PM 2018, cz. XI - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-13, 23:11   #4441
misia_29
Rozeznanie

Dot.: PM 2018, cz. XI

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
a ja mam dziś ślubna wy☠☠☠ke
- zaproszenia się nie odzywają (a-nie-mówiłam...)
- zespół zawinął swoje życie w internecie i nie odbierają telefonu (wymyśliłam zgrabny pretekst... i phi)
- staremu się nie złożyło zdążyć dziś do księdza
- nie mam butów i nie mam pomysłu na buty
- i w ogóle dziś jest jakieś święto czekolady, zjadłam sobie na poprawę humoru, a czyje się jak bałwan z czekolady

pozalilam się
Spokojnie, jeszcze masz dużo czasu!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
U mnie też takie jest :/

U mnie zupy muszą być standardowe czyli rosół oraz flaki chciałam jakiś krem ale tż marudzi, rodzice marudzą więc olałam z tym menu to będzie najgorzej :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najgorzej to będzie z usadzaniem gości

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez damgala Pokaż wiadomość
To dużo nadgoniliście. U nas nadal wiele rzeczy leży kwiczy. Przyszły baleriny - średnio mi pasują, odsyłam je. Za to wczoraj już zamówiłam inne buciki na zmianę przez allegro.

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Też byłam przerażona jak zaczęły się odmowy. Już jestem spokojniesza bo około 75 osób powinno na ślubie i weselu się zjawić. Zastanawiamy si ę czy kogoś doprosić, jak myślicie 8 tygodni przes ślubem to jeszcze wypada?
No pewnie1 My 8 tygodni przed ślubem to jeszcze będziemy dawać normalne zaproszenia
misia_29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-13, 23:14   #4442
Nancy_M
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia_29 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zamówiłam właśnie te tuby, ale tylko pod Kościół, na salę nie chcę. Na grupach dziewczyny piszą, żeby spytać Księdza o pozwolenie. Myślicie, że jak nie spytam z obawy przed tym, że się nie zgodzi to będzie lipa? Przecież wystrzelą je już po ślubie, potem odjedziemy samochodem więc co mi mogą zrobić?
Zamówiłam też przezroczysty parasol w razie deszczu no i balony. Chciałam jasnoróżowe i szare, ale że szarych nie znalazłam to wzięłam srebrne. Odcień różu średnio mi pasuje, ten srebrny jest za ciemny. Najchętniej bym napompowała po jednym i zobaczyła efekt, ale wtedy już ich nie oddam
Zamówiłam też pudełko na koperty. Co prawda jest drogie, ale nic innego mi się nie podobało, więc stwierdziłam, że zamawiam, bo jest darmowy zwrot. Zdecyduję jak przyjdzie.
A no i szlafrok zamówiłam!

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Spoko, my nie mamy zamówionych obrączek... Ile mniej więcej się czeka?

SZLAFROK!!! Wiedziałam ze zapomniałam czegoś zamowić, dzięki

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez sovianka Pokaż wiadomość
Byłam oglądać suknie ślubne....nic mi się nie podoba

Spokojnie, nie każda znajduje za pierwszym razem
Nancy_M jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-13, 23:14   #4443
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
No bez jaj. TŻ nie jest idiotą żeby iść w dżinsach (których nie lubi) czy w dresie. Ma na myśli eleganckie spodnie, marynarka i koszula, ale niekoniecznie garnitur. Nie mam zamiaru na siłę wciskać go w coś, co mu nie odpowiada. Poza tym, chce to wykorzystywać potem do noszenia na co dzień.

Żartowałam z tym dresem, ale nie takie rzeczy widziałam Koleżanki mąż wystąpił w dżinsach i białym tshircie fruit of the loom.

Ja tez zamówiłam dziś pudełko na obrączki (już trzecie) i na koperty. Obrączki odhaczone, lubię jak robota idzie do przodu
Stary 2018-04-13, 23:15   #4444
misia_29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
My już po spowiedzi nie mogę uwierzyć, że to już jutro

Stary 2018-04-13, 23:16   #4445
Nancy_M
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KinderCountry Pokaż wiadomość
Żartowałam z tym dresem, ale nie takie rzeczy widziałam Koleżanki mąż wystąpił w dżinsach i białym tshircie fruit of the loom.

Ja tez zamówiłam dziś pudełko na obrączki (już trzecie) i na koperty. Obrączki odhaczone, lubię jak robota idzie do przodu

Ale jako pan młody?
Stary 2018-04-13, 23:18   #4446
misia_29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sunshine_25 Pokaż wiadomość
Powodzenia!

Woow, trzymam kciuki zeby wszystko bylo tak jak sobie wymarzyliscie

Ja wczoraj zadzwonilam do ksiedza zeby sie upewnic czy jestesmy wpisani (juz 3 razy sie zapisywalismy na ten sam termin i ciagle nas nie bylo wpisanych!) , ale na szczescie bylismy w kalendarzu.

Strasznie sie wscieklam jesli chodzi o dekoracje
1sza wizyta- Poprzedni probosz: 'dekoracje sa, jest 100zl ofiary na kwiaty i wszystko bedzie' Wiec nie ogarnialam dekoracji bo i po co. I tak nie bede pamietac czy byly roze czy margaretki.

2ga wizyta- Inny ksiadz : 'Nie nie, dekoracje prosze zalatwiac we wlasnym zakresie' Wiec umowilam sie z dekoratorka na dekoracje bez kwiatow co by nie zbankrutowac, wyszlo 400 zl za kokoardy, klecznik, krzesla, platki roz, jakies tam swiece i lampiony. No to mysle- super. Zalatwione.

Wczorajszy telefon: Nowy proboszcz: 'Nie nie, my tu mamy Pania Anie ktora zajmuje sie dekoracjami, nie chcemy zadnych zewnetrznych dekoratow. Pani Ania to, Pani Ania tamto, Pani Ania zna kosciol, prosze sie kontaktowac z Pania Ania'.Pani Ania nie odbiera telefonu.

Teraz zrobie z siebie kretynke przed dekoratorka bo juz sie z nia umowilam... No i skad mam wiedziec jak 'Pani Ania' dekoruje?

No przeciez oszaleje!
Jak tak czytam te nasz perypetie to widzę, że nie da się zorganizować wesela bez stresu i kłód pod nogami
Stary 2018-04-13, 23:19   #4447
goplankowa
Zakorzenienie

Ja mam koszulkę z ali co dziolszki polecily ale nie wiem czy zdążę jakieś foto w niej zrobić

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-13, 23:24   #4448
KinderCountry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nancy_M Pokaż wiadomość
Ale jako pan młody?
Aha
Stary 2018-04-13, 23:58   #4449
misia_29
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MrsSeductive Pokaż wiadomość
Ja mam swoich ludzi od tego

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

U mnie z mojej strony praktycznie za wszystko płacą

Mój tata też by chciał za wszystko zapłacić. Ale jeszcze zobaczę jak to będzie. Wiem, że się będzie upierał, no, ale... Ogólnie zaliczki płaciliśmy za swoje, wszystkie duperele tez my kupujemy. Tata mi suknię kupił, ale to od razu powiedział, że mam sobie wybrać wymarzoną i on mi sponsoruje. Rodzice TŻ też się pytają czy ma kasę, czy potrzebuje, ale TŻ nie wziął póki co nic od nich. Na razie to są drobne wydatki więc nam starcza

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez pani_smith Pokaż wiadomość
nooooo i mamy humor +100!
;D

byliśmy właśnie u nowego księdza (tego od nowego kościoła) - tak pogadać, pokazać się i podpytać, bo termin zaklepaliśmy u jakiejś siostry. jaki faaaaaaaajny proboszcz! generalnie wszystko mogę, wszystko ma być po mojemu i on mi to z przyjemnością umożliwi i pomoże, jak będzie trzeba. już pomógł z oprawą mszy (!) i najlepsze jaja - dziwiłam się, że adie miała próbę, a ten mi mówi, że jemu na tym bardzo zależy, żeby ja w przeddzień zrobić haha super to 1 wrażenie

no i dostałam moje projekty zaproszeń. jest bardzo dobrze, popraweczki będą nieznaczne (jakiejś spacji brakuje, chyba jednak wywalę "sobotę" z daty), więc może jakimś cudem uda się je w przyszłym tyg zamówić (nie omieszkam umówić się tym razem na konkretny termin!)

zespół wciąż milczy, ale uruchomiłam znajomego-znaj0mego-znaj0mego-kuzyna znajomego czyjejś ciotki, który pracuje z jednym z członków zespołu. ma przy kawie zapytać o karierę muzyczną i losy święcącego sukcesy na lokalnej scenie zespołu
(i mówice mi teraz "magdaleno ty przebiegła kobieto... ")
Brawo

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Zamówiłam dziś próbki zaproszeń. Jedyne 11 wzorów jeszcze bardzo kuszą mnie jedne. 1.50 zł ale bez koperty. Opłaca się?

I jeszcze wpadł mi pomysł na dekorację sali. Balony z helem, takie mini, na cały sufit. Ciekawe ile taka fanaberia

Ja to sobie nieźle wymyśliłam z tymi balonami.... chciałam je przywiązać do krzeseł dzieci, ale oświeciło mnie, że przecież mamy pokrowce na krzesła I teraz zastanawiam się jak to zrobić

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
U nas tez dwoch ale tylko do oczepin. W sumie nie ma po co dluzej, pozniej juz sie mozna wyluzowac, bez kamer, foto. Zadna przyjemnosc potem ogladac pijanych wujkow wiec w sumie sie ciesze ze tylko do ok. 1 w nocy beda.

O jejku, nie przejmuj sie. To ma byc Wasz dzien!
Moja sie nie wtraca, czasem pokreci nosem jak jej sie nie podoba ale nie kaze nam nic zmieniac na szczescie.

Pamietam jak bylo 2 lata, pozniej rok, 200 dni, 100 dni...a u nas teraz 9 tygodni. Leci czas niemilosiernie.

Nie moge sie doczekac az zaczniecie wrzucac

Wiekszosc tez pokrywaja moi. Rodzice TZ nam daja 1/6 calej kwoty, z mojej strony 3/6 a my dokladamy 2/6.
Wiem ze ulamki mozna skracac ale tak mi latwiej podzielic na czesci

Ja chcialam na poczatku grzybowa bo u mnie na sali robia przepyszna! Ale stwierdzilam ze moze wodka i grzyby razem to nie najlepszy pomysl a poza tym ludzie jednak czekaja na ten weselny rosolek jak w kosciele juz im w brzuchach burczy
Reszte tez mamy standardowa ale kusi mnie zeby wziac pstraga na kolacje.
Na obiad mamy 3 rodzaje mies- kotlet de volaj , rolada wolowa, karczej pieczony w sosie grzybowym. Pozniej cieply bufet: golonka i zeberka .

Pozniej kolacja i tu moge wybrac : pstrag, eskalopki z indyka w sosie mysliwskim z czerwonym ryzem (nie lubie!), pstrag smazony, schab pieczony z kurkami albo rolada z karczku nadziewana grzybami i oscypkiem

Jak myslicie? Co wybrac? Mysle nad pstragiem albo tym karczkiem ale kurcze karczek juz byl na obiad...

Pozniej mamy kolacje 2- bogracz , i na koniec kolacje 3 dla niedobitkow barszczyk z pasztecikiem

Udalo mi sie dodzwonic do 'Pani Ani' , jest to Pani ktora nie ma kwiaciarni ani nic takiego, po prostu zajmuje sie kwiatami do kosciola, jezdzi na gielde kwiatowa i uklada co niedziele.
Dogadalam sie z nia tak, ze ja wybiore sobie kwiaty, ona wszystko ulozy w sobote i wtedy to beda tez kwiaty na niedzielne msze i bedzie mnie to kosztowalo ok. 100 zl A swoja dekoratorke moge bez problemu zostawic, ona i tak byla bez kwiatow zamowiona
Hmm ja bym celowała w schab, tylko, że tu znowu grzyby...
Stary 2018-04-14, 00:02   #4450
Nancy_M
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to sobie nieźle wymyśliłam z tymi balonami.... chciałam je przywiązać do krzeseł dzieci, ale oświeciło mnie, że przecież mamy pokrowce na krzesła I teraz zastanawiam się jak to zrobić [COLOR="Silver"]
Przywiąż do dolnej części krzesła pod pokrowcem
Stary 2018-04-14, 00:11   #4451
misia_29
Rozeznanie

Cytat:
Zapisałam się na wybielanie zębów.
W Polsce mi sie nie udalo bo trzeba odczekac 2 tyg zanim kolor sie ustabilizuje i bedzie mozna wymienic plomby a bede w Polsce tylko tydzien przed slubem wiec nie chce miec zebow i plomb w roznych kolorach na ślubie. W szczegolnosci ze te plomby mam na gornych jedynkach z przodu więc wybiele w UK koncem maja a zmienie plomby w czerwcu w Polsce

Któraś wybielała może lampa ZOOM? Jak efekty?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ja też jestem zapisana na wybielanie. najpierw idziemy z TŻ na piaskowanie i skaling, a po tygodniu wybielanie. Szczerze to nie wiem jaką metodą, bo jak zadzwoniłam do mojego stomatologa i o to spytałam to jak zwykle jajcarz powiedział coś dziwnego Ogólnie chodzę do niego już wieeele lat i mu ufam, ale przez to, że jest takim jajcarzem to ciężko z nim tak na poważnie pogadać Ale mam siedzieć tam godzinę i mówił o nakładaniu czegoś

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:
No jest to jakiś pomysł Gorzej jak dzieciaki wezmą się za rozwiązywanie tych balonów-wszystkie pod stołem

Edytowane przez misia_29
Czas edycji: 2018-04-14 o 00:12
Stary 2018-04-14, 02:06   #4452
broadwaydream
Wtajemniczenie

Cytat:
Szybko, u nas 2 tygodnie gdzieś minęły

Sed jeśli pracujesz na 100% etatu i to Twoja 1 praca na uop, to 12 dni do sierpnia (20dni które masz na rok podziel przez 12 miesięcy i pomnóż razy 7-od lutego do sierpnia jest 7 miesiecy, a na koniec niezależnie od przypadku zaokraglij w górę ). Jeśli byś miała niepełny wymiar to proporcjonalnie.

Edytowane przez broadwaydream
Czas edycji: 2018-04-14 o 02:31
broadwaydream jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 05:39   #4453
kasia1608
Zakorzenienie

Miałam pierwszy koszmar ślubny 2 h do ślubu a ja w pracy siedziałam, sukienka nie odebrana a fryzjerka pijana

kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 08:37   #4454
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez broadwaydream Pokaż wiadomość
Szybko, u nas 2 tygodnie gdzieś minęły

Sed jeśli pracujesz na 100% etatu i to Twoja 1 praca na uop, to 12 dni do sierpnia (20dni które masz na rok podziel przez 12 miesięcy i pomnóż razy 7-od lutego do sierpnia jest 7 miesiecy, a na koniec niezależnie od przypadku zaokraglij w górę ). Jeśli byś miała niepełny wymiar to proporcjonalnie.
Magia

MrsSeductive jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 10:32   #4455
damgala
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez girlandzia Pokaż wiadomość
Zależy co w tej cenie macie, nam wyszło prawie 2 tys

Mamy w tej cenie kwiaty- ładne w kilku miejscach, materiał przy ławach, świece ozdobne na całej długości kościoła a kościół duży, czerwony dywan, kilka lampionow ma wejściu i przy naszych krzesłach, ubrane krzesła w atłas i stolik do podpisów

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez MissCath Pokaż wiadomość
My już po spowiedzi nie mogę uwierzyć, że to już jutro

Jestem ciekawa relacji. Trzymam kciuki. Dacie radę, będzie fajna zabawa. Życzę Wam dużo miłości i radości we wspólnym zyciu.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez sovianka Pokaż wiadomość
Czy zawsze? Hmm siostra mówi, że jak ona brała ślub (15 lat temu) to też robiła jej problemy generalnie to taka osoba, która lubi robić z siebie ofiarę, że zawsze pokrzywdzona, że nikt się nie liczy z jej zdaniem itd..

Skupcie się na sobie z tztem. Wiem że to mama ale musi zrozumieć że to Wasz dzień, nie jej i powodzenia

damgala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 10:53   #4456
poziomkowa91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ostatnio zamówiłam właśnie te tuby, ale tylko pod Kościół, na salę nie chcę. Na grupach dziewczyny piszą, żeby spytać Księdza o pozwolenie. Myślicie, że jak nie spytam z obawy przed tym, że się nie zgodzi to będzie lipa? Przecież wystrzelą je już po ślubie, potem odjedziemy samochodem więc co mi mogą zrobić?
Zamówiłam też przezroczysty parasol w razie deszczu no i balony. Chciałam jasnoróżowe i szare, ale że szarych nie znalazłam to wzięłam srebrne. Odcień różu średnio mi pasuje, ten srebrny jest za ciemny. Najchętniej bym napompowała po jednym i zobaczyła efekt, ale wtedy już ich nie oddam
Zamówiłam też pudełko na koperty. Co prawda jest drogie, ale nic innego mi się nie podobało, więc stwierdziłam, że zamawiam, bo jest darmowy zwrot. Zdecyduję jak przyjdzie.

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Skad zamawialas parasol?
Bo ja sie zastanawaim i nie wiem ktory bedzie lepszy Przyszedl Ci juz czy jeszcze nie?

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Ja musze w koncu przysiąść i zamowic troche dupereli slubnych ktore mialy byc juz dawno zamowione

Dzis mialam koszmar slubny, ze na probnej fryzurze fryzjerka sciela ni wlosy na krotko

Mamy pierwszą odmowę - dobry kolega mojego tż - żona nie dostanie wolnego na naszą date. A dodatkowo pracują za granicą, wiec tez to skomplikowane.
Mamy potwierdzenia do 25go. Cos czuje ze sie posypią odmowy

"Dotąd dwoje, choć jeszcze nie jedno.
Odtąd jedno, choć nadal dwoje"
A&P
poziomkowa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 11:17   #4457
broadwaydream
Wtajemniczenie

A ja czuję, że nikt nie potwierdzi i będę musiała dzwonic na początku czerwca ;D jak na razie tylko najblizsi jestem pewna, że będą
Stary 2018-04-14, 16:05   #4458
Paratrophy
TrustMe, I'mApsychologist

Ale tu dziś cisza!

A ja dziś się dowiedziałam, że chyba nam się zwolni aż 6 miejsc... (z 50 to dość duzo)

Dziś równe 5 miesięcy do ślubu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jeśli oszukasz mnie raz, to twoja wina. Jeśli oszukasz mnie dwa razy, to moja wina. Jeśli oszukasz mnie trzy razy, to wina nas obu.

Paratrophy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-14, 21:24   #4459
cichazabka
...

Cytat:
Mój tata też by chciał za wszystko zapłacić. Ale jeszcze zobaczę jak to będzie. Wiem, że się będzie upierał, no, ale... Ogólnie zaliczki płaciliśmy za swoje, wszystkie duperele tez my kupujemy. Tata mi suknię kupił, ale to od razu powiedział, że mam sobie wybrać wymarzoną i on mi sponsoruje. Rodzice TŻ też się pytają czy ma kasę, czy potrzebuje, ale TŻ nie wziął póki co nic od nich. Na razie to są drobne wydatki więc nam starcza

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Brawo

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Ja to sobie nieźle wymyśliłam z tymi balonami.... chciałam je przywiązać do krzeseł dzieci, ale oświeciło mnie, że przecież mamy pokrowce na krzesła I teraz zastanawiam się jak to zrobić

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Hmm ja bym celowała w schab, tylko, że tu znowu grzyby...
Nasi rodzice nie poruszali tematu w ogóle. Znaczy, rodzice TŻa powiedzieli, że się dołożą, ale nie powiedzieli ile. Wczoraj pierwszy raz moja mama poruszyła temat (i wyszło, że zakładali, że oni płacą) i ucieszyła się, że jego rodzice też dają. Ale przynajmniej nikt się nie wpiernicza w organizację (za wyjątkiem noclegów).

Dzisiaj byliśmy z zaproszeniami i jutro znowu. No i pojeździłam trochę na motocyklach, robiłam "jazdy testowe" przed wystawieniem na sprzedaż

13.10
27.11
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-15, 08:01   #4460
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Byłam na weselu, gdzie balony były przywiązane do cukierków, które leżały na stole
Cytat:
Napisane przez kasia1608 Pokaż wiadomość
Miałam pierwszy koszmar ślubny 2 h do ślubu a ja w pracy siedziałam, sukienka nie odebrana a fryzjerka pijana

Dobrze, że to tylko zły sen

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-15, 08:03   #4461
goplankowa
Zakorzenienie

Dzień dobry my w drodze w góry. Piękna pogoda

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-15, 08:33   #4462
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość

Zazdro
Przyjemnego dnia!

Insta

PM 2018
Stary 2018-04-15, 08:38   #4463
peony_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Byłam na weselu, gdzie balony były przywiązane do cukierków, które leżały na stole Dobrze, że to tylko zły sen

Też fajnie A tak wgl jak napełnić takie balony helem? Kupuje się taki hel ? haha bo też chcemy

peony_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-15, 08:40   #4464
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez peony_ Pokaż wiadomość
Też fajnie A tak wgl jak napełnić takie balony helem? Kupuje się taki hel ? haha bo też chcemy

Nie wiem, tam to organizowała restauracja

Insta

PM 2018
Stary 2018-04-15, 08:41   #4465
pani_smith
Zakorzenienie

czeeeeeść! trochę się u nas przychmurzylo, ale jest ciepluchmo. fajnie jakoś tam od razu więcej energii

wróciłam
pani_smith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-15, 08:47   #4466
agaciupaga
Zadomowienie

Cytat:

Zapytaj księdza Nasz proboszcz na kursie przedmałżeńskim wręcz wykrzyczal ze jest zakaz jakichkolwiek tub czy ryżu. Także jesteśmy zmuszeni mieć trochę groszy i cukierków albo całkiem zrezygnujemy z rzucania czymkolwiek

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość

Zazdro

Stary 2018-04-15, 10:09   #4467
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez agaciupaga Pokaż wiadomość
Zapytaj księdza Nasz proboszcz na kursie przedmałżeńskim wręcz wykrzyczal ze jest zakaz jakichkolwiek tub czy ryżu. Także jesteśmy zmuszeni mieć trochę groszy i cukierków albo całkiem zrezygnujemy z rzucania czymkolwiek

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Zazdro

U mnie też nie można niczym sypać

Stary 2018-04-15, 10:21   #4468
pinaa
Zadomowienie

Ja to bym chciała żeby u mnie nie można było niczym sypać

Stary 2018-04-15, 10:25   #4469
MrsSeductive
Żona

Cytat:
Napisane przez pinaa Pokaż wiadomość
Ja to bym chciała żeby u mnie nie można było niczym sypać

Ja bym chciała żeby można było sypać

Stary 2018-04-15, 10:29   #4470
sovianka
Rozeznanie

Heej my dzisiaj będziemy zamawiać zaproszenia. Idziemy jak burza,w ciągu 5 dni ogarnelismy salę, księdza, DJ, zebraliśmy kilka pomysłów na dekorację j podziękowania dla gości

sovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości