|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim częsc IV
Dzien dobry wieczór
![]() a właściwie nocy stosunkowo udanej ![]() bo lecę się szykować na TŻtowanko ![]() bajooooo ![]()
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Ale pustki
![]() Toteż dlategoż ja wybywam do kąpieli i do łóżeczka z tż ![]() Ktoś się dołącza ? ![]()
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
nie bede leciec z siostrą w trójkąta
![]()
#4505 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
wez mnie nie doluj, wszyscy maja nocki, tylko nie jaa ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Klaudens, ratuj
![]() ![]() Takw ogóle, to oboje na ścisk upchalismy wszycho do bagażnika ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
A mi się nie chce spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
A mi się chce i na dodatek muszę o 6 wstać
![]() Ja to jestem jak jakiś lekarz. Dzisiaj kolega dostal udaru i do kogo piszą? do mnie, jakie sa objawy i co robić... Ostatnio koleżance musiałam tłumaczyć jak sie robie przelew na konto - infromacja ze mnie ![]()
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
No widzisz, wszechstronna kobitka jesteś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Inso jest, Inso radzi, Inso nigdy Cię nie zdradzi
![]() A tak szczerze..to mam jakies obawy, co do podróży ![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Co do pogody, czy raczej bycia codziennie z tz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Pogoda.. trudno się mówi, będze jak będzie, oby nie padało. Z TŻem też już siedziałam - nie boję się. Ale co do jazdy... Kiedyś jak byłam młodsza ciągle mi się snilo, że mniej więcej w tym wieku co teraz jestem, zginę w wypadku samochodowym
![]()
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Insuś, jak chcesz to opowiedz o tych 3ech razach . Chyba już kiedyś pisałaś ale nie pamietam . Pamietam, jak ty tż odebrał od Ciebie sms i uniknął wypadku
![]() Powiem Ci, ze w tym wieku teraz, ciągle jak jade pociagiem mam wizje , ze na przejezdzie samochod w nas wjezdza i jest wybuch. Na ulicy tir mnie rozjezdza.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
Zdjecia z dzisiaj, po umyciu włosków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Grzywka ewidentnie żyje już swoim życiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
I mi sie taka własnie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Było więcej niż trzy razy...
Kiedyś wracaliśmy z rodzicami i bratem z gór od mojej babci. A tam są drogi krete. Nagle zza zakrętu wyłonił się jakiś czewrony samochód, który jechał na czołowe z nami. Dobrze, że tata jest zawodowym kierowca i odbił. Drugi raz. Z kolezanką postanowiłyśmy wybrać się na rowery. Nastpęnego dnia miałyśmy razem z naszyi rodzicami wyjezdzać nad morze. Zagadałyśmy się. Dookoła lasy i słabo widoczny przejazd tramwajowy (za krzakami). Rozmawiamy, a nagle zauważyłam neimal przed sobą pociag, a ja nie mogłam się zatrzymać, bo nie miałam hamulców ![]() Trzeci raz. jechałam z rodzicami na mazury. Tata wyprzedał tira, a ten zajechał nam drogę. Jechaliśmy czołowo z innymi samochodami. Pamiętam tylko, że się rozejrzałam dookoła i zobaczyłam z jednej strony tira, z drugiej dookoła las. Byłam pewna, że zginę... Czwarty raz. Rok temu. Szłam na korki z angola. Zawsze miałam mp3 w uszach, tym razem zapomniałam chyba wziąć z domu. Rozejrzałam się na pasach - pusto. Zrobiłam kroka, usłyszałam świst... a tu ze 120 km/h jechał jakiś wariat. Zabiłby mnie. ![]() A i jeszcze jak byłam malutka mama prowadziła mnie w wózku. Przechodziła na zielonym swietle, a jakiś wariat na mnie leciał. Podobno zachamaował tuż przed wózkiem... ![]() Boję się jeździć w dalekie trasy, bo zawsze coś się wydarzy. Z kolei, trzy lata temu wyjeżdzaliśmy z rodzicami w sobotę. W niedzielę rano dostaliśmy tel., że mój kuzyn (wtedy miał 20 lat) miał bardzo powazny wypadek na motorze i nie żyje... ![]()
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
No niestety, u nas praktycznie co rok się coś dzieje
![]() W ogóle ma głupie przeczucia, bo wczoraj polciaj zwróciła uwagę TŻowi na pasy (bo on nie zapina), jego tata też mu kazał zapiąć, mój tata jak dzisiaj rozmawialiśmy, też go ostrzegał... W sozku dzisiaj byłam. Pakowałam się, a do pokoju wszedł tata. Usiadł na fotelu, patrzył się, spytał się cz czegoś nei zapomniałam a potem z uśmiechem swteirdził, że cieszy się, że wyjezdzam z TŻem... ![]() Eska wyslę, obiecuję ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
I na nagrobku napis: Zginęła śmiercią tragiczną (Ale Szczęsliwa) I taka Insomnia unosząca brwi :P
Sory ale jakoś tak mi w głowie taki obrazek sie wytworzył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze Insiuś ![]() ![]() ![]() Ja mam za daleko zeby na pogrzeb przyjechac, wiec zpaominaj o smierci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
No pewnie, że szczęśliwa, a to najważniejsze
![]() Dla mnei najgorsza by była sytuacja, gdyby zginęło jedno z nas. Wtedy ciężko jest się pogodzić ze śmiercią tej drugiej osoby. Jeśli np. jeszcze widziało się te zwłoki obok siebie... ![]()
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Kaszuby to se ino popić lubią. Widze to po znajomych mojego taty
![]() ![]() To co Insomnia piszesz byłoby chyba największą tragedia. Stracić tak faceta to straszne ale bardziej przeraziłoby mnie chyba stracenie dziecka w ten sposób ![]() Ubrałam własnie koszulke mojego TŻ do spania aaaaaaaaaaleee pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Moja sąsiadka z góry uczestniczyła w takim wypadku. Sioko, pewnie znasz drogę do Real Osowa i tam jest taki zakręt 90stopni i ona jechała ze swoim narzeczonym, za parę miesiecy mieli miec chyba slub, wjechał w nich tir, jej facet zginął na jej oczach, widziała całą krew rozlaną
![]() Dziś jest mężatką, niestety z problemem , nie może zajśc w ciazę od dobrych paru lat . In vitro nawet nie działa . Tak jakby , albo z tamtym albo z nikim ![]() Po za tym, Sioko co Ty tutaj o tej godzinie robisz? ![]() Tż ojciec tylko gada "jo" i jakies tam koncowki słow przekreca, ale jest "ciezkim ojcem"z zasadami co do tż, ma smieszny kawał i dobrym człowiekiem jest, chociaz cfaniak jakich mało a i popić też lubi ![]() Ja mam jeszcze dziadka Kaszuba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapominam, ja zamierzam odnieść sukces, narodzić dzieci itd ![]() Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak dostałam ten telefon, że ten kuzyn nie żyje. Od dziecka byliśmy baardzo żżyci, zawsze razem, zawsze we dwoje. Okazało się, że jednak zyje, ale zostały mu godziny.. Miał trepanację czaszki, później się okazało, ze jest kolejny kriwak. U nas w szpitalu chcieli cpoczekać az on pęknie, żeby zmarł, bo podtykali już kartkę ze zgodą na przeszczep ![]() ![]() ![]() A propo lekarzy. Mama i siositra tego kuzyna siedziały pod salą operacyjna, jak miał pierwsza trepanację. Lekarz wyszedł i zapytał po co one siedzą jak on i tak nie przezyje... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
No wiem wiem. Tamta droga generalnie po deszczu cała jest ciężka, strasznie śliska
![]() Ja czuje nie wiem czemu że będę miała problemy z zajściem, nie wiem czemu tak mam. Nie będę miała brzuszka nie będę czuła kopniaków (odpukać) ale na pewno przygarne i zaadoptuje w takim wypadku dziecko. I nie musi to byc noworodek. Ale musi byc chłopiec niestety ![]() ![]() ![]() Klaudia Co robie? Byłam na koncercie Dody i September ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Sioko, ja ostatnio też coś myślałam, ze moge nie zajść w ciązę, tak sie boje ogolnie teraz zeby tylko nie zrobić dziecka sobie, a z drugiej strony jakieś przeczucie ze bedą problemy , bo odkad miesiaczkuje ciagle mi cos z jajnikami było
![]() Inso, straszne rzeczy nam tu opowiadasz. Czasami aż cieżko uwierzyć, że tacy lekarze nie mają serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Lekarzy po pewnym czasie bierze już totalna znieczulica. Maja wszystko gdzieś. Oczywiście nie wszyscy
![]() ![]() Mi sie wydaje że będę miała problemy bo w całym moim życiu wszystko mi łatwo przychodzi. Zawsze sie pofarci. A wiadomo Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. I tu może mi być pod górkę. Ale mam nadzieje że tak nie będzie mimo wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.