![]() |
#2701 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
'Złam to serce na pół,przeżuwaj i spluń..'
'I wish I was your favorite girl' [mam nadzieje byc twoja dziewczyna/kolezanka numer jeden] 'The nicest thing ' [najmilsza rzecz] |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Przyczajenie
|
A i chcialam powiedziec i wyrazic moja wrogosc do opisow w stylu jakies obrazki
Bardzo,bardzo irytujace x10000000000000 Pzdr ;*** |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zadomowienie
|
12 Stonka
agattee Cysiia Plotkaraaa Frizzelicious aah . ![]() ![]() więęęęęęęęęęęcej . !! ; )) Flirt to akwarela miłości.... ; )))
![]() |
#2704 |
Raczkowanie
|
Mogła by mi któraś przetłumaczyć to na angielski, bardzo była bym wdzięczna
![]() ![]() próbuję... ale wciąż nie potrafię... ~~~~~~~~ ~~ Jak śmiesznie jest chcieć, a nie móc i nie chcieć, a móc... ~~ Wierzę, że moja bezsenność będzie twoja... ~~ a jeśli herbatę będziesz pił...to daj mi łyk.. ~~ zamknięci...w otchłani własnych myśli |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ehh przepraszam ale nie mam nic takowego.. przynajmniej nie przychodzi mi na mysl. jak rok temu wyjezdzalam to mialam ; far away . | daleko (no i tam ze bd tesknic czy cos ..) ___ imeges . \ obrazy . i nieważne ze .. cos tam . no i troche smutno . ale jakby mniej . Be my very own constellation . ;* / badz moja bardzo wslasna/ osobista konstelacja .. A potem poszli już razem szukać nowych gwiazd <3 it's fun love innocence ![]() Feel me. touch me. heal me. come. take me higher. / poczuj mnie . dotknij mnie . ulecz mnie . chodz. chwyc/ zabierz mnie wyzej . Cytat:
i'm trying... but i still can't .. ![]()
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Śmiech mnie ogarnia,
gdy dama na chama chce być zauważalna. Ja nie muszę ganiać rozebrana by Hej man! Tracisz czas,być uwielbiana jak Księżna Dajana! ja jestem jak głaz... Żaden dzień się nie powtórzy Nie ma dwóch podobnych nocy Dwóch tych samych pocałunków Dwóch tych samych spojrzeń w oczy... Chcesz mnie ściągnąć do poziomu swego? Nie Ty pierwsza chcesz dokonać czegoś niewykonalnego...! Nic z tego. Siedzi we mnie coś większego. Żyję tym co czuję...
Z życia biorę to co mi smakuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Raczkowanie
|
Odwieczne pytanie, każdy odpowiada sam, stan niepewności skąd ja to znam
His smile... His smell.. His touch... Na wszystko znajde odpowiedz, na Ciebie znajde sposób Kazda chwila ma coś z motyla Poczuj smak mego pragnienia Niech Twoje życie będzie wykrzyknikiem ,nie znakiem zapytania Wsiąść za ster marzeń i odleciec na zawsze do wiecznosci gwiazd... ------------------------ -------------------------- Dziewczyny macie może jakieś opisy na zdjęcia z wakacji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
ahoj
![]() PROOSZE WAS! bo Wy nigdy nie spełniaciemoich próźb ![]()
#2709 |
Konto usunięte
|
nie oczekujcie na sad ostateczny. on odbywa się codzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
jeden mi przychodzi do głowy, z wizażu zresztą: `od dziś imprezuje legalnie.! <18>
#2711 |
xoxo
|
` Nieudane popołudnie, ten fatalny dzień
`Niewypowiedziane myśli, urwana rozmowa `Urwane zdanie z niedosłyszanym ^ kocham ^ . smutna mała księżniczka co zgubiła swego księcia albo pomyliła bajki idę się dotleniać Bezczelenie znów kręcę Skruszona nie jestem O nie w ogóle nie czuję się winna Niebyłabym sobą gdy byłabym inna Nie byłabym sobą Nie była bym ? Zdegustowana Kochaj mnie wtedy będę kochał Ciebie Nie zmieniaj się wtedy ja się nie zmienię Zamknęłaś drzwi tak łatwo się nie poddam Gdybym tylko mógł chciałbym wszystko pozmieniać Rozmazane filmiki, wóda bez popitki
#2712 |
Raczkowanie
|
bardzo bardzo baro mocnoooo! prosze was o opis na temat że mój "kolega"... stwiedził że nic go nie jara....a ja chce to zmienić, żeby coś zaczęło.....np ja....tylko takie wiecie....w waszym odjechanym ;d stylu ;d
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
xoxo
|
Czy ma ktoś opisy o tym że jestem smutna, czuję jakąś taką wewnętrzną pustkę, że nic mi się nie chce ?
Będę wdzięczna ![]() ![]() _________________________ _ Lubię gdy buja się cały mój świat.
#2714 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może się uda - z melanholią uczuć zagubiona i zdominowana przez siłę zła, egoizmu i strachu brzmienie obok ciszy Głowka do góry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że przypadłam trochę do gustu. ^^ Wedle życzenia ![]() Dopóki więzisz mnie w sobie: będziemy razem. Trzymaj mnie pod kluczem w komorze serca. I pozostanie tajemnicą, co robiłam wczoraj przed snem. To miłość jest inna. Niełatwa, nieskromna i niewinna... Spróbuj mówić kocham każdym z Twoich słów. Oszukuję serce każdym z możliwych sposobów, a ono.. wciąż Cię kocha.
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Rozeznanie
|
A może macie coś o tym, że namieszałam i to bardzo. I, że teraz jestem na siebie zła [chodzi o dwóch chłopaków].
I o wrednych plotkarach?
#2717 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ma któraś z Was coś o tym że chciałabym wyjechać. daleko. najlepiej na jakąś bezludną wyspe. i zapomnieć o tym wszystkim co jest 'tutaj'. oderwać sie od rzeczywistości i pobyć w samotności. ?
#2718 | |
xoxo
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Ostatnio jakoś wiara w marzenia mnie opuściła.
![]() |
#2719 |
Raczkowanie
|
I tried to be perfect but nothing was worth it... /Próbowałem być idealny ale nic nie było tego warte... This place is so empty .../ To miejsce jest takie puste ... What happened to you/ Co się z Tobą stało? You played the victim for so long now in this game/Za długo grałeś ofiarę w tej grze You say hello, inside I'm screaming "I love you" . . / Ty mówisz "cześć", ja w środku krzyczę: kocham Cię... What good is love when it keeps on hurting me? /Czy miłość jest dobra, gdy sprawia mi ból? Another day, is going by/ Kolejny dzień się kończy I'm thinkin' about you all the time /Myśle o tobie cały czas But you're out there /Ale Ty jestes tam And I'm here waiting/ a ja tu czekam I'd do anything just to hold you in my arms /Zrobie wszytko, by trzymać cię w ramionach To try to make you laugh /By probować Cię rozbawić Somehow I can't put you in the past /Jakoś nie mogę o tobie zapomnieć... I'd do anything just to fall asleep with you /Zrobie wszytko, po prostu by zasypiac z Tobą Will you remember me? /Będziesz mnie pamietac? Cuz' I know I won't forget you /Bo ja wiem, że ciebie nie zapomne I try to sleep, I can't forget you / proboje spać, nie moge cie zapomniec And I'd do anything for you / Zrobie wszytko dla ciebie... I'll be there when your heart stops beating / będę tu, gdy Twoje serce przestanie bić
I'll be there when your last breath's taken away / będę tu, kiedy weźmiesz swoj ostatni oddech I'm missin' your kisses, I'm missin' your touch... / tęsknie za Twoimi pocałunkami, tęsknię za twoim dotykiem... Honey why are you calling me so late /kochanie dlaczego dzwonisz do mnie tak późno It's kinda hard to talk right now /jest tak trudno rozmawiać teraz Honey why are you crying is everything okay/kochanie dlaczego płaczesz jest wszystko w porządku It's really good to hear your voice saying my name /bardzo dobrze jest słyszeć twój głos mówiący moje imię It sounds so sweet /on brzmi tak słodko Hearing those words it makes me weak/ słyszenie tych słów to mnie osłabia And I never wanna say goodbye /i nigdy nie chcę mówić do widzenia I told myself I won't miss you but I remember What it feels like beside you / Powiedziałam sobie, że nie będę za Tobą tęsknić, Ale pamiętałam co czuje będąc przy Tobie
#2720 |
Raczkowanie
|
#2721 |
Raczkowanie
|
nie zatrzymuj łez, niech lecą...
życie to sztuka wyboru... i w tym cały problem Nie od razu zdarza się raj...nie od jutra swiat jak ze snu ChwilowaNieregularnośćWRe akcjiNaChłód,Pustkę,IOboj ętnośćDookoła ![]() ----------- --------------- Ja przez koniec grudnia 07 do przelomu marzec / kwiecien myślalam,ze już nic nie jest w stanie się ułożyć. Mało depresją się nie skończyło...cały świat nagle się zawalił. A potem? W najmniej oczekiwanym momencie pojawiło się światelko... Tak więc uszy do góry!! Bez gadania Myslisz,że jestem słaba? Ja się nie poddam - to moja zasada!! Na nogi stań, chociaż płyną łzy. Zawsze się staraj spełniać swoje sny! W życiu mamy tylko jedną prawdziwą szansę ...trzeba ja wykorzystac.. coraz bliżej szczęścia... [?!?] Edytowane przez dziewczyna z ambicjami Czas edycji: 2008-07-19 o 23:07 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
xoxo
|
Cytat:
jejjjjjjjj BOSKIEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgubione szczęście, nigdy nie wraca choćbyś chciał... Zagubiłam Się We Własnych Myślach.. Jak mam żyć gdy nie czuje w głębi nic, jak odnaleźć siebie jak? "Wiem jak ułożyć rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył" Lost in the darkness, hoping for a sign./Zagubiona w ciemności, z nadzieją na znak Niepowstrzymane łzy, nigdy nie spełnione sny… Różnie w życiu jest Nie zawsze sprzyja los ![]() Jestem dziś taka smutna , że mógłbym sprzedawać łzy …. Mam, nadzieję ze sobie coś wybierzesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to potrafię namieszać... Jak Pascal... -.- 'Plotki to cena jaką płaci się za sukces...' Hmm.. tylko to mi do glowy przychodzi.. a ja dalej prosze o opisy, ze facet sie nie stara... ze czekam na czule gesty... Edytowane przez lara152 Czas edycji: 2008-07-20 o 09:59 Powód: literowka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje ;**** Wybrałam, wybrałam ; )
![]() |
#2726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W ucieczce od rzeczywistości... Wszystkim problemom i kłopotom mówię: "Bye! Bye!" Kupuję 'one way ticket' i już mnie nie ma Chcę się oderwać, chcę zapomnieć i zacząć wszyskto od nowa Może coś wybierzesz. Trzymaj się Kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zadomowienie
|
_ty, ty i ty, a ty na deser..
_zycie stracilo sens tylko dlatego ze skladalo sie z klesk..? _plakac trzeba w spokoju. tylko wtedy ma sie z tego radosc.. _gwiazdy sie przeciez nie wypalaja.. _nie wazne gdzie wazne z kim sie szwendasz.. _kazdy z lansem jak Sinatra , Lech nie Tatra..xD _polece wierszem, pelen czad i tak jest wena.. _zastanów się co człowiek robi, a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi.. _młodosc minie tych chwil jak tasmy nie przewiniesz .. _sie gra sie ma jak sie niema to siema siema.. _wolę iść i upadać, niż żyć na kolanach pełna fałszu.. _catch me if you can. ![]()
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
Zwariowałaś? Zachowaj trochę szaleństw na menopauzę!'
Wyglądacie na szczęśliwych. Jak to robicie?' Prognozy są bardzo trudne, szczególnie w odniesieniu do przyszłości.' Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec.' Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.' Rozmazana plama - sama dość często odnoszę wrażenie, że nią jestem.' Życie nie naśladuje sztuki - naśladuje telewizję. 'Trwaj chwilo, jesteś piękna.' nie potrafię marzyć... a jeśli ktoś nie potrafi marzyć... umiera...' Moje serce jest tylko moje.' czy znasz to miejsce między snem a jawą...?' tą chwilę kiedy jeszcze śnisz a już pamiętasz..?' Ucichło. Coś szeptali. Na ziemie padli. Płakali?' Możemy latać ponieważ wszyscy mamy skrzydła ale część z nas nie wie po co.' Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapominać?' Najlepiej umiemy okłamywać samych siebie.' Wódka była tej nocy jak tlen, pozwalała oddychać.' ...aż w jedną krótką chwilę pojmiesz po co żyjesz.' Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi...' Jak na deszczu łza, cały ten świat nie znaczy nic...' Do woskowych słów, które topi czas...' Chociaż znika świat do mijanych dni...' Jedno rozcięcie trudniej znieść niż sto..' Nie popędzaj czasu, poczekajmy co nam przyniesie.' Dosięga Cię ta siła...zrzuć z siebie ten sen.' Dzień przechodzi w noc...jasność kładzie spać.' Czasem nie warto sobie wszystkiego wyjaśniać...' Dawać wiarę snom, umieć wałczyć o swoje pragnienia.' Nawet gdy spotkała go w tłumie i nie mogla sie do niego zbliżyć.' Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko.' ![]()
#2729 |
Przyczajenie
|
mMee
Przyczajenie https://wizaz.pl/forum/customavatars/avatar318727_1.gif Zarejestrowany: 2008-04 Wiadomości: 5 Dot.: Wasze opisy na GG - część IV ` koch . Cię ![]() ` chodź i zabierz daleko . ` uśmiech z waty cukrowej . ![]() ` świat do wesela się zagoić miał .. ` czasem warto dla uczucia zapomnieć co było . ` siedziała sama na trawie z kartką, i rysowała serca .. dla Niego ![]() ` nie pozwól jej odejść . nie wróci .. ` być kimś nic nie wartym .. ` na chwilę zapmnieć, mieć pustkę w głowie . ` ucisz się . uspokój . i zatęsknij . nie wiesz za czym ? nie wiesz za kim ? może za sobą prawdziwym ? ` dla Ciebie odeszłam bez daty powrotu . ` codziennie wybieram Jego spośród miliona ![]() ` a Ona była wciąż tylko dla Niego . ![]() ` mieć obok to, o czym boimy się marzyć .. ` gdybym Ci powiedziała uwierzyłbyś Mi, że Twoich wad mogłabym szukać do końca świata ? wątpię .. ![]() ` trudno zaufać znów, trudno zapomnieć to . ` sztuczny uśmiech w fałszywym świecie . ` na próżno starasz się anioła znaleźć we Mnie . ` jaką masz moc, skoro potrafisz sprawić, że się uśmiecham ? ![]() ` kiedy uśmiechniemy się razem, nieszczęście strzeli sobie w łeb . ![]() ` przecież pragnę tak mało .. troszeczkę Ciebie ` pozorami utkana twarz ma przedstawiać spokój . ` spojrzenie pełne uczucia . ` a uśmiech pogrąża się w rozpaczy .. ![]() ` to z Twoich oczu pada na Mnie jasny promień ![]() ` ej słonko ! nie uronie ani jednej łzy przy Tobie ![]() ` lecz serce dotknięte iskierką wbrew woli zaczyna bić . ` patrz po oczach ! rozumiesz ?! ` rodzi się od razu .. umiera za długo ![]() ` nie wiń Mnie za to, że moje myśli ciągle z Tobą są . ` tak poprostu nazwać Cię kimś więcej, niż tylko jesteś .. ![]() ` przypomnij sobie tamte dni . ` wtedy nawet w zimie było więcej słońca .. ` wiem, że wtedy oddałabym wszystko .. ` niech czas w miejscu stanie, gdy zapatrzmy się w siebie ![]() ` bądź proszę ` daj Mi siebie ![]() ` usiąść na łące i w niebo patrzeć tak ![]() a ja prosiła bym o opisy tego typu ![]() coś ode mnie: - wciąż brakuje mi słów - nie ważne co działo się w przeszłości, ważne co jest teraz i co będzie w przyszłości - może nam brakuje siebie.. może kiedyś Cie rozbawie... może dasz mi znak. |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Przyczajenie
|
Hejj..
![]() Byłam na wakacjach... troszke pracowałam.. noo ii.. mam małą prośbę... Moglibyście podać jakieś opisy, ktore pokazują żektoś mnie mocno obraził, zranił.. [typu. nazwał mnie dziwką, kurr.wą.] (był to chłopak mojej Ex. friend) że to baardzo boli .? Pls.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.