|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Yolik - ja KOMPLETNIE nie znam się na robieniu zdjęć
Jak już wgram program do zgrywania z pomocą taty, to robię zdjęcia kolekcji![]() Hecate - Nikon CoolPix S210
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstepstwem od tej reguly jest moj facet. Mam dwa aparaty - jeden to typowa glupawka, drugi lustrzanka. Normalnie kazdym spierdaczy. Bez kitu ![]() A sobie to jzu nie pozwalam mu robic zdjec bo wpadam w depreche pozniej - same najlepsze ujecia
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Na Swieta poprzednie kupilam mamie+siostrze Nikona Coolpixa L (costam) i jak na glupawke to przyzwoita jakos zdjec plus latwosc obslugi.
Obie sa zadowolone ![]() Ja mam swoja lustrzanke Nikona D50, ostatnio zaniedbalam swoje hobby z braku czasu i checi ale czas to zmienic. |
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to mi chodzi Nie mam zacięcia artystycznego - potrzebuję aparatu głównie do uwiecznianai chwil, przyjaciół, spotkań, moich kocic. I tyle mi potrzeba do szczęścia.Mój ojciec ma lustrzankę Nikona. Zdjęcia niesamowite. Tylko nie pamiętam co to za model, dam znać przy okazji
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Proszę bardzo- na dowód dwie fotki z zeszłorocznych wakacji A mam takich więcej!
|
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie zbieram i zbieram zeby sobie kupic dobry obiektyw, moze teraz jakos sie uda. A powaznie to marzy mi sie dobry, stary Zenit ![]() Yola - posikalam sie )))))
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4778 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zapomniałam się pochwalić, że powiększam grono swoich torebek
Przez całe życie ich nie znosiłam, kilka lat temu zakochałam się w czarnej skórce w Venezii i kupiłam, a w tamtym roku spodobała mi się brązowa skórka w Camaieu i też nabyłam. Także całe życie z dwoma torebkami...A teraz nabyłam to: Pierwsza Druga I zegarek mi się bardzo spodobał, ale już ni ma kasy. To ten A pozatym mam pierwszy raz czerwone paznokcie na stopach. Męczyłam się z pół godziny jak nie więcej, bo nie umiem malować paznokci
|
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Zenit to legenda
![]() Ja wogóle pamiętam, jak byłam malutka, to tata wywoływał zdjęcia w łazience, poustawiał tam miski, odczynniki i wywoływał cały dzień A łazienkę mamy malutką
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, ja też miałam ciemnie w łazience. Wywoływałam w nocy z moim mężem tzn wtedy jeszcze mężem nie był
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa przypomnialo mi sie cos - chcialam jakis czas temu (zanim kupilam tego kompaktowego Nikona) kupic mamie prosta cyfrowke. Znalazlam ladna, mala - TANIA. Bez czytania opini polecialam i kupilam.
oto zdjecia z niej : Moim absolutnym favorytem jest zdjecie z lampa blyskowa. Ladowala sie z jakies 2 minuty ale jak sie zaladowala.... Tamten aparat zrazil mnie calkowicie do firmy Vivitar, ktora omijam szerokim lukiem. Fenris - zegarek niezly
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzik.. dwóch znajomych fotografów robi fotki Nikonem, super
Fenris... nie umiem otworzyć linków z torebkami... Ja na torebki mam fazy, albo chodziłam przez lata z jedną, albo kupowałam po kilka w ciągu dwóch miesięcy. Właśnie niedawno myślałam o tym, że dawno nie kupiłam żadnej ![]() Zegarek fajny, ale jak dla mnie za duży. Ja mam chudziutkie rączki nie lubię nic na nich nosić Hecate .. ja każdym aparatem robie takie fotki. Ta bez nosa jest the best ![]() "Eyes without a face" |
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja wklejam obiecaną fotkę
|
|
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olalam to, dostal sie szwagierce. Co do zegarkow, ten jest meski ale niesamowicie mi sie podoba - klik Tymeno - torebka boska!!!!!!! Buty ladne aczkolwiek nieco grzeczne jak dla mnie |
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno - buty ładne
I to zapięcie w kostce...mmmm
|
|
|
#4786 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieto Fajnie, ze pefrumeryjny impas minal ![]() Cytat:
Dla mnie najgorsze co moze byc, to jak stanik podjezdza do gory normalnie od razu szlag mnie trafia Cytat:
Moze podejdz do sklepu La Senzy w Magnolii i poprzymierzaj ich kostiumy. Wybor jest co prawda kiepski, ale bedziesz miec jakies wyobrazenie o ich rozmiarach. Szorty wzielabym troche wieksze, wlasnie ze wzgledu na unikniecie efektu waleczkow. Co do stanikow to niektore modele push-up maja wyjmowane wewnetrzne poduszki. Nie wiem, czy to samo praktykuja w gorach od kostiumow, ale gdyby tak bylo to jest szansa, ze miseczka C bylaby dobra. Moze napisz do sklepu @ Cytat:
Madziczko, od tej numeracji zaczynaja sie staniki dla duzych biustow i czesto te same staniki sa juz w wersjach full cup, sa bardziej zabudowane, z grubszymi ramiaczkami i wyzszymi boczkami. Cytat:
Yolu, bardzo nieprzyjemna sytuacja i wspolczuje, ze musieliscie przez to przejsc Cytat:
A my z TZ ciemnie montujemy w kuchni ![]() Tymeno, sandalki i torebka
|
||||||
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, bo ja grzecznę dziewcze jestem Dziękuję Troche pije, muszę dorobić dziurkę.Dziękuję Contax To najwyższy obcas na jaki mnie stać |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do niedawna zakładałam obcasy "od święta". W tym roku postanowiłam zaprzyjażnić się z nimi. No i okazuje się, ze w 7mio cm z powodzeniem mogę już śmigać do pracy
bo jak wybieram się w miasto to zakładam baleriny |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i od swieta i na miasto biegam w balerinach Przy swoim wzroscie lepiej czuje sie na niskim 4-5 cm obcasie, bo i tak zawsze goruje nad otoczeniem
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Czekam na Ragnarok
|
|
|
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Jedne mam. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam srebrny z takich mniejszych... niby ok ale kurcze glownie co mi sie w nim podoba to logo D&G na bransolecie. Nie nosze zbyt czesto, wole moj szeroki sportowo-luzaczki na szerokim pasku. |
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zegarków- kupiłam sobie model męski w... Avonie
Dobrze się w nim czuję
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swojego czasu moimi ulubionymi zegrakami byly Baby-G. Do tej pory mam swoj klasyczny granatowy i takie bardziej nowoczesny
|
|
|
|
|
#4799 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam akurat Bullboxer'a, podobają mi się tam dwa rodzaje tej firmy. Są też innych.
|
|
|
|
#4800 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w ogóle zegarków nie noszę, wszystko na moich rękach wydaje się wyglądać komicznie. Torebki jak dla mnie są z kolei za małe Ta niebieska bardzo ciekawa Cytat:
![]() Załączone na fotce buty wyglądają na dosyć wygodne. Ponosiłabym Torebka jest super |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

Jak już wgram program do zgrywania z pomocą taty, to robię zdjęcia kolekcji

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Teraz mój biust jest sztywny jak pancernik
).Te bardziej koronkowo-pushupowe mam C (niestety też jest tak,że D jest bardziej zabudowane niż C i nieładnie się układa)no i tak jak mówiłam mam dylemat ale skłaniam się bardziej ku D.
Akurat na ich teksty zareagowaliśmy I dlatego chyba nawet jeden z nich przycichł..