|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. IV
Hah dzwoniam ale nikt nieodbierał. Napisałam maila,ale i tak koleżanki z gimnazjum jadą w pon do krk więc mni zawiozą
![]() Na campus raczej nie jade... Durga gratuluje
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na Urz na prawo nie trudno się dostać, zresztą wystarczy spojrzeć, który jest w rankingach (na szarym końcu, jeśli chodzi o prawo) po 50 parę z WOSu i historii spokojnie wystarczy, żeby się dostać w 2 etapie, na administrację to już w ogóle, skoro byłam 70 któraś na 200 osób na liście to ciekawe, ile miał ostatni kandydat.. a i tak z odwołania dostaną się słabsi. no i dochodzi jeszcze to, że z administracji na UJ ludzie bardzo często rezygnują na rzecz prawa. bardzo byłam zdziwiona tym UJ no i namieszało mi to, bo nie wiem co robić czego nie wybiorę mogę później żałować. jeśli takie masz plany co do historii sztuki to powinno się udać za rok, powtórzysz spokojnie wszystko do matury i na pewno zdasz lepiej co do kampusu to przysłali mi formularz na obóz dla studentów prawa i adm. w Rabce, ale na pewno nie jadę, nie dla mnie takie coś. no chyba że znajomi by jechali, może wtedy ewentualnie. czujecie, znów będziemy kotami
'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat 'how do you know I'm mad?' said Alice 'you must be' said the Cat 'or you wouldn't have come here' Edytowane przez laylaaa Czas edycji: 2008-07-19 o 10:00 |
|
|
|
|
#3963 |
|
po prostu Em :)
|
Dokładnie, właśnie o to mi chodzi!
![]() Tak naprawdę, to chcę Cię uchronić przed bardzo możliwym ogromnym rozczarowaniem tą wspaniałą uczelnią. Ja mieszkam tu na stałe i słyszę, co się mówi o UJ.. A prawo to jednak prawo. ![]() Nawet bardzo. ![]() To nie tak źle.. Ja na pewno nie, ale zastanawiam się nad wyjazdem z moją uczelnią.. EDIT: layla, http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1815 Już sama nie wiem..
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2008-07-19 o 12:23 |
|
|
|
#3964 |
|
Zadomowienie
|
DOSTAŁAM SIĘ!!! Dostałam się na psychologię na UW
![]()
|
#3965 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka gratuluje
![]() em no bo to było do Ville A ja już sama nie wiem bo chyba płace jednak 60 zł ![]() uhahana no dobija mnie tio że poczatkiem września będe składać wypowiedzenie Czyli popracuje tam ze dwa miesiące I k* bo musze zapłacić tym bandytom za upoważnenie 17zł Nic mi sie nie układa, z tym krk zawsze były jakieś niedopowiedzenia, a ja tak chce tam być Co do tego faksu to nie odbierali dziś i na maila też nie doczekałm się odpowiedzi ![]() więc jak się w****ie to prześle na ten nr stacjonarny w pon to ośwaiadzcenie, najwyżej nie dojdzie bo faksu tam nie będą mieli. A tak właściwie to powinnam mieć czas do wtorku bo we wtorek ten komunikat się ukazał... Tyle że jest do 21,07...
|
#3967 |
|
Zadomowienie
|
Alatienka gratulacje
![]() Jakie my wszystkie jesteśmy mądre ![]() ![]() Wolałam panel użytkownika, chociaż tak naprawdę zaczęłam z niego korzystać jak była karma . A teraz już się przyzwyczaiłamJa jestem gdzieś tam daleko w rankingu w tym naszym wątku, ale powiem Wam, że dziwne to dla mnie, bo mam wrażenie, że ja ciągle tu coś piszę. ![]() ![]() Edit: A i ja nie jadę na żaden obóz integracyjny. Z 10 osób znam,które się dostały na to co ja, więc nie jest tak, że idę całkiem sama. Nie chcę mi się też wydawać kasy na to, bo jak liczyłam wyniosłoby mnie łącznie z 1000 zł. Ja wolę sobie pojechać jeszcze raz ze znajomymi w sierpniu, bo jest taka opcja.
|
|
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisałam do kilku osób z administracji UJotowej, które znalazłam na NK, narazie odpisały 4, wszyscy sobie chwalą i polecają ale z drugiej strony jak pomyślę, że mieszkałabym tam z matką to.. ![]() super Cytat:
|
|
#3969 |
|
Zadomowienie
|
fuksja, Ywonula, ines, layla dzięki dziewczyny
A co tu taki zastój?
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienko gratulacje
|
|
#3971 | |
|
|
Cytat:
Ja właśnie przez panel użytkownika/ustawienia. ![]() layla, stawiam jednak na Rzeszów i to moje ostatnie słowo.
|
|
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
Wprawdzie pustki to niesamowite, ale i tak zapytam. Co byście wybrały: studia wieczorowe na państwowej uczelni, czy dzienne na prywatnej?
|
#3973 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#3974 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo zaglądałam na dół, a przy okazji od razu widziałam, w którym z tematów coś nowego się pojawiło.![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka gratuluję
A te wieczorowe to znaczy, że są w godzinach popołudniowych zajęcia czy chodzi się normalnie ze studentami dziennymi? Jeżeli chodzi się z dziennymi to wybrałabym wieczorowe na uczelni państwowej. Ale to też zależy od renomy tej prywatnej szkoły... Np. do GWSH bym chętnie poszła... laylaa Wypowiedziałam się już na Twoim wątku, ale nie zazdroszczę Ci tego, że musisz podjąć taką decyzję Nie wiem co bym wybrała, nie mam pojęcia. Kraków i UJ kusi, ale mieszkanie z mamą, jeśli macie niezbyt dobre stosunki? A Rzeszów - tutaj masz Tża i studiowałabyś prawo... Chyba wybrałabym jednak Rzeszów
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
em, ines dzięki
to wiele dla mnie znaczy.Nija dzięki wieczorowe w zasadzie nie różnią się godzinami od dziennych. a ta prywatna to SWPS [Szkoła Wyższa Psychologii Społecznej].
|
#3977 |
|
|
Nija, to zależy. Teoretycznie zajęcia ma się popołudniu i wieczorem (15-21), ale w praktyce uczelnie często pozwalają wieczorowym chodzić na zajęcia z dziennymi.
|
|
#3978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wiem, czy nadaję się na prawo, nie uśmiecha mi się perspektywa zakuwania, z drugiej strony na administracji jest dużo podobnych przedmiotów (przejrzałam wszystkie plany które znalazłam) i chyba wyszłoby na jedno... ale już byłam zdecydowana na ten UJ.. może po prostu pod koniec tygodnia napiszę Wam na co złożyłam dokumenty
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz siebie w takim typowo prawniczym zawodzie? Ty jako adwokat, prokurator, sędzia? Bo jeśli tak to możesz bardzo żałować, jeśli nie wybierzesz prawa. Ale w sumie dla osoby która nie planuje kariery prawniczej, administracja nie jest taka zła. No i UJ. Eh, nie mieszam Ci już ![]() Alatienka aaa SWPS Sporo czytałam o tej szkole, podobno świetna.
|
|
#3980 |
|
Zadomowienie
|
layla Dziewczyny na Twoim wątku dobrze piszą. Ja nadal utrzymuję to, co napisałam. Jednak to nie zmienia faktu, że tylko Ty wiesz, co dla Ciebie najlepsze...
Jeśli chodzi o mój dylemat, to rozgrywa się tylko pomiędzy uczelniami, bo kierunek ten sam - psychologia . Z tym, że na SWPS jest to psych. kliniczna. Ale myślę, że dzięki Wam już podjęłam właściwą decyzję Dziękuję Wam EDIT: Nija heh, no właśnie
|
#3981 |
|
|
|
|
#3982 |
|
Zadomowienie
|
Layla szczerze ja też Ci współczuję, że musisz wybrać, bo to naprawdę ciężko zdecydować
. A co Twoi rodzice Ci doradzają?Edit: Em co się śmiejesz A i dziś widziałam w programie, że jest Dziewczyna z perłą na jedynce, ja nie oglądałam, ale to była kilka lat temu w kinach .
|
|
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
laylaaa
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Staneło na filologi polskiej... zobaczymy
![]() dołek bo sie nie oddzywa... jak ja ich czasami nie nawidze (mężczyzn) |
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Alatienka, :brawo: to dopiero wyczyn!
Laylaa, ten post jest boski Jak nie Ty! A co do uczelni...lepiej jak nie będę Ci mieszać, wiem po swoim doswiadczeniu W czwartek jadę do Torunia zobaczyć mieszkanie. Na przeciwko parku, w kamincy, 15min od uczelni, 15 od starówki. Za 280zł mały pokoik, w tę kwotę wliczone są opłaty. Gadałam z dziewczyną, która tyam mieszka, no i po porstu idealnie, tak jak sobie marzyłam!Jestem juz właściwe zdecydowana, nie ma nad czym sie zastanawiać, oby tylko wszytko wypaliło ![]() Ines, dzięki za cynk, idę zaraz na film
|
|
#3986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
właśnie niedawno wróciłam z całodniowej familijnej wycieczki, hehe. Cytat:
![]() Cytat:
Porób zdjęcia To mieszkanie studenckie czy jakaś stancja? ![]() Layla pochwal się jak najszybciej jak już będziesz wiedzieć, co strasznie ciekawa jestem, co wybierzesz ![]() Opalił mi się czubek nosa
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
em
Cytat:
wiem, że jakbym się nigdzie nie dostała to płaciłaby za prywatną uczelnię, były o tym rozmowy, ale to co innego, głupio bym się czuła mieszkając osobno i ciągnąc dodatkową kasę, skoro mogę z nią..
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.joemonster.org/art/8030/T...-swoim-umyslem
Umiecie? Bo ja umiem ![]() Dobra, pochwaliłam się i idę spać Jak zwykle za późno.
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#3989 |
|
|
Ja też umiem!
Ależ my jesteśmy genialne.
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwna sytuacja, kilkoro znajomych, którzy na prawie na Urz byli na rezerwie wyżej niż ja mówi, że do nich nikt nie dzwonił z pytaniem czy dalej są zainteresowani studiowaniem bo zwolniły się miejsca poznałam głos gościa i wiem który to, dziwnie się gapił przy rekrutacji, teczkę mi chciał oddać przez pomyłkę, ale bez przesady, nawet jeśli wpadłam mu w oko he he to nie powinno tak być.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

Ja właśnie przez panel użytkownika/ustawienia. 

Nie wiem co bym wybrała, nie mam pojęcia. Kraków i UJ kusi, ale mieszkanie z mamą, jeśli macie niezbyt dobre stosunki? A Rzeszów - tutaj masz Tża i studiowałabyś prawo... Chyba wybrałabym jednak Rzeszów
Sporo czytałam o tej szkole, podobno świetna.
. A co Twoi rodzice Ci doradzają?