![]() |
#4861 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cześć Dziewczyny (chwilę mnie nie było ale nikt nie zauważył 😉
![]() Nie wiem czy uda mi się odnieść do wszystkich wypowiedzi ale co pamiętam to piszę 😋, więc tak: Miałam wizytę w czwartek przed świętami i od tego czasu muszę się bardziej oszczędzać- brzuch mi się stawia, macica kurczy i szyja mięknie więc nie jest superowo 😐 jutro mam wizytę kontrolną to zobaczymy czy się coś poprawia. Mam do Was pytanie o krzywą cukrową: bo wyszły mi niskie cukry (na czczo 80 po 1h 82 a po 2-och 94) czy któraś z was miała podobne wyniki, co na to lekarz? mój stwierdził tylko że są ok Bardzo fajnie poczytać o Waszych wyczynach spacerowych 👍 ja na razie pozwalam sobie tylko na chwilę spaceru a i to dyszę później jak lokomotywa 😤 planuje przejść na zwolnienie za tydzień więc może wtedy sił nabiorę 😉 Summer to Ty pytałaś czy w końcu puszczę męża na metalmanię? Suma summarum byłam dobrą żoną i pojechał (nawet mi filmiki ponakręcał z koncertów 😉 ![]() Co do mycia okien: myłam przed świętami ale mam odkurzacz do szyb więc u mnie to szybko leci. Teraz ze względu na skurcze nie odkurzam i nie sprzątam bo mąż się na mnie wydziera jak tylko za ścierę chwycę 😸 Chustę na pewno będziemy kupować i praktykować bo mieszkamy przy lesie i ciężko by nam było jeździć na spacery więc będziemy Młodą nosić 😸 Pola dobrze, że macie pomoc od najbliższych. Dużo sił i szybkiego powrotu do zdrowia 😘 Bursztynek - trzymaj się dzielnie, będzie dobrze o na pewno w wkrótce wyjdziesz do domu 😘 Camelitos- współczuję teściów. Moi też kiedyś chcieli się za bardzo wtrącać ale powiedziałam im dosadnie że przeginają i się uspokoiło (ale super miłości to między nami nie ma 😸 ![]() Miłego dnia Kobitki 😻 |
![]() ![]() |
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
Oj,RudyBiałyKot oszczędzaj się w takim razie i daj znać co jutro na wizycie.
Norciu,kciuki za UP ![]() Ja ostanie wyniki hemoglobiny miałam:12,6;11,9 i teraz znowu mi podskoczyła do 12,6 i sądzę, że to zasługa picia soku z pokrzywy i popijania go sokiem z żurawiny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4863 |
Raczkowanie
|
Asia dzięki 😘 o widzisz przypomniałaś mi o hemoglobinie: do tej pory było spoko ale zaczęło spadać i ostatnio już poniżej normy ( chyba coś koło 10) i dostałam żelazo w tabsach
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się załamywać i trzeba wierzyć że będzie dobrze. To też po części dziewczyn które są na naszym wątku a urodziły się tak wcześnie i to też daje dużą nadzieję że musi być dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Wtajemniczenie
|
Witam się w 27+0
![]() ![]() Nie wiem kiedy to tak szybko zleciało ![]() Kocie ja już postanowiłam że przy najbliższej możliwej okazji poruszymy z nimi ten temat ![]() Norka kciuki za wizytę ![]() ![]() Co do poziomu hemoglobiny to zawsze mieści się w normie ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A teraz ty musisz włączyć tryb oszczędzanie i forsować się i też wszystko będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() hmm dobrze, że nie tylko u mnie koszyk w takiej kwocie, bo troszkę mnie przeraził, niby same drobiazgi, a tak się nazbierało ![]() oo Polu apropo, to może podpowiesz jaki doby magnez kupić, próbowałam już suplementów i nic, teraz gdzieś od ,5msc biorę magneb6 w dawce około 8-10 tabl na dzień, a skurcze łydek nadal się pojawiają.. chyba, że to przyczyna innego niedoboru.. już sama nie wiem, ale chciałabym spróbować innego magnezu ![]() Kocie oszczędzaj się i daj znać co na wizycie! ![]() Camelitos gratki za 7msc ![]() ![]() ![]() na tą okazję dziś prawdopodobnie przyjdzie nam łóżeczko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-10 o 07:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4872 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() lecę dziś właśnie do apteki, to muszę coś koniecznie kupić może spróbuje ten aspargin i potas do tego faktycznie ![]() Cami ja też jak mam wybierać - jak to brzmi ![]() ![]() dzięki dziewczyny! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Poluś, super, że macie wsparcie ze strony rodziny i synek zaczyna bardziej pomagać. Na pewno nie jest łatwo, ale myślę że z takim wsparciem świetnie sobie poradzicie ![]() Co do problemów ze snem to może to nagromadzenie emocji + troska o męża jak widzisz jak się męczy? Norciu , ![]() Cytat:
![]() Co do skurczy łydek to chyba może to być niedobór potasu ![]() ![]() Mój koszyk na Gemini miał chyba 350 zł a nie zamawialam pieluch ani termometru etc ![]() Cytat:
![]() ![]() Niedobrze, że szyjka mięknie, ale przykład Blanki pokazuje że odpoczynek działa cuda, wiec dbaj o siebie ![]() I daj znać po jutrzejszej wizycie ![]() A może na L4 to warto pójść od jutra, a nie czekać do przyszlego tygodnia skoro musisz odpoczywać? Ja witam się jeszcze z łóżka ![]() ![]() ![]() ![]() Po południu mam gości - koleżanki z czasów studenckich ![]() ![]() Edytowane przez ovejita Czas edycji: 2018-04-10 o 07:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A i jeszcze masaż ale jak mi mąż dotknął łydke to myślałam że go udusze ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 07:46 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
![]() To koleżanki z pewnością się ucieszą ![]() Ja już siedzę w pracy ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-10 o 07:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle się cieszę, że ta moja hemoglobina nie spada i od 5 miesięcy ma 11,5, ale spróbuję sok z pokrzywy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Wtajemniczenie
|
Udało mi się wylicytować fajną kieckę na allegro
![]() mam kilka imprez urodzinowych w maju i czerwcu to będzie jak znalazł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Wtajemniczenie
|
Oveijta a widzisz, może to u mnie faktycznie ten potas robi taką robotę. Musze faktycznie spróbować
![]() właśnie kurcze, trochę sie pospieszyliśmy z łóżeczkiem bo mieliśmy czekać około 6tyg i liczyliśmy, że dotrze dopiero po malowaniu mieszkania, a tu 3tyg i kurier jedzie ![]() ![]() hah ja jak ułożyłam ciuszki w komodzie to się przeraziłam ile mamy body ![]() ![]() ![]() ![]() jak fajnie spotkanie z dawnymi koleżankami- miłego! ![]() Cytat:
![]() my też na zimówkach, ale ja jeszcze nie wierzę w tą wiosnę tak do końca ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4881 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4882 |
Zadomowienie
|
Witam w ten piękny słoneczny dzień !
Ja miałam zwariowany weekend piękna pogoda i praktycznie w domu mnie nie było, nawet pierwszy grill zaliczony ![]() Polu Dużo siły i szybkiego powrotu do zdrowia dla męża. Dobrze, że rodzina stanęła na wysokości zadania i pomaga Wam. Bursztynku Pozytywne myślenie najważniejsze , trzymam za Was kciuki. Widać, że jesteś pod dobrą opieką jak taki komplet badań zalecili. Camelitos Też jeszcze na zimówkach śmigam, a już wczoraj było pod 30 stopni ![]() ![]() Widziałam tam wymieniałyście ile kg na plusie ja już ok. 13-14 więc jestem w czołówce ![]() Blanko Wpisz mi proszę wizytę na 18 kwietnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4883 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zadomowienie
|
Emma Piękna sukieneczka niestety nie na moja figurę.
Ja mam na weekendzie wesele ![]() Na wesele jeszcze wcisnę się w sukienkę oversize tyle, że brzuszek już bardziej będzie opięty i troszkę krótsza się zrobi, ale jestem niska więc i tak długość ok. Na komunie kupiłam w H&M taką: http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0562409005.html Do tego marynarka i myślę, że będzie. W sumie druga komunia to trochę Nas zaskoczyli z zaproszeniem i nie wiem czy wypada w tej samej sukience. Z drugiej strony wolę kupić jakieś szorty na lato i długą spódnicę niż kolejną sukienkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już po śniadaniu szukam motywacji do tych okien bo wczoraj zakupy mnie tak zmeczyły, że nawet firanki nie ściągłam.. Ale warto było, wczoraj otwierali Rossmanna dostałam sporo gratisów i darmowych próbek. Marzę, żeby było już po ślubie. Codziennie mam coś do zrobienia do dnia ślubu, tu przymiarka sukni, tu fryzjer, próbny makijaż, wizyty u gina i diabetologa, w sobotę urodziny babci, w niedzielę przychodzą do nas nasi rodzice na spotkanie zapoznawcze, ślub za półtorej tygodnia a oni się nie znają.. Ale za dwa tygodnie już będzie po stresie i może w końcu weźmiemy się porządnie za wyprawkę dla brzdąca. Niżej fotelik i mata ktore odkupiłam od kolezanki:Załącznik 7502211IMG_20180409_093619.jpg Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Zakorzenienie
|
Asiaczku widzę,że masz jakiś fajny patent pokrzywa+żurawina,napisz mi szczegółowe ,jak piszesz,jakie dawki ,czy pijesz jednocześnie itd itp???
Ja miałam hemoglobine 11,1 zrobiłam kurację z buraka,teraz pije pokrzywe i czuję się lepiej.Miałam zrobić badanie wczoraj,no ale same wiecie,że nie było jak. Zrobię za 3 tyg. Jak na razie fizycznie czuję się lepiej. Emma piękna sukienka. Ovejta myślę,że to jest przyczyna. Ela mi zalecił na skurcze łydek potazek 3 razy po 1. |
![]() ![]() |
![]() |
#4888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ze skurczami łydek ani stóp nie mam w ciąży problemu, ale to pewnie przez magne b6, bo biorę min 3x2. Z jakiej firmy brałyście wkładki laktacyjne? ![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-10 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Wtajemniczenie
|
Polu dzięki!
![]() Cytat:
![]() dziewczny, widzicie tu różowe balony? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.