![]() |
#211 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-12 o 20:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do maluszka na fb... Współczuję... ale musieli tak zrobić. Bo mogła nie przeżyć i mama i mała Powiem Wam dziewczyny w pierwszej ciąży, że trochę zazdroszczę takiej laby. Spicie ile chcecie etc. Oczywiście kocham moje maluchy, ale od rana do wieczora na pełnych obrotach. Oj nie doceniał człowiek, nie doceniał Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#214 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Trochę mnie przerazil ten przedwczesny poród w grupie fb, ja naleze niestety do zagrozonych gestoza ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() dzieki za porady butelkowe! ![]() Edytowane przez monyaa108 Czas edycji: 2018-04-12 o 22:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tyle, że na horyzoncie pojawila się zmiana mieszkania na większe, w tej semej kamienicy.. nakręciłam sie, a mąż sceptyczny i teraz wszystko pod znakiem zapytania.. ojojoj.. mamy zagwozdke ![]() U mnie już dzień rozpoczęty, dzień dobry! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bywa ciężko. I wiadomo, że decydowałam się na to świadomie, ale czasem męczy brzuch, a odpoczynku brak. Musisz robić tak, żebyś Ty była i bezpieczna i zadowolona. Chociaż kto wie, może skusi Cię ciąża? ![]() Ja zaraz wstaję, robię śniadanie i jadę na zakupy weekendowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Hej wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny czy Was tez tak sluz zalewa? Kurcze juz zaczynam czasami schizowac ze to wody bo w poprzednich ciazach mialam tam susz totalna. Mi na szczescie nogi nie puchna ale czuje sie juz strasznie ociezala ![]() Natsruj mam ostatnio jakis gorszy, wszystko mnie dobija ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#220 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam się z kolejki na badania. Jest strasznie dużo ludzi i duszno... troche mi sie kręci w głowie, mam nadzieję że zaraz minie..
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A dzisiaj snilam, ze tak sie ulozyl, ze byla cala glowka przez skore widoczna wlacznie z szyja- tak jakby chciał wyjść. Nic mnie to nie bolalo, tylko wolałam wszystkich zeby zobaczyli sobie jak wyglada Mały ![]() Pola jak sie czujesz dzisiaj? Jak mąż? Bursztynek- jest lepiej? Co pokazuje ktg? Trzymam kciuki ![]() Zua a jak u Ciebie nastroje? ![]() Mo i w ogóle Mamusie? Jak sie dzisiaj czujecie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#221 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Dzisiaj u mnie pochmurno i deszczowo, a ja czekam już ponad 2tyg na przesyłkę z hm ![]() Także Kropko nastrój średni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Kropka witaj w klubie ja dziś męczę glukozę
![]() ![]()
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
Moja mala tak naciska na zyle główna że właśnie brakło mi tchu, oblalo mnie potem.. Masakra..
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze wchodzimy powoli w twn okres gdzie ciąża staje się uciążliwa- zimne poty, brak tchu... i tez coraz bardziej to odczuwam...
Emma dwa tyodnie?!?!?! Masakra! A jaki ma status? Ja czekam juz 3tygodnie na zwrot pieniedzy za zwrot ciuchow... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#225 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#227 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! Mój mąż dziś zaspał do pracy ![]() ![]() Wczoraj oglądaliśmy jeden samochód i wygląda całkiem fajnie - co prawda kombi, a ja się boję jeździć takimi dużymi (generalnie to boję się jeździć w ogóle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A w temacie mieszkania, też nakręciłabym się na zmianę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Rozeznanie
|
W nocy miała taką zabawę, że sobie jeździła chyba nóżką albo rączką z góry na dół
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#231 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na jeden zwrot też długo czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Za chwilę mija godzina, jestem w szoku, przechodzę super, jakbym wypiła szklankę wody ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#233 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sent from my LG-M250 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#234 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#235 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trzymaj się tam! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a może spróbuj napisać maila do nich albo zadzwonić na infolinie h&m? nie raz czytałam na grupach, że po takiej interwencji zwroty czy zakupy przyspieszali ![]() Gosiu kciuki i za Ciebie, byle szybko minęło bez rewolucji ![]() a mój synuś to ciągle mam wrażenie ma główkę w górze i nóżki ciągle czuję na dole. Nigdzie indziej nie czuję kopnięć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#236 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najpewniej nie będę miała wyboru bo tz mocno napalił się na większy, rodzinny samochód. Ten drugi, co dziś pojedziemy oglądać, też mały nie jest. Najwyżej będę pasażerem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Urabiaj męża bo dodatkowe m2 zawsze się przydadzą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tych woreczków na pampersy, to w sumie dopiero teraz pomyślałam o tym, że to nienajgorszy pomysł wrzucić takie coś do koszyka. Rzeczywiście mogą się przydać. Ale kosza specjalnego nie będę kupować, nie jest mi to potrzebne do szczęścia ![]() Bursztynku, jak dzisiaj u Was? Dziękuję dziewczyny, że pytacie o mój nastrój. Wczoraj spędziłam dużo czasu z mężem, i poki co jestn w miare, ale pewnie jeszcze dzisiaj sie popsuje.... Wciąż czekam na wyplete wynagrodzenia na marzec, bo jeszcze ten miesiąc musi mi zapłacić ten pracodawca-pozyczkobiorca, i już mam nerwa..... We wtorek zadzwonił, ze nie da rady, w środe poinformował, że jest na wyjeździe i że na 100% w piątek około 16, a dziś napisałam sms czy moglibyśmy się spotkać wcześniej, i jeszcze nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wiecznie jest mu cięzko coś odpisać, bo On jest taki zajęty itp itd. Ale co mnie to obchodzi? Ja powinnam dostac pieniądze we wtorek. Jedna kolezanka dostała, to co teraz ja mam się czuc dyskryminowana, bo jestem w ciąży i z racji na to, że nie mogę pracować to mam dostać poźniej? Jakbym ja komuś była winna taką sumę pieniędzy jak on jest winny mi, to bym z wywalonym jęzorem biegła z tą chociaz jedną wypłatą, pod drzwi bym przyniosła, bo by mnie zjadało sumienie i poczucie winy - a on? Nie wiem jak postępowac z takimi ludzmi, to jest sprzeczne ze wszystkimi wartościami jakie ja w życiu cenie i co zostało mi wpojone. Nie umiem nikomu celowo zrobić krzywdy, ale tutaj chyba będę musiała jakiś większy kaliber wytoczyć, bo zawsze własnie byłam taka potulna i grzeczna... A teraz cierpie To sie wygadałam! Ale co tam, piękna pogoda to jak tylko słonko zawita na balkon, to wychodze na książkę i lody ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#239 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a niech ten pracodawca się nie wygłupia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Dam im jeszcze dzisiaj czas, a jak nic nie przyjdzie to od pon będę wisieć na infolinii ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ovejita ja też taka miękka jestem, nie lubię się kłócić w ogóle a o kasę to już najmniej. Musisz się już jednak w swojej sytuacji postawić, mój Tata zawsze mówi: kochajmy się jak bracia, liczmy się jak żydzi:P.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.