![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: mnóstwo kolorówki
Hej wieczorową porą
![]() W sumie to najbardziej wpadły mi w oko -błyszczyk Loreal, w nazwie ze słowem Nude ![]() ![]() ![]() oraz róż w musie w nazwie ze słowem Pink-mam tylko pytanie czy dawno został otwarty bo takie rzeczy lubia wysychac i czy pasował by do urody typu lato? Daj znac, jak się na to zapatrujesz Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
czy żel Avene to ten ? Jak jest jego pojemność?
olejek Oriflame to ten ? Kiedy go otworzyłaś? Paletą L'Oreal jest zainteresowana też inna wizażanka. Róż w musie Maybelline otworzyłam pod koniec kwietnia - te musy raczej nie twardnieją i nie zmieniają konsystencji [miałam inny kolor przez prawie rok]. Dość łatwo stopniować intensywność koloru.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Body butter i krem tylko obejrzane, tzn otworzyłam opakowanie, sprawdziłam zapach, konsystencję jakieś 3 tyg temu ale nie używane, nowe.
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Na pewno jestem zainteresowana kremem Iwostin i masłem do ciała, nad kremem aloesowym jeszcze się zastanowię. Co u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Olejek ten sam, a otworzylam.....szczerze mowiac nie pamietam pewnie w lato, ale to cos zupelnie nie trafilo w moj gust i lezalo w szufladzie, nie wiem co mialabym z tym zrobic ![]() No cóż troche zamotałam ale wolałabym to rozwiazac uczciwe ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
W takim razie, chyba nic nie wyjdzie z naszej wymiany. Daj znać, kiedy zrobisz dokładkę. Pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Ja bym była zainteresowana pędzelkiem do linera i cieni z Avonu, błyszczykiem Rimmel i chciałam cię zapytać co to za biała paletka cieni różowy, fioletowy, biały i brąż w 2 poście 5 zdjęcie? I ten Inglot dwukolorowy z tej samej fotki?
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
ktoryś z perfumów? i coś dorzucę... pasowałoby Ci tak?
btw. świetny avatar, arrachnee! ![]()
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1216069283
inglot turkusowy - Inglot, Baza pod cienie [użyta kilka razy] - Avon, Always - błyszczyk+perfumy w różczce 2*5ml [perfumy testowane] - Avon, pędzelek do cieni [ - Rimmel, pędzelek do cieni - Avon, pędzel do różu [czarna rączka] - Garnier, NutiDermist, Krem na dzień do cery normalnej i mieszanej [nowy, w kartoniku, nietestowany] - Ziaja, SopotSun, aktywtor opalania z tyrozyną [nowy, nietestowany] to ew co bys znalazła w zamian?
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Atsenko,
biała paleta - to paleta Sephory - nie wiem, jednak czy chcę się z nią rozstać inglot - to mapka trzech cieni typu nude [beżyki: brązowawy, żółtawy, różowawy] rozwydrzona, muccia18 - odpisałam w Waszych wątkach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
W takim razie byłabym zainteresowana błyszczykiem, 2 pędzelkami i cieniem Inglota fioletowym z 1 postu z fotki.
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Atsenko, ja nie mam fioletowego cienia inglota...
Z pojedynczych fioletowych cieni mam: - Oriflame (cień w kremie) - Anna Sui - YR Luminelle - L'Oreal Holographic
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-07-20 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#167 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
To cień Anny Sui.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
tak, to ten. A czego w ogóle szukasz, to mogłabym zobaczyć, czy nie mam poza wątkiem... Bo ja kolorówką w ogóle nie jestem zainteresowana :/
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
coś u mnie znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
martajg, niestety nic
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
up
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() L'Oreal, Color Appeal Trio Pro - Milla Jovovich [użyty kilka razy] - L'Oreal, Star Secrets Kit - Laetitia Casta [paleta użyta kilka razy] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
wszystko
![]() ![]() Cienie clinique(możesz podać kod?) to za mało za te dwie palety. Cienie i dowolna rzecz, z tych które wymieniłam post150, to znowu za dużo. Chyba, że dobierzesz jeszcze coś ![]() Nie wiem czy zauważyłaś wkleiłam zdjęcia pomadek na skórze - ta, o która pytałaś nie jest brzoskwiniowa - bliżej mlecznej pomarańczy [coś w stylu "naturalnych" ust JLo].
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-07-24 o 16:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
- Avon, Glazewear, Metallic Lip Gloss - Pink Shine [nowy, zafoliowany] - Ofriflame, Giordani Gold Eye Glimmer - Glamour [użyty kilka razy, EX 0908] - H&M, duży pędzel do pudru/bronzera
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Adomajko, u Ciebie ewentualnie puder Sephory [to najjaśniejszy z ciepłych, prawda?], ale muszę jeszcze obadać - mogłabyś zamieścić foto? Przewidujesz dokładki? Interesują mnie raczej kosmetyki o małym zużyciu/testowane [większe zużycie tylko w wypadku perfum].
------------------------------------- obejrzałam u Ciebie zdjęcia pudru - niestety nie jestem nim zainteresowana
Edytowane przez arrachnee Czas edycji: 2008-07-24 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Cytat:
? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.