostki, ale to raczej kwestia nie przyzwyczajenia do tak wysokich szpilek, bo stopy czuły się komfortowo. Nic nie uwiera, nie obciera, nawet palce mnie nie bolały, mimo że mam dość szeroką stopę i nosek w szpic nie jest moim ulubionym. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Chanel Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może kiedyś się ludzie ogarną ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() super że V wygodna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;82798446]Treść usunięta[/QUOTE]
U mnie tak samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie chce któraś rzęs ardell wispies? Nasza mnie ochota na rzęsy do nieba. Coś mi się kojarzyło to wispies, to wzięłam. Teraz przymierzam jedną a ona sięga mi aż nad brew
![]() Także tego, nowe, jedna tylko przymierzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Lady Pudernica
|
Dzień dobry
![]() Klaskam za zakupy ![]() Odebrałam żółtki z venezii. Śliczne są :rycze: i dobre :jeszczebardziejrycze: i wygodne :spazmy: Nie będę odsyłać i chce więcej :histeria: |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Shopping Queen
|
Mam nadzieję, że ten stan się utrzyma
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
perfumowy zawrót głowy
|
hej,
nie mogę się nadziwić, jak fajnie spisuje się Lip Glow, teraz niemal wszystkie inne ustowe poszły w odstawkę. jestem bardzo zadowolona ![]() Wczoraj pierwszy raz odczułam efekt ustawy, nie było owartego żadnego sklepu spożywczego w pobliżu. Dziecko chciało lodziki więc odwiedzały z kumpelkami po kolei wszystkie monopole w okolicy. Zaoszczędzę to fakt ale czasem naprawdę brakuje tej niedzieli ![]()
#442 | |
Lady Pudernica
|
Cytat:
Nie dobrze, plan był taki, że pójdą do zwrotu i przestaniecie mnie kusić venezią. Nieeee, ja tam nawet nie zaglądam. To znaczy zajrzałam na chwilę, przypadkiem, a tam takie coś Jak żyć? https://www.venezia.pl/czolenka-p-59...-15.30.50.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
No bo tak,
spożywczaki, monopolowy, i ... budowlane powinny być w niedzielę otwarte. Resztę niech zamykają. ![]()
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale fajne ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;82799956]Treść usunięta[/QUOTE]
Kliknąć trzeba. ![]()
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Lady Pudernica
|
[1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;82799956]Treść usunięta[/QUOTE]
A może można się jakoś wymiksować? Bo jeśli nie, to do jutra kod lata.... Co robisz? Napisz proszę, że nie kupujesz... |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Jak obiecalam, z poslizgiem...
FlorencjaâŚ. Na wspomaganiu ze zdjec ide bo moglabym cos pomylic. Czesc 1 sza-. Do Florencji jechalismy szybkim pociagiem / zrobilismy trojkat samolot do Bolonii, potem pociagiem do Florencji. Wylot mielismy z Pisa. Przy czym w Pisa nic nie ma wiec prosto na lotnisko/ mielismy tansze wyloty z Pisa niz z Bologna. Pociagi kursuja non stop I jest to super opcja aby zobaczyc dwa fantastyczne miejsca. O Bolonii pisalam wczesniej-kiedys tam wroce!!! . Pociagi szybkie jada 35 minut . Dosc drogie, szczegolnie jak sie nie kupuje biletu z wyprzedzeniem a na stacji , chyba po 27e placilismy za osobe. Wieksza czesc drogi w podziemiach wiec na wycieczke krajoznawcza nie ma co liczyc. Uwaga. W automatach nie bylo opcji placenia gotowka, / nie dzialaly. Tylko karta. Po wydrukowaniu biletu MUSICIE skasowac bilet ZANIM wejdziecie na perony- tam juz nie ma kasownikow. Sa takie niewielkie maszyny zaraz przy automatach. Tylko skasowany bilet z data jest wazny! Kolejna uwaga to te szybkie pociagi odchodza z peronu na poziomie -4 musicie miec jakies 15 minut aby sie tam dostacâŚ. Nie da sie biec na wariata, wiec ostroznie z czasem jak wykupione macie bilety na konkretna godzine. Tansza wersja pociagow z przesiadka juz od 9E- zalezy rowniez czy w godzinach szczytu jedziemy czy tez nie. O zabytkach Florencji poczytacie gdzie indziej, ja napisze ze kolejki po bilety badz do wejscia sa wszedzie!!!! Poniewaz byla przepiekna pogoda +20C w koncowce pazdziernika, nie wchodzilismy do _Uffizi. Spedzilismy czas na wloczeniu sie po uliczkach. Sporo atrakcji nie kosztuje nic. Wystarczy dobry plan. Ja pòlecam spacer na Piazzale Michelangelo, przy okazji most âPonte Vecchio mozna przejsc, badz raczej przecisnac sie! . Jak juz bedziemy za mostem i pojdziemy nie najkrotsza droga ale okrezna, to mozna odpoczac od tlumow, przepiekna panorama na miasto, wejscie jedna strona poprzez park a zejscie druga, takie kolo mozna zatoczyc i przy okazji zobaczyc mosty z innej perspektywy! Kilka godzin spedzilismy w ogrodach Baboli. Polecam. Wspanialy park, piekna panorama miasta, mozna zabrac ze soba lunch i zjesc w pieknym otoczenu. Mozna dokupic butelke wina i miec wspanialy piknik. Sporo ludzi na lawkach odpoczywalo i jadlo posilki. Wstep platny. Koscioly- wstep minimalnie platny badz bezplatny. Mozna skorzystac z tarasow widokowych na dachach hoteli kupujac tylko drinka badz kawe! Jest kilka takich miejsc w scislym centrum. Generalnie spacery po uliczkach, mostach, placach pelnych rzezb, przepieknych domow, kosciolow to uczta dla ducha. Obowiazkowo nalezy pojsc do dzialajacej najstarszej farmacji. Pharmacja Santa Maria Novella. Zaznaczcie na mapie bo w okolicy nikt was nie pokieruje, nawet recepcje hoteliâŚ. Wejscia mozna nie zauwazyc, wiec dokladny adres wskazany. Przepiekna!!!! Przy okazji mozna na pamiatke kupic ich perfumy badz kosmetyki. Kolejna Farmacja , juz nie taka slynna ani piekna lezy niedaleko mostu Ponti. Rowniez maja wlasne kosmetyki oraz perfumy. Tam zrobilam najlepszy zakup perfum Tabacco. 18E za 50 ml. Plus maja wlasna linie kosmetykow. /Farmacia SS annuziata 1561 / . stare farmacj jak kogos interesuja wstep gratis! Santa Maria Novella to obowiazkowo! Spacer wieczorem po uliczkach w okolicach Ponti Vecchi tam gdzie sa wszystkie najdrozsze marki, to uczta dla oczu! Wystawy sklepowe sa jak dziela sztuki! Liczne patia, zaulki , pasaze to rowniez male dziela sztuki z licznymi rzezbami. A do tego wszystkiego po drodze wspaniale sklepy. Czy to z lodami, czekolada, serem czy ciuchami, przepieknie wyeksponowany towar! Az ma sie ochote wejsc I kupic, choc troszke, na probe, na skosztowanie. Targ - to osobny tema - Mercato Centrale. Niech Was nie zniecheca otaczajace kramy z torebkami typu ´´made in Italy´´ , jak ktos szuka skorzane wyroby recznie robione we Wloszech to nie ten adres . Ale jak ktos szuka torebki na co dzien to wybor wzorow I kolorow jest. Jak juz sie przedrzemy przez kramy I wejdziemy do budynku bedziemy miec swietna okazje do zakupow regionalnych rarytasow. Sporo sprzedawcow ma produkty z rodzinnych manufaktur, z Toskanii rowniez, miody, przetwory, ziola, nalewki, wina, makarony, mieszanki ziol, slodycze. Glowa sie kreci dookola, wszystko kusiâŚ.tylko w bagazu miejsca brak!!!! Makarony kolorowe juz za 2.50 euro albo 7 za 3 paczki, grzyby suszone, nawet sprasowane w paczkach sprzedaja dla tych z malym bagazem! Mieszanki ziol/ uwazac sporo jest z sola/ do potraw wloskich za 2 euro. No I stoiska z serami, salami, kielbasami. Ceny od 12E w gore! Jest osobne stoisko z cantuccini!!! Czego tam nie ma, cantuccini klasyczne, z czekolada, z orzechami, z pomarancza, mieta, chyba z 30 rodzajow . cena 19e za kilo, ja kupilam z kazdego rodzaju po 2 ciasteczka I wyszlo jakies 2 kilo!!! WARTO!!! . Na targ idziemy rano na zakupy. A wieczorem badz w porze lunchu na ten sam targ-1sze pietro- idziemy aby dobrze I niedrogo zjesc ! cdn. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- O jaki opis. No przepadłam. I skąd ja wezmę urlop? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.