|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Za butki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w V klikłam to ![]() https://www.venezia.pl/sandaly-p-49146-53-15.30.53.html ale za 89 zł to żal nie brac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdrowiej! pewnie awokado było za zdrowe i musi być równowaga zachowana w przyrodzie. Było zjeśc bitą śmietanę, porządną, tłustą, z EEE i GMO? ![]() bo potrzebuję czegoś do spacerowania na wycieczkach ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Lady Pudernica
|
Cytat:
Tak jak nie przepadam za tego typu butami to te są bossskie :wybałuszam czerwone oczy: chcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Chanel Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Lady Pudernica
|
Kupiłabym, ale to bym musiała paluchy sobie urąbać :zła:, i to tak na wysokości sporo poniżej paznokcia. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Chyba sporo perfum sefora dorzuciła w obniżonych cenach http://www.sephora.pl/Kuszace-ceny/Rimppag0000008/3 |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zadomowienie
|
ACHTUNG ACHTUNG
czy jakas dobra duszyczka poratuje kodzikami do Douglasa pls pls pls ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"W Sephora masz powody do radości przez cały rok! Od teraz 200 zapachów w niższej cenie! Odkryj nowe, sexy ceny w perfumeriach stacjonarnych i na sephora.pl". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Amyz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Marcelover ♥♥♥
|
Hejka
![]() ja też kupiłam sobie butki- takie pasetlowe fioletowe ![]() ![]() damskie-buty-miejskie-puma-smash-wns-l-36078015-puma.jpg juniorskie-buty-miejskie-puma-smash-fun-buck-v-inf-36049310-puma.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Marcelover ♥♥♥
|
edit:
no i weszłam do rossmanna wczoraj, kupilam: -baze do twarzy nawilzajaca z maybelline -eyeliner z eveline- nie umiem malowac kresek, ponoc jest rewelacyjny do nauki, szkoda ze mam zapalenie spojowek, wyprobuje jak wydrowieje - zestaw z eveline; kredka + matowa pomadka w plynie czerwoną zapowiada się znakomicie + bym zapomniala! lakier hybrydowy z vasco (mam juz dwa albo trzy i moge polecic) za 14,95zl chyba- likwiduja dwa stoiska stacjonarne w ch i jest promocja-40% do konca kwietnia- pod koniec kwietnia wezme jeszcze ze 3 inne kolory ![]() Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2018-04-10 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() ![]() Amyz ![]() ![]() ![]() ![]() Aniyam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Dostałam torebkę z venezii i kocham ją od pierwszego wejrzenia.
Rozmiar jest idealny! Kształt, sposób otwierania. No zakochałam się i nie oddam jej nikomu i długo. Ps. I tak bym nie mogła, bo Regina właśnie podała na strzępy fakturę ![]() ![]() Aniyam, oby ten wirus już sczezł w niebycie ![]() Wszystkie nowe zakupy oklaskuję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |||
Chanel Lady
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i brawo za Rosmana! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() super że pasuje!! ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
![]() No tak, ona wie co dobre. Do tego stopnia, że czasem w nocy próbuje wpakował się na moją poduszkę. A to jedyna, na której jestem w stanie się wyspać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak samopoczucie? i ogólnie jak tam? zdrowiejesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Quad fioletowy i rozowy od biedy ujdą, jak sie razem ich uzyje, bo osobno 2 cienie w kazdym sa takie se, tylko 2 bardzo ok. A trzeci quad srebrny to w ogóle nie skomentuje przez litosć ![]() Za to spodobał mi sie ten borówkowy róz ![]() ![]() Naklejki sa sweet, ale nie za taka cenę, jaka mac spiewa ![]()
![]() |
#597 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ten miętowo-liliowo-granatowy quad widziałam w akcji na jakimś filmiku i przy miętowym cieniu vlogerka musiała go nakładać na miętowy cień w kremie, żeby w ogóle było widać jakiś kolor ![]() Naklejki powinni dawać gratis do zakupu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() Spodziewałam sie tego samego u mnie, a tu zonk ![]() Bo dokładnie taki jest ten mietowy - Kasia miała go w sobotę, ale prawie nei widać było na oku, pytałam sie czy dała mało, a ona ze przeciwnie, nałozyła duzo a i tak efekt ponizej oczekiwań. Ciekawe, czy na Soft Ochre by było minimalnie lepiej. Pewno niewiele. O, to to to! ![]()
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
QUOTE=buahhot;82823786]edit:
no i weszłam do rossmanna wczoraj, kupilam: -baze do twarzy nawilzajaca z maybelline -eyeliner z eveline- nie umiem malowac kresek, ponoc jest rewelacyjny do nauki, szkoda ze mam zapalenie spojowek, wyprobuje jak wydrowieje - zestaw z eveline; kredka + matowa pomadka w plynie czerwoną zapowiada się znakomicie + bym zapomniala! lakier hybrydowy z vasco (mam juz dwa albo trzy i moge polecic) za 14,95zl chyba- likwiduja dwa stoiska stacjonarne w ch i jest promocja-40% do konca kwietnia- pod koniec kwietnia wezme jeszcze ze 3 inne kolory ![]() ![]() ![]() I za zakupy obuwnicze ![]() Lena, ja miałam puder z golden rose wypiekany mineralny. On taki do końca pewnie mineralny w100% nie jest ale na szybko na buzi bardzo ładnie wygląda. Miałam 2 na lato kupowałam. Ale myślę że teraz 1 kupię bo ewentualnie mogę latem przyciemnić co nieco bronzerem. A na zimę 2 ciut za ciemna dla mnie. W upały pięknie się sprawdzał. Tylko ja go używałam w dni bez podkładu. Na podkład za ciężki wg mnie może być. I na filtry latem. ![]() Anyiam. Zdrowiej szybko. Cmok. Saipan. Dla Ciebie też szybkiego powrotu do zdrowia. Cmok. Edytowane przez cansada Czas edycji: 2018-04-10 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Znowu mnie wkurzyli w Orsay
![]() Oddawałam wczoraj 3 bluzki i dziś mam już kasę na koncie, ale mniej niż powinno być. Patrzę na fakturę korygującą, która przyszła na maila, a tam jest napisane, ze oddawałam bluzkę, którą w rzeczywistości zostawiłam. Oczywiście ta, co zostawiłam jest tańsza niż ta, co oddałam, więc mam mniej kasy. Ostatnio w innym O. tez tak się kobieta pomyliła i bujałam się z nimi jakiś miesiąc, bo musiałam być osobiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.