![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Bollywood cz. II
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Ja właśnie skończyłam oglądać "Dzisiaj tańczę , jutro kocham". Powiem szczerze że nie był taki zły. Dosyć przyjemnie się go oglądało , tylko krótki strasznie.
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
a no i jeszcze płakałam na filmie "fanaa"
przypomniało mi sie bo właśnie znów płacze bo oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj ryczałam na Rang de Basanti
![]() świetny film,przydalby sie nam podobny W sumie mamy Jutro idziemy do kina ,ktory jakos tam poruszyl mlodych ludzi,ale potrzebny bylby bardziej dosadny Mimo wszystko bardzo mi sie to kojarzylo tez z nasza historia i naszym krajem(wg mnie przeslanie uniwersalne) Wszyscy rewelacyjnie grali,ten film wskoczyl na b.wysoka pozycje na mojej liscie,ale niestety nie nadaje sie do ogladania wciaz i wciaz Jest bardzo dobry w ogole nie tylko w kategorii bolly,po tych klipach jakie widzialam na youtube nie spodziewalam sie ,ze bedzie taki mocny Musze obejrzec cos lekkiego dla odreagowania ps (aha i bardzo mi sie spodobal aktor ,ktory gral Karana ![]() ![]() ![]() Ale w sumie Vivek tez nie wyglada na swoje 32.Ciekawi mnie to,ze te aktorki nie obawiaja sie tak pozno (szczegolnie na nasz polskie warunki ![]() ![]() edit ile to wzrostu w cm? 6' Powiedzcie tez co lepiej obejrzec Kaal czy Kyun ho gaya no Zorientowalam sie tez ,ze mam z wymianki Kuch na Kaho to zerkne czy taki fajny ,dobrze ze za darmo ![]() EDIT2 Paulina_150 ten film jest bardzo kiepsko oceniany ,tylko 2 gwiazdki na 5 wiec musi byc naprawde slaby ![]() http://bollywood.pl/film.php?Id=196 Edytowane przez bess Czas edycji: 2008-07-20 o 21:12 Powód: ups;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;8278738]a no i jeszcze płakałam na filmie "fanaa"
przypomniało mi sie bo właśnie znów płacze bo oglądam ![]() Na "Fanna" nie plakalam, ale bylam tego bliska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
jego mama jest Tamilka,ale nie wiem czy to ma jakis wplyw na rysy-nie ogladalam zadnego tamilskiego filmu,niestety
Za to zaczelam ogladac Kaal i zaraz skonczylam,to jakies nieporozumienie i do tego drewniak Abraham vel Klaton www.youtube.com/watch?v=ieWFYLUcudk ,na poczatku tygrys polowal na sarne,a pozniej rozjechali samochopdem kota ![]() no i ta aktorka znana mi z Nowozencow w ogole mi sie nie podoba,strasznie naciagany ten film,na poczatku jest co prawda piosenka z Szarukiem (www.youtube.com/watch?v=Jp3mRz620Qg) nie lubie "golych bab"prezacych sie w spazmach i natretnego małpowania zachodu No doradzcie co z Masti,warto czy nie???a moze cos dobrego z Aamirem??tylko co?? moj net to straszny żółw dlatego musze sie przedtem powaznie zastanowic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
szaruk jaki ma ostry tatuaż
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio oglądałam Fanaa..... Film nie był zły, ale szczerze mówiąc, spodziewałam się czegoś lepszego..... A oglądał ktoś Tara Rum Pum? Bo ja się przymierzam do tego. Z tego co się orientuję, to zdania na temat tego filmu są dość zróżnicowane....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja ogladalam i pisalam o nim w pierwszej czesci watku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Ja sie tez 'przymierzam'. Ściagnelam dawno dawno temu ale cos sie zabrac nie miogę ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Masti chyba raczej nie warto.
Jesli chodzi o Amira, to Taare Zameen Par, Dil Chahta Hai, Lagaan... wlasciwie z Amirem trudno sie rozczarowac. Bess swietny film. Mi podobal sie Kunaal...
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
ja ogladałam TRP
![]() moim zdaniem super film ![]() (a dlaczego? no bo oczywisice Rani gra.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem w trakcie oglądania TRP. Do tej pory mi się podobał, ale jestem dopiero w połowie, więc nie wiem jak dalej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
wg mnie wlasnie ta 2 polowa jest gorsza,strasznie słitaśna lukrowana i naciagana(nie przepadam z dziećmi w filmach-chyba ze to jakies powazne dobre role)Ale ogolnie mam dobre wrazenia ,glownie dzieki Saifowi ,Rani i piosenkom
Masti juz mam sporo takze szkoda mi rezygnowac ,przeczytalam opis i heh cieeekawy .W ogole mialam inne wyobrazenie o tym filmie Jutro bedzie Droga milosci- Yeh Raste Hain Pyaar Ke.Widzial ktos?? ![]() Obsada fajna ale z opisu fabula tez wydaje mi sie mocno naciagana Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
A możecie mi doradzić jakieś fajne filmy z Rani? Coś w stylu Paheli i BaB.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Hum Tum ,tez z Saifem i Rani
Kabhi Alvida Naa Kehna-to bylo w gazecie Black-ale to inne klimaty Chalte Chalte -z Szarukiem-tez bylo w gazecie W Kuch Kuch Hota Hai tez gra ale nie za wiele ale mam skleroze wlasnie slucham tej piosenki www.youtube.com/watch?v=73Bejg3FM7g a mialam napisac ze to juz chyba tyle widzialam Saathiya oczywiscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Nigdy nie mów żegnaj oglądałam. A HT z recenzji wydaje mi się troszkę nudny, ale może się mylę? Najbardziej podoba mi się duet Rani+Abhishek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie sie podobal ,mialam pewnie jakies ALE tylko ze nie pamietam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Jak polecac filmy z Rani
to oczywiscie polece po raz setny w bollywoodowym watku : B L A C K ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zrobiłam skok w bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Właśnie skończyłam oglądać TRP. Podobało mi się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Ahhh Kabaddi
![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem chyba ciemna, bo nie bardzo czae o co kaman w tej grze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
ja to niby oglądałam mecz filmowy ale też nie jestem w stanie zrozumieć tej gry.
a to co prawda okolice bollywood ale strasznie mi się spodobało ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fPU1dtqrtho |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem o co cho w tej grze
![]() A wiecie ,ze jutro znowu film z Salmanem?? ten,raczej nie kupie chyba ze to jakis wybitny(w co oczywiscie watpie ![]() www.dodatkidogazet.pl/film/rid,5316,dd,dodatek.html cos sie rozbestwili z tym Salmanem ![]() A dzis ide po ten z Madhuri i Preity,bez excytacji no ale moze mnie zaskoczy Ja chce cos z Saifem! ( ![]() edit:przeczytalam komentarze i uffff co za ulga,podobno nie bedzie Salmana a bedzie to,kto zna kto??? http://bollywood.pl/film.php?Id=634 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Sushmita Sen? a taka niepodobna... myslalam, ze to Preity...
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Bess kiedy bedzie w kiosku ten film z Twojego linku?
A co do gier, to gralam w jedna(taka na kartce ![]() Pokazywal mi Hindus ![]() robiło sie takie pole . rysuje sie kółeczka A potem kolejno kazda z osob "domalowywuje" kreske. jesli domaluje tak, zeby w koncu ulozyly kwadrat, to punkt dla niego. Eternal, Meili znacie ta gre? oczywiscie przegrałam.... pokazałam nasze polskie kółko i krzyzyk i tez nie udało mi sie wygrać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.