Rossmann cz. XXXII - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-04-10, 06:38   #151
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Rossmann cz. XXXII

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;82816806]Ja tak samo

Nie lubiłam tej pomadki Lovely, obyś była bardziej zadowolona ode mnie
L

No jest w tym dużo racji, ale co poradzisz... Rossmann ustala zasady, a my musimy się podporządkować (albo zrezygnować z zakupów i skorzystać z innego sklepu). Moja mama tak samo, nie umie "obsługiwać internetu", ma stary telefon. Moja siostra niby ma 30-kilka lat, a też nie ogarnia takich rzeczy w ogóle Takie osoby są po prostu pokrzywdzone. Ja od początku mówiłam, że wolałabym zwykły program lojalnościowy ze zwykłą kartą (+ dodatkowo np. możliwością zalogowania do konta na stronie internetowej) bo jeżeli komuś tak strasznie przeszkadzają te fizyczne karty w portfelu to sobie zainstaluje Stocard czy inną taką apkę do wszystkich lojalnościowych i po problemie. No ale ja sobie mogę "chcieć"
Ja z kolei ogarniam, ale mam stary telefon, nie mam pamięci, więc po zainstalowaniu aplikacji i wydrukowaniu sobie "karty" ją odinstalowałam + dodatkowo telefon jest zepsuty i jak mi się wyłączy "na mieście" to się nie włączy dopóki go nie wepnę do prądu więc jeżeli będzie później konieczność pokazywania aplikacji (nie wydruku) to jestem w . Zawsze są jakieś bariery technologiczne, a co karta to karta [/QUOTE]
Ja znowu Lovely bardzo lubie, 05 ma pieknych chlodny kolor. Ciezko mi taki znalezc, bo u mnie wiekszosc nude wyglada jakos tak brazowo, ciemno...

Ja mam bardzo podobnie z ta kartą. Mam zainstalowana na brata telefonie, bo na moim nie mam zwyczajnie pamięci. Też wolabym kartonikowa wersje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2018-04-10 o 06:39
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 07:27   #152
britnay
Zakorzenienie

Moja mama też ma starszy telefon i nie da się na nim zainstalować aplikacji Rossmanna. Ale moim zdaniem świat idzie do przodu i trzeba iść z postępem.
Papierowa wersja karty jest wygodniejsza, bo nosimy ją w portfelu i bez problemu wyciągamy ją podczas płacenia za zakupy. A teraz trzymam w ręce portfel, komórkę i jednocześnie muszę pakować zakupy. Bardzo nie poręczne. Zawsze się boję że ktoś mi tą komórkę ukradnie, albo wypadnie mi z rąk. Jest to po prostu mało komfortowe.
Stary 2018-04-10, 07:29   #153
AngeOuDemon89
Raczkowanie

Ja w przeciwieństwie do Was uważam, ze karta papierowa to już przeżytek i jak codziennie zmieniam torebki to wrzucam do niej jedynie kartę bankomatowa i dowod, cała resztę mam w telefonie, który zawsze mam przy sobie, inne karty to dla mnie strata czasu na myślenie. Jak ktoś, ma starsza wersje zawsze można mamie przesłać screena i to jak najbardziej przejdzie
AngeOuDemon89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 07:33   #154
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Moja mama też ma starszy telefon i nie da się na nim zainstalować aplikacji Rossmanna. Ale moim zdaniem świat idzie do przodu i trzeba iść z postępem.
Papierowa wersja karty jest wygodniejsza, bo nosimy ją w portfelu i bez problemu wyciągamy ją podczas płacenia za zakupy. A teraz trzymam w ręce portfel, komórkę i jednocześnie muszę pakować zakupy. Bardzo nie poręczne. Zawsze się boję że ktoś mi tą komórkę ukradnie, albo wypadnie mi z rąk. Jest to po prostu mało komfortowe.
Ja z tego powou zaczelam placic telefonem, jeden problem mniej, bo juz mi rąk brakowalo

PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 07:38   #155
Asiuchal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AngeOuDemon89 Pokaż wiadomość
Ja w przeciwieństwie do Was uważam, ze karta papierowa to już przeżytek i jak codziennie zmieniam torebki to wrzucam do niej jedynie kartę bankomatowa i dowod, cała resztę mam w telefonie, który zawsze mam przy sobie, inne karty to dla mnie strata czasu na myślenie. Jak ktoś, ma starsza wersje zawsze można mamie przesłać screena i to jak najbardziej przejdzie
Szczerze mówiąc myśle tak samo. Torebki dosyć często zmieniam, portfele tez. Zawsze mnie wkurza jak muszę karty lojalnościowe przekładać. Często zapominam je wziąć, gdy ruszam na jakieś spontaniczne zakupy, a telefon mam zawsze przy sobie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 07:42   #156
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Nie mam bardzo porównania, bo z Blend It mam tylko marmurkową przetestowaną. Inne czekaj na swoją porę. Natomiast mogę Wibo śmiało porównać do Real Techniques. Mięciutka, porowata, no i taniutka.

Skusiła się któraś z Was na taki zestaw? Właśnie o nim myśle.
Załącznik 7502066
Zestaw nie ale samo serum kupiłam

Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:03   #157
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja znowu Lovely bardzo lubie, 05 ma pieknych chlodny kolor. Ciezko mi taki znalezc, bo u mnie wiekszosc nude wyglada jakos tak brazowo, ciemno...

Ja mam bardzo podobnie z ta kartą. Mam zainstalowana na brata telefonie, bo na moim nie mam zwyczajnie pamięci. Też wolabym kartonikowa wersje.

Ja miałam 1, kolor mi się podobał, ale nie odpowiadała mi jakość pomadki.

Cytat:
Cytat:
Szczerze mówiąc myśle tak samo. Torebki dosyć często zmieniam, portfele tez. Zawsze mnie wkurza jak muszę karty lojalnościowe przekładać. Często zapominam je wziąć, gdy ruszam na jakieś spontaniczne zakupy, a telefon mam zawsze przy sobie.

Dziewczyny, ale jak ktoś tak bardzo nie lubi kart fizycznych, to wystarczy zainstalować aplikację Stocard i macie WSZYSTKIE karty w jednym miejscu. A jak ktoś nie jest technologicznie do przodu, to używa zwykłej karty i też jest git. Jest wybór pomiędzy jednym, a drugim, więc w moim przekonaniu jest to rozwiązanie idealnie dla każdego

A jeżeli Rossmann narzuca własną aplikację, to tego wyboru po prostu nie ma. Ja sobie wydrukowałam, ALE przykładowo nie mam możliwości sprawdzenia stanu punktów. A jeżeli pojawi się konieczność okazywania aplikacji, to cóż.

AngeOuDemon89 być może nie jesteś na bieżąco z wątkiem, ale była tu mowa o tym, że podczas promocji trzeba pokazać APLIKACJĘ. Nie screen. Nie wydruk. Aplikację. Jak ktoś nie ma telefonu lub nie ma na to miejsca, to
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:18   #158
iza89
Zakorzenienie

Cytat:
Co sądzicie o tych gąbkach z Wibo? Kupiłam, wypróbowałam i na drugi dzień poleciałam po kolejny egzemplarz. Jak dla mnie petarda i to za niecałe 9zł.

Jest boskaaaa
dzisiaj ją przetestowałam i tak idealnie i naturalnie nałożonego podkładu jeszcze nie miałam nigdy wcześniej nie używałam gąbeczki, zawsze palcami, więc też porównania nie mam, ale za te pieniądze jak najbardziej warto! Z chęcią kupiłabym drugą na zapas, ale już nigdzie jej nie ma. Myślicie, że będzie dostawa?

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Ustawiłam budzik na 6 rano, złożyłam zamówienie i poszłam spać dalej. Ale przynajmniej mam wszystko, co zamawiałam, żadnych braków i wszystko świeże i niezmacane.

Miałam nic nie kupować, a wzięłam:
tusz do rzęs Eveline
sztyft EOS
puder toffee Lovely
puder Lovely Golden glow
kamuflaż Lovely
matująca baza Lovely
rozświetlająca baza L'oreal Infallible
baza pod tusz Maybelline
rozświetlacz Maybelline Master Chrome
pomada do brwi Wibo
fikser mineralny Lovely
korektor Maybelline z gąbeczką
kępki rzęs Lovely
rozświetlacz w kremie Eveline
serum do rzęs Eveline

Czuję, że mogę coś jeszcze dokupić.
Piękne zakupy
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:27   #159
smerffie
Zakorzenienie

Dostane w R jakis fajny pedzel do rozswietlacza?

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:33   #160
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

kupiłam ostatnio ten odcień. wprawdzie formuła nie jest idealna, a kolor słabo napigmentowany, co widać zwłaszcza jak zrobimy swatche, ale kolor rzeczywiście jest super u mnie tak samo - każda pomadka mocno ciemnieje i rudzieje dla niektórych ta lovely 5 może wyglądać jak korektor, ale w moim przypadku wygląda po prostu jak nude

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Jest boskaaaa
dzisiaj ją przetestowałam i tak idealnie i naturalnie nałożonego podkładu jeszcze nie miałam nigdy wcześniej nie używałam gąbeczki, zawsze palcami, więc też porównania nie mam, ale za te pieniądze jak najbardziej warto! Z chęcią kupiłabym drugą na zapas, ale już nigdzie jej nie ma. Myślicie, że będzie dostawa?

Piękne zakupy
myślę, że będą no chyba, że będzie tak jak z pudrem bananowym, który tak wykupili, że nawet po promocji ciągle nie było
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:36   #161
czekoladowoo
Zakorzenienie

Tez chce gabeczke

czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 08:38   #162
AngeOuDemon89
Raczkowanie

Wg mnie sklep może narzucić formę promocji i udzielania rabatów jaka mu pasuje. Wiadomo, ze dzięki aplikacji może przesyłać informacje o różnych promocjach. Nie wiem gdzie miałyście pokazywać aplikacje? Wysłałam koleżance screena i jak najbardziej to przeszło, mnie w sklepie tez nikt na ręce nie patrzył czy to zdjęcie czy aplikacja. Wiec sam screen jak najbardziej przechodzi, można papierowa kartkę zamienić właśnie na taka formę

Ja z zasady żadnych kart lojalnościowych nie nosze przy sobie, wiec aplikacji do tego tez nie potrzebuje systemy będą raczej szły w taka stronę jaka idzie rossmann. Generalnie jak mnie jakieś zawiłości regulaminów czy programów lojalnościowych denerwują to po prostu zmieniam sklep, bo jest duży wybór na rynku. To jest tak samo jak ze sklepami gdzie zwrot można dokonać jedynie na zasadzie wymiany, nie pasuje mi to wiec tam nic nie kupuje.
Stary 2018-04-10, 08:57   #163
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Jest boskaaaa

Piękne zakupy
myślę, że będą no chyba, że będzie tak jak z pudrem bananowym, który tak wykupili, że nawet po promocji ciągle nie było
Stary 2018-04-10, 09:15   #164
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Tez chce gabeczke

Ja też. Tylko przykre, że osoby bez przedpremierowego dostępu raczej jej nie kupią. Sprawdziłam 5 miejscowości, w żadnej nie ma.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 09:17   #165
vivik
Raczkowanie

A wiadomo w jakie dni Rossmanny mają dostawy? Czy nie ma reguły i każdy rządzi się swoimi prawami? Ja jestem strasznie rozczarowana tą promocją. Zrobiłam 9.04 zamówienie online rano - zamówienie niepełne. Poszłam stacjonarnie, wszystko wymiecione, nic nie dołożone bo pewnie nie ma, no dosłownie jak po szarańczy Nie było niczego co chciałam kupić. Wyszłam z Rossmanna z kaszką dla dziecka, szok, w taki dzień i w taką promocję
vivik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 09:26   #166
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vivik Pokaż wiadomość
A wiadomo w jakie dni Rossmanny mają dostawy? Czy nie ma reguły i każdy rządzi się swoimi prawami? Ja jestem strasznie rozczarowana tą promocją. Zrobiłam 9.04 zamówienie online rano - zamówienie niepełne. Poszłam stacjonarnie, wszystko wymiecione, nic nie dołożone bo pewnie nie ma, no dosłownie jak po szarańczy Nie było niczego co chciałam kupić. Wyszłam z Rossmanna z kaszką dla dziecka, szok, w taki dzień i w taką promocję
U mnie na pewno była wczoraj. tylko ze nie maja szans zeby je rozłożyć. Kosze z dostawa leżaly po całym sklepie

Stary 2018-04-10, 09:32   #167
AngeOuDemon89
Raczkowanie

Ludzie przeważnie wykupują w pierwszy dzień. Z tego co pamietam ja na poprzednich promocjach robiłam zakupy w soboty z rana i były pełne półki.

Swoją droga weszła sobie na fp rossmanna i aż się chwyciłam za głowę. Ludzie oskarżają o oszustwo a w rzeczywistosci nie potrafią zrobić prostego przeliczenia na kalkulatorze...
Stary 2018-04-10, 09:35   #168
bleuclair
Zakorzenienie

Czy polecacie jakis kosmetyk do twarzy ktora ma dolki po przebarwieniach potradzikowych? Tak zeby byly choc ciut mniej widoczne?Moze jakas baza? Laser aktualnie nie wchodzi w gre wiec chcialabym sie czyms podratowac.

Krem z filtrem nakladacie na krem nawilzajacy czy pod krem? A moze zamist niego?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 09:55   #169
agateq
goniąca własny ogon..

Sorry, jeśli pytanie jest głupie, ale cóż jestem blondynką.

Czy podczas zakupów w Ros mam pokazać taki kod kreskowy z aplikacji w telefonie? To jest to, o co pytają kasjerki?

Czy jeśli kupię wielokrotność trzech produktów, czyli np. 6 albo 9 produktów to też zaliczę się na 55% czy tylko przy trzech?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Czy podczas zakupów w Ros mam pokazać taki kod kreskowy z aplikacji w telefonie? To jest to, o co pytają kasjerki?

Czy jeśli kupię wielokrotność trzech produktów, czyli np. 6 albo 9 produktów to też zaliczę się na 55% czy tylko przy trzech?

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 09:57   #170
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Jaki bronzer z Roska polecacie ? Skóra sniada 😀

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 09:59   #171
Finlora
Zakorzenienie

Mnie wkurza, że nie aktualizują danych - zarówno w aplikacji i na stronie mogę zamówić gąbki Wibo, w każdej drogerii są dostępne ale jak byłam stacjonarnie to w żadnej nie ma. W szufladach również bo pytałam. Były, owszem, ale w tych pierwszych dniach od 3-go.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 10:01   #172
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Naliczy Ci się i przy jednym

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 10:15   #173
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Swoją droga weszła sobie na fp rossmanna i aż się chwyciłam za głowę. Ludzie oskarżają o oszustwo a w rzeczywistosci nie potrafią zrobić prostego przeliczenia na kalkulatorze...
To co się dzieje na facebooku w trakcie tych promocji to jakieś szaleństwo. Tyle tam jadu, oskarżeń, pretensji i głupoty większość się zachowuje jakby poza tą promocją dostęp do kosmetyków był niemożliwy, bo zaraz będzie koniec świata i nie dostaniesz już nigdzie kosmetyku.
Szkoda, że ta promocja przerodziła się w coś takiego
Stary 2018-04-10, 10:16   #174
Smerfetka696969
Zakorzenienie

I baza pod cienie?
Którą paletke Lovely polecacie ?

Jak się nazywa grupa Roska na fb bo znalazłam jedną ale tam.jest mało członków xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 10:22   #175
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MOgrama Pokaż wiadomość
A ja powiem Wam mam jakiś niesmak... byłam dziś w rossmannie jak to prawie na każdej takiej promocji ale... przy półkach z kosmetykami zaczepiła mnie jakaś kobieta sympatyczna kobieta koło 60 czy mogłaby skorzystać z mojej aplikacji bo jej telefon bez takich szmerów bajerów ...pózniej przy kasach sama zaproponowałam innej kobiecie w podobnym wieku bo odchodziła od kasy z komunikatem że bez aplikacji nie ma zniżki .

Nie wiem czy nie za szybko rossmann wprowadza w grupie swoich odbiorców taka restrykcyjna rewolucje ... zrobiło mi się az smutno bo te kobiety były w wieku mojej mamy która też ma telefon bez aplikacji bo nie lubi zmieniać a bardzo często wymieniałyśmy się informacjami co kupimy na promocjach ... i co teraz ona jest w jakimś sensie zdyskwalifikowana z promocji ...jakieś to słabe
Zgadzam się. Z jednej strony, jasne, Rossmann ma prawo wprowadzać taka formę promocji jaką chce, ale z drugiej to smutne, że wyklucza przez to wiele osób.

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja kupiłam:
pomada z wibo blonde,
baza Maybelline Master prime,
tusz Paradise L'oreal
jajeczko eos vanilla mint

byłam w jednym z najbardziej obleganych Rossków (Galeria Krakowska, samo centrum), było dużo produktów do wyboru tłumy przy szafach mniejsze niż przy promocji -49% bez aplikacji.
A u mnie masakra taka sama jak podczas promocji dla wszystkich, wcale nie widać rozładowania tłumu

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
a masz moze porownanie ktory kolor z match perfection bedzie jak fit me 105 albo 110?
Niestety nie, nie interesowałam się nigdy dla siebie tymi podkładami jedynie mamie kupiłam ale tak patrząc na buteleczki to mam wrażenie, że Match perfection są bardziej beżowe/różowe niż Fit me, ale to tak na oko tylko bez żadnych testów

Cytat:
Napisane przez Silloe Pokaż wiadomość
W jakiej cenie przed i po promocji ? bo na stronie nie mogę znaleźć
Przed 18,99, po tak jak dziewczyny pisały minimalnie ponad 8,50

Cytat:
Jest boskaaaa

Piękne zakupy
Fajnie by było, ale obstawiam, że będzie z nią jak z pudrem bananowym. Wykupione i dłuugo zanim uzupełnią zapasy
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ja też. Tylko przykre, że osoby bez przedpremierowego dostępu raczej jej nie kupią. Sprawdziłam 5 miejscowości, w żadnej nie ma.

Ja nawet z ciekawości ustawiłam dostawę kurierem (a wtedy chyba idzie z magazynu centralnego ) i też była niedostępna

Cytat:
Napisane przez agateq Pokaż wiadomość

Tak, dokładnie ten kod kreskowy to twoja karta nawet nie musi być wielokrotność, możesz wziąć, np. 4 czy 7 produktów i naliczy promocję

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 10:27   #176
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Jaki bronzer z Roska polecacie ? Skóra sniada 😀

Ja rok temu brałam ten:
http://womancosmeticsreccomending.bl...turowania.html
Bo mat moim zdaniem wygląda na co dzień bardziej naturalnie.
No, ale na inne okazje ja mam jeszcze taki błyszczący z Yves Rocher.
Zależy czego szukasz.
Stary 2018-04-10, 10:31   #177
agateq
goniąca własny ogon..

Dziękuję Wam

Instagram
agateq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 10:58   #178
Finlora
Zakorzenienie

Jeśli w trakcie trwania promocji nie uzupełnią produktów to chyba pożegnam się z Rossmannem. Wygląda na to, że niektóre rzeczy udało się Wam kupić tylko dlatego, że miałyście wcześniej dostęp do promocji. Sprawdzałam sobie teraz różne rzeczy, które chciałabym jeszcze kupić ale w każdym sklepie są niedostępne.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 11:07   #179
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
Bardzo fajne, ale wg mnie trochę inne od blend it. Obydwie lubię

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

musi być cała "napełniona" woda, żeby urosła, ja potem odciskam nadmiar w jakiś miękki ręcznik, czasem też w ręcznik papierowy. A podkład rozprowadzam punktowo na twarzy palcami, dopiero potem wklepuję gąbeczką

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

ooo, właśnie bardziej się skłaniałam ku tej, bezpieczniejszy wybór

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

ja kupiłam swoją w tym samym dniu co wstawiła filmik, tyle, że rano
Dzięki

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-04-10, 11:26   #180
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Jeśli w trakcie trwania promocji nie uzupełnią produktów to chyba pożegnam się z Rossmannem. Wygląda na to, że niektóre rzeczy udało się Wam kupić tylko dlatego, że miałyście wcześniej dostęp do promocji. Sprawdzałam sobie teraz różne rzeczy, które chciałabym jeszcze kupić ale w każdym sklepie są niedostępne.
U mnie wiekszosc rzeczy wykupiona została wczoraj.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości