Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :) - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-20, 08:50   #1051
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
ja to dostalam misia od mojego tz jak on jest w pracy i w nocy nie mam sie do kogo przytulic masz moze takiego misia?? jak tadzik dzwoni to go przytulaj troszke wyobrazni i masz tadzika i to nie plaskiego
ja mam takich misiow tysiace ale najbardziej lubie sunrise...taki olbrzymi misiek hehe dostalam go od mojego tż w 2006 r...jak bylismy w Kołobrzegu 7 dni....2 dni po Sunrise festival jezdzilismy szukac hurtowni zabawek i w koncu dostalam najwiekszego jaki tam byl

mam jeszcze kale a kala to mis jednorozec taki rozowy jak miala jola rutowicz...mam ja juz tez z 2 lata....a malych misiow nie bede wymieniac bo jest ich z 30

kurde wczoraj na moim suwaczku bylo od rana 11 miesiecy i 29 dni a dzis znowu jest tyle ;/
Stary 2008-07-20, 09:10   #1052
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja już nie śpię wybierałam sie z mamą na zakupy...ale jakoś jej sie odwidziało... a juz miałam ochotę stracić trochę oszczędności

też sypiam z miśkiem od TZ
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:16   #1053
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
ja już nie śpię wybierałam sie z mamą na zakupy...ale jakoś jej sie odwidziało... a juz miałam ochotę stracić trochę oszczędności

też sypiam z miśkiem od TZ
a ja nie mam miska od TZ, wlasnie wczoraj sobie to uswiadomilam... jak zla na niego chcialam sie do kogos/czegos przytulic.... trudno, wzielam innego ....

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:17   #1054
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:24   #1055
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Treść usunięta
to udanych zakupów, a później słodkiego lenistwa

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:26   #1056
n.ik.a
Zadomowienie

Cytat:
Treść usunięta
fakt niedziela jedyny dzień na zakupy skoro cały tydzień się pracuje...
kurcze a ja w tym roku bez wakacji tzn mam urlop dopiero we wrzesniu a mój TZ w sierpniu..niestety i żadne z nas nie może sie zamienić
Stary 2008-07-20, 09:37   #1057
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam

MisQa głowka do gory. mam nadzieje, ze bedzie wszytsko dobrze. pamiętam jak ja sie z TZ przed samym wyjazdem kłóciłam doslownie o pierdoły, ale to chyba przez ten stres,z e jedziemy. teraz jest juz dobrze

a ja mam lekkiego kaca. tak mnie suszy. wczoraj TZ wraca o 21 od kolegi a my lezemy z jego siostra pochmielone nieźle hehe. a na stole stos pustych butelek po piwie

a dzis korzystając z wolnego dnai TZ mamy zamiar poleniuszkowac, dlatego jeszcze w łózku lezymy

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:53   #1058
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 09:58   #1059
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tobie rowniez milej niedzieli zycze

Stary 2008-07-20, 10:02   #1060
jupik
Rozeznanie

Cześć dziewczyny wreszcie mam chwilkę żeby coś napisać, więc od razu poproszę was o pomoc. Czy któraś z Was może wie, gdzie można kupic takie oto maleńkie flakoniki ze szkła jak na fotkach? bo ja nigdzie nie mogę ich znaleźć chodzi mi o sam słoiczek albo fiolkę, bez tych ozdób ktore tu są przyczepione. Chciałabym takie prezenty dla gośći przygotować, ale cena w sklepie interenetowym jednego takiego pojemniczka to ok 15 złotych, a to jest jakaś masakra jak dla mnie. Gdybym sama to zrobiła to wyjdzie mi najwyżej jakieś 1,50 zł, razem z migdałami i ładną wstążeczką albo krepowym kwiatkiem. Kłopot polega na tym, że na allegro mają tylko takie małe słoiczki bez korka, tzn korek jest z plastiku i to nie jest takie ładne. Mam nadzieję że coś mi poradzicie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg UpominkiFiolkaMala.jpg (11,8 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg UpominkiSloiczek.jpg (15,6 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg UpominkiSloiczekPara.jpg (14,0 KB, 10 załadowań)

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 10:06   #1061
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

bardzo ładne te flakoniki i napewno super prezent dla gosci by byl. ale niestety nie rozglądalam sie nigdy za tym wiec nie pomogę. Kurcze bo 15 zl za sztuke to drogo strasznie.

Stary 2008-07-20, 10:07   #1062
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
dzis sie dowiedzial

animal planet to moj ulubiony program

ja tez mam chlopiecy charakter....
od zawsze z chlopakami... ciagle sie bilam czasami do dzis mi to zostaje...wszyscy wiedza ze mam ostry chaarakterek...
w gry gram tylko typu ojciec chrzestny...ale ten film jakos mi nie podchodzi
a ja uwielbiam takie ksaizki teraz czytam ojca chrzestnego przeczytalam omerte a przedemna jeszcze sycylijczyk

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny wreszcie mam chwilkę żeby coś napisać, więc od razu poproszę was o pomoc. Czy któraś z Was może wie, gdzie można kupic takie oto maleńkie flakoniki ze szkła jak na fotkach? bo ja nigdzie nie mogę ich znaleźć chodzi mi o sam słoiczek albo fiolkę, bez tych ozdób ktore tu są przyczepione. Chciałabym takie prezenty dla gośći przygotować, ale cena w sklepie interenetowym jednego takiego pojemniczka to ok 15 złotych, a to jest jakaś masakra jak dla mnie. Gdybym sama to zrobiła to wyjdzie mi najwyżej jakieś 1,50 zł, razem z migdałami i ładną wstążeczką albo krepowym kwiatkiem. Kłopot polega na tym, że na allegro mają tylko takie małe słoiczki bez korka, tzn korek jest z plastiku i to nie jest takie ładne. Mam nadzieję że coś mi poradzicie...
u nass na gieldzie kwiatowej.. ale w wlkp to nie wiem... zapytaj w kwiaciarki napwno poradza.. .a moze w sklepach typu wszytsko za 4 zl jesli chodzi o sam flakonik...
Stary 2008-07-20, 10:12   #1063
jupik
Rozeznanie

Madzialenka, no cena wręcz masakra, za tyle kasy to można na weselu dodatkową porcję mięsa dodać albo połowę wódki kupić jak nie więcej. Mnie te flakoniki zachwyciły tak bardzo, że od razu chciałam kupić, ale jak usłyszałam cene to aż mnie z nóg ścięło. Wychodzi przecież że na 75 osób po 14-15 złotych to będzie ponad tysiąc złotych! a jakbym sama zrobiła to w 150 zł się zmieszczę bez kłopotu. Tak bardzo mi się podobają, że zależałoby mi na zrobieniu ich...
Martucha u nas też jest giełda kwiatowa w Poznaniu... może tam będą, dzięki za podpowiedź

Stary 2008-07-20, 11:01   #1064
kaska87
Zakorzenienie

ale ze mnie mamut dopiero wstałam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 11:04   #1065
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczynki,
wczoraj załapałam się na wieczorem paieński, ale byłam krótko, niecałe 2h, bo dzisia musiałam do pracy wstać. A jeszcze nie mogłam zasnąć, bo niedaleko mnie jest sala weselna z dawnej kaplicy i echo z niej niesie:/ TŻ wrócił do domu przed 1 w nocy i mówił, że fajnei było hehe. Na azie nei mam zbyt dużo czasu, ale później coś napisze
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 11:05   #1066
eseska
Zakorzenienie

Witam

Jupik! flakoniki super, ale cena zabójcza! wierze, że uda Ci sie znależć je w dużo, dużo tańszej wersji!
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 11:05   #1067
atomufka
Zakorzenienie

ale z was ranne ptaszki ja dopiero wstalam przed chwila Kaska witaj w gronie niedziela to jedyny dzien kiedy moge pospac wiec korzystam
JUPIK gdzie robicie wesele?w Poznaniu czy gdzies poza?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 11:20   #1068
jupik
Rozeznanie

Atomufka, my robimy wesele pod Wrześnią, w restauracji Dworek Zacisze, po pierwsze fajny wystrój i jedzenie dobre (znajomy taty bawił się tam na weselach i polecał) a poza tym zwyczajnie nas nie stać na Poznań ani tym bardziej na spełnienie mojego marzenia, czyli wesele w pałacyku. Zresztą, mój wymarzony pałac i tak juz wesel nie organizuje bo są wystawieni na sprzedaż. No i szczerze mówiąc to my za bardzo nie wybieraliśmy restauracji, bo byliśmy w USA, więc rodzice szukali i załatwiali, a my jak wróciliśmy to tylko zaakceptowaliśmy ich wybór. A Wy gdzie macie wesele? wklej jakieś fotki
Eseska, ja tez mam nadzieję, że znajdziemy je taniej, bo za 14 złotych to sorry , ale chyba bym musiała w łeb się mocno trzasnąć żeby kupić

Stary 2008-07-20, 11:50   #1069
eseska
Zakorzenienie

Jaki tu spokój....

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 11:52   #1070
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Jaki tu spokój....
sama ze soba nie będę przeciez pisać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 11:59   #1071
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Madzialenka, no cena wręcz masakra, za tyle kasy to można na weselu dodatkową porcję mięsa dodać albo połowę wódki kupić jak nie więcej. Mnie te flakoniki zachwyciły tak bardzo, że od razu chciałam kupić, ale jak usłyszałam cene to aż mnie z nóg ścięło. Wychodzi przecież że na 75 osób po 14-15 złotych to będzie ponad tysiąc złotych! a jakbym sama zrobiła to w 150 zł się zmieszczę bez kłopotu. Tak bardzo mi się podobają, że zależałoby mi na zrobieniu ich...
Martucha u nas też jest giełda kwiatowa w Poznaniu... może tam będą, dzięki za podpowiedź
jestes z Poznania? ja mam przyjaciolke w poznaniu.. czesto ja odeiwdzam.. mieszka kolo rynku, gdzie koziolki sie tyrkaja i pracowala w piewnicy 21 zanim nieprzejol jej inny wlasciciel.. kojarzysz miejsce? swietny lokalik:

a ja dzis na obiedzie u tesciowej nie mam na nic czasu ale uwielbiam cale dnie z tz spedzac jakie to szczescie ze obydwoje na 1 zmiane pracujemy.. mrrr
Stary 2008-07-20, 12:39   #1072
atomufka
Zakorzenienie

Ja tez jestem z Poznaniaoczywiscie znam piwnice 21 czesto tam bywalam za studenckich czasow

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 13:10   #1073
jupik
Rozeznanie

jakżeby inaczej, w piwnicy 21 bywały fajne koncerty jestem urodzoną Poznanianką i moznaby powiedzieć że fanatyczną lokalną partiotką ja mieszkam troszkę dalej od Starego Rynku,ale i tak codziennie tam bywam, najfajniejsze knajpki są właśnie tam
Atomufko, podbijam pytanie o Wasz lokal No i skoro jesteś z Poznania to może wiesz gdzie można jakieś ładne stare auto wypożyczyć? bo ja chyba od pół roku szukam ale te ceny mnie zabijają. Nie możemy powyżej tysiaka zapłacić, rozumiecie, nasze drzewko banknotowe zdechnie jak wszystko oberwiemy

co za cisza!!!!!!

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-07-20 o 19:30 Powód: post pod postem
Stary 2008-07-20, 14:49   #1074
martucha84
Zakorzenienie

uwielbiam piwnice.. teraz podobno to nie to samo miejsce.. ale jak moja karola byla tam barmanka kazdy wieczor w czasie moich odwiedzin w poznaniu bylam.. uwielbiam poznan stary rynek malte zoo ogord... piekne miasto
Stary 2008-07-20, 15:27   #1075
jupik
Rozeznanie

Ja w piwnicy od wieków nie byłam, zresztą ostatnio rzdko kiedy mam okazję w ogóle gdziekolwiek wyjść na wieczór bo mnie magisterka absorbuje i parę innych rzeczy, ale na popołudniową kawę z kolezankami przy Rynku zawsze znajdę czas w razie czego na takie okazje idealna jest Weranda z boskim patio, Cocorico, gdzie byłam na niejednej randce, Kamea z najlepszymi na świecie deserami... a na coś konkretnego to do Mexicana albo Pekinu, choć to już kawałeczek od rynku... albo jeszcze żydowska knajpka Cymes... i taka "babcina" atmosfera w republice róż...aaaaach, rozmarzyłam się, jednak Poznań to miasto, w którym każdy powinien być szczęśliwy i mówię to całkiem serio jak dla mnie to tu jest cały niezbędny na co dzień świat, miliony sklepów, Stary Browar który jak dla mnie jest majstersztykiem, kino co kawałek, kolejka do zoo, botanik i cytadela na spacerki... no i Poznań jest ładny, nie to co na przykład Warszawa, fuj fuj ...

Stary 2008-07-20, 16:33   #1076
baja_86
Zakorzenienie

Cześć jak zawsze rozpisane, wy gaduły jedne
Byłam wczoraj z Tż na tym festynie rodzinnym. Zobaczcie w jakim fajnym miejscu był ten festyn http://www.jeziorki.pl rewelacyjne miejsce, cisza spokój, piękna zieleń, konie i inne zwierzęta, napawdę cudnie. W parku była taka wiata, dmek, coś w tym stylu zbudowany z bali, no rewelacyjne miejsce- stwierdziliśmy z Tż, że to by było fajne miejsce na wesle w takim swojskim, sielskim stylu.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Dziewuszki, moja determinacja nie zna granic.

Poszłam dziś do innego sklepu - centrum wyposażania wnętrz Mają moje kafle w cenie 47 złza m^2 yeah
Ale to nic

Poszłam znowu do tego skłądu budowlanego, gdzie kabiny nie było.
Podszedł pan obsługujący ten dział. No i mu zaczęłam biadolić, żę pytałam producenta, że wycofana z produkcji, i że co ja mam biedna zorbić.
No to on dzielnie mnie wysłuchał, pospisywał symbole kabiny i brodzika - i w system klepie klepie -
I wyskoczyła mu moja kabina, że mają że jest na magazynie taka jaką chciałam
z brodzikiem był problem ale też znalazł piękny
Oczywście ją sobie zarezerowawałam, w tygodniu muszę podjechać zapłacić, i mi przywiozą do domu

Jest megaszczęśliwa
no widzisz jakiego masz farta, będziesz miec łazieneczkę jak się patrzy

Cytat:
boziu dziewczyny ale jestem zmęczona...i załapałam jakiegoś doła tak mi smutno, bo znów mam prawie cały wolny weekend a tu dupa...TZ pracuje na popołudnie, przyjaciółka jak zwykle nie ma czasu...a ja nawet nie mam do kogo gęby otworzyć...i z kim oblać mojego mgr, bo od czerwca jeszcze tego nie zrobiłam (choć symbolicznie był szampan)<beczy>
stawiaj piwo, lub winko to popijemy na forum to na zachętę i dobry początek

Cytat:
Treść usunięta
jak ja uwielbiam pakować się na jakiś wyjazd hnawet wielkie pranie przed i prasowanie mi nie przeszkadza. Gorzej, zdecydowanie gorzej idzie mi rozpakowywanie się po powrocie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nrmanie mi msutno wogle mnie niezauwazaci- prawie ale i tak teraz zmykam na dluzej... z tzem raz lepiej raz gorzej ale normalnie juz brakuje mi sil do tej sytuacjii boje sie ze jak tak dalej pojdzie to oboje poklocimy sie tak pozadnie a ja za tydzien lece do pl bez niego....dzisiaj mam malego grilika a jutro chyba mykamy nad morze....ehh ja tez mam dzis dola i wszystkiego mam dosyc..zycie
milego popludnia wam zycze moje pewnie takie nie bedzie
oj to na pewno chwilowe problemy, na pewno to szybko przejdzie. A może spróbujcie z Tż zrobić wieczór tylko dla siebie, zróbcie sobie pyszne jedzonko, winko, pooglądajcie zdjęcia ze ślubu i szepnij mu na ucho jak bardzo byłaś szczęśliwa wtedy, potem porozmawiajcie i nie ma bata na pewno będzie lepiej.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja jade zaraz do kato opijac z dziewczynami i nasztmi tz egzamin a za tydzien w piatek jade do ustrobnia na week.. wracam w niedziele jedziemy z tz i para przyjaciol.. super
ciekawie się zapowiada następny weekend

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam mój TZ dzis pojechal do kolegi do leiden. po pracy tylko sie wykapal i poleciał. ma byc ok 20 a ja z siostrą jego poszłam na zakupki spozywcze i krate piwa i bedziemy pic
oj amdziu rozpijesz nam się w tej holandii

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
nie wiem czy to przez te chorobe czy przez brak pracy takiego dołka jakiegos mam ostatnio .... nie ma dnia żebym nie płakała... ciągle z TŻ-em jakies nieporozumienia...
Dziś mieliśmy jechac na noc kupały, ale ze ja chora to nie jade , ale oczywiście jego koledzy namawiali żeby jechał... powiedziałam, że jak sobie chce.... No i pojechał.... Ale nie wkurza mnie sam fakt, ze pojechał tylko to, ze przez ostatni tydzien naprawde mało sie widzieliśmy, a on zamiast posiedziec ze mną pojechał sobie z nimi powiedziałam, ze w takim wypadku jutro chyba tez sie nie spotkamy....
no i siedzę i ryczę....
zastanawiam sie nadal nad tym wyjazdem za granice do pracy.... no i znow rycze....
nie wiem co sie zemna dzieje ..........
ten podły nastrój na pewno przez chorobę masz, wyzdrowiejesz i będziesz miała od razu lepsze samopoczucie, zobaczysz

Cytat:
UWAGA!!! UWAGA !!!!!

zdaję relację z depilowania się woskiem.

Masakra!

Pod paszkami nie szło mi najlepiej i do tego teraz mnie boli jak ja pierdziu.
Bikini hmmmm, tż jak pociagnął to wszytskie wyrywał, a mi zostawały, w dodatku mam mega krwiaczka ale już zchodzi.

Za to na plecach tż się pobawiłam gładziutkie teraz ma, bo miał takie placki z włosów w dwóch miejscach

Następnym razem Tżowi dam do wyrywania spod pach

Na nas dwoje zeszło 1cm z kasetki wosku
no to super, chyba też muszę sobie taki zestawik sprezentować

Cytat:
Aaaaaaaaaaa
byłam dziś w jednej wypożyczalni/sklepie z sukniami no name.

Cena wypożeczenia stanowi kwotę 100zł mniejszą niż wartość sukni. Wartość kiecek to od 400 do 800zł Nie wszytskie modele wypożyczają. No i zawsze dostaje się nowa suknię.
Nie przerabiają pod figurę klientki, jeśli oddasz uszkodzoną płacisz 100zł :|

Generalnie chyba się nie opłaca - to już wolę wypożyczyć LF za pól ceny sukni i się niczym nie martwić
bardzo się nie opłaca, przynajmniej to wypożyczanie sukni, to już bym wolała dopłacfić i mieć kiece na własność

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki ja juz jestem gotowa zeby napisac o moim kochanym tatusiu otoz mojemu tatusiowi bylo malo rozwodow i zdecydowal sie na drugi i znalazl sobie kochanke rok starsza ode mnie czyli 24 latka ma ta jedza i malego synka i normalnie jest brzydka jak nie bede sie wyrazac i chyba jak spotkam mojego tate to go powiesze za ja...a na suchej galezi bo juz sil nie mam a najgorsze jest to ze stary piernik a klamie jak najety nie ma odwagi sie wogole przyznac a dowodow mamy juz dosc no mam nadzieje ze to troszke zrozumialyscie
...
a ja dzisiaj odwalilam numer bylam na zakupach z mojej mamy tz synem i tak zaparkowalam ze nie moglam wyjechac i przerysowalam zderzak pewnwmu panu normalnie masakra nogi mi sie trzesly jak nie wiem ale jak gdyby nigdy nic poszlam sobie na zakupy bo praktycznie tego widac nie bylo no ale teraz nie wiem czy mowic mojemu tz w sumie czego oczy nie widza tego sercu nie zal
tatuś niezłe ziółko masakra, weż mu przemów do rozumu skoro go chwilowo sam zatracił
a Tż sam nie zobaczy tych rys na aucie? bo jeśli ich nie widać faktycznie to chyba mu nie mów

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
może czekał cały tydzien na ten film ja też czasem czekam ja bym poszłą się chociaż poprzytulać ja z TZ oglądam filmy o mafii o jakiś masakrach i animal planet ale wiesz ja to mam trochę charakter jak chłop bo miałam być...........Piotr czyli miałam mieć na imię tak jak Tadzik
Mój to zafascynoiwany jest tym kanałem, włączy sobie i cały dzień siedzi i ogląda nic innego mu nie potrzeba do szczęścia

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Tadeusz mi zostawił takiego kotka z dzieciństwa ale on jest już weteranem jutro dam fotke tylko przygotujcie się psychicznie na to
taki zmasakrowany ten kociak? ja mam od Tż poduszkę-serce i też z nią śpie

Cytat:
ładne te słoiczki, ale cena powala. Nie wiem gdzie można by je znależć, nie widziałam nigdzie takich. A może zamiast słoiczków zrobisz woreczki z organzy? całkiem ładnie się to prezenje i niedrogo wychodzi, jeśli samemu się je zrobi

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki,
wczoraj załapałam się na wieczorem paieński, ale byłam krótko, niecałe 2h, bo dzisia musiałam do pracy wstać. A jeszcze nie mogłam zasnąć, bo niedaleko mnie jest sala weselna z dawnej kaplicy i echo z niej niesie:/ TŻ wrócił do domu przed 1 w nocy i mówił, że fajnei było hehe. Na azie nei mam zbyt dużo czasu, ale później coś napisze
no symbolicznie chociaż pannę(żone) pożegnałaś
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 16:40   #1077
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w piwnicy od wieków nie byłam, zresztą ostatnio rzdko kiedy mam okazję w ogóle gdziekolwiek wyjść na wieczór bo mnie magisterka absorbuje i parę innych rzeczy, ale na popołudniową kawę z kolezankami przy Rynku zawsze znajdę czas w razie czego na takie okazje idealna jest Weranda z boskim patio, Cocorico, gdzie byłam na niejednej randce, Kamea z najlepszymi na świecie deserami... a na coś konkretnego to do Mexicana albo Pekinu, choć to już kawałeczek od rynku... albo jeszcze żydowska knajpka Cymes... i taka "babcina" atmosfera w republice róż...aaaaach, rozmarzyłam się, jednak Poznań to miasto, w którym każdy powinien być szczęśliwy i mówię to całkiem serio jak dla mnie to tu jest cały niezbędny na co dzień świat, miliony sklepów, Stary Browar który jak dla mnie jest majstersztykiem, kino co kawałek, kolejka do zoo, botanik i cytadela na spacerki... no i Poznań jest ładny, nie to co na przykład Warszawa, fuj fuj ...
oj stary browar, kupiec, pomnik starego marycha zydowska knajpa, kamea, malta, zoo, botanik, połwiejska (chyba tak sie ta ulica nazywala taka z dlugim deptakiem..) cudowne miasto... oo i jeszcze na rynku posciol yyy taki znany zapomnialm, wylecialo mi z glowy (baszta?) ale tam sa przepiekne organy, bylam nawet na koncercie.. uwielbiam to miasto rynek noca... ja chce do poznaniaaaa

zrobialm z narzeczonym liste mama widziala, jescze tylko mama tz moze cos dopisze.. jest 140 osob, ale to jest taki full z ktorych mysle ze sporo nieprzyjedzie.. ale samo to ze jak mowi mama musisz wyslac zaproszenie bo sie to bliska rodzina.. (na dzien dzisiejszy wiem ze dwie pokazne rodziny odemnie- 20 pare osob - nieprzyjedzie bo maja unijne gospodarstwa z krowami i mleczarniami i tego niezostawia czy jakos tak juz jakis czas temu mowili ze napewno nie.. no ale zaprosic trzeba.. ) zobaczymy balam sie ze bedzie wiecej.. skoro jest 140 to mysle ze ze 100 bedzie.. bo zawsze ktos nieprzyjezdza... fajnie by bylo jakby przyjechali wszyscy ale nierealne.. no nic pewnie bedzie na 100 osob jak liczylismy.. dlatego chcemy 3 miech ywczesniej wyslac zaproszenia zeby wiedziec jak z noclegami..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-20, 17:16   #1078
n.ik.a
Zadomowienie

dziewczyny moje drogie właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam sukienkę na wesele mojego kuzyna...za chwilkę wstawię zdjęciea całkiem niedrogo za nią dałam bo 150 zł - po przecenie
Stary 2008-07-20, 17:24   #1079
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny moje drogie właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam sukienkę na wesele mojego kuzyna...za chwilkę wstawię zdjęciea całkiem niedrogo za nią dałam bo 150 zł - po przecenie
no to świetnie czekamy na zdjęcie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 17:28   #1080
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dlatego chcemy 3 miech ywczesniej wyslac zaproszenia zeby wiedziec jak z noclegami..
No wlaśnie my też tak jakoś na Wielkanoc będziemy rozwozić zaproszenia, a przynajmniej dla mojej rodziny, która przyjeżdża prawie 400km na nasze wesele. To będzie niecale 3 miesiące przed weselem. Powiedzmy, że będą mieli czas do 1.czerwca z określeniem się i wtedy będzie można zaklepać miejsca w hotelu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości