|
|
#4111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018, cz. XI
A ja chce ślub bo chce - chce formalny związek. Chcę coś razem tworzyć z tżtem. I tak jakoś ja już mam dość bycia niby razem, ale dla mnie to nie jest w pełni razem.
|
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem romantyczna
i wychylam się z innym podejściem niż Wy ![]() W urzędzie nic nie zalatwilismy poza zmarnowaniem 3h w kolejce. Myślałam że iść z dowodem do USC znaczy iść z dowodem, a okazało się ze nie dopelnilismy formalności z autem urodzenia, dopiero dziś zglosili i mnie i TZ i wszystko najszybciej możemy załatwić za 2 tygodnie znów czekając parę godzin w kolejce. Hyh. Trudno. Pójdziemy w maju.
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam poczucie, że sobie poradzę bez niego. Wychowywałam sama dziecko, lubię wszystko załatwić po swojemu i nie czekam, aż on coś zrobi. Potrafię sama mieszkać i ogarniać dom i chatę, nie zginę bez niego. Już raz kochałam kogoś za bardzo i jak mi powiedział, że mnie nie kocha to myślałam, że tego nie wytrzymam i to mnie chyba nauczyło nie przyzwyczajać się za bardzo i zawsze brać pod uwagę wyjście awaryjne.
|
|
|
|
#4114 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie chodzi mi o to przyzwyczajanie za bardzo, bo z tych co generalnie angażują się albo mocno, albo wcale.
po prostu nie potrzegam tego jako sensu życia. wychodzę za mąż bo się lubimy, kochamy, wspieramy, rozśmieszamy, doceniamy, uzupełniamy i milion takich "-my". to wypadkowa, a nie cel.
|
|
|
#4115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam tak samo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4116 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Jutro mamy dostać zaproszenia, więc się zacznie maraton z rozdawaniem..... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chce żeby człowiek którego kocham był moim mężem, tak na serio pragnę być z nim na zawsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Będę przekonywała TŻ do nowego terminu! Trzymajcie kciuki, żeby się udało! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje 2 pierwsze miłości były takie, że nie wyobrażałam sobie życia bez nich. Teraz z małżonem nie mam takich myśli, bo wiem że to ten który mnie nigdy nie opuści. Po ślubie czuję taki spokój i bezpieczeństwo. Czuję że dopiero zaczynamy żyć☺ i juz nie muszę ścielić dwóch łóżek 😂😂😂 odzyskałam salon 🎎😂😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś czas temu przy babskim winie zastanawialyśmy się z przyjaciółkami jakby nasze życie wyglądało, gdyby mężem został któryś z byłych...
złe słowo powiem tylko o jednym, ale cholera - co mna kierowało?! ![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- @sovianka - działaj, negocjuj. może twój facet tak gada na fali ostatnich intensywnych rozmów na ten temat (wiesz, takie małe zmęczenie).
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie mogę na niego nic złego powiedzieć, nie był dla mnie zły czy coś podobnego, po prostu pewne rzeczy nie grały, no i to była chyba też klątwa "przechodzonego związku". Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4125 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiam się kiedy iść na hennę... czy w czwartek rano czy w środę wieczorem.Cytat:
Ale śliczny ten drugi bukiet Cytat:
Cały czas żyję sobotnim popołudniem... mój TŻ zabrał mnie do rynku do restauracji na kolację urodzinową gdzie wszystko kosztowało miliony monet, ale mniejsza z tym. Było tak miło, elegancko, czułam się jak dama |
|||
|
|
|
|
#4126 |
|
Żona
|
El romantyk
|
|
|
|
#4127 | ||||
|
TrustMe, I'mApsychologist
|
Cytat:
![]() :brzyda l: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przyszły zaproszenia dla rodziców! Jaram się, daliśmy już rodzicom Tż, ucieszyli się bardzo |
||||
|
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
El super weekend
![]() Adie ważne że już salon jest wasz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4129 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Super takie urodziny w restauracji 😍 mój Tż jeszcze na to nie wpadł choć lubi mnie zabierać na sushi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Sovianka, może to marne pocieszenie, ale ja strasznie rozpaczałam, jak odmówił mi mój ulubiony fotograf, którego prace od dawna śledzę i podziwiam. Potem zrezygnowała też przyjaciółka, która miała być w dniu ślubu moją fryzjerką i makijażystką. Ubolewałam, że lepszej fryzury, makijażu i zdjęć to ja już nie znajdę, bo chciałam tamte i one były najlepsze i koniec kropka, lepszych nie ma. Ochłonęłam, poszukałam na spokojnie i teraz szczerze mogę powiedzieć, że moja fryzura, makijaż i album ze zdjęciami tylko na tym skorzystają.
Goplankowa, dopiero na kompie widzę podpisy pod postami. Jesteś fotografką? Mogę gdzieś zobaczyć Twoje zdjęcia? Uwielbiam fotografię Nigdy nie byłam na weselu, więc nie orientuję się w temacie. Ale czy to normalne, żeby w ślubny tort była wbita tabliczka z nazwą cukierni? Cytat:
Ten ślub to dla mnie świętowanie faktu, że teraz będziemy razem też w świetle prawa, że będziemy nosić to samo nazwisko. I radość z tego, co już mamy, co budowaliśmy przez lata. A nie moment, w którym zaczniemy dla siebie znaczyć więcej i kochać się bardziej (a niektórzy nie potrafią tego zrozumieć).
|
|
|
|
|
|
#4131 |
|
|
Dziewczyny pamiętacie jak Wam pisałam o tych perfumach Versace, że śmierdzą i nie mogę się do nich przekonać? Zaczęłam się nimi pryskać, kilka dni minęło za nim się do nich przekonałam, na początku zapach jest dla mnie zbyt intensywny. Teraz do sedna
w życiu nie zebrałam tyłu komplementów, co trzecia osoba wchodząca do mojego biura komentuje czym tu tak pięknie pachnie wczoraj nawet mnie chłopak zaczepił na ulicy i pytał co to za zapach ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez girlandzia Czas edycji: 2018-04-10 o 07:54 |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
#4133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wyglądała przeprowadzka męża? ![]() Cytat:
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wam
no wczoraj się przeraziłam gorączka i moim samopoczuciem. Ale L4 nie ma w moim przypadku większego sensu, bo ja mam zawsze jednodniowe choroby mam nadzieję, że wszystko już ogarniemy do soboty już nie mogę się doczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy tak zajmuje się fotografią. Lepiej lub gorzej
m&m fotografia wpisz na fb. W profilowym noworodek A w tle para młoda.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
El jaką macie grubość obrączek? 1.3? Byliśmy tam wczoraj i klasyczne wychodzą taniej niż w naszym rodzinnym mieście więc poważnie się zastanawiamy nad zamówieniem tam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#4140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd moja się zepsuła, to noszę firany do pralni chemicznej. jedna ma 7m, druga 5m - pani z pralni mnie nienawidzi ![]() Cytat:
a tak serio, nie uciekaj jeszcze, musisz nam trochę podoradzaćno dobra, fejo zaliczony, wizaż zaliczony, pudel zaliczony - idę pozarabiać piniądz. wczoraj totalnie nie mogłam się zebrać, no to dziś deadliny... o i muszę przeprowadzić telefoniczny atak na grafika od zaproszeń, bo tydzień minął, a projektu ni hu hu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

i wychylam się z innym podejściem niż Wy 

Ja nie czekam na ten dzień, żeby "Spełniły się moje marzenia
", tylko chcę sobie urodzić nowe dziecko, mieć już trochę spokoju, mieć pełną rodzinę formalną. Natomiast jeśli chodzi o uczucia, to nie zawaliłby mi się świat gdybyśmy się rozstali, byłoby mi smutno, ale z góry wiem, że to by minęło i znalazłabym sobie kogoś innego (tylko nie wiem, czy by mi się chciało
)
W weekend o tym gadałam po winie z dziewczyną taty i Tż to słyszał jak powiedziałam "Nie wyobrażam sobie życia bez dziecka, natomiast bez męża jak najbardziej"- chyba się zdziwił, ale nie skomentował 

no wczoraj się przeraziłam gorączka i moim samopoczuciem. Ale L4 nie ma w moim przypadku większego sensu, bo ja mam zawsze jednodniowe choroby
szczęśliwa Panna Młoda