|
|
#3511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Formuła 1
$Luna$ ja posmarowałam się podobnym balsamem, ale on jochładza! I zawsze jak się nim smaruje to, pomimo tego ze na podwórku gorąco, ja zakładam wielki, cieplutki szlafrok mojej mamy bo mi zimno
![]() Kochana-plotkarko dziekuje w imieniu mojej drużyny za kibicowanie;-) Jeśli chodzi o piłke nożna to ostatnio awansowalismy do II ligi ;D Jeśli w końcu chodzi o kwalifikacje to niestety jak wiecie zreszta Robert pojechał kiepsko,choć to chyba wynik jego problemów z bolidem... Ciesze się jednak z 5 miejsca Alonso. Trulli ostatnio coś za bardzo pcha się do przodu;p A Heikki pojechał fajnie, ale obawiam się, ze znów nie wytrzyma ciśnienia i spadnie troszke niżej w wyścigu... Choć jego coraz lepsza postawa napawa nadzieją;-) Myślę, że teraz będzie mu szło coraz lepiej! ps. wasze robaczki i bakterie są niesamowite,jestem pod wrażeniem!
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma jak bogate życie wewnętrzne
![]() Już nie mogę się jutra doczekać, liczę na jakieś błędy kierowców z przodu
|
#3513 |
|
Raczkowanie
|
Jo@n@-też liczę na błędy kierowców z przodu ;-) Moze nawet Robert przebije się o jedną,dwie pozycje [choć dwie to już hurraoptymizm z mojej strony
]Chciałabym ogłosić wszem i wobec że bylam dzis u fryzjera i mam króóótkie włosy;p ale nie pokaze bo moja siostra wzięla aparat na kolonie \A,i byłam na tym zlocie,jak mój kuzyn nagra mi je na płytke to moze wrzuce kilka ;-) [jedna z ciężarówek,ze Szwecji, była cabrio!!!]
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba myśleć pozytywnie i będzie dobrze
Dawaj fotki, dawaj
|
#3515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzednio miałam chłodzący, też nieźle mroził ![]() Robert sie wybije, zawsze to robi własnie fajnie że Trulli sie pcha, zawsze to fajniej jak więcej kierowców sie pokazuje ![]() ja i tak wierze w Heikkiego cokolwiek by sie działo ![]() dziękuje za podziw Cytat:
wszyscy byle nie Heikki ![]() Cytat:
czekamy na foty ![]() a ja dziś widziałam urywki tego allegro power z Kuzajem ale bryki, zwłaszcza taka czarna chyba zrezygnuje z zawodu nauczycielki bo z pensji nauczycielskiej sie takiego nie dorobie ![]() Wisełka zremisowała z Liverpoolem
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Rwij Lunka milionera a jak? Kierowcy F1 mało nie zarabiają
Heikki błędów nie popełnia raczej, chyba że będzie musiał znowu niuniusia Lewiska przepuścic
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupia procedura
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Lunciak - tez sie kiedyś tym czymś posmarowałam to miałam takie czerwone ślady jeszcze przez kilka godzin.
Byłam na Allegro Power, ludzi dużo. Było kilka konkursów i wygrani z każdego z nich jeździli z teamem Kuzaja autami z jego stajni. Właściwie to na początku nic się nie działo, to poszłyśmy na zakupy [ ). A koło 21 musiałyśmy iść, bo ostatni autobus był. Konkursy były typowo samochodowe np. gra na symulatorze, prowadzenie takiego małego samochodzika albo jazda na jakiejś pseudo-hulajnodze.
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
Hehe,jak dopchać sie do kierowcy F1? dróg jest kilka;-) możesz zostać sławną piosenkarką [Fernando] lub też Miss...Finlandii [Kimi] możesz mieć brata rajdowca [Robert] lub bardzo dużo szczęścia... ;pppppppppppppppppppp
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyglądał jak glizda, bo chodził w tym takim czymś na głowe, co pod kaskiem się nosi. ![]() Cytat:
![]() haha, dzięki za uznanie ![]() ![]() chciałabym się taką przejechać. moje białe gwiazdki kochane Niedoczekanie. ![]() Oglądam cały czas ten RTL, żebym tylko lepiej rozumiała niemiecki to jestem w niebie. Fajne rzeczy mają. Teraz akurat leci HAMILTON TV. Mam arbuza i czekam na wyścig ![]() Edit: jaki Nick jest seksowny, boże, coś mi się dzieje. co chwilę prowadzą z nim wywiady na rtl-u ciągle i normalnie ![]() a wczoraj Nick cały wywiad robił, u siebie w szkole był, świadectwo pokazywał, a potem pokazywali jak śpiewał w studiu nagraniowym z Robertem
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2008-07-20 o 13:45 |
||
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Zmieniłam av, żeby nie było, że jestem taka niewyżyta i podkradam Kimiego.
|
|
#3523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję za zrezygnowanie z psucia naszego szczęśliwego związku z Kimim. ![]() Słodki Robert, podoba mi się, możesz sobie go mieć. Aha! Zamykam Nelsona i Jensona w pokebolach. Ale to tak na przyszłość, jakby się Kimiemu przedwcześnie zmarło. Bo to dziadek już, a cza mieć innych w zanadrzu, skoro nie mam żadnego. Vielen Dank za uwagę. ![]() Dementując plotki: stary ale jary! A i jeszcze jedno. Jeśli za dwa tygodnie uda mi się pojechać do Budapesztu i zwycięży Lewis - przysięgam, powieszę się.
|
|
|
#3524 |
|
Raczkowanie
|
hehe,Kas!a super avatar;p
...wyścig skonczony,niestety Robert dopiero 7...szkoda,że Kimi go wyprzedził;p przynjamniej Piquet nas zaskoczył,a ja myślałam,że on nie umie jeździć:P Ach,a Ham wygrał. Powoli robi się jak w piłce nożnej- grają wszyscy wygrywają Niemcy. a! chciałabym jeszcze zwrócić uwagę na postawę Heikki, prosze zróbcie coś z nim! on ciągle przepuszcza Hama! oni są kochankami czy co?
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sorki Luna ) ale tak serio to mnie doprowadziło jak zwykle do wielkiego wkurzenia. Zresztą co się dziwić, przewidziałam to wczoraj. Osobiście uważam, że Heikki powinien dostać karę, to by się następnym razem zastanowił, czy warto. No chyba, że mu zagrozili, że go Z Maca wywalą, jak nie będzie puszczał Hama. Szkoda, że Nelson nie dojechał pierwszy
|
|
#3526 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jakoś nie umiem się do niego przyzwyczaić, także przejściowy Rob jest. ![]() Cytat:
Cytat:
[To był obiektywny komentarz Kasiaka. Subiektywny w sumie też.] Aha, i jeśli mogę się wtrącić, to wolałabym, żebyś się mimo wszystko jednak nie wieszała... Cytat:
Tylko po tej neutralizacji mnie wkurzyło, że Nick się znalazł nie wiem jakim cudem w początkowych pozycjach stawki. Na miejscu Heikkiego bym się sprzeciwiła, przecież te manewry są zakazane, zresztą sam sobie zdobył swoją pozycje, więc po kiego grzyba ma go oddawać komuś innemu. Ale tak bym zrobiła ja, a Kov trzyma się swojego miejsca w Maku, pewnie jakby powiedział co myśli, znaleźliby innego chętnego na jego miejsce, których przecież nie brakuje. Cytat:
Ale z drugiej strony, wiecie... FIAmilton.
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taką ma minę jakby "Stella Maris" wydobywała się z jego strun głosowych
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
super Nelson, super Heikki gdyby nie ta *******ona procedura
później nadrobie wątek bo coraz gorzej sie czuje
|
|
#3529 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda ![]() Cytat:
Za karę, że dokuczałaś mi i chciałaś mi zabrać mojego jedynego Kimiego, nie, nie podzielę się moimi nowymi nabytkami. ![]() Specjalnie się spieszyłam z zaznaczeniem, że wsadzam ich do pokebola, bo coś czułam, że możesz też ich pożądać. Cytat:
Z tym, że ja bym wolała żeby wygrał ktoś inny, ktokolwiek (no, może byleby to nie był Massa). ![]() Przepraszam, ale naprawdę nie przepadam za nim, każdy może mieć swoje zdanie prawda? ![]() Cieszyłam się jak wygrał w Anglii, ale teraz wolałabym już jakąś miłą odmianę. ![]() Myślałam, że powiesz, żebym się powiesiła, a w spadku zapisała Ci mojego pieszczocha (już -ów). ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3530 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałaś pecha kurcze, dlaczemu mnie tam nie było ![]() Cytat:
byle z daleka od Heikkiego ![]() Cytat:
a dziś grają z Ległą ![]() oooo, za dwa tyg też nie przepuszcze RTLu ![]() popadasz w jakąś paranoje Plot ![]() Cytat:
ale że jestem monogamistka to oddaje ich walkowerem ![]() szykuj sznur ... Cytat:
![]() no jak możesz on ma mnie, po co mu Ham ? Cytat:
nie wybacze robiło mi sie lekko słabo i ręce mi zaczęły cierpnąć, do tego przez część wyścgiu bolało mnie serce... ale już mi lepiej ![]() co do wyścigu : nie wiem o co chodzi z tym przepuszczaniem Lewisa i coraz bardziej mi sie to nie podoba może rzeczywiście w umowie był taki punkt o ktorym mówi Plot ale ja obstawiam że on sie raczej boi o swoją pozycje w Makach .. przecież to jest jeden z najlepszych teamów na spółke z BMW i Ferrari ) ehh ...
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Plot mam nadzieję, że przyniesiesz szczęście podczas next wyścigu i Ham wypadnie z toru . Staraj się!!!
|
|
#3532 |
|
Raczkowanie
|
Heikki dostał karę bo w nieprzepisowy sposób wlewano mu paliwo do baku[choć karę powinni chyba dostać mechanicy;-)]
Jenson jest całkiem całkiem! Luna przepraszam- Heikki wygląda na monogamiste
|
#3533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i jest monogamistą ja też i dlatego tworzymy taki udany związek ![]() ![]() a niech se biorą ten superpuchar Wisełka i tak mistrzem jest ![]() z całego meczu zwróciłam uwage na przykrótkie spodenki strzelca naszej bramki ![]() oleje sie pooglądajcie sobie zdjęcia i podpisy http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835..._kolkiem_.html najlepsze to : Chowanie się za filarem, Chodzenie w gumiakach po wodzie, Udawanie piesków preriowych i Udawanie smerfów.
Edytowane przez $Luna$ Czas edycji: 2008-07-21 o 09:00 Powód: Wisełka |
||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj na żywo niedoszły bolid Nika Heidfelda
![]() ( na drugim zdjęciu - silnik )
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal się jest
ale ten bolid to chyba była największa atrakcja w Monachium
|
|
#3537 |
|
Raczkowanie
|
hehe,fajne zdjęcia zarówno Ciach jak i bolidu
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz bardziej mi sie Niemcy podobają i wszystko co niemieckie a niedawno nie znosiłam tego kraju ![]() mnie tam inne bolidy kręcą szczerze powiedziawszy
|
|
|
#3539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heikki Cię kręci?
|
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze pytasz ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

chyba zrezygnuje z zawodu nauczycielki bo z pensji nauczycielskiej sie takiego nie dorobie

(sorki Luna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)