![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrada, jak żyć dalej...
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;82887551]Pojawienie sie w watasku Matek Boskich od Kochanek za 3... 2... 1...
![]() To tutaj kochanki mają Matki Boskie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Oj tam oj tam. Popisać mozna 🤣 ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
Jesli nic was nie łączy to nie masz o czym z nim pisać, dzieci nie ma, wspólnoty majątkowej tez ![]() Kolega dziwne pytanie zadaje. No Ok miedzy wami. Każdy żyje jak chce i on w koncu sie uwolnił od przyzwyczajenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Popisać można, ale wiesz jak to zaraz się skończy...
Prowokacje i wywoływanie dziewczyn po "imieniu", a zaraz będzie lament, ze przyszły i nie pozwalają sobie ublizac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Chyba mu chodziło czy wszystko ok między nim (kolega), a autorka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Mnie kiedyś, jak miałam 21lat, facet skrzyczał, że zawsze to się TAK kończy jak mu grzebię w komputerze 🤣 bo przecież gdybym nie grzebnęła, to by ciąganie się z innymi nie miało by miejsca
![]() Super, blokuj go gdzie się da, nawet na ebayu i Allegro ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
(Ogólnie nie jestem typem zazdrośnika który zakazuje kontaktów z płcią przeciwną, ale to był typ kochliwy mocno, a intuicja mówiła mi że jest coś na rzeczy). Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
BAN stały
|
Cytat:
nikt nie wie czy nie będzie kiedyś tą trzecią tym trzecim ale nie czarujmy się - przylatujecie tu zawsze doszukiwać się drugiego dna. ''kochanka też człowiek''. tu masz sytuację prostą jak budowa cepa, mieli się pobrać, facet leciał na 2 baty. nadgodziny miały imię. - że obrabiał dupę narzeczonej urabiając kochanicę to już mniejsza, co miał mówić, jest mi dobrze, ale popykam na boku, wystaw się? ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2018-04-12 o 17:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popykam na boku, nadstaw się, no nie Hultaj, zrobiłaś mi wieczór,dzień i życie ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie jest wątek o kochance, więc nie wiem po co analizować na kolejne strony czy tamta laska "desperacko szukała milosci" czy co z nią. Nie widzisz tego, że niektóre użytkowniczki specjalnie prowokują, żeby potem sobie poujeżdżać i mieć zabawe? Nie wiem dlaczego mi tłumaczysz sytuację, czytam wątek od początku 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- A swoją drogą dla mnie gorszy typ który oczernia partnerkę niz mówi wprost o co mu chodzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#253 |
Przepompownia Ścieków
|
Autorko
![]() ![]() Teraz to pewnie żadne pocieszenie, ale kiedyś będzie lepiej, naprawdę ![]() Edytowane przez xenon88 Czas edycji: 2018-04-12 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Autorko trzymaj się mocno, z dnia na dzień będzie tylko lepiej!
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#255 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, tak czuję się kijowo. Coś we mnie (serce, emocje, miłość) woła, żeby jednak z nim się zobaczyć, porozmawiać i spytać, dlaczego? Dlaczego, u diabła, mnie zdradzałeś? Dlaczego pisałeś, że mnie nie kochasz, żeby kogoś puknąć na boku? Ze wszystkich wymówek, jakie mógł zapodać, to o braku miłości i przyzwyczajeniu zabolało mnie najmocniej, chyba dużo bardziej niż sam fakt, że ma 2 miesięczny romans. Zwłaszcza, że mieliśmy plany. Omawiał je ze mną w tym czasie, jak miał "nadgodziny". "Gdy zamieszkamy ze sobą, to kupimy te meble, które Ci się podobały. Może weźmiemy drugiego kota, żeby Twój miał towarzysza? Dwoje ludzi, dwa koty to już piękna rodzina". Kto używa takich słów, jak rodzina do partnerki, mając jednocześnie "nadgodziny?" I paradoksalnie....czuję się pełna winy. Głupio, wiem, ale czuję się winna, że coś popsułam, że byłam za zdystansowana, że może gdybym była inna, bardziej ciepła, zaczynam analizować i czuję się tylko gorzej. Powiem Wam, że bycie stanowczym jest cholernie ciężkie. Mam ochotę do niego zadzwonić i wykrzyczeć, co czuję albo wycisnąć z niego odpowiedź "Jak mogłeś? Dlaczego?" - zupełnie, jakby istniał głębszy powód. A takiego nie ma. Ot, był znudzony, albo ona jest naprawdę ładna i mógł to skorzystał. Ciężko o coś banalnego, nie ma żadnej tajemnicy, czy ukrytego sensu. Muszę sobie powtarzać 100 razy, żeby go nie odblokować. A i Ex zmienił hasło na fb. W chwili słabości próbowałam się zalogować. Dobrze, że je zmienił, czułabym się tylko gorzej. Dziś już nie mam sił, cieszę się że go nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Kochana, nie miej wyrzutów, bo cokolwiek byś zrobiła, nawet na rzęsach stawała, on i tak by Cię zdradził. Ten typ tak ma...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Właśnie
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Nie warto z nim rozmawiać, przypomnij sobie co zrobił gdy miał okazję - odwrócił kota ogonem oskarżając Ciebie o grzebanie na fejsie. Kij ze zdradą, włamałaś się! I tak pewnie będzie się bronił - atakiem. Swoją drogą taki chłód z Twojej strony bardziej go pewnie zaboli niż rozmowa histeria i płacz.
Pisz tu gdy będzie Tobie źle. Teraz czujesz się słaba, bo dosłałaś niespodziewany cios od bardzo bliskiej osoby. To normalne, nie jesteś maszyną. Musisz to odchorować. Natomiast Twoje czyny takie jak konkretność, zdecydowanie, szybkość działania, brak kolejnej szansy oraz możliwości powrotu, wytłumaczenia się świadczą o Twojej sile. Sama to kiedyś zobaczysz. Weekend planujesz spędzić sama czy z kimś? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
To taki typ
![]() nic się nie da zrobic, byc jakaś ciągle bardziej i więcej. Domyślam się, że jestes na etapie dlaczego, nie ma dlaczego to jest śmieć jak i ona. Ale rozumiem te pytania i rozumiem, że to co zobaczyłaś boli bardzo.. Pierwsze tygodnie są ciężkie, tylko prosze nie odblokuj go. Nie pytaj, widzisz obwinił Cię z fb i za wszystko inne też by Cię obwinił. Typ najgorszego szmaciarza ![]()
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Od teraz zaczynasz nowy etap w swoim życiu- o wiele LEPSZY! Teraz tego jeszcze nie rozumiesz, ale wszystko dzieje się po coś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Wiem, że spędzenie go samej, nie jest dobrą opcją. Powiedziałam mojemu tacie. Nigdy nie byliśmy blisko, to zamknięty w sobie człowiek, a rozwód też nie pomógł (nie mieszkaliśmy razem), jednak zawsze starał się być ojcem. Gdy tylko usłyszał, co się stało, od razu zaproponował, że przyjedzie, zrobi mi zakupy, zabierze na kawę. Zaproponował też, żebym wpadła do niego na weekend (mieszka 2 h w jedną stronę od mojego domu). Nawet zgodził się, żebym wzięła ze sobą kota. Mój ojciec nie znosi zwierząt, więc sam fakt, że to zaproponował dużo .
Stwierdził też, że dobrze że wyszło to przed ślubem, bo "zostałabyś wtedy wdową, a nie rozwódką". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że nie będziesz sama. Kochanego masz Tatę <3
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Super, że tata stanął na wysokości zadania.
Jeśli ten gnój będzie Cię błagał o wybaczenie, nie zapomnij mu przypomnieć, że nie możecie być razem, bo grzebałaś mu na fejsie, a on z taką podłą kreaturą być nie może. Trzymaj się. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
To super z tatą
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam się jechać do taty jutro, na jeden dzień. Nie chcę kota ciągać na dwa dni (stres dla niego), a zostawianie go samego na dwa dni to lekka przesada.
Dziś mam zamiar iść na spacer, małe zakupy, coś dla odciągnięcia myśli. Z kolei Ex wysyła do mnie smsy z nowego numeru. Chce pogadać, bo "Nie można tak załatwiać takich spraw" no i chce mi oddać rzeczy. Powiedziałam, żeby dostarczył moje rzeczy Mirkowi, ale "nie tylko osobiście, bo pośrednicy są dziecinni". Napisałam, żre jestem dziecinna i ma je oddać Mirkowi, wysłać albo spalić, po czym go zablokowałam. Straszliwie, irytuje mnie ten podtekst, że jestem dziecinna i jestem zrywającą przez sms historyczką, bo nie chcę go widzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Jak śmiałaś go ubiec, niedobra ty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A eks-gnoja blokuj na każdym numerze. Odpocznij trochę w weekend, ciesz się wiosenną pogodą, skup się na sobie, bo dużo przeszłaś. ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje za upór i wytrwałość ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.