|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
A bronzerek taki... podobno nie ma żadnych drobinek itp a o to mi chodzi
|
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.66
I
Cytat:
Od rana zachwycam się jaka miękka skóra po masce Filorga z boxa. Meso mask czy jakoś tak. Maseczkę zostawiłam na długo. Czytałam że kilka osób na całą noc aplikowało. Trafia na listę zakupów. Ciekawe czy już ceny dosłali na Filorga w aptece w LC. Przed moim wyjazdem na narty cały stand mieli ale wszystko bezcenne....nawet sprzedawać nie mogli.. Edytowane przez cansada Czas edycji: 2018-04-14 o 14:12 |
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Zrobiłam dziś buraczane brownie, mamie bardzo smakuje, ja czuję jednak buraka Zrobiłam sałatkę, dwie partie owsianek do pracy, placki z kapustą kiszoną (nowe odkrycie), lody bananowe dla mamy, zjadłam paczkę chipsów, pół kilo truskawek, makaron z serem i borówkami Byłam na spacerze z psem, poleżałam na nowym leżaczku kupionym na wyprzedaży w biedronce i idę w końcu ćwiczyć ![]() Kuchnię mam rozwaloną, bo kiedy ciągnęliśmy pion z piwnicy na poddasze, trzeba było w kuchni za meblami rozkuwać ścianę. Teraz dopiero ją zatynkowaliśmy, mam utrudniony dostęp do rzeczy, ale wenę miałam do gotowania, ze ho ho ![]() W ogóle w Biedrze dziś tyle rzeczy nakupiłyśmy z mamą, przez tę promo bez vat. Super szlafrok dorwałam za 30 zł, tacie świetną piżamę za 26 zł, miskę na sałatkę i wielki talerz (napisane na nim, że na pizzę) po 6 zł, mnóstwo doniczek po 3 zł. No i leżaczek ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
A no i nerwowa jestem niemiłosiernie, strasznie, z równowagi wyprowadzi mnie głupota, a później przechodzi
|
||
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1566 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziewczyny, jak znosicie długie loty samolotem? Takie ok 8-10h?? Bo tz marudzi o wakacjach, ale on chce daleko gdzies, a ja jak słysze 8- 10h w samolocie to mnie
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
dlatego jak słysze hasło lot powyzej 5h to mi słabo
|
|
#1569 | |
|
Chanel Lady
|
Cytat:
za zakupy ![]() ja dziś pojechaam do CH i ło matko co się tam działo kolejki do przymierzalni i kas gigantyczne kupiam dwie pary spodni w O po czym odkryłam że w internetowym są przecenione więc zmówiłam bo darmowa dostawa a tamte oddam Korinka udanych wakacji!!!! |
|
|
|
|
#1570 | |||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
przy filmie szybciej czas leci można wszystko przespać, ja jakoś nie umiem spać w samolocie ![]() Tak naprawdę to koszmar, trzeba sobie to uzmysłowić i po prostu przeżyć a nagrodą jest zupełnie inny świat ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
dobrze kombinujesz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Korinka, spokojnej nocy i udanej wyprawy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1572 | |
|
Chanel Lady
|
moja wewnętrzna Grażyna zawsze czujna w ogóle to mi się podoba tyle rzeczy w O i mierzyłam te spodnie push up i fajne :d kupię sobie Cytat:
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przypomniałaś mi o pizzy, żeby mnie do niej ciągnęło, to mi @ nie potrzeba |
|
|
|
|
#1574 | |
|
|
Cytat:
![]() Mi się prawie wszystko podoba w O. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
nie umiem sie w samolocie skupic na czyms dluzej niz 5 minut ![]() Spac tym bardziej nie daję rady, ze stresu z kolei Ano własnie, koszmar to dobre okreslenie ![]() Gorzej ze 2 razy, w te i we wte Boshe, niech juz ktoś wynajdzie ta teleportacje człowieków
|
|
#1577 | ||
|
|
Cytat:
Najlepiej to chyba w biznesie się lata, ale nie miałam okazji Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
ale co zrobisz, jak nic nie zobisz trzeba to wysiedzieć, wynudzić i tyle ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1578 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
człowieka roznosi, a nic nie moze tylko czekac az doleci ![]()
|
|
#1579 | |
|
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1580 | ||
|
Chanel Lady
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1581 |
|
|
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1582 | |||
|
Shopping Queen
|
Cytat:
Dużo gorzej wspominam lot Chicago-Warszawa, z jednym dzieckiem kopiącym w fotel, a drugim drącym się niemiłosiernie przez niemal cały ośmiogodzinny lot (ja wiem, że czasami małych dzieci nie da się uspokoić, ale po pierwsze nawet ja widziałam, że maluch po prostu boi się ciemności, bo jak zapalało się światło to się uspokajał, a po 2. stewardessa proponowała im takie specjalne łóżeczko dla dzieci to nie chcieli. Po jakichś 6 godzinach położyli je na podłodze(!) i zasnęło na trochę. Później musieli je obudzić na lądowanie i zaczęło się od nowa... Dobrze, zboczyłam z tematu :PJeśli chodzi o nudę to weź coś do czytania, dużo filmów puszczają w samolotach, więc tak naprawdę jest się czym zająć. Myślę, że ten mój 11 godzinny lot był całkiem znośny bo siedziałam na górnym pokładzie (to jakiś duży Airbus, nie pamiętam numeru) i tam jest w ekonomicznej klasie tylko 30-40 miejsc, było bardzo spokojnie. Co jakiś czas wstawałam się przejść na dół i trochę porozciągać. Jak traficie na samolot z układem miejsc 2-4-2 to już w ogóle super, bo nie trzeba się przez nikogo obcego przepychać 8 h do Bostonu to już w ogóle była bajka, prawie nie odczułam skutków podróży. Ogólnie jeśli lecisz na zachód to moim zdaniem najlepiej nie spać, wtedy się tylko trochę doba wydłuża i od następnego dnia zaczyna się normalnie funkcjonować. Najgorzej jak prześpisz cały lot, a później w docelowym kraju jest północ, a Ty dalej nie możesz zasnąć. Lecąc do Phoenix na lotnisku w Krakowie byłam około 4 rano, na miejsce doleciałam o 19:30 czasu lokalnego. Położyłam się zaraz po przyjeździe do hotelu, około 21 i o 4 rano obudziłam się wyspana. Ogarnęłam się trochę bo już się nie chciałam zmuszać do zasypiania, ale do wieczora już normalnie funkcjonowałam ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
) i nie jest tak źle moim zdaniem ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
ale jeszcze nie wygrałam w totka żeby tyle płacić za loty
|
|||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na lotnisku 2h wcześniej. Dziewczyny mogę mieć torbe podręczna o wym.55x40x20 a moja ma 56x40x32 czyli dupa???Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Bo mnie juŻ wszystko boli:/ Nie ogarniam pakowania na kg... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w drodze powrotnej z Majorki, właściwy bagaż ważył 21,6 kg i pani nawet okiem nie mrugnęła
|
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1588 |
|
Lady Pudernica
|
|
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1590 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
No nie wiem, jak leciałam do Włoch to ludzie sie przepakowywali bo za ciezko bylo ale to nie byl podręczny bagaż. Leciałam wtedy Ryanair Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Zrobiłam sałatkę, dwie partie owsianek do pracy, placki z kapustą kiszoną (nowe odkrycie), lody bananowe dla mamy, zjadłam paczkę chipsów, pół kilo truskawek, makaron z serem i borówkami
Byłam na spacerze z psem, poleżałam na nowym leżaczku kupionym na wyprzedaży w biedronce i idę w końcu ćwiczyć

dlatego jak słysze hasło lot powyzej 5h to mi słabo
więc zmówiłam bo darmowa dostawa a tamte oddam
można wszystko przespać, ja jakoś nie umiem spać w samolocie 

moja wewnętrzna Grażyna zawsze czujna
człowieka roznosi, a nic nie moze tylko czekac az doleci
Na lotnisku 2h wcześniej. Dziewczyny mogę mieć torbe podręczna o wym.55x40x20 a moja ma 56x40x32 czyli dupa???